• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ben gunu kapattimm arkadaslar. su an saat 6 ya geliyor burda.6 dan sonra bir sey yemiyorum.
kahvalti yi yazmistim
ogle(bugun calismiyordum)4 yk pirinc p. 1 dilim ekmek.
ikindi 1 havuc, yulaf ?(diyet icin aldim)
2 tane elma, tekrar atistirmalik yulaf.
aksam 1,5 tabak yagsiz mercimek corbasi (icine weet-bix) ictim.
weet -bix=Avustralya da cok yaygin.sade yulaf. tek basina yutulmasi zor ama corbalarda yogurtta sutte nerde istersen ...benim once midem almadi ama acayip tokluk hissi veriyor. bu aralar onu deneyecegim.
ilk denedigimde bu yenir mi ?demistim te ve hatta bizim orda bunu ineklere veriyorlar dedim mi dedim. Ye simdi derya hanim ye..
'
yulaf çok güzel bağırsak çalıştırıyor. ben saf yulaf bulamadım ama yulaf ezmesi diye bir şey buldum. ben de salatama muhakkak atıyorum ve günlük tuvalete çıkabiliyorum. malum diyette bu çok önemli. pilavla ekmek alışkanlık mı? yani ikisi olmaz biliyorsun:)

kahvaltın güzel olmuş. hatta ben az olmuş bile diyebilirim:)) yarım kaşık yazmışsın onu anlamadım?
benim memleketlimle bir fincan kahvem on tane yogaya bedel.
kesinlikle katılıyorum.

günaydın dosbacım. bu günü de atlatırsın sen, işlerini hallede hallede son güne geldin. düğününüzde çok güzel geçer inşallah. Allah yeni çiftimize huzur, mutluluk versin.

günaydın nihancım. az da olsa güzel olmuş. belki öğlen biraz iyi yersin. dengeyi bulursun.
günaydın canım evet öğlen ve akşam dengelerim sen nasılsın

nihancım bende iyiyim idare ediyorum
baskülde şaşkınım kötü çıkıyorum anlamadım
ama regl dönemim yaklaştı gerginimde :((

nihancım, ben de iyiyim. spora gideceğim birazdan. arada da evi toparlıyordum. sporun olduğu günler ev kalıyor. etraf baya dağılmış. senin işler ne alemde?

kimsecikler gelmemiş
hayırdır nerdesiniz kızlar
ankarada aşırı yağış var ve ben dışarıdaydım
hala işlerim bitmedi tekrar çıkacağım
öğle yemeğini dışarda yiyecektim ama baktım kaçamak yapacağım şeyler hep gözümün önünde eve döndüm
sebze yemeğimi yedim 2 dilim ekmekle ve 1 çb yoğurt
şimdi yeşil çayımı içeyim biraz dinleneyim çıacağım

nihancım bende iyiyim idare ediyorum
baskülde şaşkınım kötü çıkıyorum anlamadım
ama regl dönemim yaklaştı gerginimde :((
iyi olmana sevindim canım
ya bu baskül işini anlamıyorum keşke dijital almasaydım çok pişmanım
saçma sapan sonuçlar çıkarıyor anlamadım gitti

nihancım, ben de iyiyim. spora gideceğim birazdan. arada da evi toparlıyordum. sporun olduğu günler ev kalıyor. etraf baya dağılmış. senin işler ne alemde?
iyi olmana sevindim canımm benim işleri sorma işyerinde sakinde dün hastaydım ya bi iş yapamadım evde bigün ilgilenemeyince dağılıyor hemen zor valla

evet kimsecikler kalmamış bugün

öğle yemeğim
hiç ekmek yemedim
pilav vardı çünkü 2 yk pilav
4yk etli kurufasülye
birazda turşu

