Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

İyi akşamlar kızlar
Kahvaltı 11.00
Tost ekmeğinden kaşarlı domatesli turşulu bi tost
Çay

Saat 14.00
1 bademli dondurma

Saat 17.15
1 kase kıymalı şehriye çorbası

1.5 litre su.
Sporu akşam bildiririm

Menüm
Kahvaltı 11.00
2 dilim beyaz ekmek
5 zeytin
1kk süzme peynir
1 tk balkaymak
1 yumurta 3 dilim sucukla, sucklu yumurta
2 dilim patates kızarması

Ara 15.00
1 tane twister dondurma

Akşam 17. 00
1 dilim pizza

Su 1.5 lt
Spor yok

Ben geldim kızlar

Kamptan eksi kiloyla gelmenin mutluluğunu yaşıyorum ama hastane çok yoğun gelemedim bir türlü. Ne var ne yok, herkes iyi mi?
Hoşgeldin canım. Epey enerji toplamışsındır..
Bizler aynı işte.. Senin kamp macerası nasıl geçti?

Bugünkü menüm
Sabah kahvaltı 12 de dışarıda
1 dilim kasar peyniri
2 zeytin
Patates kızartması
1 dilim kaymakli ekmek
1 haşlanmış yumurta

Saat 6 da
1 kase çorba
1 tabak manti
Salata
Yoğurt

Şu 1 buçuk lt
Spor.alisveristeydim oyuzden çok yürüdüm bugün ayaklarimin altı ağrıyor o derece yani.

LAydLiNe

Ben geldim kızlar

Kamptan eksi kiloyla gelmenin mutluluğunu yaşıyorum ama hastane çok yoğun gelemedim bir türlü. Ne var ne yok, herkes iyi mi?
Maşallah diyelim ozman kaptanım.. daha önce sordum ama kaynadi heralde yoğunluktan.kamp derken merak ettim nasıl bi kamp.cocuklarla eşinle çadır gibi biseymi.

Bizde bu yaz tatile muglaya gitmeyi düşünüyoruz ama 3 çocukla okadar uzak mesafe kararsizim açıkçası..onceki yıl pandemiden once ikizlerle izmire kadar gitmistik şehir şehir dolasarak evet biraz yorucu geçti ama güzeldi.. geçen yıl pandemi var birde hamileyim diye yalova armutluya gittik ancak..bu yilda aklım muglada kaldı.esim gitmisti ama ben gitmedim hic.bide cocuk sayisi uce cikti.bebek zahmeti yok ama yineden ikizleri tutmak zor.

Muğlaya giderkende yine ilk izmire ordan muğla bodrum.otel bodrumda. Ordan dönüşte fethiye denizli falan daha belirlemedik ama..seneye bebek dahada canlanacak zor olacak şuan biraz uysal elh..yakinlardada hiç öyle güzel yerler yok.bide ben muhafazakar otel arıyorum gittiğim yerde.yakin yerlerde bildiğiniz muhafazakar oteller varmi belki oralara bakarız.yalova balikesir falan.

Ne güzel bir tatil proğramı böyle.. Havalar ısınınca tatil isteniyor tabi.

Ben geldim kızlar

Hoş geldin kaptanım.çok sevindim aynı kilo ile dönmenize. Kampta nereye gittiniz çok güzel görünüyordu fotolar. Bizde kampçıyız geçen sene sinop ve bolu yedigöllerde kamp yapmıştık bu yıl otel düşünüyoruz kampa ben taşınır gibi gittiğim için böylesi daha iyi olacak bize durumlar iyi sayılır yaz meyvelerine karşı kendimi durdurmak çok zor oluyor

Menüm
Kahvaltı 11.00
8 dilim patates kızartması
1 dilim b ekmek
3 zeytin
2 kk süzme peynir
Yeşillikler

Ara 14.00
Çeyrek simit

Ara 16.00
10ar tane Çilek ve kiraz
5 er tane erik kayısı
1 dilim karpuz

Akşam 19.00
3 yk pirinç pilavı
5 yk kavurma
300 ml ayran

Su 1 lt
Spor 5bin adım

Selam arkadaşlar bugunki menumu yazayim simdiden:)
Sabah 2 yumurtali omlet ,zeytin peynir ,2 dilim ekmek
Oğlen karisik dolma yogurt
Aksam kiymali makarna yogurt
Afiyet olsun kuzum. Miktarları yazsn daha iyi olur. 2 dilim ekmek dolmalar makarna fena olmuş gibi. saatlerinide bilemedim inşallah makarnayı geç yememişsindir. Yarın telafi günü yapmalısın bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…