• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ad canım teşekkür ederim yönlendirdiğin için 7 kişi kaldığınızı bilmiyordum en son bildirimde sizin sayınız çok gibiydi o yüzden öyle söyledim Biz 6 kişi kalmıştık Bunlardan 2si düzenli paylaşım yapamıyor zaten Takım kaptanımız da giremiyordu bir süredir bilgisayarı bozulmuş Çok az kalmıştık O yüzden yeni üyeler gelsin istemiştim Kusura bakma olur mu Tekrar teşekkür ederim iyi kilo vermeler diliyorum Hoşçakalın

Nurcum 2. sınıftayım ..
Ama şimdi düşünmezsem okulu bitirince tekrar düşünemem ..
4 senenin üstüne tekrar okumak çok fazla geliyor.
Eczacılık var aklımda .
Biliyorum aklıma koysam bu kalan zamanda da hallederim ama eczazılığın önü de çok açık değil ki?
Eczacılık mı öğretmenlik mi dense ne yaparsınız ..
Nurcum okul öncesi öğretmenliği gerçekten güzel bir bölüm ama çocukları çok sevmen ve sabırlı olman gerekiyor.
Bir arkadaşım okul öncesi öğretmeni ..
Anlatıyor da ben asla dayanamazdım ama o çok mutlu

ben öğretmenlik seçerdim. zaten mühendislik seçtiğime pişmanım ben. mühendis olup da tam gün hatta daha fazla çalışmaman mümkün değil. öyle olunca da ailene tam manasıyla vakit ayırman mümkün değil. ben öğretmenlik mesleğini çok beğeniyorum. işle evini dengede tutmak istiyorsan müthiş bence. şimdi itirazlar yükselebilir kpss vs diye ama şimdi hemen her meslek kpss istiyor zaten. ha özel sektör derseniz oranın hali içler acısı bence..

Kızlar bugünkü menüm ..
Kahvaltıdan önce: Elma sirkeli ballı su.
Kahvaltı:kepekli tost
Ara: böğürtlen çayı
Öğle:mandalina
Ara: Yeşil çay
portakal suyu
Akşam : Ton balıklı salata.
Bundan sonra da 1 bardak daha yeşil çay ve elma sirkeli ballı su düşünüyorum.

öğle: mandalina derken:44::44::39::39:

kızlar napıyosunuz bakayım bende işleri yaptım ama yapılcak islerimde var akşama artıkk
öğlen ne yedim 1dilim ekmek üzerine süzme yoğurt babanem yapmış göndermişş:))) babamdan bende bayılırm
arada yarım elma,1fincam nescafe cok acıktım ama yemicemm:)))))
akşama söylemesi ayıp arkadaşlar kayserriye gitmişlerdi hediye kayseri mantısı getirmişler minicik minicik onu yapcam tarihi gecemeden az yerimm zaten yarında yiyemem koşturmadan sabah akşam öğlen doluyumm :44:

oh maşallah emine ya:45: yok ev baklavası yok ev yoğurdu yok kayseri mantısı:63::63::63: e bizimki de can:9:

valla rabiacım ne desen haklısın ama hani bazı anlar vardır ya lanet olsun dediğin inan o moddayım. yani herşeyi bırakmak istiyorum. kafam yorgun,ruhum yorgun. diyet olayı beni yoruyor artık çok fazla takmaya başladım. ne olacak bilmiyorum tekrar asılacam ama nezaman bilmiyorum.bu haftayı kendimce es geçtim önümüzdeki hafta istikrarlı olarak birşeyler yapmam lazım. ne yapacağım onuda bilmiyorum. cezaya razıyım. dün akşam yapamadım ama bu akşamda yapamam sanırım çünkü oturmaya gideceğiz. hayırlı olsuna. psikolojimi rahatlatmam lazım ama.

eşin zayıfmıydı rabiacım,aama sadece salata yedireceğine göre kilosu az değil. :34:

canım, bak defalarca konuştuk: moralin ne kadar bozuk olursa kilo vermen o kadar yavaş olur hatta bu kaçamaklarla alırsın. aldığın zaman ne olacak? bu sefer yine başa döneceksin niye ben veremiyorum niye derken yine moralin bozulacak. kendim için de söylüyorum biz bayanlar olarak moralimizin bozuk olduğu dönemlerde yemeyi bırakmamız lazım. al bir kutu içine bağır ne bileyim yaw.. yemek yemeden stres atmanın bir yolu yok mu? seni daha iyi görmek istiyorum ben canım. biliyorum daha iradelisin sen.

