Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar cuma tartısı unutuldu muu
Kimsecikler atmamış dahaa
Unutmadım canım. Yine uyuyakalmışım güya öncesi yürüyüş yapıcaktım.. Tartı resmini atıp çıkıcam yürüyüşe.. Söndüğümde tekrar tartılırım😁 ne okur ne olmaz diye de resim atayım garantiye alayım😇

*** 13. Takım 731. Etap ***

LAydLiNe (65.1///%)
bi-zuzu(56.7///%)
Bravequeen (67.95///%)
Akrrep (76///%)
aysenurt3991 (74.75///%)

kahvevekitapsever (67.2///%) Geçen hafta bildirim yapmadığı için kilosu ikiye bölündü.

13. Takım ortalaması: %

*** 13. Takım 730. Etap Free listesi ***

Aysegul 6666 (70.1///%) 680. Etapta 65.8 kilo ile mezun olan üye
pessinus (68.2///%) 66.2 kilo ile 710. etapta izne ayrılan üye
polokey2244 (68///%) 682. Etapta 68 kilo ile izne ayrılan üye
Ikizannesi (78.95///%) 670. Etapta 65 kilo ile hamilelik iznine ayrılan üye

13. Takım free liste ortalaması : %

Ben maalesef bu hafta eksi kilo göremedim. Geçen hafta sonu ve hafta içi yaptığım kaçamaklar az da olsa kaldı üzerimde. Dün de diyetisyen randevum vardı. İki hafta üst üste gidememiştim. Oradaki sonuç üzdü beni biraz. 1.2 yağ artışım olmuş iki hafta öncesine göre. O yüzden bu hafta çok dikkatli olacağım.
Geçen hafta : 65.1
Bu hafta : 65.2
A2911982-7D46-4726-94F4-89E715CF8F02.jpeg

Selam kizlar😊 ben 4. Takimdan🖐
benimle yarismak isteyen varmi? Bile bile yenilmek olacak bu size ama isterseniz deneyin😎

Bile bile yenilmek mi emin misin bence sen takımdaki herkesten daha iyi kilo verebilme kapasitesine sahipsin. Senin karşına kimsenin çıkabileceğini sanmam ama eğer kimse gönüllü olmazsa ben olabilirim :KK36: :KK36:

Merhabalar ben yeni geldim 🥳
11 Haziran cuma gunu tartilmistim
Boy:1.60
Kilo:63
Basen:105
Kilom daha çok basenimde olduğu için basenimi olcmustum. 15 temmuzda cemiyet var daha önce içinde yuzdugum kıyafetin içine giremedim 🤦🏻‍♀️ snra 14 Haziran'dan itibaren ekmeği kolayı aburcuburu kesip porsiyonlarimi kuculttum. Günde iki bardak anca su içerdim 3lt tarçınlı su icmeye başladım 5 gündür Leslie 3mil yapıyorum iki gündürde bacak hareketleri yapmaya basladim evde baskulum yok bugün tartılıp sonucu görmek çok isterdim 😁 amaaaa basenimi ölçtüm ve 103cm çıktı🥳🥳🥳 beldende inceldigimi düşünüyorum aslnda beden fotosu atmak istiyorum ama tanıdık çıkmasından tırsıyorum 😁😁 bu arada hedefim 15 temmuza kadar 57 olmak olurmuyum acaba 🙄

Merhabalar ben yeni geldim 🥳
11 Haziran cuma gunu tartilmistim
Boy:1.60
Kilo:63
Basen:105
Kilom daha çok basenimde olduğu için basenimi olcmustum. 15 temmuzda cemiyet var daha önce içinde yuzdugum kıyafetin içine giremedim 🤦🏻‍♀️ snra 14 Haziran'dan itibaren ekmeği kolayı aburcuburu kesip porsiyonlarimi kuculttum. Günde iki bardak anca su içerdim 3lt tarçınlı su icmeye başladım 5 gündür Leslie 3mil yapıyorum iki gündürde bacak hareketleri yapmaya basladim evde baskulum yok bugün tartılıp sonucu görmek çok isterdim 😁 amaaaa basenimi ölçtüm ve 103cm çıktı🥳🥳🥳 beldende inceldigimi düşünüyorum aslnda beden fotosu atmak istiyorum ama tanıdık çıkmasından tırsıyorum 😁😁 bu arada hedefim 15 temmuza kadar 57 olmak olurmuyum acaba 🙄

Hoş geldin canım aramıza. :KK36: Takımın ilk sayfasında kurallarımız var. Okuduktan sonra uyabileceğini düşünüyorsan formu doldurup burada paylaş lütfen. Ayrıca bugün kilo bildirim günümüz. Tartılıp tartı fotoğrafımızı paylaşıyoruz. Bir kağıda bugünün tarihini ve kullanıcı adını yazıp tartının üzerine koyup fotoğraf çekmen lazım.

Hoş geldin canım aramıza. :KK36: Takımın ilk sayfasında kurallarımız var. Okuduktan sonra uyabileceğini düşünüyorsan formu doldurup burada paylaş lütfen. Ayrıca bugün kilo bildirim günümüz. Tartılıp tartı fotoğrafımızı paylaşıyoruz. Bir kağıda bugünün tarihini ve kullanıcı adını yazıp tartının üzerine koyup fotoğraf çekmen lazım.
Anladım teşekkür ederim ♥️ benim evde baskül yok malesef bilseydim 63ken tartildigimda fotoğraf çekerdim ☹️ yani kuralları dün okudum ama bugünde baskül alma şansım yok. Bakalım ben değişiklik olursa akşam geri dönüş yaparım herkese bol eksiler inşallah ♥️

Merhabalar herkese,
Geçen hafta: 70.0
Bugün :70.5
fark + 500 Gr..
Üzgünüm, ama kendime gelicem inş..

Menü yazmaya gel her akşam olur mu? İyi de olsa kötü de olsa menü yaz mutlaka. İnsan yazdıkça kendisiyle yüzleşiyor. Ben inanıyorum sana. Birlikte başaracağız yine :KK36:

Kızlar işlerim var bugün dışarıda. Eşime babalar günü hediyesi almam lazım. Liste yapmak için geleceğim. Saat 17:00 ye kadar gelmezsem bana hatırlatın listeyi olur mu? Kafam karışık, unutmaktan korkuyorum.

X