Bu hafta çok fazla stresliydim. Stres bende ödem yapıyor kesin..Kuzum aramızda ençok dikkat eden titiz davranan sensin neden böyle olduki üzüldüm valla.. 36 saat açlık yapmıştın enson bi gözden mi geçirsen gidiş yolunu onca çaba.. Sadece buhaftalık mı böyle oldu geçmişi hatırlayamıyorum ödem tutmuşsundur özel günün yaklaşıyorsa.. Bozma moralini sakın
Ben de başlıyayım iyi aklıma getirdin canım.. Stresime de çare olur en azından.Kızlar kusura bakmayın bu hafta pek uğrayamadım. Kız kardeşimin çeyiz toplamasıyla evine sermesiyle vs. uğraştık. Bide üstüne regl oldum. Artılardayım. Foto çekemedim.
Geçen hafta 68
Bu hafta 68.3
Bu hafta çokta spor yaptım pilates yaptım detoks suları içtim ama yine de artı çıktım. Anlamadım niye böyle oldumbu hafta D vitamini kullanayım belki ondan veremiyorumdur.
Kaptanım üye gecen hafta izne ayrilmisknickerbockerbande (83.15///%) 3 hafta üst üste bildirim yapmadı.
Kaptanım üye gecen hafta izne ayrilmis
Rica ederim kaptanım kolay gelsinTeşekkür ederim kaptanım yaaaaa öyle yoğunum ki kafam hiç yerinde değil
Başla başla canım hayır olsun neye bu kadar stres yaptın? Melisa çayının da rahatlatıcı etkisi çok canısı tavsiye ederim.Ben de başlıyayım iyi aklıma getirdin canım.. Stresime de çare olur en azından.
Ben geldim sen yoksunKızlar hazır olun bu hafta bomba gibi bir başlangıç yapacağız hep birlikte. Yarın sabah uyanır uyanmaz buraya koşun
Uyandık kaptanım...Hayırlı sabahlar...Kızlar hazır olun bu hafta bomba gibi bir başlangıç yapacağız hep birlikte. Yarın sabah uyanır uyanmaz buraya koşun
Günaydın canım...Günaydınnnn