Ekmeğin adı wasa. BEn isveçli yengem sayesinde öğrendim. Birde otellerde oluyor ordan bılıyorum. Alman yapımı bır ekmek. Yanı onların ekmeği :)
Bana gore kraker :D
Migrostan alıyorum ben. Daha demin aldım bir paket .4,95 TL :)
Yfrog Photo : yfrog.com/dywasahusmanliten260j
hmm anladım canım, sana afiyet olsun. bulursam denemek için alabilirim. ama sonrasında kepek,çavdara devam. :))
Bu arada günlüük menümü son kez yazayım :D
Sabah
1 yumurta ve lor peynir
Ara Öğün
Havuç
Öğlen
wasa ve tel penır cok az (wasada yarım dilim )
Ara öğün
Havuç
Akşam
Cacık ve wasa :51:
Bugun sporda cok daha ıyı kalorı yaktım. Sadece 3 alette toplam 376 Calori :D
Ve daha bır suru alet
ayyy cok mutlouyummmmm :D
Ama daha 2 Lıtre su ıctım bu kotu :(
:46:
ad canım teşekkür ederim yönlendirdiğin için 7 kişi kaldığınızı bilmiyordum en son bildirimde sizin sayınız çok gibiydi o yüzden öyle söyledim Biz 6 kişi kalmıştık Bunlardan 2si düzenli paylaşım yapamıyor zaten Takım kaptanımız da giremiyordu bir süredir bilgisayarı bozulmuş Çok az kalmıştık O yüzden yeni üyeler gelsin istemiştim Kusura bakma olur mu Tekrar teşekkür ederim iyi kilo vermeler diliyorum Hoşçakalın
tamam canım,sorun yok. ricaederim :16:.
ben öğretmenlik seçerdim. zaten mühendislik seçtiğime pişmanım ben. mühendis olup da tam gün hatta daha fazla çalışmaman mümkün değil. öyle olunca da ailene tam manasıyla vakit ayırman mümkün değil. ben öğretmenlik mesleğini çok beğeniyorum. işle evini dengede tutmak istiyorsan müthiş bence. şimdi itirazlar yükselebilir kpss vs diye ama şimdi hemen her meslek kpss istiyor zaten. ha özel sektör derseniz oranın hali içler acısı bence..
canım, bak defalarca konuştuk: moralin ne kadar bozuk olursa kilo vermen o kadar yavaş olur hatta bu kaçamaklarla alırsın. aldığın zaman ne olacak? bu sefer yine başa döneceksin niye ben veremiyorum niye derken yine moralin bozulacak. kendim için de söylüyorum biz bayanlar olarak moralimizin bozuk olduğu dönemlerde yemeyi bırakmamız lazım. al bir kutu içine bağır ne bileyim yaw.. yemek yemeden stres atmanın bir yolu yok mu? seni daha iyi görmek istiyorum ben canım. biliyorum daha iradelisin sen.
eşim zayıf değil canım. ama kilolu da değil. askere gitmeden göbeği çıkmıştı hafiften. askerde o da erimiş. zaten biraz kilo vermiş ideal olmuş. ben zaten ona zayıflığı yakıştırmıyorum. ancak göbeği de yakıştırmıyordum:)) daha yaşımız genç yani ne o öyle göbüş falan:)) bizdeki sorun beraber bir akşam yemeği yiyebiliyoruz ve ben salatayla geçiştirmek istemiyordum. gündüz de iyi yememiş olduğunu düşünerek. uyumlu olduğu için salata da yapsam bir şey demez:)) ama eriyip giderse bilmiyorum nolur?
öğretmenlik mesleğinin kadınlara daha uygun olduğunu düşünmüşümdür. sebebi de dediğin gibi ev ve işi dengede tutabilmek aslında, yoksa tabiki erkeği kadını farketmez.
rabiacım, keşke öyle söylediğin gibi,kutu içine bağıırıp rahatlayabilecek kadar özgür bir insan olsam. yemek yemeği seviyorum,(kim sevmez ki) ve de çok rahatlıyorum. canım benim,ben 2 senedir burdayım,sizler daha yenisiniz. yeniler azimli olur bende bir zamanlar siz gibiydim. ama yavaş yavaş köreldim. sorunumu ve çaresini biliyorum bunu gerçekleştiremiyor olmak beni üzüyor. ama birazcık daha zaman verdim kendime. o yüzdende bunu gerçeklerştirebilmek adına yaza kadar buradayım.ondan sonrada sonucum ne olursa olsun ayrılmak istiyorum. sohbet amaçlı burda olurum,tabi tanıdıklar olursa. ama iyiyim şuan gerçekten iyiyim. :)) belkide önümüzdeki günlerde sürpriz yaparım (kilo bakımından) :))
eşinin fazla kilosu yoksa iyi,benim eşiminde yok,ama göbek erkeklerin kaderi,kadınlar içinde aynı.ama biz eritmek için çok çaba sarfediyoruz onlar kılını kıpırdatmıyor. :))
bana gelince bende kaptanım gibi kopma noktasındayım
