Yok kiz dogruKız o yeni gelen arkadaş değilki4.takımdan destek güzelliği
Bebeğim 22 aylık oldu aslında yinede faydası oluyormudur bilginiz varmı çünkü ilk bir yıla göre çok sık emmiyor sonuçtaBol su iç canım
Emzirme dönemi büyük şans senin için
Mesela bol salata yesem kilo vermeme engel olurmu soğan salatalık domates le yapılan salataBence açlığı çok baskın hissediyorsan yeşilliğe/sebzeye daha çok ağırlık vermelisin hem tokluk sağlar hem kalori az olur( fazla yiyebilince miden ve gözün doyar , iradeni daha sağlam kılar.)
Bence olur neden olmasın tabi bunun yanında proteini karbonhidratı eksik etmemelisinMesela bol salata yesem kilo vermeme engel olurmu soğan salatalık domates le yapılan salata
Günaydın kaptanım. Bende sağlıklı bir kahvaltı yaptım kaçamak yok.. yağmurlu bi sabah bi saat sonra leslie 5 mil yapıcam sonra ev temzliği derken akşam olacak yine sıradan bir haftasonu.Günaydın 13. takımın uykucu güzelleri
Uyanın bakim sabah oldu
Ben uyandım üzerine kaçamak bile yaptım
Günaydın hanımlar kendim için yeni bir başlangıç yaparak güne başladım. Dün bir diyetisyenle başladım tekrar diyete umarım faydası olur. Kendimi daha iyi hissediyorum projelerim bitti okulun bitmesine az kaldı falan spor ve diyete uygun hissediyorum durumumu. Hadi bakalım bismillah deyip başladım sağlıklı bir kahvaltiyla
Kaçamak yok kaptanım yapmayın lütfen sizde brn dün bi doktorun youtube kanalını inceledim genel olarak zayıflamak sağlıklı olmak için bilgi veriyor akdeniz tarzı beslenin, liften zengin şeyler yiyin diyor kendime kalori saymaktan farklı bir yol buldum tam konsantre akdeniz tarzı beslenmeye başlıyorum
Günaydın kaptanımGünaydın 13. takımın uykucu güzelleri
Uyanın bakim sabah oldu
Ben uyandım üzerine kaçamak bile yaptım
Teşekkür ederim canım umarım sonunu getirebilirim motive şekilde başladım bakalım nasıl ilerleyecekNe kadar sevindim bu habere anlatamam
Güne çok sağlıklı bir menü ile başladım bilepolokey2244 3oglanannesi kızlar sizler de artık ana listedesiniz. Ona göre artık verdiğiniz her gram önemli. Daha dikkatli olmanızı istiyorum artık.
Akşama menü de yazarımGünaydın kaptanımne kaçamağı yaptın
Güne çok sağlıklı bir menü ile başladım bilebu sefer gerçekten azimliyim ama bişey sormak istiyorum. Hedef kilomuzu değiştirebiliyor muyuz?? Mesela benim hedef 60 tı sanırım onu 63 yapabilir miyim?
Teşekkür ederim canım umarım sonunu getirebilirim motive şekilde başladım bakalım nasıl ilerleyecek
Bakalım ne yedinnAkşama menü de yazarım
Onu bi hesaplamam lazım canım. Boyun kaçtı senin?
Haklısın canım. Yaz tatili yaklaşıyor en az 3-4 kilo gitsin istiyorum. Bir de eşim 2 haftalığına yok o gelene kadar bir şeyler değiştirmek istiyorum umarım yaparım. Eşim olmadan daha iyi gidiyor diyet işleri o hep aklımı celecek şeyler yiyor yanımdaBence bu kez olacak yeter ki gerçekten iste. Yapamasam ben yapamazdım. Önünde örneğin de var. İstenilirse her şey yapılabiliyor