• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

günde 2 kere canım ama yanlışsa eğer kendimi başka şeylere yönlendirebilirim.ara öğünlerde meyve yemek bana daha masum geliyor nedense:44:

Arkadaşlar muz yemedıgınız surece sorun yok.
Otekılerde gunde maksımum 3 porsıyon felandır .
YAnı meyvenınde cogu zarar
mesela uzumdede asırı calorı var
soyle dusunulem
seker hastalarına yasak olam tum meyveler seker oranı cok yuksek :52:

Arkadaşlar muz yemedıgınız surece sorun yok.
Otekılerde gunde maksımum 3 porsıyon felandır .
YAnı meyvenınde cogu zarar
mesela uzumdede asırı calorı var
soyle dusunulem
seker hastalarına yasak olam tum meyveler seker oranı cok yuksek :52:

bende senin gibi biliyorum canım,muz belki sabah kahvaltısı yerine yenebilir sadece oda sabah yenen yiyeceklerin yakımı daha kolay oluyor :))
ben birde salatada havuç ve kırmızı lahananın diyette kullanılmadığını biliyorum,sebebide içinde şeker oranının yüksek olması:44:

bende senin gibi biliyorum canım,muz belki sabah kahvaltısı yerine yenebilir sadece oda sabah yenen yiyeceklerin yakımı daha kolay oluyor :))
ben birde salatada havuç ve kırmızı lahananın diyette kullanılmadığını biliyorum,sebebide içinde şeker oranının yüksek olması:44:

BEnde mesela normal salatama koyduklarımın ıcınde haslanmıs mısır konservesı var acaba ıyımı yapıyorumkı :44:

Canım çok saol
Cokmu yıyorum azmı anlamadım :D
VAlla canım hanı derler ya saman gıbı heh aynen ole ıste :D :D
Ama emın olun ekmek hıssını keser
En azından acıkırsanız bır tane wasayı dograyın yogurta calorısı cok cok az :45: :45:

Ciddi anlamda az bence halsiz düşme sonra ..
Kendini iyi hssettiğin sürece pek problem olmaz gibi.
KAç kaloridir bu wasa acaba?

BEnde mesela normal salatama koyduklarımın ıcınde haslanmıs mısır konservesı var acaba ıyımı yapıyorumkı :44:
Bence iyi yapıyorsun ..
Azdan bir şey olmaz da fazla mısır yemek selülit yapıyormuş ..

