- 25 Mart 2014
- 2.906
- 5.510
Zatlyifladikca insanin daha bir azmi geliyor dimi canım hele etraf farkettikce oo miss..hadi bakalım maşallah diyelim simdiden. Darısı basimizaBu hafta da birinci olacağım kızzz hedefim bu hafta da 66.9 olsun şimdilik. Arttırabilirim hedefimi. Akşamları spor yapacağım anneme çocuğu bırakıp. Bu hafta daha bi coşkuluyum annem cok güzel zayıflamışsın diyip duruyo
Sorma canım yaa simdi 1 haftalığına anneme geldim fırsat bu fırsat hazır çocuğa bakan varken spor yapmak istiyorum. istanbulda tekim ailemden kimse yok o yüzden çocukla spor çok zor oluyor.Zatlyifladikca insanin daha bir azmi geliyor dimi canım hele etraf farkettikce oo miss..hadi bakalım maşallah diyelim simdiden. Darısı basimiza
Tamam simdi sağlıklı bir şekilde okudum bi bardak su içtim ve açlığımı bastırdım. Şimdi canısı boyun kaç göremiyorum ama kilon maşallah gaaayet güzel. Ömür boyu diyet ne kız geçen ömre yazık.. Bende aynı senin gibiyim bi ayarım yok yedimmi canını okuyorum o yemeklerin. Ama nereye kadar... yine yiycez yine korumaya çalışcaz elbet yine kilo alıcaz ve kürkçü dükkanımıza geri döneceğizinsanız bizde canıımm.. canısı artık herşeyin kontrollüsü çıktı. Kontrollü normalleşme kontrolcü ebeveyn kontrolcü kişilik kontrollü kilo alımı kontrollü beslenme... bizde bu kontrol akımına ayak uyduracağız yapacak bişey yok
Ya beni düşün kız boy 1.63 ve bu kiloÇok güldüm valla moral oldu bana doğru diyorsun.. Almamaya dikkat edicez abartınca telafi edicez.. Boyum 164 içbacakve basen sorunum var tesettürlü olduğum için insanlar okısmı görmüyor çok iyisin diyor aslında bende beğeniyorum ama az salsam 60 yolları görünür bana bide yiyince göbeğim fırtlıyo düz kalamıyo bitürlü iç organlarım büyük olabilir
Bende doğum sonrası 68le başlamıştım 54 hatta 53ü bile görmüştüm ucundan 2 yıl korudum ama sonra karantinadan yap ye otur derken 65.5 te diyete başladım şükür 56 lardayım darısı başına kuzumYa beni düşün kız boy 1.63 ve bu kiloşükret şükret
Aslında tarih hatası yapmasaydım bu hafta dereceye girebilirdim tam 1100gr vermiştim haftaya listede en başta olacağım inşallah hedefim 56.0 şimdiden 1 kilo vermiş görünüyorum listede 57.5 ama gerçekte 56.511 Haziran Cuma hedeflerimiz
polokey2244 66,9 (68)
@Bravequeen 66,9 (67,8)
Ellssa 74,9 (75,7)
@aysenurt3991 ?
bi-zuzu ?
@kahvevekitapsever ?
N narinolmayanpapatya ?
3oglanannesi ?
Tekrar tekrar okuduğum halde neden bişii anlayamadımAslında tarih hatası yapmasaydım bu hafta dereceye girebilirdim tam 1100gr vermiştim haftaya listede en başta olacağım inşallah hedefim 56.0 şimdiden 1 kilo vermiş görünüyorum listede 57.5 ama gerçekte 56.5
Darısı başımızaaBende doğum sonrası 68le başlamıştım 54 hatta 53ü bile görmüştüm ucundan 2 yıl korudum ama sonra karantinadan yap ye otur derken 65.5 te diyete başladım şükür 56 lardayım darısı başına kuzum
Şöyleki kuzum Cuma sabah 56.5 çıktım 1100 gr vermiştim ama ben de bir tarihleri karıştırmacadır alıp başını gittiği için 4 mayıs olarak yazmışım yanlış olduğunu kaptanımızın mesajıyla algıladığımda 500 ml limonlu suyumu içip kahvaltımı yapmıştım 4 haziran olarak tekrar tarrılıp düzelttim ve 57.5 olarak sadece 100 gr vermiş gibi göründü listedeTekrar tekrar okuduğum halde neden bişii anlayamadım
Aynen darısı herkesin başınaDarısı başımızaa
Harikasın gerçekten inşallah bende İrademe hakim olabilirimBende doğum sonrası 68le başlamıştım 54 hatta 53ü bile görmüştüm ucundan 2 yıl korudum ama sonra karantinadan yap ye otur derken 65.5 te diyete başladım şükür 56 lardayım darısı başına kuzum