Ben geldim sen yoksun
Kaptanım beni eleyin bu hafta düğünümüz kınamız var ben yine dikkat etmeyi düşünüyorum ama sıfır kaçamak çıkmazGünaydın kızlar
Günaydın diyorum çünkü ben yeni kalktım
Kaç günün yorgunluğu bugün çıktı. Birkaç kez kalktım sonra yeniden uyudum. Şimdi bile esniyorum
Bugün için güzel bir projem vardı ama size söylemeden önce kendim katlettim. O yüzden şimdi söylüyorum ki hep birlikte cumaya kadar başaralım. Yarından itibaren, hatta bugün hiç kaçamak yapmamış olanlar varsa şimdiye kadar bugünden başlayabilir. Tek lokma kaçamak yapmadan bakalım bir haftada neler başaracağız. Kimler var benimle? Ben bu sabah kaçırdım biraz. O yüzden yarın sabahtan başlıyorum. Anlaştık mı?
Rica ederim canımEllssa tatlım geçen haftaki sonuç listeleri için teşekkür ederim Ellerine sağlık
Afedersinde tatlım yarış yaptığımızı unuttum bile senle.. Menü yazmadın, hergün gelip paylaşım yapmadın.. Cuma günü kilo bildirmekten ibaret değilki takım üyeliği.. Geçen hafta yendiğimde de sesin çıkmadı.. Tökezlememi pusuda bekler gibisin.. Böyle rakiplik olmaz güzelim..
Geçen hafta benim telefonum bozuktu geç gördüm sonra baktım yenilmişim ses çıkarmadımSen kaç oldun bakamadım hiç.. Tebrikler canım geçen hafta da ben kazanmıştım.
Ben de üzerime alınayım mı bunuAfedersinde tatlım yarış yaptığımızı unuttum bile senle.. Menü yazmadın, hergün gelip paylaşım yapmadın.. Cuma günü kilo bildirmekten ibaret değilki takım üyeliği.. Geçen hafta yendiğimde de sesin çıkmadı.. Tökezlememi pusuda bekler gibisin.. Böyle rakiplik olmaz güzelim..
Gel hergün paylaşımını yap.. Aslanlar gibi kafa tut bana ben de bileyim rakibim hem bana hem kendine sağlam yatırım yapıyor..
Hadi varmısın bu hafta bu şekilde kapışmaya
İyiyim canım çok şükür sen nasılsınÇok yoğundum canım bu aralar. İşler güçler yetişemez oldum. Nasılsın, ne var ne yok?
Ben varım ama benim bugünümde ve yarınımda kaçamak olacak.. Yine de görüyorum ve artırıyorumGünaydın kızlar
Günaydın diyorum çünkü ben yeni kalktım
Kaç günün yorgunluğu bugün çıktı. Birkaç kez kalktım sonra yeniden uyudum. Şimdi bile esniyorum
Bugün için güzel bir projem vardı ama size söylemeden önce kendim katlettim. O yüzden şimdi söylüyorum ki hep birlikte cumaya kadar başaralım. Yarından itibaren, hatta bugün hiç kaçamak yapmamış olanlar varsa şimdiye kadar bugünden başlayabilir. Tek lokma kaçamak yapmadan bakalım bir haftada neler başaracağız. Kimler var benimle? Ben bu sabah kaçırdım biraz. O yüzden yarın sabahtan başlıyorum. Anlaştık mı?
Canım cidden yoğunluk yormuş seniÇok yoğundum canım bu aralar. İşler güçler yetişemez oldum. Nasılsın, ne var ne yok?