Kızlar ben geldim derse gidip :)
Pek rahattı bugünde yoğunluklar başlayacak.
Yetiştirilecek projem var raporum var vizeler var ..
Ve ben daha hiç bir şey yapmadım.
Kaptancığım teşekkür ederim bir bakayım o bilekliğe bakalım tekrar ağrısı başlamadan .
Mümkün dğeil yapacak birisi değil ve onun bilmediği şeyleri de söyledi adam :)
Korktum resmen kalk gidelim dedim bir ara hatta ..
Yılbaşında da safranboluya gelmeyi düşünüyoruz arkadaşımla :)
iyi falcıymış desene keşke bende burda öyle birini bulsam, :97: bileklik iyi gelecektir hayatım eşim çok memnun. çok ama çok kolay gelsin canım. :15:
sabah ben kayınvaldeme simit aldım. canım acayip çekti ama sadece 1 ısırık aldım. hepsini yesem nolacaktı ki? geçici bir zevk ve kalıcı kilolar. bunun yerine bir lokmayla iştahımı bastırdım.
baby tv eşliğinde hiç temizlik yapmamıştım:9: annelerin yeni modası olsa gerek. ben müzik açıyorum benim oğlan seviyor öyle dans etmeyi falan. annesi abidik gubidik dans edince:33:
bu arada kızının mesajına bayıldım. benden de bir öpücük lütfen o şeker şeye:)
yarın için kolay gelsin sana canım. maşallah misafirin hiç eksik olmuyor, ne kadar güzel.
masalcım, fotoğraflar muhteşem canım. ben bakmayı unutmuştum iyi ki ekledin buraya. ayrıca sen de çok muhteşemsin bence:23::23:
hadi gözün aydın dosbacım, işlerin bir kısmını halletmiş gözüküyorsun. takma kirpikler falan:23::23::23:
canım, ya ben hastalanıp çekme modunda bir insanım:)) çok çok gerekmedikçe doktora pek gitmiyorum. özellikle sinüzit bana çok tanıdık. doktorun da yapabileceği antibiyotik vermek, o da vücut dengemi bozuyor. beslenmedeki meyve ağırlıklarını ve ıhlamur vs artırarak geçiriyorum canım.
arabayla gittiğimiz için sorun olmadı ama uzak olduğu için git git bitmedi. artık belim ağrımış araba sürmekten.
oldu mu şimdi? sen bence hoşbeş gofreti oğlandan çıkarmışsın. canım sen hep çok yaklaşıyorsun hedefine ama böyle bir kaçamakla maalesef emeklerini boşa çıkarıyorsun. niye paketin hepsini yedin? en azından sadece 1 tane yesen olmaz mıydı? ceza da sana şu dans + mekik cezasını verelim. veya ip atlama + mekik. kaç gün olacağını hep beraber düşünelim bence.
valla rabiacım ne desen haklısın ama hani bazı anlar vardır ya lanet olsun dediğin inan o moddayım. yani herşeyi bırakmak istiyorum. kafam yorgun,ruhum yorgun. diyet olayı beni yoruyor artık çok fazla takmaya başladım. ne olacak bilmiyorum tekrar asılacam ama nezaman bilmiyorum.bu haftayı kendimce es geçtim önümüzdeki hafta istikrarlı olarak birşeyler yapmam lazım. ne yapacağım onuda bilmiyorum. cezaya razıyım. dün akşam yapamadım ama bu akşamda yapamam sanırım çünkü oturmaya gideceğiz. hayırlı olsuna. psikolojimi rahatlatmam lazım ama.
teşekkür ederim kaptancım :))denemeni tavsiye ederim sütlü türk kahvesini,ama su karıştırarak.diyelim iki kişilik kahve yapacaksın bir fincan süt bir fincan su,yada bir buçuk fincan süt yarım fincan su gibi :))
şimdi bir form çayı içeyim yarım saat sonrada meyve arasını yaptıkmı günün çoğu bittti:24:
canım ilk aklıma geldiğinde denicem sağol.sanada afiyet olsun.

