Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Günaydın herkese 😇
Geçen cuma:67.1
Bugün:66.4💃
Gayet güzel bir sonuç ama bunu cumaya kadar koruman hatta daha da düşmen lazım. :KK39:
Günaydın
Cuma:69.75
bugün:69.75
köyden kilo almadan eve dönerim inşallah diye dua etmeye başladım
Yediklerinin miktarı çok önemli canım. Yasaklılardan yesen bile miktarını çok az tut ve bol bol hareket etmeye çalış. Suyu da çok iç.
Kızlar oruç olanlar dün akşamki rakamı mı yazacağız bugün?
Evet canım. Oruç tutanlar bir gün önce iftardan önceki sonucu yazıyor.

Hadi ya çok sevindim. Bazen bu tarz durumların bizlere güzellik mi olumsuzluk mu getireceğini bilemiyoruz ama ben anı değişikliklerde başta çok sinirlensem de sonra kendime diyorum belki benim için hayırlısı budur yaşayacağım güzellikler vardır diye sonra bakıyorum ki cidden kendimi mutlu hissediyorum. Sen de benzer süreçten geçtin diye düşünüyorum Allah bozmasın bu hislerini ☺️
Aynen canım ben de öyle düşünmüştüm. İyi düşününce iyi oluyor zaten :KK68::KK68:

Gayet güzel bir sonuç ama bunu cumaya kadar koruman hatta daha da düşmen lazım. :KK39:

Yediklerinin miktarı çok önemli canım. Yasaklılardan yesen bile miktarını çok az tut ve bol bol hareket etmeye çalış. Suyu da çok iç.

Tamam canım.
Cuma 67.05
Bugün 66.90

Sorma uzun süredir duruyordu yukarı doğru gitmeye başlamıştı hatta. Ramazanda fazla hareket edemememe rağmen galiba gidiyor

Aldığın vitaminler işe yaramaya başlamış. Ben de bugün dahiliye uzmanıyla konuştum yeniden D vitamini işini. İki defada iç dedi ikinci şişeyi. Hemen eski haline gelmiyor anlaşılan bu D vitamini.

Aldığın vitaminler işe yaramaya başlamış. Ben de bugün dahiliye uzmanıyla konuştum yeniden D vitamini işini. İki defada iç dedi ikinci şişeyi. Hemen eski haline gelmiyor anlaşılan bu D vitamini.
Kesinlikle canım yavaş yavaş toparlıyor değerler. Eşi Dr olan bir arkadaşım var çok uzun süreler d vitamini kullandım ki zar zor normal değerlere ulastim diyordu 50 Ler civarına yani. Yani uzunca bir yolumuz olabilir ara ara takviyelemek gerekebilir. Covid 19 da da zaten önemli d vitamini takviye alımı lazım

Haklısınız kaptanım ama köyde kontrolü pek sağlayamıyorum havası suyu etkiliyor mübarek. Spor ve su miktarını artırmaya çalışacağım :KK36: :KK36:

Bugün dayanamayip yürüyüşe çıktım bugünün güzellikleri temassız bir şekilde yürüdüm

Eklentiler

• IMG20210503151728.jpg
    IMG20210503151728.jpg
    342,3 KB · Görüntüleme: 17
  • IMG20210503154310.jpg
    IMG20210503154310.jpg
    198,3 KB · Görüntüleme: 18
İyi akşamlar kızlar menüm
Sahur 03.00
1 pors tereyağında yumurta
1/2 bazlama ekmek
6 zeytin
1 dilim süzme peynir

İftar 20.00
1 pors spagetti
1 kase tonbalık salatası

Ara 21.00
3 kare bitter çikolata

Su 2 lt
Spor yok

Bugün dayanamayip yürüyüşe çıktım bugünün güzellikleri temassız bir şekilde yürüdüm

Harika bir yürüyüş olmuş desene :KK36:

Benim manzaraları da instagram hikayelerinde görmüşsündür :KK70::KK70:
İyi akşamlar kızlar menüm
Sahur 03.00
1 pors tereyağında yumurta
1/2 bazlama ekmek
6 zeytin
1 dilim süzme peynir

İftar 20.00
1 pors spagetti
1 kase tonbalık salatası

Ara 21.00
3 kare bitter çikolata

Su 2 lt
Spor yok

Mezuniyetine çok az kaldı canım biliyorsun di mi? Hadi biraz asıl bitsin artık bu iş. Korumaya geç. Spagetti, bazlama ve çikolata olmamış.

Bugün herkesin üzerinde bir rehavet var sanırım. Saat 11 oldu hala menü yazan çok az kişi var. Nerdesiniz kızlar?

Sahur: 2 tane( tavada) yumurta
- 3 yk Yulaf ile lapa
-3 yk yoğurt
- 7 kayısı çekirdeği

İftar: 1 kase mercimek çorbası
2 parça tavuk eti
1 tane ıspanaklı gözleme
3 kaşık sütlaç

23.30: 14 kayısı çekirdeği

2 lt su

Kolay gelsin canım. Bende birara amigurumi işine sarmıştım mantığını kavrayınca çok basit oluyor sepet örmedim ama amigurumiden kızıma çeşit çeşit oyuncaklar ördüm. Sende bikaç deneme daha yaptınmı buişin ustası olursun pes etme
Aslında pes etsem süper olucakda işte çok pis bi inadım var. İnat ettim olacak 😎😎

X