Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Herkesler nerede tatil de benim haberim yok acaba diye düşünüyorum akrepcim nasılsın hayat nasıl gidiyor hangi kitabı okuyorsun menünde göremiyoruz artık

Selam arkadaşlar. Şükür artik yoparlaniyorum sanirim . Bugun beslrnmeme su miktarima dahs cok fikkat ettim .
Sabah 10.00 _ 2 haslanmis yumurta 1 dilim beyaz peynir,glutensiz 3 adet kraker,bol salata,4 zeytin.
Öglen :1 bardak kefir 3 kayisi
Aksam 16.00 : 120 gr izgara et, avakadolu salata.
Su 2litre
Adim sayim 8000.

Baklavada olmayaymiş çok iyiymiş
Yemek yemeyecektim sözde önce baklavayı yedim ayaküstü ilkkez soğuk baklava deneyimledim inşallah daha yemem aklıma lezzeti kazındı ama onu neyaparım bilmiyorum cos cos ızgarada olunca dayanamadım etten zarar gelmez dedim ama bir tanesi 290 kalori imiş yedikten sonra ben şok.baklava o keza bir öğünde dünya kalori aldım. Yarın hiçbişey yemesem ancak düzelir benim tartı.

Herkesler nerede tatil de benim haberim yok acaba diye düşünüyorum akrepcim nasılsın hayat nasıl gidiyor hangi kitabı okuyorsun menünde göremiyoruz artık
Kimse yok evet ve bu da motivasyonumu düşürüyor..

İyi gidiyor canım.. Kuşatma yı okuyorum. Senin nasıl gidiyor?

Akşam menüsü muhteşeemm

Menü çok güzelmiş

4.

Arkadaşlar paylaşım yarışması yapıyorum..

Kim daha çok paylaşım yapacak.. Üstelik günlük yarışma bu mesajlarınıza numara verin..
Mesela bu benim 4. paylaşımım.. En üste yazın sayınızı..

Bu hafta maalesef kaçak kaptan oldum kızlar. O kadar yoğun bir haftaydı ki gelemedim. Kamptan sonra nazar ettim kendime diyetime de dikkat edemedim. Bugün sabah tartı + gösteriyordu. İnşallah yarına kadar eksiye geçerim. Geçmişi okuyamadım ama şimdi hızlı hızlı okumaya çalışacağım

Hoşgeldin canım. Epey enerji toplamışsındır..
Bizler aynı işte.. Senin kamp macerası nasıl geçti?

Kamp çok güzeldi canım. Hem eğlendik hem stres attık. Açık havada olmanın mutluluğu bambaşka zaten. Hava birazcık soğuktu maalesef ama onu da ateş başında ısınarak hallettik. Genel anlamda harika geçti

Emziren cici bir anneye göre su çok az olmuş canım. Mantı olmamış. Patates kızartmasının miktarını yazmamışsın. Onun haricinde güzel bir menü.

Maşallah diyelim ozman kaptanım.. daha önce sordum ama kaynadi heralde yoğunluktan.kamp derken merak ettim nasıl bi kamp.cocuklarla eşinle çadır gibi biseymi.
Evet canım arkadaşlarımla ve çocuklarımla gidiyorum. Çadır kuruyorum. Eşim her zaman gelemiyor çalıştığı için. Üç gün iki gece kalıyorum genelde.

Kontrol tartısı
4 Haziran Cuma 56.5
7 Haziran pazartesi 57.0
+500 nasıl oluyor anlamıyorum oysaki daha dün stabildim
Anlık ödem olabiliyor canım. Çok takılmamak lazım bu rakamlara. Sağlıklı beslendiğimizi biliyorsak eğer ödemdir mutlaka.

Bende kaçağım
Sözdede bir gün kaçamak yapıp gelecektim o bir günler çokkk uzadı
Regl haftamdayım o yüzden + çıktım onun mutsuzluğu da var üstümde(çaktırmayın dikkat etmediğinden değil direkt reglden )
O yüzden bugün çok dikkatliyim inşallah menü atacağım bugün
Seviliyorsunuzz

Emziren cici bir anneye göre su çok az olmuş canım. Mantı olmamış. Patates kızartmasının miktarını yazmamışsın. Onun haricinde güzel bir menü.
Doğru canım.disarida olunca şu çok içemedim.normalde 2ltden aşağı icmemeye çalışıyorum aslında ama 3 lt icsem daha güzel olacak emziren anne için.patates az kucuk tabakti eşimle beraber yedik azdı yani.

Bu hafta okadar yoğun geçtiki alış-veriş.hastane.temizlik işleri derken hızlı hızlı gelip yemek yapıyorum.makarna mantı bulgur pilavı çorba tarzı biseyler çıkıyor ortaya.birde nedendir bilmiyorum canım yemek yemek istemiyor hep bu tarz şeyler istiyor.hamur işi gibi şeyler akşamki menümü yazayimda görün mesela.

Dünkü menüm
Sabah kahvaltı 10 da
5 adet lokma
1 dilim peynir.4 zeytin
Bikac çatal kuymak
1 dilim tahin helva

Saat 6 da
1 tabak çorba
4 kasık ciğer
4 kaşık spagetti makarna
Kavun

Şu 2t spor yok

LAydLiNe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…