moralim bozuk
akşam yemeğinde diyete uygun yedim
halama gittik 1 dcilim kabak tatlısı yedim halam kendini şımart dedi ama ben haketmedim ki :((
neyse sizinde motivasyonunuzu bozmayım
kop kopçular geldi hanıııım. dosbacım kopma hayatım,bak ne güzel kafa dağıtmaya gidiyorsun, güzel günler geçireceksin inşallah. kabak tatlın afiyet olsun canım.
ya aslında öğretmenlik mesleğine sadece bayan için gözüyle bakmamak lazım. baylar için de gayet ideal bence, herkes için yani. kariyerist bir yaklaşımın varsa bu söylediğim sana uymayabilir. öğretmenlikte tırmanacağın çok basamak yok, doğru. ama yani öğretim görevlisi olayı veya doçentlik prof luk öyle de bakabilirsin dediklerime. yani lisansı oku bir şekilde ve yüksek lisansa yönel derim ben.
bu arada asumancım sen sormuştun bir yerde eşinin mesleği ne diye, eşim de üniversitede öğretim görevlisi:)) ben de ales'e gireceğim bakalım. yüksek lisans moduna girdik. üniversitede mi kalırım yoksa başka bir şey mi düşünürüm şimdilik belli değil.
eğitimci bir eşe sahip olmak nasıl birşey bilemem ama şanslı olduğunu düşünüyorum,ne bileyim günümüzde eğitimin öneminin vurgulandığı şu zamanda bir eğitimci ile yanyana olmak avantaj olur diye düşündüm açıkçası. :26:
Evet aramiz da dokuz saat fark var. moralin bozuk gibi. sana tavsiyem kendine bir kitap al. surukleyici bir roman da olabilir. bak goreceksin hatta bu konuda cok da samimiyim inan rahatlayacaksin.baslama asamasi zor olabilir ama ilk on sayfadan sonra kendini unutup baska bir dunya ya aciliyorsun.
Burada Avustralya da( istatikler) her uc kadindan bir tanesi anti-depresion kullaniyor.yoga filan yapiyorlar ..bir tanesine ben de katildim. salla gitsin...benim memleketlimle bir fincan kahvem on tane yogaya bedel.
Cok guzel bir ortam burasi.sabah kahvalti yaparken fazla yemedim hesap veririm diye.
kahvalti yarim kk peynir
1 dilim ekmek
cay (ben hic beyaz seker kullanmiyorum) yarim kasik
simdi de kahvemi icecegim.
moralimin arada bozulduğu oluyor her insan gibi ama ben biraz fazla yoğun yaşıyorum duyguları.evet ben çok duygusal hatta çok kırılganım. (bunu ilk defa vurguluyorum. ) sorunları yaşaya yaşaya aşmayı öğrendim çok şükür.önceden günlerce huzursuz kalırdım artık çok takmıyorum. anti deprasanlık olmadım ama hiçbirzaman. iradeliyimdir yani. kitap olayını yapamam hayatım,vakti kısıtlı bir insanım,evde heves edip aldığım kitaplarım var ama sadece varlar işte. belki yurt dışında olduğun içindir isteğinin sebebi ama o kahve her memleketliyle iyi olmuyor hayatım emin ol.
kahvaltın kararında olmuş,afiyet olsun. :))
günaydııııınnnnn :71:
yine koşturma mesaim başladı :))
daha kahvaltımı yapmadım ama evimi toparladım gibi... bi de valizimi hazırlayayım artık memleket yolcusuyum (önce ereğli)
işin zor kısmı anneme elbise alcam kendi elbisemi alcam takı almayı düşünüyorum
ve eşime temiz kazaklar bırakmak....ayyyy ne kel alaka işlerle uğraşıyorum
canım hiç bişi yemek istemio ama çayım demleniyor.. bişiler atıştırayım buralardayım
bu arada masalcım bende sizleri özleyeceğim
görüşmeyi o kadar istedik biliyorsun ama bir türlü nasip olmadı,şimdi birkaç dk mesafede olacaksın ama görüşemicez. :50: yoğun olmasan belki olurdu ama bu durumda seni sıkmak istemem. sana iyi yolculuklar dilerim canım. vede şimdiden ilçemize hoşgeldin. :))nikah olacaktı değilmi hafta sonu saat kaçtaydı. yazımı görürsen yazıver. :)))
kızlar günaydın
dün akşam eve gittiğim gibi yatım yemek filan yapmadım:1:
yarım dilim ekmek
2 yk kadar kavurma
bu sabah
1 yumurta
1 dilim ekmek
bunlar az gerçekten ama hiç yiyesim yok:59: bu sabah bile zorla yedim neden acaba
düzelir hayatım merak etme,az yiyorsun işte ne güzel. tamam sanırım üşüttün ama biraz dikkatle düzelirsin inşallah hayatım. afiyet olsun.

