- 18 Aralık 2020
- 477
- 1.004
- 40
Allah yardimcin olsun canim. insallah bugunleri de atlaticaz.İyi geceler kızlar
Bugün çok geciktim selam vermek için
Acil tahminimden de yoğun maalesef. Bugün üç saate yakın Acil Covid de çalıştım. N95 maske berbat bişeymiş. Çıktığımda zor nefes alıyordum. Gelen herkes covid testi vermeye geliyor. Covid pozitif olup da evde sorun yaşayan yatış için geliyor. 112 vızır vızır çalışıyor. Allah yardımcımız olsun. Durum hiç iyiye gitmiyor maalesef
Maalesefki bende de vardı cnım o boşvermişlik suyu azalttım spor yapmayı bıraktım yemeyi abarttım ve nurtopu gibi haftanın sonuncusu oldum silkelen kendine gel kuzum kilo vermek hedefimiz önümüze hiçbirşeyin çıkmamasına odaklanmalıyız bende kaçamak yapınca battı balık modu oluyor hiç yapmamak için katı kuralla aşıyorum sadece.. Aşabildiğim kadarıyla tabiGünlük menüm 20.04.2021
Sahur: 1tane tereyaginda yumurta
1zeytin
2dilim tb ekmek
3dilim peynir
İftar:1kepce mercimek corbasi
3dilim ispanakli borek
2tane çiğköfte
1bardak ayran
Ara: 21.00
Yesil cay
2top dondurma
Su: 2 lt su
Spor: 30dk yürüyüş
200tane ip atlama
Kizlar bir bosvermislik var bnde ve cok yiyorum hatta cok rahatsız ediyor beni napacam bilmiyorum
Oluyor öyle aradaSahur 3:45 arkadaşlar.. 15:45 olması namümkün
Benn 90 kiloyla da zorlanmazdım. Ama yaş genc şuan diz kikirdaktan oluşur ve aşınmayi artırır ip atlamak ilerleyen yaşlarda diz ağrısı kireçlenme en iyi ihtimallerdir. Yoksa en sevdiğim egzersizdirHer vücut farklı bence. Eklemleri çok zorlanmıyorsave iyi geldiğini hissediyorsa devam edilebilir. Mesela ben 80 ile başladım ip atlamaya beni zorlamıyordu
Tüh ya en çok da evde sorun yaşayanlar kısmına takıldımİyi geceler kızlar
Acil tahminimden de yoğun maalesef. Bugün üç saate yakın Acil Covid de çalıştım. N95 maske berbat bişeymiş. Çıktığımda zor nefes alıyordum. Gelen herkes covid testi vermeye geliyor. Covid pozitif olup da evde sorun yaşayan yatış için geliyor. 112 vızır vızır çalışıyor. Allah yardımcımız olsun. Durum hiç iyiye gitmiyor maalesef
canım çok teşekkürler
Aynen bende kati kuralli diyet yapmam gerekiyor yoksa sallıyorum bugun sahurda başladım inşallah devami gelirMaalesefki bende de vardı cnım o boşvermişlik suyu azalttım spor yapmayı bıraktım yemeyi abarttım ve nurtopu gibi haftanın sonuncusu oldum silkelen kendine gel kuzum kilo vermek hedefimiz önümüze hiçbirşeyin çıkmamasına odaklanmalıyız bende kaçamak yapınca battı balık modu oluyor hiç yapmamak için katı kuralla aşıyorum sadece.. Aşabildiğim kadarıyla tabi
Cok geçmiş olsun canimGünaydın kızlar.Herkese coook teşekkürler.Allah razı olsun.Dun akşam hastaneye gittim düştü taş çok şükür.
Sen de çukurovadasın yani.Eşimin işi dolayısıyla osmaniyede yaşıyoruz osmaniyeli değilim hiç sevmiyorum burayı
Hiç bu kadar hafit ve kolay oruç tuttuğumu hatırlamıyorum balım. Şiddetle tavsiye ederimOluyor öyle arada
Sahurda hurma ve su ile günün zor geçmiyormu kuzum.. Tebrik ediyorum ayrıca azmin için çok iyi gidiyorsun bu hafta en çok seni merak ediyorum..
Geçmiş olsun taş dusurenin halini taş düşüren bilirGünaydın kızlar.Herkese coook teşekkürler.Allah razı olsun.Dun akşam hastaneye gittim düştü taş çok şükür.
Benim diyetisyen gibi konuşayım az yeme alrepcim evet ben de sahur yapmadığım da iyi hissediyorum ama vitaminler önemli şuan depoda olan b vitaminlerini kullanıyorsun ama yaşlandıkça besinlerden alamazsın takviye gerekecek lütfen benim verdiklerini ye ve azaltma dedi en son görüşmemizdeHiç bu kadar hafit ve kolay oruç tuttuğumu hatırlamıyorum balım. Şiddetle tavsiye ederim
Geçmiş olsun canımcanım çok teşekkürlerdira90 canım sana da geçmiş olsun, umarım en kısa zamanda sağlığımıza kavuşuruz
Ilk 5gun tuttum canım su da normalde en az 2bucuk lt içen ben 2lt zor içtim.Aksamlar kisa napiyim.Hopp hemen ariza verdi böbrekler.Ya çok zor ağrısı.Çok dikkat etmek gerek gerçekten.Geçmiş olsun taş dusurenin halini taş düşüren bilirbenim çok su içmem aslında zayıflamak değil böbrek korkusudur mesela ramazanda yemek yemem su içerim 3 litre içmek için zorlarim çok zor birşey helede ramazanda oruç tutturmuyor doktorlar ben de oruç tutmak için hastalanmamaya çalışırım. Artık sen de çok dikkat etmelisin canım çok su içmeye çünkü şakası yok biraz azaltirim suyu hemen ağrı gelir bende
22. Cüz canım.Kaçıncı cüz canım? Ve o puding neden yeniyor
Çok üzüldüm canım yaa, inşallah vakalar azalır da rahatlarsınız biraz, senin eski yerine dönme ihtimalin yok mu ?İyi geceler kızlar