Ne olursa olsun hedefine odaklan balım..Aynı sözü ısırdığımda kendime demiştim hatta eşimde o kadar da değil yani demiştiasıl ben yarından sonra korkuyorum bacım... yarın annem babam kız kardeşim anneannem geliyorlar. Ertesi gün de bende onlarla beraber annemlere dönüyorum 1 haftalığına... üstüne birde ay döngüm.... bakalım düzenimi bozmamaya çalışacağım.
Kaldırek nedir?Bugünkü menüm
Sabah saat 12 de kahvaltı
1 bucuk haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
1 salata domates
Saat 4 buçukta
4 Tane ceviz
Saat 6 da
1 kase çorba
1 tabak yumurtalı kaldırek
4 kasık makarna
Şu 2bucuk lt
Spor yapmadim daha ama 30 dk.zumba yapar oynarım yine yatmadan egzersiz falanda yaparım inş.. yazarım yine gece .biliyosunuz hayat gece başlıyor bana
LAydLiNe
Günaydin sevgili arkadaşlar.Birkac gundur hastalikla ugraşdim . Bugun itibariyla yemek listemi paylasacagim.2 Haziran Çarşamba menü kontrolü
polokey2244 menü+spor
Bravequeen menü güzel+spor
aysenurt3991 menü çok ekmekli+spor
ekhion menü güzel
bi-zuzu menü güzel+spor
Ellssa menü güzel+spor
3oglanannesi menü güzel+spor
Bildirimde Bulunmayanlar
LAydLiNe
N narinolmayanpapatya
K kahvevekitapsever
@knickerbockerbonde
@TanteRosaDenise
Günaydın canımGünaydın kızlar
Malesef farkina varmadan cok ekmek yemişim onun disinda bu hafta dikkat etmeye çalıştım sporada ağırlık veriyorum ama bugun tartıldım +200gorunuyorum moralim cok bozuldu2 Haziran Çarşamba menü kontrolü
polokey2244 menü+spor
ekhion menü güzel
bi-zuzu menü güzel+spor
Ellssa menü güzel+spor
Bildirimde Bulunmayanlar
LAydLiNe
N narinolmayanpapatya
K kahvevekitapsever
@knickerbockerbonde
@TanteRosaDenise
Malesef farkina varmadan cok ekmek yemişim onun disinda bu hafta dikkat etmeye çalıştım sporada ağırlık veriyorum ama bugun tartıldım +200gorunuyorum moralim cok bozuldu
Ozür dilerim kaptan. Bu aksam bildirimde bulynacağin2 Haziran Çarşamba menü kontrolü
polokey2244 menü+spor
ekhion menü güzel
bi-zuzu menü güzel+spor
Ellssa menü güzel+spor
Bildirimde Bulunmayanlar
LAydLiNe
N narinolmayanpapatya
K kahvevekitapsever
@knickerbockerbonde
@TanteRosaDenise
Dünkü menünü şu an yazabilirsin canım.. Bugünkü menünü de akşam yazarsın.Ozür dilerim kaptan. Bu aksam bildirimde bulynacağin
Geçmiş olsun canım. Evet gözlerimiz seni aradı kaç gündür.Günaydin sevgili arkadaşlar.Birkac gundur hastalikla ugraşdim . Bugun itibariyla yemek listemi paylasacagim.
Onun dışında ne dikkati anlayamadım. Zaten fazla yenen ekmek batırıyor tüm menüyü.. Buna dikkat ettim denmezki.. Ekmekten uzak dur.. O zaman gör eksileri canım.. Artı gelmişsin zaten.Malesef farkina varmadan cok ekmek yemişim onun disinda bu hafta dikkat etmeye çalıştım sporada ağırlık veriyorum ama bugun tartıldım +200gorunuyorum moralim cok bozuldu
Hemen yazıyorumDünkü menünü şu an yazabilirsin canım.. Bugünkü menünü de akşam yazarsın.
Çok haklısın canim canima tak etti bu kilolar artikOnun dışında ne dikkati anlayamadım. Zaten fazla yenen ekmek batırıyor tüm menüyü.. Buna dikkat ettim denmezki.. Ekmekten uzak dur.. O zaman gör eksileri canım.. Artı gelmişsin zaten.
İstediğin kadar Spor yap, dikkatli beslenmez isen sonuç seni mutlu etmez.. Emeğine yazık..
Kendini sev biraz, kendine saygı duy önem ver.. Nereye kadar bu çıkmazlarda bocalıyacaksın.. Dimi???
Haklısın kaptanim artık menü yazmaya başladım yazmazsam malesef dikkat edemiyorumGünlük menü yazılmadığı zaman maalesef öyle oluyor. Bugün hafif beslenirsen eğer yarın eksiye geçer ama bundan sonra her gün menü yaz lütfen.
Sağol canım Allah razı olsun .Hayırlı uğurlu olsun canım, Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah
Eğer sağlıklı beslenirsen doğumdan sonra verecek fazla kilon olmaz. Ona göre ye lütfen yiyeceklerini
Suyu biraz daha çoğaltman lazım canım. Az olmuş bugün.
Gördüm canım merak etme, kaçmak benim gözümden böyle şeyler ama o menülere öyle devam edersen 59 u görmen zor biraz. İki gün var önünde dikkat et lütfen. Menülerin kötüydü çünkü.
Akşamı iyi kaçırmışsın yalnız. Bu iki gün bol su iç ve dengele lütfen.
Aynen böyle kötü de olsa menü yazman iyi olmuş. Böyle böyle güzelleşecek menüler.
Sezaryanla ve regl ile alakalı değil canım kilolar. Tamamen sağlıksız beslenmeyle alakalı. Sağlıklı beslenir ve spor yaparsan eğer vücudun eski sağlıklı haline yeniden dönüyor.