Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Allah yardimcin olsun canim. insallah bugunleri de atlaticaz.

İyi akşamlar kızlar menüm
Sahur 04.00
2 haşlanmış yumurta
Üzerine 1 yk kadar tereyağlı sos
2 dilim çt ekmek
3 tane zeytin
Domates salatalık tere
1 yk kadar kuşburnu marmelatı

İftar 19.54
2 hurma
2 çanak enginar
1 servis kaşığı pesto soslu makarna
1 servis kaşığı kereviz salatası (bitmiyordu kereviz detoksu gibi bişey olacağım yakında yarına da var)

Ara 22.00
1 kupa salep
1 avuç leblebi

Gece uyumuyorum artık yiyip uyumaktan kilo veremediğimi aldığımı gördüm. Sahurdan sonra 5 6 gibi yatıp 12 de kalkıyorum ve kızımla bi tur geziyoruz bahçede hareket oluyor banada

Su 1.5 lt
Spor 50 dk yürüyüş

Maalesefki bende de vardı cnım o boşvermişlik suyu azalttım spor yapmayı bıraktım yemeyi abarttım ve nurtopu gibi haftanın sonuncusu oldum silkelen kendine gel kuzum kilo vermek hedefimiz önümüze hiçbirşeyin çıkmamasına odaklanmalıyız bende kaçamak yapınca battı balık modu oluyor hiç yapmamak için katı kuralla aşıyorum sadece.. Aşabildiğim kadarıyla tabi

Her vücut farklı bence. Eklemleri çok zorlanmıyorsave iyi geldiğini hissediyorsa devam edilebilir. Mesela ben 80 ile başladım ip atlamaya beni zorlamıyordu
Benn 90 kiloyla da zorlanmazdım. Ama yaş genc şuan diz kikirdaktan oluşur ve aşınmayi artırır ip atlamak ilerleyen yaşlarda diz ağrısı kireçlenme en iyi ihtimallerdir. Yoksa en sevdiğim egzersizdir

Tüh ya en çok da evde sorun yaşayanlar kısmına takıldım Allah sizlere güç kuvvet versin

Kızlar küçüğün yanında teli elime almicam almicam diye zorlarken yine teli elime almadan uyumuşum, çünkü miniğim annesini de uyutmayı pek seviyor, ben uyuyunca artık oyun oynayamayacağımıza ikna olup o da uyuyor, komik bence

Salı günü menüm, Ellssa
Sahur yok.
İftar 1.5 kepçe yoğurtlu çorba, 4 fırında tavuk kanat, fırında kocaman bi karnabahar dilimi, 5 6 tane fırında patates(normal küçük kızartma boyutu gibi, büyük elma dilim değil) dilimi, 400 ml ayran, 2 lokma pide, 7 8 çatal yeşil salata.

Su 1.5 lt, spor 1 dk plank, 3tibet, 15 dk bacak ve basen hareketleri

Aynen bende kati kuralli diyet yapmam gerekiyor yoksa sallıyorum bugun sahurda başladım inşallah devami gelir

Günaydın kızlar.Herkese coook teşekkürler.Allah razı olsun.Dun akşam hastaneye gittim düştü taş çok şükür.
Geçmiş olsun taş dusurenin halini taş düşüren bilir benim çok su içmem aslında zayıflamak değil böbrek korkusudur mesela ramazanda yemek yemem su içerim 3 litre içmek için zorlarim çok zor birşey helede ramazanda oruç tutturmuyor doktorlar ben de oruç tutmak için hastalanmamaya çalışırım. Artık sen de çok dikkat etmelisin canım çok su içmeye çünkü şakası yok biraz azaltirim suyu hemen ağrı gelir bende

Hiç bu kadar hafit ve kolay oruç tuttuğumu hatırlamıyorum balım. Şiddetle tavsiye ederim
Benim diyetisyen gibi konuşayım az yeme alrepcim evet ben de sahur yapmadığım da iyi hissediyorum ama vitaminler önemli şuan depoda olan b vitaminlerini kullanıyorsun ama yaşlandıkça besinlerden alamazsın takviye gerekecek lütfen benim verdiklerini ye ve azaltma dedi en son görüşmemizde

canım çok teşekkürler dira90 canım sana da geçmiş olsun, umarım en kısa zamanda sağlığımıza kavuşuruz
Geçmiş olsun canım senin neyin var dikkat edin kizlar diyette yanlış beslenmemeye çalışın ki vücut düşmesin hem ramazan ve hem diyet yanlış geliyor bana ramazanda yasaklı yiyecekleri yemeyin tabii ama zaten uzun bir süre aç kaliyoruz üstüne de yiyememek zor yani

