- 7 Ağustos 2011
- 14.264
- 14.665
Biraz fazla az olmus sanki .selam kizlar
sahur: yapmadim
iftar: 1 bardak portakal suyu, 1 kase mercimek corbasi, 1 parca tavuk eti
2 bardak su (hastayim hala su icemiyorum)
1 kupa ihlamur
Allah kabul etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biraz fazla az olmus sanki .selam kizlar
sahur: yapmadim
iftar: 1 bardak portakal suyu, 1 kase mercimek corbasi, 1 parca tavuk eti
2 bardak su (hastayim hala su icemiyorum)
1 kupa ihlamur
grip oldum suyun tadi cok kotu geliyor. bu arada hosgeldin takima. insallah hedefine en kisa surede ulasirsin.Biraz fazla az olmus sanki .
Allah kabul etsin
canim dereotu, yaprak sarma, sicak bulgur, et suyu, seftali sut icin iyi gelmisti bana. bunlari bi dene istersen.Menum
Kahvalti
Peynirli tost ( 2 dilim tam bugday ekmeginin arasina 2 kibrit kutusu ezine peyniri)
4 Yesil zeytin
3 ceri domates
Ayran 1 bardak
Ara
1 muz
Oglen
4.yk sehriye pilavi
200 g tavuk
1bardak ayran
Ara
1 bardak sekersiz sutlu granul nescafe
1ceviz 3 findik
Aksam
3 adet cigkofte
4 yk taze fasulye
1 bardak ayran
Emzirdigim icin cok fazla azaltamiyorum menuleeri sut azaliyor malesef.. 2 aylik bebisim var ama dahaa da azaltmaya calısıcam
Çok bile yedim tatlım. Sadece hurma ile yapıyorum sahurumu genelde. O kadar hafif ve enerji dolu oluyorki günüm anlatamam. Tavsiye ederim.. 3-5-7 diye tek sayı halinde yeniyor. Günlük koşturmana yoğunluğa göre çoğaltıyorum.Sahuru bu kadar az yiyip oruc tutmak vallahi helal olsun
Nescafe yağ yakımına engel oluyor canım. Nescafe olmasa menün çok güzel olacaktı.Menum
Kahvalti
Peynirli tost ( 2 dilim tam bugday ekmeginin arasina 2 kibrit kutusu ezine peyniri)
4 Yesil zeytin
3 ceri domates
Ayran 1 bardak
Ara
1 muz
Oglen
4.yk sehriye pilavi
200 g tavuk
1bardak ayran
Ara
1 bardak sekersiz sutlu granul nescafe
1ceviz 3 findik
Aksam
3 adet cigkofte
4 yk taze fasulye
1 bardak ayran
Emzirdigim icin cok fazla azaltamiyorum menuleeri sut azaliyor malesef.. 2 aylik bebisim var ama dahaa da azaltmaya calısıcam