Ekmeğin adı wasa. BEn isveçli yengem sayesinde öğrendim. Birde otellerde oluyor ordan bılıyorum. Alman yapımı bır ekmek. Yanı onların ekmeği :)
Bana gore kraker
Migrostan alıyorum ben. Daha demin aldım bir paket .4,95 TL :)
Yfrog Photo : yfrog.com/dywasahusmanliten260j
hmm anladım canım, sana afiyet olsun. bulursam denemek için alabilirim. ama sonrasında kepek,çavdara devam. :))
Bu arada günlüük menümü son kez yazayım
Sabah
1 yumurta ve lor peynir
Ara Öğün
Havuç
Öğlen
wasa ve tel penır cok az (wasada yarım dilim )
Ara öğün
Havuç
Akşam
Cacık ve wasa
Bugun sporda cok daha ıyı kalorı yaktım. Sadece 3 alette toplam 376 Calori
Ve daha bır suru alet
ayyy cok mutlouyummmmm
Ama daha 2 Lıtre su ıctım bu kotu
ad canım teşekkür ederim yönlendirdiğin için 7 kişi kaldığınızı bilmiyordum en son bildirimde sizin sayınız çok gibiydi o yüzden öyle söyledim Biz 6 kişi kalmıştık Bunlardan 2si düzenli paylaşım yapamıyor zaten Takım kaptanımız da giremiyordu bir süredir bilgisayarı bozulmuş Çok az kalmıştık O yüzden yeni üyeler gelsin istemiştim Kusura bakma olur mu Tekrar teşekkür ederim iyi kilo vermeler diliyorum Hoşçakalın
tamam canım,sorun yok. ricaederim
.
ben öğretmenlik seçerdim. zaten mühendislik seçtiğime pişmanım ben. mühendis olup da tam gün hatta daha fazla çalışmaman mümkün değil. öyle olunca da ailene tam manasıyla vakit ayırman mümkün değil. ben öğretmenlik mesleğini çok beğeniyorum. işle evini dengede tutmak istiyorsan müthiş bence. şimdi itirazlar yükselebilir kpss vs diye ama şimdi hemen her meslek kpss istiyor zaten. ha özel sektör derseniz oranın hali içler acısı bence..
canım, bak defalarca konuştuk: moralin ne kadar bozuk olursa kilo vermen o kadar yavaş olur hatta bu kaçamaklarla alırsın. aldığın zaman ne olacak? bu sefer yine başa döneceksin niye ben veremiyorum niye derken yine moralin bozulacak. kendim için de söylüyorum biz bayanlar olarak moralimizin bozuk olduğu dönemlerde yemeyi bırakmamız lazım. al bir kutu içine bağır ne bileyim yaw.. yemek yemeden stres atmanın bir yolu yok mu? seni daha iyi görmek istiyorum ben canım. biliyorum daha iradelisin sen.
eşim zayıf değil canım. ama kilolu da değil. askere gitmeden göbeği çıkmıştı hafiften. askerde o da erimiş. zaten biraz kilo vermiş ideal olmuş. ben zaten ona zayıflığı yakıştırmıyorum. ancak göbeği de yakıştırmıyordum:)) daha yaşımız genç yani ne o öyle göbüş falan:)) bizdeki sorun beraber bir akşam yemeği yiyebiliyoruz ve ben salatayla geçiştirmek istemiyordum. gündüz de iyi yememiş olduğunu düşünerek. uyumlu olduğu için salata da yapsam bir şey demez:)) ama eriyip giderse bilmiyorum nolur?
öğretmenlik mesleğinin kadınlara daha uygun olduğunu düşünmüşümdür. sebebi de dediğin gibi ev ve işi dengede tutabilmek aslında, yoksa tabiki erkeği kadını farketmez.
rabiacım, keşke öyle söylediğin gibi,kutu içine bağıırıp rahatlayabilecek kadar özgür bir insan olsam. yemek yemeği seviyorum,(kim sevmez ki) ve de çok rahatlıyorum. canım benim,ben 2 senedir burdayım,sizler daha yenisiniz. yeniler azimli olur bende bir zamanlar siz gibiydim. ama yavaş yavaş köreldim. sorunumu ve çaresini biliyorum bunu gerçekleştiremiyor olmak beni üzüyor. ama birazcık daha zaman verdim kendime. o yüzdende bunu gerçeklerştirebilmek adına yaza kadar buradayım.ondan sonrada sonucum ne olursa olsun ayrılmak istiyorum. sohbet amaçlı burda olurum,tabi tanıdıklar olursa. ama iyiyim şuan gerçekten iyiyim. :)) belkide önümüzdeki günlerde sürpriz yaparım (kilo bakımından) :))
eşinin fazla kilosu yoksa iyi,benim eşiminde yok,ama göbek erkeklerin kaderi,kadınlar içinde aynı.ama biz eritmek için çok çaba sarfediyoruz onlar kılını kıpırdatmıyor. :))
bana gelince bende kaptanım gibi kopma noktasındayım
moralim bozuk
akşam yemeğinde diyete uygun yedim
halama gittik 1 dcilim kabak tatlısı yedim halam kendini şımart dedi ama ben haketmedim ki
(
neyse sizinde motivasyonunuzu bozmayım
kop kopçular geldi hanıııım. dosbacım kopma hayatım,bak ne güzel kafa dağıtmaya gidiyorsun, güzel günler geçireceksin inşallah. kabak tatlın afiyet olsun canım.