gel kız akşama yanlızım eşim işten geç gelcek ama musakka yı yapmadım daha kendimi iyi hissedersem yapıcam yoksa yapmıcam eve gittiğim gibi yatçam gel valla hem yapmamam yardım edersin belki kaptancığım edersin dimi:38:
keşke gelebiilsemde yardım etsemetmezmiyim hayatım. ne güzel olurdu birazda kaynatırdık. :70:
kızlar ben menümü yazmazsam akşam gümbürtüye gidiyor. hemen yazayım şimdiye kadar yediklerimi:
kahvaltı: 1 kk peynir, 4 zeytin, 2 çay kaşığı reçel, marul ve az ekmek. 1 bardak ıhlamur içecektim, oğlum içirmedi. sağolsun.
ara: 1 lokma simit, 1 elma ve biraz muz ve 1 hurma
öğle: 1 kase yerelması çorbası, 1 kaşık bulgur pilavı, yoğurt
ara: sabahki ıhlamur ve yeşil çay şimdi içiyorum:))
akşama salata yerim inşallah. 1 ara öğün daha yaparım meyveli inşallah. günü de böyle tamamlarım inşallah.
iiinnşşşaalllaaahhh.
yerelması çorbasını bende ilk duydum,bakalım senden daha neler duyacağız,bütün yenilikler sende. günüde iyi olmuş hayatım. böyle bir menüyü birde ben oluşturabilsem. :5:
afiyet olsun canım. kolay gelsin.
ben de ilk defa yaptım:)) hatta ilk defa yerelması yedim:) basit bir çorba: 1 soğan, 1 havuç ve yerelmasını haşlayıp püre yapıyorsun. sonra süt ekle tamam. ben et suyu ile haşladım oğluş için, baya güzel olmuş:)) akşamları dikkat ediyorum canım, ipin ucu akşam kaçıyor bence. gündüz eritiyoruz yediklerimizi.
eşim geçen sefer baya şaşırmıştı:)) hiç haberi falan da yok diyetten. spor yaptığımı biliyor sadece. eve dönünce ona da akşamları salata yedireceğim:47:
eşin zayıfmıydı rabiacım,aama sadece salata yedireceğine göre kilosu az değil. :34:
yoruldum kızlar gerçekten ama herşey çok şükür güzel gidiyor
elbisem güzel olmuş son provada yüzüm güldü
bitmiş halini sanırım düğün fotolarında görürsünüz çnk yarın teslim alacağım cuma sabah erkenden yola çıkacağım
ablam evden ayrıldığı için neti kapattırmış annemle babam internet kullanmıyor bu nedenle gidince uzun bi süre yazamam merak etmeyin
elbisen kesinlikle çok güzel olmuştur çok özendin çünkü. yokluğun belli olacak hayatım. hayırlısı ile gelmeni diliyorum. :70:
Kızlar bugünkü menüm ..
Kahvaltıdan önce: Elma sirkeli ballı su.
Kahvaltı:kepekli tost
Ara: böğürtlen çayı
Öğle:mandalina
Ara: Yeşil çay
portakal suyu
Akşam : Ton balıklı salata.
Bundan sonra da 1 bardak daha yeşil çay ve elma sirkeli ballı su düşünüyorum.

şapka çıkarırdım ama şapkam yok. :71: afiyet olsun.

bende az önce sütlü salep içtim(sulu içerdim genelde)
şimdi çıkmak zorundayım canlar. hepinizi öpüyorum iyi akşamlar.

Ciddi anlamda az bence halsiz düşme sonra ..
Kendini iyi hssettiğin sürece pek problem olmaz gibi.
KAç kaloridir bu wasa acaba?

Bence iyi yapıyorsun ..
Azdan bir şey olmaz da fazla mısır yemek selülit yapıyormuş ..

Canım normal ekmekdende az ınternette ar bulunca buraya kopyalıyım.
SImdı aksam yemegımı bıtırdım
ama cok yedım sanırım
3 Adet salatalıktan yapılmıs cacık yedım :(
Tabı tam bıtmedı :)
yanındada ıkı dılım wasa yedım
susamlısını almısdım bunun tadı muhtesemmm :D
Yorgun dusmuyorum cnm
sadece gozum doymuyor gunduzlerı bırsey yok ama aksam eve gelınce sorunlarım baslıyor :D
Aclık sınyallerım cıkmaya baslıyor :D

Nutritive Content per 100 g.
Calories...................310 g
Protein.........................9 g
Carbohydrates............66 g
Fat............................1,5 g
Food fibre................15,5 g

Weight: 260 g

Wasa ekmegının tablosu :)

Canım normal ekmekdende az ınternette ar bulunca buraya kopyalıyım.
SImdı aksam yemegımı bıtırdım
ama cok yedım sanırım
3 Adet salatalıktan yapılmıs cacık yedım :(
Tabı tam bıtmedı :)
yanındada ıkı dılım wasa yedım
susamlısını almısdım bunun tadı muhtesemmm :D
Yorgun dusmuyorum cnm
sadece gozum doymuyor gunduzlerı bırsey yok ama aksam eve gelınce sorunlarım baslıyor :D
Aclık sınyallerım cıkmaya baslıyor :D

Sedacım fazla mı?
FAzla hiç bir şey yok ki bunda.
Normalde böyle mi yiyordun?
Normalde böyle yediğin halde kilo aldıysan metabolizmanı yavaşlatmışsındır.