eşim zayıf değil canım. ama kilolu da değil. askere gitmeden göbeği çıkmıştı hafiften. askerde o da erimiş. zaten biraz kilo vermiş ideal olmuş. ben zaten ona zayıflığı yakıştırmıyorum. ancak göbeği de yakıştırmıyordum:)) daha yaşımız genç yani ne o öyle göbüş falan:)) bizdeki sorun beraber bir akşam yemeği yiyebiliyoruz ve ben salatayla geçiştirmek istemiyordum. gündüz de iyi yememiş olduğunu düşünerek. uyumlu olduğu için salata da yapsam bir şey demez:)) ama eriyip giderse bilmiyorum nolur?

bu akşam herkes kahve sefası yapıyor sanırım:) benim kahvem bayatladı, yenisini de almadım. şu karışımlardan var ama daha bir salata yemem lazım. ben gideyim kendime bir salata yapıp geleyim. bu arada salataya havuç falan koyuyorum ben. ondan da kaçınamam ya. mevsimi olduğu sürece sebze meyvede sınırlamayı doğru bulmuyorum. yani 1 kilo havuç yemedikten sonra 1 tane havuç rendelemenin neresi kötü?

melankoli canım meyve bencede en ii ara öğün ama sen her defasında 2 mandalina 1 nar yazıyorsun :)) yada bana öyle geldi...
her ara öğünde 1 porsiyon belki akşam 2 porsiyon
bana diyetisyen en fazla 4 porsiyon veriyordu kuşluk ikindi ve yatsı aralarında ve genelde geceler uzun diye 2 tane
mesela 1 nar fazla olduğu için yarım nar 1 porsiyon sayılıyor sen 2 defa meyve yiyorsan 2mandalina ve 1 nar =4 porsiyon ve akşamda böle yiyosan ediyor 8 porsiyon... hani bilgilendirmek açısından söledim hayatım

bana gelince bende kaptanım gibi kopma noktasındayım
moralim bozuk
akşam yemeğinde diyete uygun yedim
halama gittik 1 dcilim kabak tatlısı yedim halam kendini şımart dedi ama ben haketmedim ki :((
neyse sizinde motivasyonunuzu bozmayım

başka şeylerden konuşalım :))
ütüm bitti gibi sabahta valiz hazırlayacağım
anneme tekrar alışveriş için çıkcam
kuaför ve terzi işim var
yani yine çok yoğunum
görüşürüz canlarım

Neyneysecim ben de zaman açısından bakınca aslında bir bayan için öğretmenlik mesleğini çok ideal buluyorum ama aklımı karıştıran bir şeyler var ..
Ama en güzeli belki de kalmak olduğum yerde yine fikirlerinizi alırım :)
MAndalinayı da kaçırmamışız :)
Acıkmamıştım yemek yiyesim gelmeyince öyle atıştırıverdim.

Dosbacım şimdiden iyi yolculuklar
Ben yarın ancak akşam girebilirim sen gitmiş olursan falan ..
Sabah çok erken çıkmam gerkeiyor.
İyi eğlenceler düğünde de..
Kendine dikkat et özlerim ya ben seni:43:

ya aslında öğretmenlik mesleğine sadece bayan için gözüyle bakmamak lazım. baylar için de gayet ideal bence, herkes için yani. kariyerist bir yaklaşımın varsa bu söylediğim sana uymayabilir. öğretmenlikte tırmanacağın çok basamak yok, doğru. ama yani öğretim görevlisi olayı veya doçentlik prof luk öyle de bakabilirsin dediklerime. yani lisansı oku bir şekilde ve yüksek lisansa yönel derim ben.

bu arada asumancım sen sormuştun bir yerde eşinin mesleği ne diye, eşim de üniversitede öğretim görevlisi:)) ben de ales'e gireceğim bakalım. yüksek lisans moduna girdik. üniversitede mi kalırım yoksa başka bir şey mi düşünürüm şimdilik belli değil.

avusturalyada saat gece 3.00 iyi uykular deryacıımm.

Evet aramiz da dokuz saat fark var. moralin bozuk gibi. sana tavsiyem kendine bir kitap al. surukleyici bir roman da olabilir. bak goreceksin hatta bu konuda cok da samimiyim inan rahatlayacaksin.baslama asamasi zor olabilir ama ilk on sayfadan sonra kendini unutup baska bir dunya ya aciliyorsun.
Burada Avustralya da( istatikler) her uc kadindan bir tanesi anti-depresion kullaniyor.yoga filan yapiyorlar ..bir tanesine ben de katildim. salla gitsin...benim memleketlimle bir fincan kahvem on tane yogaya bedel.
Cok guzel bir ortam burasi.sabah kahvalti yaparken fazla yemedim hesap veririm diye.
kahvalti yarim kk peynir
1 dilim ekmek
cay (ben hic beyaz seker kullanmiyorum) yarim kasik
simdi de kahvemi icecegim.

