Baklavada olmayaymiş çok iyiymişİyi akşamlar kızlar menüm
Kahvaltı 11.30
20 cm çapında lavaş
Tereyağıında 1 yumurta
Ara 14.30
1 dilim karpuz
10 kiraz
5 çilek
Akşam 17.00
3 parça kuzu pirzola
Salata
3 dilim soğuk baklava
Su 1.5
Spor yok
Yemek yemeyecektim sözde önce baklavayı yedim ayaküstü ilkkez soğuk baklava deneyimledim inşallah daha yemem aklıma lezzeti kazındı ama onu neyaparım bilmiyorumBaklavada olmayaymiş çok iyiymiş
Kimse yok evet ve bu da motivasyonumu düşürüyor..Herkesler nerede tatil de benim haberim yok acaba diye düşünüyorumakrepcim nasılsın hayat nasıl gidiyor hangi kitabı okuyorsun menünde göremiyoruz artık
Akşam menüsü muhteşeemmİyi akşamlar kızlar menüm
Kahvaltı 11.30
20 cm çapında lavaş
Tereyağıında 1 yumurta
Ara 14.30
1 dilim karpuz
10 kiraz
5 çilek
Akşam 17.00
3 parça kuzu pirzola
Salata
3 dilim soğuk baklava
Su 1.5
Spor yok
Menü çok güzelmişSelam arkadaşlar. Şükür artik yoparlaniyorum sanirim . Bugun beslrnmeme su miktarima dahs cok fikkat ettim .
Sabah 10.00 _ 2 haslanmis yumurta 1 dilim beyaz peynir,glutensiz 3 adet kraker,bol salata,4 zeytin.
Öglen :1 bardak kefir 3 kayisi
Aksam 16.00 : 120 gr izgara et, avakadolu salata.
Su 2litre
Adim sayim 8000.
Azmine programli ve duzenli olusuna hayran kaldim gercektenMenüm
18:30
1 porsiyon söğürme
1 porsiyon bulgur pilavı
Çoban salata
Su
3,5 litre
Spor
Tibet 17 tekrar
1,5 saat yürüyüş
Hoşgeldin canım. Epey enerji toplamışsındır..
Bizler aynı işte.. Senin kamp macerası nasıl geçti?
Bugünkü menüm
Sabah kahvaltı 12 de dışarıda
1 dilim kasar peyniri
2 zeytin
Patates kızartması
1 dilim kaymakli ekmek
1 haşlanmış yumurta
Saat 6 da
1 kase çorba
1 tabak manti
Salata
Yoğurt
Şu 1 buçuk lt
Spor.alisveristeydim oyuzden çok yürüdüm bugün ayaklarimin altı ağrıyor o derece yani.
LAydLiNe
Evet canım arkadaşlarımla ve çocuklarımla gidiyorum. Çadır kuruyorum. Eşim her zaman gelemiyor çalıştığı için. Üç gün iki gece kalıyorum genelde.Maşallah diyelim ozman kaptanım.. daha önce sordum ama kaynadi heralde yoğunluktan.kamp derken merak ettim nasıl bi kamp.cocuklarla eşinle çadır gibi biseymi.
Anlık ödem olabiliyor canım. Çok takılmamak lazım bu rakamlara. Sağlıklı beslendiğimizi biliyorsak eğer ödemdir mutlaka.Kontrol tartısı
4 Haziran Cuma 56.5
7 Haziran pazartesi 57.0
+500 nasıl oluyor anlamıyorum oysaki daha dün stabildim
Çok güzel yapiyorusn canım.Evet canım arkadaşlarımla ve çocuklarımla gidiyorum. Çadır kuruyorum. Eşim her zaman gelemiyor çalıştığı için. Üç gün iki gece kalıyorum genelde.
Doğru canım.disarida olunca şu çok içemedim.normalde 2ltden aşağı icmemeye çalışıyorum aslında ama 3 lt icsem daha güzel olacak emziren anne için.patates az kucuk tabakti eşimle beraber yedik azdı yani.Emziren cici bir anneye göre su çok az olmuş canım. Mantı olmamış. Patates kızartmasının miktarını yazmamışsın. Onun haricinde güzel bir menü.