- 29 Nisan 2021
- 365
- 1.770
- 37
Tek öğün beslenmeye alışman ne kadar zamanını aldı? Ben de tek öğüne geçmek istiyorum ama cesaret edemiyorum biraz tüyo verir misinMenüm
11:00
Sade kahve
18:30
1 porsiyon yumurtalı köfte
Bol yeşillik( marul,tere,nane,reyhan)
1 porsiyon taze fasulye
Su
3 litre
Spor
Tibet 15 tekrar
4000 adım
Tatlıyı ve menemene ekmek banmayı okuduktan sonrasını hatırlamıyorum. Ay acıktım ya kız bende simdiKızlar biliyosunuz 1.5 aydır diyeti hafiften salmıştım 56 57 bandında kaldım belki iyide oldu bu kiloyu vücudum benimser :))) koruma gibi ara koruma. 54 olunc tam koruma yaparım artık. Bedenim hoşuma gitmeye başladı ama boğazımın ayarı olmamasından dolayı ömür boyu diyet yapmaya karar verdim. İrademe hakim olamıyorum yemek yemek en büyük zevkimmiş gibi.. duygusal açlığımmı var bilemiyorum.. neyaparımda iştahım kapanır dostlar bi yol gösterin... Seviyorum yemeyi, yemeğin hemen peşine tatlı yemeyi... şerbetli sütlü hepsini çok seviyorum menemene sıcak somun ekmek banmayı.. Kahvltı yaparken öğlene ne yesemi düşünmeyi.. Kitap almayı düşünüyorum can boğazdan çıkar tadında.. Fikirlerinize ihtiyacım var..
Tamam simdi sağlıklı bir şekilde okudum bi bardak su içtim ve açlığımı bastırdım. Şimdi canısı boyun kaç göremiyorum ama kilon maşallah gaaayet güzel. Ömür boyu diyet ne kız geçen ömre yazık.. Bende aynı senin gibiyim bi ayarım yok yedimmi canını okuyorum o yemeklerin. Ama nereye kadar... yine yiycez yine korumaya çalışcaz elbet yine kilo alıcaz ve kürkçü dükkanımıza geri döneceğizKızlar biliyosunuz 1.5 aydır diyeti hafiften salmıştım 56 57 bandında kaldım belki iyide oldu bu kiloyu vücudum benimser :))) koruma gibi ara koruma. 54 olunc tam koruma yaparım artık. Bedenim hoşuma gitmeye başladı ama boğazımın ayarı olmamasından dolayı ömür boyu diyet yapmaya karar verdim. İrademe hakim olamıyorum yemek yemek en büyük zevkimmiş gibi.. duygusal açlığımmı var bilemiyorum.. neyaparımda iştahım kapanır dostlar bi yol gösterin... Seviyorum yemeyi, yemeğin hemen peşine tatlı yemeyi... şerbetli sütlü hepsini çok seviyorum menemene sıcak somun ekmek banmayı.. Kahvltı yaparken öğlene ne yesemi düşünmeyi.. Kitap almayı düşünüyorum can boğazdan çıkar tadında.. Fikirlerinize ihtiyacım var..
Kilo çizelgen balımAy anlamadım kız vallaalıcılarım tıkanmış durumda
Önce 2 öğün yap.. Sonrası tek öğüne geçersin canımTek öğün beslenmeye alışman ne kadar zamanını aldı? Ben de tek öğüne geçmek istiyorum ama cesaret edemiyorum biraz tüyo verir misin
Valla hayat sana güzel kaptan.ooo kamp falan.cocuklari napiyorusn onalarla beraber mı kamptasın.cadir mı karavan falan mı merak ettim gider msjimi alınca merakımıKızlar bu hafta çok güzel kilolar verenler var.Ellssa bi-zuzu ekhion Bravequeen sizleri kocaman tebrik ediyorum. Haftaya biz veremeyenlerin de çok iyi vereceğine inanıyorum. Hafta sonu yokum. Lütfen kaçamak yapmayın. Öpüyorum hepinizi.
Not: Ben biraz kaçırabilirim kampta
Bu hafta da birinci olacağım kızzz hedefim bu hafta da 66.9 olsun şimdilik. Arttırabilirim hedefimi. Akşamları spor yapacağım anneme çocuğu bırakıp. Bu hafta daha bi coşkuluyum annem cok güzel zayıflamışsın diyip duruyoHaftanın Dereceleri
1.polokey2244 %1,734
2.Ellssa %1,432
3.Bravequeen %1,156
4.ekhion %1,077
5.aysenurt3991 %0,265
6.bi-zuzu %0,174
Kilo Veremeyenler
1.LAydLiNe % -1,231
2. K kahvevekitapsever % -0,901
Valla oyle gorunuyor canim ama insalllah daha iradeli olucam
İkizannesi 77.50 (78.30)11 Haziran Cuma hedeflerimiz
polokey2244 66,9 (68)
Bravequeen 66,9 (67,8)
Ellssa 74,9 (75,7)
aysenurt3991 ?
bi-zuzu ?
K kahvevekitapsever ?
N narinolmayanpapatya ?
3oglanannesi ?
Canim benim menümdeki cis neki.hatirlayamadim.kuskus mu..biber vardı bide ama bi parca ekmekle tadimlik yedim onu ben.baskada hatırlamıyorum dikkat ettim aslında ama.4 Haziran Cuma menü kontrolü
polokey2244 menü güzel+spor
N narinolmayanpapatya menü güzel+spor
Ellssa menü güzel+spor
bi-zuzu menü cıslı+spor
3oglanannesi menü cıslı+spor
Bildirimde Bulunmayanlar
LAydLiNe
Bravequeen
aysenurt3991
@TanteRosaDenise