Son düzenleme:
öğle yemeğimi yedim rahatladım. huzura kavuştum resmen çok acıkmıştım.
1 tabakdan birazcık az havuçlu bezelye.
200 gr yoğurt,2 dilim kepek ekmeği. :))

dün akşam yediklerimide yazayım.
evde 1 tabak tarhana çorbası
arkadaşda 1 kase patates salatası ve çay.

öğle yemeğimi yedim rahatladım. huzura kavuştum resmen çok acıkmıştım.
1 tabakdan birazcık az havuçlu bezelye.
200 gr yoğurt,2 dilim kepek ekmeği. :))

dün akşam yediklerimide yazayım.
evde 1 tabak tarhana çorbası
arkadaşda 1 kase patates salatası ve çay.
afiyet olsun adcım..

ya ben çıkıyorum çok yavaş çalışıyo bugün kk sinir oldum hadi by kızlar:95:

Kızlar merhabalar nasılsınız ben çok kötüyüm başım ağrıyor o yüzden bilgisayara bakamıyorum akşam uğramaya çalışacağım

yemek sonrası nerden geldiğini anlayamadığım aşırı bastıran tatlı isteğime,1 fincan salep ile karşılık veriyorum şuanda. inşallah keser.

salı gunu tum gun okuldayım,pztrsileri laboratuvara gitme durumlarım oluyor, cuma ise sadece ogleden once okuldayım onun dısında hep evdeyim zaten...2.kez uzayan okulum yüzünden evde durmadan ders calısmam gerekiyor tek yaptıgım nete girmek;)
tabi ki katılmak isterim ama şunu belirteyim benim diyetimde bugday ve türevi tahıllara yer olmuyor haliyle baska türlü mutlaka telafi etmem gerekiyor yani ortak diyet yapıyorsanız benim yediklerim cogunlukla farklı olmak zorunda :(
bunlara ragmen davet ederseniz seve seve gelrm bugun basladım zaten diete..azimliyim:)

davet sayfasına yazdığım yazıyı kopyaladım..
Herkese merhaba:71:

Adım Firuze yarışmaya ankaradan katılıyorum:1:
ne yazsam bilemedim şimdi... 1-2yıl önce 12.takımdaydım ve yine 68kg falandım başladığımda en son 58 görmüştüm gruptayken... simdi tekrar eski halime dönmek istiyorum.
Drumun dedigine göre 2yılda ancak vücut kendini topluyormuş haliyle metabolizmam normal insan vücudu gibi işleyene kadar resmen yediklerimi depo ediyor olucam görünüyor,tek şansım 3ayda düzelme oldukca yüksekti...
beni de gruba davet ettiğiniz icin teşekkür ederim. Hedefim (ki aslında bi arkdsmla fena iddiaya girdik ondan dolayı daha istikrarlı olmak zorundayım) şubat ayında 60kgya inmek..hatta 10kg vermiş olmak. evet biliyorum fazla görünüyor fakat bayramdan önce 65kg falandım 3kilo zaten gidici olcak sanırım o yüzden böyle düsünüyorum. Aynı zamanda yalnız yaşadığım icin kendi yediklerimi ayarlamak cok kolay olacak, tek problemim önümde 1gün ben yemek daveti vericem(bezelye, pilav,salata, glutensiz yaş pasta) umarım pastada abartmamayı başarabilirim, bir de arkdslar aynı şekilde yemege cagırıcak... baska engelim olacagını sanmıyorum...
Hastalığım protein eksikliği yaptıgı icin biraz fazla protein tüketmem gerekiyor.Bu yüzden her sabah kahvaltıda 1 yumurta mutlaka yiyorum...

