Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bile bile yenilmek mi emin misin bence sen takımdaki herkesten daha iyi kilo verebilme kapasitesine sahipsin. Senin karşına kimsenin çıkabileceğini sanmam ama eğer kimse gönüllü olmazsa ben olabilirim :KK36: :KK36:
Ben de senin gibi anlamıştım tatlım😂😂 ama aslında tam tersi karşı tarafa diyor. Yenileceğini bile bile gel diy😁😁arkadaş oldukça iddialı😁

Merhabalar ben yeni geldim 🥳
11 Haziran cuma gunu tartilmistim
Boy:1.60
Kilo:63
Basen:105
Kilom daha çok basenimde olduğu için basenimi olcmustum. 15 temmuzda cemiyet var daha önce içinde yuzdugum kıyafetin içine giremedim 🤦🏻‍♀️ snra 14 Haziran'dan itibaren ekmeği kolayı aburcuburu kesip porsiyonlarimi kuculttum. Günde iki bardak anca su içerdim 3lt tarçınlı su icmeye başladım 5 gündür Leslie 3mil yapıyorum iki gündürde bacak hareketleri yapmaya basladim evde baskulum yok bugün tartılıp sonucu görmek çok isterdim 😁 amaaaa basenimi ölçtüm ve 103cm çıktı🥳🥳🥳 beldende inceldigimi düşünüyorum aslnda beden fotosu atmak istiyorum ama tanıdık çıkmasından tırsıyorum 😁😁 bu arada hedefim 15 temmuza kadar 57 olmak olurmuyum acaba 🙄
Olamazsanda yaklaşırsın canım😜
Hoşgeldin takımımıza🌸🌸🌸

Olamazsanda yaklaşırsın canım😜
Hoşgeldin takımımıza🌸🌸🌸
Hoşbulduk canım ama tartilamadim malesef eşim işten gelemedi baskül aldiramadim ☹️ ama dediğim gibi 63tum baya bir haftadır sıkıyorum kendimi basenim bile 2cm incelmiş bugün baktim chole ting bacak egzersizleri yapıyorum. Takım kurallarini yerine getiremedim ama ben yine yediklerimi yazayım. Normalde sabahları asla kahvaltı yapmıyorum bir haftadirda yapmadım ama bugün çok erken kalkınca yaptım

Kahvaltı
Bir has. Yumurta
Bir dilim peynir
Yarım domates

Aralarda bol tarçınlı su ve 1 kuru incir ve 1 kuru kayisi

Akşam
Taze bezelye 5yemek kaşık
Yarım domates
Bir dilim peynir ( sabah yerken çok hoşuma gitmişti) 🤭 ve su içmeye devam gün boyu 3litre içiyorum gecede oturduğum için 3bucuk litreyi buluyor çok fazla acikiyorum ya yediklerim cokmu az ben bu kalori işinden anlamıyorum

Hoşbulduk canım ama tartilamadim malesef eşim işten gelemedi baskül aldiramadim ☹️ ama dediğim gibi 63tum baya bir haftadır sıkıyorum kendimi basenim bile 2cm incelmiş bugün baktim chole ting bacak egzersizleri yapıyorum. Takım kurallarini yerine getiremedim ama ben yine yediklerimi yazayım. Normalde sabahları asla kahvaltı yapmıyorum bir haftadirda yapmadım ama bugün çok erken kalkınca yaptım

Kahvaltı
Bir has. Yumurta
Bir dilim peynir
Yarım domates

Akşam
Yarım domates
Bir dilim peynir ( sabah yerken çok hoşuma gitmişti) 🤭 ve su içmeye devam gün boyu 3litre içiyorum gecede oturduğum için 3bucuk litreyi buluyor çok fazla acikiyorum ya yediklerim cokmu az ben bu kalori işinden anlamıyorum
Harika😍😍😍😍

Kahvaltı
Bir has. Yumurta
Bir dilim peynir
Yarım domates

Akşam
Yarım domates

Bence çok çok çok az
Tabi bünyeden bünyeye yahut yaşa göre değişir bu ama bu kadar az yemek sizi zayıflatmaz sadece ya yerinizde sayarsınız ya da ödem atarsınız ama görsel farklılık yaratmak istiyorsanız beslenmenizi protein ağırlıklı yapar ve sporu ihmal etmezseniz güzel sonuçlar alabilirsiniz
Bu yedikleriniz 600-700 kalori etmez.
İdeali 1200-1500 arasıdır ( bünyeden bünyeye değişir)
Bu kalori açığını sağlıklı besinlerle doldurmanızı öneririm. Benim görüşlerim bu yönde

Sana çarşambadan hatırlatayım o halde😁😁 acaip balık istedi canım ama yaaa😍😍
Yaa bide tazecikti balıklar :)) daha fazla canını cektirmeyim ama balık sağlıktır yemek lazım.. Günleri karıştırmam unutmam hala devam ediyor inanırmısın tarihleri yanlış yazıyorum diye sağlam kafayla oturup 4 haftanın tarihini yazdım foto çekme zamanı üsttekini koparıp tartı fotosu yapıyorum😅😅😅 bu kafayla çok yaşamam ben😁😁

