- 31 Ocak 2021
- 507
- 1.511
Benimde pazartesi tartısı aynı değişiklik yok şuan içinPazartesi tartısı artık unutuldu
Cuma:68.40
Pazartesi:68.60
Halledeceğim inşallah
Hoşgeldin canım. Epey enerji toplamışsındır..Ben geldim kızlar
Kamptan eksi kiloyla gelmenin mutluluğunu yaşıyorum ama hastane çok yoğun gelemedim bir türlü. Ne var ne yok, herkes iyi mi?
Maşallah diyelim ozman kaptanım.. daha önce sordum ama kaynadi heralde yoğunluktan.kamp derken merak ettim nasıl bi kamp.cocuklarla eşinle çadır gibi biseymi.Ben geldim kızlar
Kamptan eksi kiloyla gelmenin mutluluğunu yaşıyorum ama hastane çok yoğun gelemedim bir türlü. Ne var ne yok, herkes iyi mi?
Ne güzel bir tatil proğramı böyle.. Havalar ısınınca tatil isteniyor tabi.Muğlaya giderkende yine ilk izmire ordan muğla bodrum.otel bodrumda. Ordan dönüşte fethiye denizli falan daha belirlemedik ama..seneye bebek dahada canlanacak zor olacak şuan biraz uysal elh..yakinlardada hiç öyle güzel yerler yok.bide ben muhafazakar otel arıyorum gittiğim yerde.yakin yerlerde bildiğiniz muhafazakar oteller varmi belki oralara bakarız.yalova balikesir falan.
Hoş geldin kaptanım.çok sevindim aynı kilo ile dönmenize. Kampta nereye gittiniz çok güzel görünüyordu fotolar. Bizde kampçıyız geçen sene sinop ve bolu yedigöllerde kamp yapmıştık bu yıl otel düşünüyoruz kampa ben taşınır gibi gittiğim için böylesi daha iyi olacak bizeBen geldim kızlar
Afiyet olsun kuzum. Miktarları yazsn daha iyi olur. 2 dilim ekmek dolmalar makarna fena olmuş gibi. saatlerinide bilemedim inşallah makarnayı geç yememişsindir. Yarın telafi günü yapmalısın benceSelam arkadaşlar bugunki menumu yazayim simdiden:)
Sabah 2 yumurtali omlet ,zeytin peynir ,2 dilim ekmek
Oğlen karisik dolma yogurt
Aksam kiymali makarna yogurt
Aynen canım valla 1 yildir evden cikamayinca tatil planlari kuruluyor dediğin gibi.cocuklar çok istiyor benim de bakalim nasipNe güzel bir tatil proğramı böyle.. Havalar ısınınca tatil isteniyor tabi.