İyi akşamlar hepinize kızlar
Kahvaltı 11.30
2 haşlanmış yumurta
Domates salatalık
2 yk lor peynir
Saat 12.30 da
2 kayısı çikolatası
Saat 16 da
Bol karpuz
Akşam 17.15
Yarım karnıyarık
İlerleyen saatlerde çay içerim
Suyu 2 litreye tamamlamaya çalışacağım
100 ip atlama
Sabah kahvaltiyi atliyor musun ?
Evet 3 tane var . 4 cü olacakHayırlısı olsun inşallah canım 3 çocuğun mu vardı bir de yanlış mı hatırlıyorum?
İnşAllah çok sağolunHakkında hayırlısı olsun inşallah canım ya
Aynen öyle oldu . Bakalım hastanedeyim kan tahlili flan yapacaklar . Bir yandan istiyorum bir yandan hastayım diye annem aldır diyor kafam almak bullakHayırlısı olsun canım. Anladığım kadarıyla pek istenmeyen bir durum. Spiral kayabiliyor bazen.
Ay karpuz sıkıntı mıydı yoksaKarpuz bol derken
Ay karpuz sıkıntı mıydı yoksaBen onu valla kalorisi azdır diye yemiştim
Daha dikkatli olacağım bundan sonra canımTabii ki canım. Meyvelerin içinde en çok şeker barındıranlarından karpuz. Dikkatli tüketmek lazım.
Hoşgeldin canımBen geldim kızlarNe var ne yok
Yalnız yarın yine kaçıyorum hafta sonu kamp için. Yarın cuma ve bildirim günü. O yüzden bugün güzel organize olmamız lazım çünkü vaktim yok.
Tamam canım. Yardımcı olurum tabi..Kızlar yarın en geç saat 10:00 da herkesin bildirim yapması lazım. Çünkü listeyi paylaşıp evden çıkmam lazım.Ellssa cim canım yarın genel listeyi hazırlama şansın var mı? Ben maalesef internetin çekmediği bir yerde olacağım.
Hayırlı olsun canım.Kızlar galiba ben hamileyim . 2 tane test yaptım . Pozitif çıktı . Akşam hastaneye gidecem . İşin kötü tarafı spiral var bende
Yarın tartı resmi ile bildirim yap canım ve isim ve tarih ekleyerek.Kaptan cım ben yarın asil listeye geçiyorum heralde degil mi ?
Boyutu büyük geliyor olabilir kırparak eklemeyi frne istersenKızlar dosya ekle den yollayamiyorummeden
Hiç girmiyor canım.dosyayi denemedim dahaBoyutu büyük geliyor olabilir kırparak eklemeyi frne istersen