Yenince çıkıyor sesim diyorsunGeçen hafta benim telefonum bozuktu geç gördüm sonra baktım yenilmişim ses çıkarmadım72,7 dim dün canım
Sen bilirsinBen de üzerime alınayım mı bunu
Tatlım mesajlari okursan eger biz yarisa gecen başladık bu hafta ilk yani. Ben hain miyim ki takim arkadaşımın tokezlemesini bekleyim. Tatli bir rekabet olsun istedim sadece ama malesef bu üslubunu hic begenmedim.Gaza getireyim derken karşındakini kırabileceğini unutma bence.Takim genel olarak sessiz ve bu beni menu paylaşma konusunda zorluyor cunku sanki hic kimse yokmus ve ben kendi kendime yazısıyormuş hissi veriyor.Afedersinde tatlım yarış yaptığımızı unuttum bile senle.. Menü yazmadın, hergün gelip paylaşım yapmadın.. Cuma günü kilo bildirmekten ibaret değilki takım üyeliği.. Geçen hafta yendiğimde de sesin çıkmadı.. Tökezlememi pusuda bekler gibisin.. Böyle rakiplik olmaz güzelim..
Gel hergün paylaşımını yap.. Aslanlar gibi kafa tut bana ben de bileyim rakibim hem bana hem kendine sağlam yatırım yapıyor..
Hadi varmısın bu hafta bu şekilde kapışmaya
Bu ara çoğumuz motivasyonsuzum canım haklısın daha fazla paylaşım olsa bizler de daha motive oluyoruz ama yapacak da çok bir şey olmuyor. Ben birkaç aydır mesela iyi hissetmiyorum kendimi biraz psikolojik boyutu da var benim kendi durumumu düşününce buraya mesela yazasim gelmiyor maalesef. Kendimi ait hissedemiyorum. Umarım diğer arkadaşlar açısından iyi olur ben bir süre daha ayrı takilacagimTatlım mesajlari okursan eger biz yarisa gecen başladık bu hafta ilk yani. Ben hain miyim ki takim arkadaşımın tokezlemesini bekleyim. Tatli bir rekabet olsun istedim sadece ama malesef bu üslubunu hic begenmedim.Gaza getireyim derken karşındakini kırabileceğini unutma bence.Takim genel olarak sessiz ve bu beni menu paylaşma konusunda zorluyor cunku sanki hic kimse yokmus ve ben kendi kendime yazısıyormuş hissi veriyor.
Kesinlikle canim bende bu aralar oyleyim malesef sonuc olarak sadece buraya ait degiliz hepimizin farkli farkli hayatlari varBu ara çoğumuz motivasyonsuzum canım haklısın daha fazla paylaşım olsa bizler de daha motive oluyoruz ama yapacak da çok bir şey olmuyor. Ben birkaç aydır mesela iyi hissetmiyorum kendimi biraz psikolojik boyutu da var benim kendi durumumu düşününce buraya mesela yazasim gelmiyor maalesef. Kendimi ait hissedemiyorum. Umarım diğer arkadaşlar açısından iyi olur ben bir süre daha ayrı takilacagim
Güzel bir menü olmuş. Sarmayı bu kadar az yiyebildiğin için ayrıca tebrik ediyorum seniSiftah benden olsun
09.00: türk kahvesi
11.15
- 2 yumurta+ 2 yk mısır+ 2 dilim sucuk+ 1 kk peynir ile omlet
- 5 zeytin
- boll domates salatalık
13.00: türk kahvesi
15.40: 1 salatalık+ 3 küçük sarma .
17.00: 2 köfte
10 küçük sarma
2.5 lt su
Spor yok
Kırdıysam özür dilerim ama maalesef gerçekler canım. Menü paylaşıldıpında da yazmıyordun menünü.. Son hafta tamamen ıssızlaştı.. Sen yazarsın ben yazarım bu şekilde çoğalır..Tatlım mesajlari okursan eger biz yarisa gecen başladık bu hafta ilk yani. Ben hain miyim ki takim arkadaşımın tokezlemesini bekleyim. Tatli bir rekabet olsun istedim sadece ama malesef bu üslubunu hic begenmedim.Gaza getireyim derken karşındakini kırabileceğini unutma bence.Takim genel olarak sessiz ve bu beni menu paylaşma konusunda zorluyor cunku sanki hic kimse yokmus ve ben kendi kendime yazısıyormuş hissi veriyor.
Tabiki hepimizin farklı hayatları var ama takıma girerken de takım kurallarını kabul ederek giriyoruz öyle dimi canım.Kesinlikle canim bende bu aralar oyleyim malesef sonuc olarak sadece buraya ait degiliz hepimizin farkli farkli hayatlari var