Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bu hafta da birinci olacağım kızzz hedefim bu hafta da 66.9 olsun şimdilik. Arttırabilirim hedefimi. Akşamları spor yapacağım anneme çocuğu bırakıp. Bu hafta daha bi coşkuluyum annem cok güzel zayıflamışsın diyip duruyo
Zatlyifladikca insanin daha bir azmi geliyor dimi canım hele etraf farkettikce oo miss..hadi bakalım maşallah diyelim simdiden. Darısı basimiza

Zatlyifladikca insanin daha bir azmi geliyor dimi canım hele etraf farkettikce oo miss..hadi bakalım maşallah diyelim simdiden. Darısı basimiza
Sorma canım yaa simdi 1 haftalığına anneme geldim fırsat bu fırsat hazır çocuğa bakan varken spor yapmak istiyorum. istanbulda tekim ailemden kimse yok o yüzden çocukla spor çok zor oluyor.

İyi akşamlar hepinize kızlar ya bugün menüyü yazmada geç kaldım ama yine kimse yazmamış ya yine mi ben açılışı yapıyorum :KK64:

Kahvaltı 10.30
Peynir
Çay
1 çatalın ucuyla küt böreğinin tadına baktım
Domates
1 Biber

Saat 16.30 da
1 tanecik pötibör

Akşam 20.00
1 kepçe kıymalı şehriye çorbası
3 çatal makarna
Brokoli
1 sade maden suyu

Birazdan çay içerim.
Su henüz 1 litre. Arttıracağım.
Spora geleliiiimmm tamı tamına 2 Saatbol tempolu yürüyüş

Bugün cok rezilce beslendim. Nedenine gelirsek. Sabah kalkip disciye gittim, if beslendiğim ve kahvaltıyı öğleden önce yapmadığım için aç gidecektim. Belki anestezi dokunur diye sabah 1 muz yedim. Disciden gelince 2 saat zaten birsey yiyilmiyor. Sonrasında da dişler yüzünden yiyemeyip ılık sütün içine iki dilim ekmek doğrayıp lapa haline getirip yedim. Sonra 1 yumurtayla birlikte tekrar 1 dilim ekmek yedim. En son aksam dunden kalan bulgur pilavından 3 kaşık ve yarım tabak türlüden yedim. Henüz spor yapmadım çay içtikten sonra yarım saat eliptik yapacağım. Yarından itibaren de if beslenmesini 16 saat açlıktan 20 saat açlığa çıkaracam. Gunde tek öğune kademeli bir geçiş yapmayı planlıyorum.

Bugünkü menüm
Kahvaltı 12 de
1 tane krep
2 haşlanmış yumurta
Patates kizartmasi(aslında çocuklar için yaptım hafta sonu diye ama sofrada olunca kalmasın diye yeniyor malesef)
1 dilim Peynir
4 zeytin

Saat 5 te
4 erik

Saat 7 de
1 kase çorba
1 tabak türlu yemeği
1 tabak bulgur pilavı
Salata
Yoğurt
Karpuz

Saat 9da
1 tane şeftali

Şu 2lt
Spor yok ama koltuk cam duvar sildim yarında devam.

LAydLiNe LAydLiNe

Tamam simdi sağlıklı bir şekilde okudum bi bardak su içtim ve açlığımı bastırdım. Şimdi canısı boyun kaç göremiyorum ama kilon maşallah gaaayet güzel. Ömür boyu diyet ne kız geçen ömre yazık.. Bende aynı senin gibiyim bi ayarım yok yedimmi canını okuyorum o yemeklerin. Ama nereye kadar... yine yiycez yine korumaya çalışcaz elbet yine kilo alıcaz ve kürkçü dükkanımıza geri döneceğiz :halay::dondurma: insanız bizde canıımm.. canısı artık herşeyin kontrollüsü çıktı. Kontrollü normalleşme kontrolcü ebeveyn kontrolcü kişilik kontrollü kilo alımı kontrollü beslenme... bizde bu kontrol akımına ayak uyduracağız yapacak bişey yok
😀😀 Çok güldüm valla moral oldu bana doğru diyorsun.. Almamaya dikkat edicez abartınca telafi edicez.. Boyum 164 içbacakve basen sorunum var tesettürlü olduğum için insanlar okısmı görmüyor çok iyisin diyor aslında bende beğeniyorum ama az salsam 60 yolları görünür bana bide yiyince göbeğim fırtlıyo düz kalamıyo bitürlü iç organlarım büyük olabilir😀😀