Ilk 5gun tuttum canım su da normalde en az 2bucuk lt içen ben 2lt zor içtim.Aksamlar kisa napiyim.Hopp hemen ariza verdi böbrekler.Ya çok zor ağrısı.Çok dikkat etmek gerek gerçekten.

Kaçıncı cüz canım? Ve o puding neden yeniyor
22. Cüz canım.
Puding miii, eee...şeyyy..kem küm..
Çok üzüldüm canım yaa, inşallah vakalar azalır da rahatlarsınız biraz, senin eski yerine dönme ihtimalin yok mu ?
Babam da covidken 2 kere hastaneye götürdük, hiç beslenemediği için açlıktan ölecekti nerdeyse, ama ısrar etmemize rağmen yatış yapmadılar, bi serum bile takmadılar.. Hastaneye yatırmadıkları belki iyi mi oldu, bilmiyorum ama o kadar yoğundu ki orası, seni anlıyorum, Allah kolaylık versin canım inşallah.

20 Nisan Salı menü kontrolü

Ellssa menü güzel+spor
Aysegul 6666 menü cıslı
Sahurun hamur+şeker olmuş canım. Sadece hurma yesen 3 yerine 5 de olurdu ama miss olurdu. İftarda köfte ve salata yeterliydi. Muz ve puding bozmuş menünün güzelliğini. Suyun az ve spor istiyorum senden. 15 dk da olsa
K krtp86 menü+spor
Espresso olmasa idi menü güzeldi canım. Suyun az. Güzel gidiyosun.
ada81 menü cıslı+spor
1 bardak su da olsa sahur yap canım. Sahurda şifa vardır. İftarda ekmek ve helva olmamış. Şeker yüklemesi yaparak yağ yakımını durdurmuşsun. Su az. Yürüyüşlerin güzel.
yeninesilsosyolog menü güzel+spor
Acıkmadın çünkü menün güzel canım. Güzel menü kan şekerini yükseltmez.
polokey2244 menü bol cıslı
Gününü çöp yaparak kendine en büyük cezayı vermişsin zaten canım. Yeni yağ hücrelerinle mutsuz olmaya hazır mısın?
K kahvevekitapsever menü güzel
Menün tam sana, güzel gönlüne layık canım. Su ve sporu yazmayı unutmuşsun.. Menüne çiğ sebze de ekle bağırsakların bayram etsin
aysenurt3991 menü bol cıslı+spor
İlk başladığında sevdiğim menülerin nereye kayboldu? Seni rahatsız eden vicdanın canım.
Sen Allah'tan iste, azmin en güzelini verecektir. Nasıl namaz için oruç için niyet ediyoruz. Beslenme için de niyet et. "Niyet ettim Allah'ım senin rızan için, sağlıklı bir bedene sahip olmak için sağlıklı beslenmeye. Sen yardım et, bana güç ver Allahım. Bismillahirrahmanirrahim" de ve gör bak o zaman kendine
pessinus menü cıslı+spor
Menü olmamış ama yürüyüş harika
Bravequeen menü cıslı+spor
Akşamki çikolata ve gece yenen pekmez muz olmasa menü güzeldi canım. Su az..
berceste_ menü cıslı+spor
Akşamki aralar olmamış canım. Diyetisyen önerisi mi?
afrasyab08 menü
Menüne çiğ sebze de eklermisin canım? Su az. Az daha gayret et 2 litre olsun suyun. Sen yaparsın
bi-zuzu menü cıslı+spor
Sahurda yenen ekmek ve marmelat gündüz erimiştir derken geç saatte salep içmişsin. Bunu neden yapıyosun kendine canım? Su az..
ekhion menü+spor
Akşamki pide olmasa menü güzeldi canım.

Menü Bildirmeyenler

LAydLiNe
Sibal57
candy -candy
Eyslg
begum75

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…