• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlar ben menümü yazmazsam akşam gümbürtüye gidiyor. hemen yazayım şimdiye kadar yediklerimi:

kahvaltı: 1 kk peynir, 4 zeytin, 2 çay kaşığı reçel, marul ve az ekmek. 1 bardak ıhlamur içecektim, oğlum içirmedi. sağolsun.
ara: 1 lokma simit, 1 elma ve biraz muz ve 1 hurma
öğle: 1 kase yerelması çorbası, 1 kaşık bulgur pilavı, yoğurt
ara: sabahki ıhlamur ve yeşil çay şimdi içiyorum:))

akşama salata yerim inşallah. 1 ara öğün daha yaparım meyveli inşallah. günü de böyle tamamlarım inşallah.

cuma günü bildirim var diye biliyorum ben. zaten geçen cuma yapmadık, bu hafta da yapmazsak çok olur yaw. ad'cım daha iyi bilir tabi.

öğle yemeğim.
bir tabak yoğurtlu kabak sote,1 porsiyon salata.
faturalarım var halletmem gereken fırsat bulunca gelirim canlar. başıma ağrı girdi resmen. nefret ediyorum kdv gününden.
cuma günü bildirim var şekerler.

Son düzenleme:
kızlar ben menümü yazmazsam akşam gümbürtüye gidiyor. hemen yazayım şimdiye kadar yediklerimi:

kahvaltı: 1 kk peynir, 4 zeytin, 2 çay kaşığı reçel, marul ve az ekmek. 1 bardak ıhlamur içecektim, oğlum içirmedi. sağolsun.
ara: 1 lokma simit, 1 elma ve biraz muz ve 1 hurma
öğle: 1 kase yerelması çorbası, 1 kaşık bulgur pilavı, yoğurt
ara: sabahki ıhlamur ve yeşil çay şimdi içiyorum:))

akşama salata yerim inşallah. 1 ara öğün daha yaparım meyveli inşallah. günü de böyle tamamlarım inşallah.

Yer elması çorbasını daha önce hiç duymamıştım ..
Menün her zamanki gibi çok güzel ..
Özellikle akşamları çok hafif geçiriyorsun o da ayrıyetten güzel tebrik ederim.
Eşin görünce ne dedi zayıflamanla ilgili?

Nihancım canın mı sıkkın senin?
O zaman bu fıkra senin için ..

cia bir gökdelenenin üst katlarında özel bir görev için ajan seçimi yapmaktadır,
ilk aday gelir çok üst düzeyde 4 yabacı dil bilmektedir,adamın önüne bir silah koyarlar ve derler.

- karın yan tarafta ve o bir vatan haini, git işini bitir.

adam silahı alır odaya girer, 5 dk sonra elleri titreyerek gelir ve yapamam, der, gider,

ikinci aday gelir ana dili bile belli olmayacak derecede 7 dil bilen, bilinen tüm silahlar ve bombalar üzerine eğitim almış biridir, ona da silah verip derler

- sevdiğin kadın yan tarafta. o bir hain, git ve bu silahla öldür.

2. adayda yapamaz ve çıkar gider.

sıra temele gelmiştir, av tüfeği ve pancar motoru kullanmaktan başka hiç bir vasfı yoktur, ona da derler;

-fadime yan odada vatana ihanet etti... söz bitmeden temel silahı kapar dalar odaya, 14 el silah sesi duyulur, peşine boğuşma sesleri, en sonunda bir cam kırılma sesi gelir, temel geri döner, kan ter içinde nefes nefese. temele sorarlar ne oldu diye, temel:

-********ler bide soruyorlar, hem kuru sıkı silah verin hem de noldu diye sorun, camdan atana kadar canım çıktı.

Nihancım canın mı sıkkın senin?
O zaman bu fıkra senin için ..

cia bir gökdelenenin üst katlarında özel bir görev için ajan seçimi yapmaktadır,
ilk aday gelir çok üst düzeyde 4 yabacı dil bilmektedir,adamın önüne bir silah koyarlar ve derler.

