Akrepcim bugün felekten bi gün olmuş o tatlılar neydi okurken yoruldum.. Miktarlarını yazmamışsın ama kestirebiliyorum 1 kase sütlaçDünkü menüm
Sahur
1 elma 1 armut 3 hurma
Su
İftar
Yüksük çorbası
Etli taze fasulye
Süsbiberi
Pide poğaça
Şalgam
Sucuklu kaşarlı pide
Sütlaç+halka tatlı+dondurma
Çerez+osmanlı şerbeti
Spor
Tibet 7 tekrar
Yüz yogası 5 dk
Insallah tesekkur ederimHoşgeldin canım.. Umarım hedeflediğin kiloya inersin biran önce.
Geçmiş olsun canım. Yarım bardak limon sık. Diğer yarısını da su ile doldur, iç hergün. Şifa olsun.selam kizlar
sahur: 1 dilim ekmek, omlet, peynir, ezme
iftar: 1 kase mercimek corbasi, yarim tavuk durum, 1 bardak ayran
1 kupa ihlamur ( grip oldum dunden beri halsizim su hic icemiycem tadi cok tuhaf geliyor )
Serbest günümdü tatlım. Miktar yazamadım çünkü ben bile bilemiyorımAkrepcim bugün felekten bi gün olmuş o tatlılar neydi okurken yoruldum.. Miktarlarını yazmamışsın ama kestirebiliyorum 1 kase sütlaç1 halka tatlı 3 top dondurma çok olmuş ama sen herzamn dikkatlisin arada olur kaçamaklar halledersin.
tesekkur ederim onerin icin deniycemGeçmiş olsun canım. Yarım bardak limon sık. Diğer yarısını da su ile doldur, iç hergün. Şifa olsun.
Mutlaka dene balım.. Çok tesirli.. Hem bağışıklığı destekler hem direnç verir hem de yağ yakar..tesekkur ederim onerin icin deniycem
Günaydın canımGünaydın kızlar
Büyük ihtimal herkes bayram telaşında olacak bugünlerde. Ben çalışıyorum bugün yine.
Sizlerde ne var ne yok?
Evet geçen gün vakit bulup yapamadım kadir gecesiydi ben de bayram sonuna erteledim canımberceste_ tibeti bıraktın mı? Menünde göremedim.
yaaa ne guzel motive ettin anlatamamMutlaka dene balım.. Çok tesirli.. Hem bağışıklığı destekler hem direnç verir hem de yağ yakar..
Moralini yüksek tut.. Bu ara yerlerde
Senden birtane daha yok. O yüzden kendine hep iyi davran.. Kendine güven kendine inan.. Çıkar kanatlarını ve uç hedeflediğin noktaya.. Kendine inandığın sürece tüm hedeflerini başaracaksın tatlım..
Sahuru bu kadar az yiyip oruc tutmak vallahi helal olsunMenüm
Sahur
1 elma+1 armut+7 hurma
Su
İftar
Yoğurtlu çorba
Taze fasulye
Karnı yarık
Bulgur pilavı
1 ceviz
Salata
Spor