Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

İyi geceler kızlar. Menüm
Sahur 03.30
2 yumurta ile omlet
3 tane mini patatesli börek
7 8 zeytin
1 kk süzme peynir
Domates salatalık maydanoz

İftar 20.20
1 porsiyon hingel
200 ml portakal suyu
1 hurma

1 dilim triliçe

Su 1 lt
Spor yok

Şimdiden herkese iyi bayramlar
En çokta kızım sevinçli bayram hediyesi bisikleti, bayramlık kıyafetleri ayakkabısı çok sabırsız hemen bayram olsun diye hiç zorlamadan uyudu.. Saçları düz olsun istiyormuş rengarenk oje sürecekmiş hazırlanıp evde oturacağız.. Çok buruk bir bayram çocuklarımıza inşallah bu burukluğu hissettirmeden mutlu sağlıklı bir bayram geçiririz.. Herşeye rağmen sevincimizi kaybetmemek dileklerimle.. Seviliyorsunuz...

Canım arkadaşlarım, Ramazan Bayramınızı en içten dileklerimle kutluyorum. Ailenizle ve sevdiklerinizle geçireceğiniz nice sağlıklı huzurlu bayramlar diliyorum. Dünya üzerindeki tüm müslümanların özgür ve mutlu olduğu, savaştan uzak daha güzel bayramlara ulaşmak duasıyla...

Kızlar biraz rahatsizlandim malesef bu hafta menu paylasamicam ama dikkat edicem insalllah yarinda tarti fotosu atmaya calisicam inşallah

Menüm
Sabah 11.00
1 dilim hatta yarım dilim tambuğday ekmeği
1kk yağlı peynir
1küçük dilim ev pizzası

Ara
Kıbrıs tatlısı 1 dilim

Akşam 17. 00
1sk et sote
2 çatal pilav
15 20 tane yaprak sarma

Fıstık sarma 4 tane
2tane soğuk baklava
3 bardak çay 2lt su
Yarım saat türüyüş

Bugün ölümüne tatlı yedim ama bugün ilk ve sondu bayram benim için bitmiştir
İnşallah yarın tartıda çıkmaz

Dünün menüsünü hiç kimse yazmamış kızlar. Herkesten dünkü menülerini bekliyorum. Yazın bakalım kim ne kadar abartmış bir görelim

Bayramımız mübarek olsun kızlar bu haftaki sonucum pek iyi değil belki ama şükür diyorum halime. Geçen hafta cumartesiden itibaren anlayamadığım bir şekilde şişmeye başladım hatta 68.50 bile gördüm tartıda tabi regl öncesi şişkinlikmiş çarşamba regl oldum sonrasında azalmaya geçtim. Bu arada Çarşamba korona virüs aşımı oldum ikisi biraraya gelince toparlayamadim iki gündür yatıyorum midem başım ağrılarım çok fenaydı. Neyse kiloma geçeyim
Geçen hafta 66.5
Bugün

Eklentiler

• IMG_20210514_095114.jpg
    42,2 KB · Görüntüleme: 25
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…