sabah ben kayınvaldeme simit aldım. canım acayip çekti ama sadece 1 ısırık aldım. hepsini yesem nolacaktı ki? geçici bir zevk ve kalıcı kilolar. bunun yerine bir lokmayla iştahımı bastırdım.
baby tv eşliğinde hiç temizlik yapmamıştım
annelerin yeni modası olsa gerek. ben müzik açıyorum benim oğlan seviyor öyle dans etmeyi falan. annesi abidik gubidik dans edince
bu arada kızının mesajına bayıldım. benden de bir öpücük lütfen o şeker şeye:)
yarın için kolay gelsin sana canım. maşallah misafirin hiç eksik olmuyor, ne kadar güzel.
masalcım, fotoğraflar muhteşem canım. ben bakmayı unutmuştum iyi ki ekledin buraya. ayrıca sen de çok muhteşemsin bence
hadi gözün aydın dosbacım, işlerin bir kısmını halletmiş gözüküyorsun. takma kirpikler falan
canım, ya ben hastalanıp çekme modunda bir insanım:)) çok çok gerekmedikçe doktora pek gitmiyorum. özellikle sinüzit bana çok tanıdık. doktorun da yapabileceği antibiyotik vermek, o da vücut dengemi bozuyor. beslenmedeki meyve ağırlıklarını ve ıhlamur vs artırarak geçiriyorum canım.
arabayla gittiğimiz için sorun olmadı ama uzak olduğu için git git bitmedi. artık belim ağrımış araba sürmekten.
oldu mu şimdi? sen bence hoşbeş gofreti oğlandan çıkarmışsın. canım sen hep çok yaklaşıyorsun hedefine ama böyle bir kaçamakla maalesef emeklerini boşa çıkarıyorsun. niye paketin hepsini yedin? en azından sadece 1 tane yesen olmaz mıydı? ceza da sana şu dans + mekik cezasını verelim. veya ip atlama + mekik. kaç gün olacağını hep beraber düşünelim bence.