günaydııııınnnnn :71:
yine koşturma mesaim başladı :))
daha kahvaltımı yapmadım ama evimi toparladım gibi... bi de valizimi hazırlayayım artık memleket yolcusuyum (önce ereğli)
işin zor kısmı anneme elbise alcam kendi elbisemi alcam takı almayı düşünüyorum
ve eşime temiz kazaklar bırakmak....ayyyy ne kel alaka işlerle uğraşıyorum
canım hiç bişi yemek istemio ama çayım demleniyor.. bişiler atıştırayım buralardayım
bu arada masalcım bende sizleri özleyeceğim

kızlar günaydın
dün akşam eve gittiğim gibi yatım yemek filan yapmadım:1:

yarım dilim ekmek
2 yk kadar kavurma

bu sabah
1 yumurta
1 dilim ekmek

bunlar az gerçekten ama hiç yiyesim yok:59: bu sabah bile zorla yedim neden acaba

kızlar günaydın

yarım dilim ekmek
2 yk kadar kavurma

bu sabah
1 yumurta
1 dilim ekmek

bunlar az gerçekten ama hiç yiyesim yok:59: bu sabah bile zorla yedim neden acaba
çok az yemişsin canım...bugün daha ii olursun umarım
biraz toparlayabildin mi?

çok az yemişsin canım...bugün daha ii olursun umarım
biraz toparlayabildin mi?

sağol canım evet toparladım şükür bir gün çekiyorum o ağrıyı 2. güne geçiyor.
evet az yedim hiç iştahım olmuyor bu dönemde
öğlen ve akşam dengelerim

sen ne yaptın dosbacım nasılsın

Ben gunu kapattimm arkadaslar. su an saat 6 ya geliyor burda.6 dan sonra bir sey yemiyorum.
kahvalti yi yazmistim
ogle(bugun calismiyordum)4 yk pirinc p. 1 dilim ekmek.
ikindi 1 havuc, yulaf ?(diyet icin aldim)
2 tane elma, tekrar atistirmalik yulaf.
aksam 1,5 tabak yagsiz mercimek corbasi (icine weet-bix) ictim.
weet -bix=Avustralya da cok yaygin.sade yulaf. tek basina yutulmasi zor ama corbalarda yogurtta sutte nerde istersen ...benim once midem almadi ama acayip tokluk hissi veriyor. bu aralar onu deneyecegim.
ilk denedigimde bu yenir mi ?demistim te ve hatta bizim orda bunu ineklere veriyorlar dedim mi dedim. Ye simdi derya hanim ye..
'

Evet aramiz da dokuz saat fark var. moralin bozuk gibi. sana tavsiyem kendine bir kitap al. surukleyici bir roman da olabilir. bak goreceksin hatta bu konuda cok da samimiyim inan rahatlayacaksin.baslama asamasi zor olabilir ama ilk on sayfadan sonra kendini unutup baska bir dunya ya aciliyorsun.
Burada Avustralya da( istatikler) her uc kadindan bir tanesi anti-depresion kullaniyor.yoga filan yapiyorlar ..bir tanesine ben de katildim. salla gitsin...benim memleketlimle bir fincan kahvem on tane yogaya bedel.
Cok guzel bir ortam burasi.sabah kahvalti yaparken fazla yemedim hesap veririm diye.
kahvalti yarim kk peynir
1 dilim ekmek
cay (ben hic beyaz seker kullanmiyorum) yarim kasik
simdi de kahvemi icecegim.
kahvaltın güzel olmuş. hatta ben az olmuş bile diyebilirim:)) yarım kaşık yazmışsın onu anlamadım?
benim memleketlimle bir fincan kahvem on tane yogaya bedel.
kesinlikle katılıyorum.
günaydııııınnnnn :71:
yine koşturma mesaim başladı :))
daha kahvaltımı yapmadım ama evimi toparladım gibi... bi de valizimi hazırlayayım artık memleket yolcusuyum (önce ereğli)
işin zor kısmı anneme elbise alcam kendi elbisemi alcam takı almayı düşünüyorum
ve eşime temiz kazaklar bırakmak....ayyyy ne kel alaka işlerle uğraşıyorum
canım hiç bişi yemek istemio ama çayım demleniyor.. bişiler atıştırayım buralardayım
bu arada masalcım bende sizleri özleyeceğim
günaydın dosbacım. bu günü de atlatırsın sen, işlerini hallede hallede son güne geldin. düğününüzde çok güzel geçer inşallah. Allah yeni çiftimize huzur, mutluluk versin.

kızlar günaydın

yarım dilim ekmek
2 yk kadar kavurma

bu sabah
1 yumurta
1 dilim ekmek

günaydın nihancım. az da olsa güzel olmuş. belki öğlen biraz iyi yersin. dengeyi bulursun.

Back