Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

10.45
- 3 yk Yulaf ile lapa
- 2yk lor peyniri

13.30: türk kahvesi

15.00: 3 küçük-orta boy domates
1 yk yulaf+1 yk yoğurt+1 yk lor
Bunları beraber pişirip domatesli omlet tarzı bişey yaptım

15.25: yeşil çay

18.20: bol yeşil salata(yağsız)+ 3 yk yoğurt

2 lt su
Spor yok

Kimse yok evet ve bu da motivasyonumu düşürüyor..

İyi gidiyor canım.. Kuşatma yı okuyorum. Senin nasıl gidiyor?
okul ev koşuşturuyorum kuzum sözde günler uzadı ama bana yetmiyor. ev toparlamaktan yoruldum herşeye yetmeye çalışıp hiçbir şeye yetişemeyen ben bu aralar ekstra bir yorgunluk var üzerimde eski enerjimi arıyorum.. kitap elimde sürünüyor onuda ihmal ediyorum eski planlı kararlı enerjik halime dönmek istiyorum

afiyet olsun kuzum tam perşembeye yakışır bi menü olmuş.

3

Menüm

Kahvaltı 11.00
2 haşlanmış yumurta
20 cm çapında lavaş
bol yeşillik

Ara 14.00
10 erik
10 kiraz
10 çilek

Akşam 17.00
1 kase şehriye çorbası
bolca salata

Su 2 lt
Spor yok

4

buda dört olsun dedimdi :)) birazdan yürüyüşe çıkacağım ama aheste aheste akşam rüzgarında sahil turu sporluk olmayabilir umarım birde dondurma lüpletmem... lüpletmicem su içe içe gezicem sözüm olsun ki şeytana uymayayım

Bugünkü menüm perşembe
Sabah kahvaltı 12 de
1 dilim ekmek
2 tavada yumurta
1 dilim peynir
4 zeytin
1 dilim helva

Saat 6 da
1 kase çorba
1 tabak kavurma
2 kasik spaghetti( aksamdan kalan.normalde pilav yaptım ama yemedim)

Saat 8de 1 dilim helva
1 avuç kabak
Çay

Şu 2lt
Spor yok malesef.ucretsiz izinden döndüm bu hafta canlı derslere başladım hiç vaktim kalmıyor bebekte durmuyor.
LAydLiNe

Merhabalar hanımlar yukarı doğru artışım devam ediyor hafta içerisinde korkunç rakamlar gördüm ve işin ilginç yanı o kadar kiloyu görecek kadar yememiş olmamdı. Yine ayarlarım bozuldu umarım değişir. Neyse hafta içinde 69 un üstünde olduğumu hatta 69.50 yi görmüş olduğumu eklemek isterim
Geçen hafta 68.25
Bugün

Eklentiler

• IMG_20210611_083057.jpg
    56,7 KB · Görüntüleme: 18
2

Geçen cuma tarih hatası yaptığımdan 57.5 göründüm aslında 56.5 idim bu hafta 200 gr fazla göründüm hedefim neydi ne oldu üzgünüm nekadar dikkat etsemde buara böyle oluyor tam konsantre olup uygulayamıyorum.. Sitenin spor salonu bian evvel açılsın diye dua ediyorum en azındn sabahları akşamlar bir saat girsem kafi olacak diyetime bi şevk gelecek.. Başka spor salonlarına gidemiyorum kızım peşimde benle heryere geliyor onu bırkıp çıkamıyorum saatleride uymuyor kadınlar için özel saat ben okuldayken oluyor.. Umarım siteninki bianevvel açılır saabah inerim spor insanı enerjik hale getiriyor

Kuzum aramızda ençok dikkat eden titiz davranan sensin neden böyle olduki üzüldüm valla.. 36 saat açlık yapmıştın enson bi gözden mi geçirsen gidiş yolunu onca çaba.. Sadece buhaftalık mı böyle oldu geçmişi hatırlayamıyorum ödem tutmuşsundur özel günün yaklaşıyorsa.. Bozma moralini sakın

Kızlar merak etmeyin diye yazayım dedim. Saat 18:00 gibi geleceğim liste paylaşmaya. O zamana kadar herkes bildirimini tamamlamış olur inşallah.

Kızlar kusura bakmayın bu hafta pek uğrayamadım. Kız kardeşimin çeyiz toplamasıyla evine sermesiyle vs. uğraştık. Bide üstüne regl oldum. Artılardayım. Foto çekemedim.
Geçen hafta 68
Bu hafta 68.3

Bu hafta çokta spor yaptım pilates yaptım detoks suları içtim ama yine de artı çıktım. Anlamadım niye böyle oldum bu hafta D vitamini kullanayım belki ondan veremiyorumdur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…