- karın yan tarafta ve o bir vatan haini, git işini bitir.

adam silahı alır odaya girer, 5 dk sonra elleri titreyerek gelir ve yapamam, der, gider,

ikinci aday gelir ana dili bile belli olmayacak derecede 7 dil bilen, bilinen tüm silahlar ve bombalar üzerine eğitim almış biridir, ona da silah verip derler

- sevdiğin kadın yan tarafta. o bir hain, git ve bu silahla öldür.

2. adayda yapamaz ve çıkar gider.

sıra temele gelmiştir, av tüfeği ve pancar motoru kullanmaktan başka hiç bir vasfı yoktur, ona da derler;

-fadime yan odada vatana ihanet etti... söz bitmeden temel silahı kapar dalar odaya, 14 el silah sesi duyulur, peşine boğuşma sesleri, en sonunda bir cam kırılma sesi gelir, temel geri döner, kan ter içinde nefes nefese. temele sorarlar ne oldu diye, temel:

-********ler bide soruyorlar, hem kuru sıkı silah verin hem de noldu diye sorun, camdan atana kadar canım çıktı.
:60: temele vur demişler öldürmüş yani:60:

sağol canım benim:16::38:

öğle yemeğim.
bir tabak yoğurtlu kabak sote,1 porsiyon salata.
faturalarım var halletmem gereken fırsat bulunca gelirim canlar. başıma ağrı girdi resmen. nefret ediyorum kdv gününden.
cuma günü bildirim var şekerler.

afiyet olsun canım. kolay gelsin.
Yer elması çorbasını daha önce hiç duymamıştım ..
Menün her zamanki gibi çok güzel ..
Özellikle akşamları çok hafif geçiriyorsun o da ayrıyetten güzel tebrik ederim.
Eşin görünce ne dedi zayıflamanla ilgili?

ben de ilk defa yaptım:)) hatta ilk defa yerelması yedim:) basit bir çorba: 1 soğan, 1 havuç ve yerelmasını haşlayıp püre yapıyorsun. sonra süt ekle tamam. ben et suyu ile haşladım oğluş için, baya güzel olmuş:)) akşamları dikkat ediyorum canım, ipin ucu akşam kaçıyor bence. gündüz eritiyoruz yediklerimizi.

eşim geçen sefer baya şaşırmıştı:)) hiç haberi falan da yok diyetten. spor yaptığımı biliyor sadece. eve dönünce ona da akşamları salata yedireceğim:47:

yoruldum kızlar gerçekten ama herşey çok şükür güzel gidiyor
elbisem güzel olmuş son provada yüzüm güldü
bitmiş halini sanırım düğün fotolarında görürsünüz çnk yarın teslim alacağım cuma sabah erkenden yola çıkacağım
ablam evden ayrıldığı için neti kapattırmış annemle babam internet kullanmıyor bu nedenle gidince uzun bi süre yazamam merak etmeyin

öğle yemeğinde ise light tost yedim valla bişi anlamadım :))
çok beğendiğimi söyleyemem arkadaşla muhabbet güzeldi...
sedacım bu arada ankarada balgatta oturuyorum canım ama ankaralı değilim evlendikten sonra buraya geldim hayatım

masalcım cuma sabah yola çıkıyorum kısmetse zaten listede olmayacağım
haftaya perşembe kına cumartesi nikah var sonrasında annemle babam çok yalnız kalacak 3-5 gün onların yanında kalıp kızlarının yokluğuna alışmalrını sağlamak istiyorum
yani yaklaşık 2-3 hafta gibi :((

dosbacım, gözün aydın elbisen içine sinmiş belli. kendini bayağı özleteceksin sanırım. döndüğünde güzel havadisler ve fotolar bekliyoruz. yarın da burda olursun sanırım ama cuma yoksun anlaşılan.

Back