Nutritive Content per 100 g.
Calories...................310 g
Protein.........................9 g
Carbohydrates............66 g
Fat............................1,5 g
Food fibre................15,5 g

Weight: 260 g

Wasa ekmegının tablosu :)

Sanki çok fazla farkı yok gibi kepekli ekmekle değil mi?

yanı ama tadı cok daha guzel :D

Ya ben normalde ne yerdım yazayımda gorun :D
Örneğin burgerdanmı yıcem
Bır tane whopper chesee menu yanında double patates ve ıcecegı :) Patatesler elma dılımlı olanlardan tabıkocaman kocaman :)
Sonra 1 saat sonra gıdelım bırde pıde yerdım yanı delı gıbı yeme kapasıtem var
BAzen dıyorum mıdemımı aldırtsam :9: :9: :9:

Bırde sankı ekmek yeyınce yemeye baslıcakmısım gıbı gelıyor
Bu etıform tarzında oldugundan :D
Daha ıcım rahat sankı :D

yanı ama tadı cok daha guzel :D

Ya ben normalde ne yerdım yazayımda gorun :D
Örneğin burgerdanmı yıcem
Bır tane whopper chesee menu yanında double patates ve ıcecegı :) Patatesler elma dılımlı olanlardan tabıkocaman kocaman :)
Sonra 1 saat sonra gıdelım bırde pıde yerdım yanı delı gıbı yeme kapasıtem var
BAzen dıyorum mıdemımı aldırtsam :9: :9: :9:

Ben de ben de ben dee ...
whoper menüye bayıllırdım ki hala da bayılıyorumm :2:
O zaman yediklerinde hiç bir fazlalık yok..
Pazartesi başlamıştın dimi?
Cumaya ben en azından 2-3 kilo vereceğini düşünüyorum

Salı gunu basladım cnmmm :)
Yanı eskı yedıgıme gore suan yedıgım benım bır ogunum bıle degıl tum gun yedıklerım eskı yasamıma gore yarım ogun kahvaltı oncesı felan :)
Ayy whopper :D
Ama kendıme soz verdım 65e dusunce bırgun gıdıp yıcem :D
Tıka basa :D
MEtabolızmam hızlanır hem :D

Aaa ayrıca cacıgım lıght yogurttan :D
Bırde bugun gıdıp esmer makarna aldım yarın aksamda onu yıcem :D

Son düzenleme:
Salı gunu basladım cnmmm :)
Yanı eskı yedıgıme gore suan yedıgım benım bır ogunum bıle degıl tum gun yedıklerım eskı yasamıma gore yarım ogun kahvaltı oncesı felan :)
Ayy whopper :D
Ama kendıme soz verdım 65e dusunce bırgun gıdıp yıcem :D
Tıka basa :D
MEtabolızmam hızlanır hem :D

Aaa ayrıca cacıgım lıght yogurttan :D
Bırde bugun gıdıp esmer makarna aldım yarın aksamda onu yıcem :D

Valla ben de bir kaçamak yapıp yiyebilirim 55e düşünce :)
Ben de deneyeceğim hala light makarnayı ama her çıktığımda unutuyorum almayı ..

Mıgrostan aldım cnm bendebugun
BAkdım evde yıcek bısey yok bana gore :D
Aman zayıflamam lazım kocişimden bir suru söz aldım zayıflarsam şöle böle diye:D
Zaten oda gaza geleyim diye ödül koyuyor bana cnm ya :D
1 ayda 5 kg kurtulsam yılbasına kadar ıyı olcek :D

Böyle devam edersen 5 kilodan fazlasını verirsin 1 ayda.
Ben 2 haftada verdim 5 kilo ama senin kadar yapamıyordum sporu

ben yarın bıraz daha asılcam spora :D
Ayyy gıtsın kılolar ohh oh
neyse ben sımdılık gezmeye gıdeyım arkadasıma
ama söz birşetycik yemıcem sadece meyve suyu ıcıcem :D
Görüşürüz :D

Back