Hoşgeldin canım öncelikle..
Takımın sessizliğini bozmak önceliğimiz😜😜
Yalnız yeni gelen arkadaşın ruhu buruk bizi nasıl canlandıracak 😅😅😅 şaka biyana hoşgeldin arkadaşım Birlikte sağlıklı kilolar verelim inşallah Ruhum Buruk Ruhum Buruk biraz takımcak sessiziz mesaj atmalı sohbetli gülmeceli zayıflamacalı günlerimiz olsun

Menüm
Kahvaltı 12.00
1 tane sosis
Domates salatalık maydanoz
1 dilim köy ekmeği
1 yk kadar bal kaymak

Öğle 14.00
5 tane yaprak sarma
4 yk kısır
1 kurabiye

Akşam 18.00
1 kase nohut salatası

Su 3 lt
Spor 50 dk leslie 5 mil

İyi akşamlar kızlar değişik bi menü oldu bugün bende anlamadım 😀

Kahvaltı 10.30
4 çatal menemen

Saat 11.30
3 ceviz

Saat 15.30
3 kaşık şehriye çorbası

Saat 17.00
1 dilim karpuz
Köy peyniri

Gün bitti ben yediklerimden bişe anlamadım..

15 dakika oğlanla güreş yaptım 🤣 bu bence sporun dibiydi.
2 litre su

Canım patlamış mısır istiyooo yağsız yapsam simdi yesem olur mu ki

Bence çok çok çok az
Tabi bünyeden bünyeye yahut yaşa göre değişir bu ama bu kadar az yemek sizi zayıflatmaz sadece ya yerinizde sayarsınız ya da ödem atarsınız ama görsel farklılık yaratmak istiyorsanız beslenmenizi protein ağırlıklı yapar ve sporu ihmal etmezseniz güzel sonuçlar alabilirsiniz
Bu yedikleriniz 600-700 kalori etmez.
İdeali 1200-1500 arasıdır ( bünyeden bünyeye değişir)
Bu kalori açığını sağlıklı besinlerle doldurmanızı öneririm. Benim görüşlerim bu yönde
Ya köfte bulgur tavuk yeşil mercimek nohut fasulye falanda yedim ama dediğim gibi porsiyonlarimi ayarlayamiyorim sanırım ben buyuzden çok açlık hissediyorum yani fazla kaçacak diye korkuyorum 😂 28 yaşında 160 boyundayım 7 yılda iki gebelik geçirdim bu süreçte ilk doğuma 61le gittim doğumdan snra 48e düştüm hiç diyet falan yapmadan süt olsun diye çok su içiyordum gebelikten 3yil sonra 59a geri döndüm snra yine hamilelik bu sefer 67ile doğuma gittim snra yine diyetsiz 57ye düşmüştüm ama karantinada hep evdeydim 63 olmuşum 🤦🏻‍♀️ aslında kendimi 54,ye falan beğeniyorum ama 57yede razıyım ama beslenme hakkında yanlış yaptığım kesin

İyi akşamlar kızlar değişik bi menü oldu bugün bende anlamadım 😀

Kahvaltı 10.30
4 çatal menemen

Saat 11.30
3 ceviz

Saat 15.30
3 kaşık şehriye çorbası

Saat 17.00
1 dilim karpuz
Köy peyniri

Gün bitti ben yediklerimden bişe anlamadım..

15 dakika oğlanla güreş yaptım 🤣 bu bence sporun dibiydi.
2 litre su

Canım patlamış mısır istiyooo yağsız yapsam simdi yesem olur mu ki
Duymadığın için canın mısır istiyor. Yap azcık kendine bugüne özel olsun

Ya köfte bulgur tavuk yeşil mercimek nohut fasulye falanda yedim ama dediğim gibi porsiyonlarimi ayarlayamiyorim sanırım ben buyuzden çok açlık hissediyorum yani fazla kaçacak diye korkuyorum 😂 28 yaşında 160 boyundayım 7 yılda iki gebelik geçirdim bu süreçte ilk doğuma 61le gittim doğumdan snra 48e düştüm hiç diyet falan yapmadan süt olsun diye çok su içiyordum gebelikten 3yil sonra 59a geri döndüm snra yine hamilelik bu sefer 67ile doğuma gittim snra yine diyetsiz 57ye düşmüştüm ama karantinada hep evdeydim 63 olmuşum 🤦🏻‍♀️ aslında kendimi 54,ye falan beğeniyorum ama 57yede razıyım ama beslenme hakkında yanlış yaptığım kesin
Bol su iç canım
Emzirme dönemi büyük şans senin için

Yalnız yeni gelen arkadaşın ruhu buruk bizi nasıl canlandıracak 😅😅😅 şaka biyana hoşgeldin arkadaşım Birlikte sağlıklı kilolar verelim inşallah Ruhum Buruk Ruhum Buruk biraz takımcak sessiziz mesaj atmalı sohbetli gülmeceli zayıflamacalı günlerimiz olsun
Kız o yeni gelen arkadaş değilki😁😁😁4.takımdan destek güzelliği😁

Bence açlığı çok baskın hissediyorsan yeşilliğe/sebzeye daha çok ağırlık vermelisin hem tokluk sağlar hem kalori az olur( fazla yiyebilince miden ve gözün doyar , iradeni daha sağlam kılar.)

X