😀😀 Çok güldüm valla moral oldu bana doğru diyorsun.. Almamaya dikkat edicez abartınca telafi edicez.. Boyum 164 içbacakve basen sorunum var tesettürlü olduğum için insanlar okısmı görmüyor çok iyisin diyor aslında bende beğeniyorum ama az salsam 60 yolları görünür bana bide yiyince göbeğim fırtlıyo düz kalamıyo bitürlü iç organlarım büyük olabilir😀😀
Ya beni düşün kız boy 1.63 ve bu kilo :KK70: :KK70: şükret şükret :KK70::KK70:

Menüm
Kahvaltı 10.00
2 yağda yumurta
1 dilim tb ekmek
2 tane soğan halkası
1 dilim patates kızartması
Domates salatalık

Ara 13.00 ile 17 arası
10 kiraz
2 ceviz
2 hurma
1 koçan haşlanmış mısır

Akşam 17.00
2 parça ızgara tavuk pirzola
Yarım dilim tb ekmek
1 kase köz patlıcan salatası

Ara 20.00
5 tane istavrit

Su 2 lt
Spor 7 bin adım

Tekrar tekrar okuduğum halde neden bişii anlayamadım😒😒
Şöyleki kuzum Cuma sabah 56.5 çıktım 1100 gr vermiştim ama ben de bir tarihleri karıştırmacadır alıp başını gittiği için 4 mayıs olarak yazmışım yanlış olduğunu kaptanımızın mesajıyla algıladığımda 500 ml limonlu suyumu içip kahvaltımı yapmıştım 4 haziran olarak tekrar tarrılıp düzelttim ve 57.5 olarak sadece 100 gr vermiş gibi göründü listede
Darısı başımızaa😍😍😍
Aynen darısı herkesin başına🌺 hepbirlikte azimle incelelim inşallah..

Bende doğum sonrası 68le başlamıştım 54 hatta 53ü bile görmüştüm ucundan 2 yıl korudum ama sonra karantinadan yap ye otur derken 65.5 te diyete başladım şükür 56 lardayım darısı başına kuzum
Harikasın gerçekten inşallah bende İrademe hakim olabilirim

İlk menü benden gelsin pazar ıssızlığı sarmış buraları
Kahvaltı 12.00
2 çırpılmış yumurta
1 dilim tb ekmek
1 kk süzme peynir
3 siyah zeytin

Akşam 18.30
1 kepçe yayla çorbası
2 yk pirinç pilavı
4 yk kavurma
2 yk patates püresi
2 yk köz patlıcan salatası
100 ml portakal suyu

Su 2.5 lt
Spor yok

Bu arada benim yürüyüş yalan oldu kızımla bahçede biraz yürüdüm ama 10 dk etmez genellikle oturdum. Bugün ev temizliği yaptığım için sanırım sırt ve bel ağrım oluştu leslie 5mil niyetindeydim oda olmaz gibi halim kalmadı hiçbişeye uykum var bisemaver çay içip uyumak istiyorum

İyi akşamlar hepinize

Kahvaltı 10.30
(Çiğköfte lavaşı kadar) lavaş ekmek
1 yumurta
Domates
Zeytinyağlı kurutulmuş domates
Bol çay

Akşam 18.00
1 tabak kıymalı taze fasulye
1 tabak patatesli sarımsaklı bulgur pilavı
1 kase cacık

Akşama çay içerim.
1.5 litre su
Bugünlük spor yok.

Selam sevgili arkadaşlar
Bugunki beslenmelistem şöyle
Sabah menemen 2 dimim ekmek peynir zeytin
Oglen 3 dilim pizza
Aksam 2 dmim ekmek
Malesef karbonhidrat fazla oldu.
Yarin itibariyla daha duzgun ilerlemem lazim.
Motivasyonum düşük buara .odaklanamiyorum .Biraz morale ihtiyacim var sanki toparlanmak icin 😢🌷

Menumu nasıl yazacağım bilemedim.
Sabah kahvaltı 12 de
1 dilim tam buğday ekmeği
2 çatal omlet
1 dilim peynir
4 zeytin
Salata domates

Saat 4 te
5 tane erik

Saat 6 da
1 tane küçük pizza.markette satılanlardan
(Geçen hafta pidecinin onunden gecerken canim pide cekti.cuma tarti var diye aldirmadimama ozmandan beri canım pide yada pizza gibi bisey istiyor.emzikliyim diye eşimde gidip pizza almış bugun inş.telafi edebilirim)

Şu 2lt
Spor yok.o pizzanin üstüne lazımdı ama çocuklar evdeydi onlarla vakit geçirdim yemek etrafi toparla derken vakit bulamadım

LAydLiNe LAydLiNe

X