ya aslında öğretmenlik mesleğine sadece bayan için gözüyle bakmamak lazım. baylar için de gayet ideal bence, herkes için yani. kariyerist bir yaklaşımın varsa bu söylediğim sana uymayabilir. öğretmenlikte tırmanacağın çok basamak yok, doğru. ama yani öğretim görevlisi olayı veya doçentlik prof luk öyle de bakabilirsin dediklerime. yani lisansı oku bir şekilde ve yüksek lisansa yönel derim ben.
bu arada asumancım sen sormuştun bir yerde eşinin mesleği ne diye, eşim de üniversitede öğretim görevlisi:)) ben de ales'e gireceğim bakalım. yüksek lisans moduna girdik. üniversitede mi kalırım yoksa başka bir şey mi düşünürüm şimdilik belli değil.
eğitimci bir eşe sahip olmak nasıl birşey bilemem ama şanslı olduğunu düşünüyorum,ne bileyim günümüzde eğitimin öneminin vurgulandığı şu zamanda bir eğitimci ile yanyana olmak avantaj olur diye düşündüm açıkçası. :26:
Evet aramiz da dokuz saat fark var. moralin bozuk gibi. sana tavsiyem kendine bir kitap al. surukleyici bir roman da olabilir. bak goreceksin hatta bu konuda cok da samimiyim inan rahatlayacaksin.baslama asamasi zor olabilir ama ilk on sayfadan sonra kendini unutup baska bir dunya ya aciliyorsun.
Burada Avustralya da( istatikler) her uc kadindan bir tanesi anti-depresion kullaniyor.yoga filan yapiyorlar ..bir tanesine ben de katildim. salla gitsin...benim memleketlimle bir fincan kahvem on tane yogaya bedel.
Cok guzel bir ortam burasi.sabah kahvalti yaparken fazla yemedim hesap veririm diye.
kahvalti yarim kk peynir
1 dilim ekmek
cay (ben hic beyaz seker kullanmiyorum) yarim kasik
simdi de kahvemi icecegim.
moralimin arada bozulduğu oluyor her insan gibi ama ben biraz fazla yoğun yaşıyorum duyguları.evet ben çok duygusal hatta çok kırılganım. (bunu ilk defa vurguluyorum. ) sorunları yaşaya yaşaya aşmayı öğrendim çok şükür.önceden günlerce huzursuz kalırdım artık çok takmıyorum. anti deprasanlık olmadım ama hiçbirzaman. iradeliyimdir yani. kitap olayını yapamam hayatım,vakti kısıtlı bir insanım,evde heves edip aldığım kitaplarım var ama sadece varlar işte. belki yurt dışında olduğun içindir isteğinin sebebi ama o kahve her memleketliyle iyi olmuyor hayatım emin ol.
kahvaltın kararında olmuş,afiyet olsun. :))
günaydııııınnnnn
yine koşturma mesaim başladı :))
daha kahvaltımı yapmadım ama evimi toparladım gibi... bi de valizimi hazırlayayım artık memleket yolcusuyum (önce ereğli)
işin zor kısmı anneme elbise alcam kendi elbisemi alcam takı almayı düşünüyorum
ve eşime temiz kazaklar bırakmak....ayyyy ne kel alaka işlerle uğraşıyorum
canım hiç bişi yemek istemio ama çayım demleniyor.. bişiler atıştırayım buralardayım
bu arada masalcım bende sizleri özleyeceğim
görüşmeyi o kadar istedik biliyorsun ama bir türlü nasip olmadı,şimdi birkaç dk mesafede olacaksın ama görüşemicez.
yoğun olmasan belki olurdu ama bu durumda seni sıkmak istemem. sana iyi yolculuklar dilerim canım. vede şimdiden ilçemize hoşgeldin. :))nikah olacaktı değilmi hafta sonu saat kaçtaydı. yazımı görürsen yazıver. :)))
kızlar günaydın
dün akşam eve gittiğim gibi yatım yemek filan yapmadım
yarım dilim ekmek
2 yk kadar kavurma
bu sabah
1 yumurta
1 dilim ekmek
bunlar az gerçekten ama hiç yiyesim yok
bu sabah bile zorla yedim neden acaba
düzelir hayatım merak etme,az yiyorsun işte ne güzel. tamam sanırım üşüttün ama biraz dikkatle düzelirsin inşallah hayatım. afiyet olsun.