Şuan 1.72boy sabah itibariyle 68.2kg geldim başlangıc bilgilerim bunlar...

Kahvaltım (ki yarım saat once yaptım malesef gece gec yatmıstım)
1haslanmıs yumurta
1domates -1salatalık >> çok az zeytinyagı ve limon gezidirdim üstüne tuz yok
yarım kibrit kutusu kadar beyaz peynir(tuzu burdan alıyorum)
1ince dilim glutensiz ekmek ve 1tatlı kaşığı turunç reçeli
doğuş form bitki çayım da elimde...

bende aranıza katılmak istiyorum.desteğe ihtiyacım var rejim konusunda.spor yapmaya vakit bulamıyorum 62-63 kilo oldum ve 58 olmak istiyorum ama boğazıma sabredemiyorum.kararlı olmam lazım
bugün yediklerim
sabah
1 dilim çavdar ekmegi biraz tereyap (bıçak ucuyla) , pekmez (çok seviyorum napiim) ,5 küçük zeytin 2 dilim çok ince kaşar
öğle
yarım dilim ekmek
kıymalı soğan ve biber kavurma (çok az yağda)
1 kase yoğurt
40 dk yürüyüş
acaba çok mu yemek yedim bugün
3 fincanda yeşil çay içtim

melankoli canım meyve bencede en ii ara öğün ama sen her defasında 2 mandalina 1 nar yazıyorsun :)) yada bana öyle geldi...
her ara öğünde 1 porsiyon belki akşam 2 porsiyon
bana diyetisyen en fazla 4 porsiyon veriyordu kuşluk ikindi ve yatsı aralarında ve genelde geceler uzun diye 2 tane
mesela 1 nar fazla olduğu için yarım nar 1 porsiyon sayılıyor sen 2 defa meyve yiyorsan 2mandalina ve 1 nar =4 porsiyon ve akşamda böle yiyosan ediyor 8 porsiyon... hani bilgilendirmek açısından söledim hayatım

yok canım her akşam öle nar yemiyorum daha bir akşam yedim dosbacım :) ama bilgilerini paylaştığın için teşekkür ederim,nar olayını 2 porsiyon olarak düşünmemeiştim ben,bu benim için güzel oldu,aralarda başka ne yenebilir ki acaba? bu konuda sıkıntı çekmek istemiyorum:44:

günaydııııınnnnn :71:
yine koşturma mesaim başladı :))
daha kahvaltımı yapmadım ama evimi toparladım gibi... bi de valizimi hazırlayayım artık memleket yolcusuyum (önce ereğli)
işin zor kısmı anneme elbise alcam kendi elbisemi alcam takı almayı düşünüyorum
ve eşime temiz kazaklar bırakmak....ayyyy ne kel alaka işlerle uğraşıyorum
canım hiç bişi yemek istemio ama çayım demleniyor.. bişiler atıştırayım buralardayım
bu arada masalcım bende sizleri özleyeceğim
şimdiden kolaylıklar gelsin canım sana,ereğlide caddebaşı diye bir yer var belki ordanda kıyafetler bakabilirsin,armine satıyo orası,gerçi sen ankaradan geliyorsun ordakiler burdakilere on basar ::))):22:

Ben gunu kapattimm arkadaslar. su an saat 6 ya geliyor burda.6 dan sonra bir sey yemiyorum.
kahvalti yi yazmistim
ogle(bugun calismiyordum)4 yk pirinc p. 1 dilim ekmek.
ikindi 1 havuc, yulaf ?(diyet icin aldim)
2 tane elma, tekrar atistirmalik yulaf.
aksam 1,5 tabak yagsiz mercimek corbasi (icine weet-bix) ictim.
weet -bix=Avustralya da cok yaygin.sade yulaf. tek basina yutulmasi zor ama corbalarda yogurtta sutte nerde istersen ...benim once midem almadi ama acayip tokluk hissi veriyor. bu aralar onu deneyecegim.
ilk denedigimde bu yenir mi ?demistim te ve hatta bizim orda bunu ineklere veriyorlar dedim mi dedim. Ye simdi derya hanim ye..
'

:9: :9: :9: :9:

Back