Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gayet güzel bir sonuç ama bunu cumaya kadar koruman hatta daha da düşmen lazım.Günaydın herkese
Geçen cuma:67.1
Bugün:66.4
Yediklerinin miktarı çok önemli canım. Yasaklılardan yesen bile miktarını çok az tut ve bol bol hareket etmeye çalış. Suyu da çok iç.Günaydın
Cuma:69.75
bugün:69.75
köyden kilo almadan eve dönerim inşallah diye dua etmeye başladım
Evet canım. Oruç tutanlar bir gün önce iftardan önceki sonucu yazıyor.Kızlar oruç olanlar dün akşamki rakamı mı yazacağız bugün?
Aynen canım ben de öyle düşünmüştüm. İyi düşününce iyi oluyor zatenHadi ya çok sevindim. Bazen bu tarz durumların bizlere güzellik mi olumsuzluk mu getireceğini bilemiyoruz ama ben anı değişikliklerde başta çok sinirlensem de sonra kendime diyorum belki benim için hayırlısı budur yaşayacağım güzellikler vardır diye sonra bakıyorum ki cidden kendimi mutlu hissediyorum. Sen de benzer süreçten geçtin diye düşünüyorum Allah bozmasın bu hislerini
Tamam canım.Gayet güzel bir sonuç ama bunu cumaya kadar koruman hatta daha da düşmen lazım.
Yediklerinin miktarı çok önemli canım. Yasaklılardan yesen bile miktarını çok az tut ve bol bol hareket etmeye çalış. Suyu da çok iç.
Evet canım. Oruç tutanlar bir gün önce iftardan önceki sonucu yazıyor.
Sorma uzun süredir duruyordu yukarı doğru gitmeye başlamıştı hatta. Ramazanda fazla hareket edemememe rağmen galiba gidiyorNihayet inmeye başlamış
Sorma uzun süredir duruyordu yukarı doğru gitmeye başlamıştı hatta. Ramazanda fazla hareket edemememe rağmen galiba gidiyor
Kesinlikle canım yavaş yavaş toparlıyor değerler. Eşi Dr olan bir arkadaşım var çok uzun süreler d vitamini kullandım ki zar zor normal değerlere ulastim diyordu 50 Ler civarına yani. Yani uzunca bir yolumuz olabilir ara ara takviyelemek gerekebilir. Covid 19 da da zaten önemli d vitamini takviye alımı lazımAldığın vitaminler işe yaramaya başlamış. Ben de bugün dahiliye uzmanıyla konuştum yeniden D vitamini işini. İki defada iç dedi ikinci şişeyi. Hemen eski haline gelmiyor anlaşılan bu D vitamini.
Haklısınız kaptanım ama köyde kontrolü pek sağlayamıyorum havası suyu etkiliyor mübarek. Spor ve su miktarını artırmaya çalışacağımGayet güzel bir sonuç ama bunu cumaya kadar koruman hatta daha da düşmen lazım.
Yediklerinin miktarı çok önemli canım. Yasaklılardan yesen bile miktarını çok az tut ve bol bol hareket etmeye çalış. Suyu da çok iç.
Evet canım. Oruç tutanlar bir gün önce iftardan önceki sonucu yazıyor.
Bugün dayanamayip yürüyüşe çıktım bugünün güzellikleri temassız bir şekilde yürüdüm
İyi akşamlar kızlar menüm
Sahur 03.00
1 pors tereyağında yumurta
1/2 bazlama ekmek
6 zeytin
1 dilim süzme peynir
İftar 20.00
1 pors spagetti
1 kase tonbalık salatası
Ara 21.00
3 kare bitter çikolata
Su 2 lt
Spor yok
6.kez söktüm az öncePenye ipten sepet örme çalışmalarındayım. 3 kez başlayıp 3 kez söktüm.. Yan yana oturuyoruz iple, çay eşliğinde
Aslında pes etsem süper olucakda işte çok pis bi inadım var. İnat ettim olacakKolay gelsin canım. Bende birara amigurumi işine sarmıştım mantığını kavrayınca çok basit oluyor sepet örmedim ama amigurumiden kızıma çeşit çeşit oyuncaklar ördüm. Sende bikaç deneme daha yaptınmı buişin ustası olursun pes etme
Bu 5.kez ördüğüm. 6.cısı bu kadar ilerleyemedi bileYapınca at buraya da bakalım
İşin zor gibi hadi bakalım merakla bekliyorum sonucu internette yok mu yapılışıBu 5.kez ördüğüm. 6.cısı bu kadar ilerleyemedi bile
Eki Görüntüle 2840824
Son halii
Eki Görüntüle 2840827