Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Oluyor öyle arada
Sahurda hurma ve su ile günün zor geçmiyormu kuzum.. Tebrik ediyorum ayrıca azmin için çok iyi gidiyorsun bu hafta en çok seni merak ediyorum..
Teşekkürler canım.
Ben de gerginim biraz aslında. İlk defa serbest gün kullandım pazar günü. Tartıya nasıl yansır, iyi mi olur kötü mü karmaşası yaşıyorum.. Bakalım yarın ne olacak☺

Tatlım ben sahur yapıyorum.. 5 hurma da az değil. Medine hurması. Kocaman. Hatta ertesi gün çok yorulacaksam 7 hurma yiyorum. Hurma vitamin ve lif deposu zaten. Hem peygamberimiz(s.a.v) de hurma ile yaparmış. Hikmeti de bol belliki..
Çok rahatım hamdolsun.

Bu arada saç kesim ve saç boyama günlerindeyiz kızlar. Yarın saat 16:00 ya kadar. Değerlendirebilirsiniz

Ilk 5gun tuttum canım su da normalde en az 2bucuk lt içen ben 2lt zor içtim.Aksamlar kisa napiyim.Hopp hemen ariza verdi böbrekler.Ya çok zor ağrısı.Çok dikkat etmek gerek gerçekten.
Su icmedigin için değil orada taş var ve ramazanda uzun süre su icmeyince ortaya çıkıyor şimdi çok su içme zamanı canım

Bana 4 gün verdi hurmayı sadece 1 tane
Son üç gün zeytinle açılacak
Şekeri çok canım ama benim dediğim protein alman yemelisin bence

Selamlar kızlar bugünkü yürüyüşümü de tamamladım. Dün çok yormuşum kendimi bacaklarım kasıldı ancak 45 dj yuruyebildim olsun artık acilacagim yavaştan. Bugünkü yürüyüşten bir fotoğraf

Eklentiler

• IMG_20210421_132241.jpg
    337 KB · Görüntüleme: 21
Papatyalar bayıldım canım olsun hep çok fazla olmaz zaten arada kısa tutmak da lazım istikrarı bozmamak için çünkü gözün almıyor sonra sonra sen alışana kadar 45 dk çok iyi

Kesinlikle haklısın verdigim kilolari hiç ediyorum ama bundan sonra insallah olmayacak

Diyetisyen önerisi değil ama şöyle yapıyoruz ben diyetisyene pazartesi gittim ya ilk 2 gün şerbetli tatlı yiyebilirsin dedi ben sadece ilk gün yedim ilk 4 gün baklagil et ve yasaklı olmayan besinler yiyebiliyorum tartıya 3 gün kalasi da kampa giriyorum benim vücudum farklı mesela çok güzel kilo verirken bir anda ramazanla ödem oluştu 2 kilo mesela su tutuyor hemen normalde 87.2 kilom ama 88.8 çıktı stres yaramıyor bana hemen kilo oluyorum bu haftayı relax geçiriyorum ramazanda kiloyu takmayacam pek dedim diyetisyene o da biliyor beni sıkı diyetler de kilo yapıyor bende

sağ ol canım. dikkat ediyorum eskiye göre düzenimi çok güzelleştirdim. teşekkürler ilgine

Ellerine sağlık canım zaman ayırıp tek tek menüleri yorumlamışsın

Sahurda eşim uyandırıyor küçük bardak su içiyorum canım .. evet menüm cıslı oldu regli yaklaştı eli kulağında o yüzden çok açlık ve şeker isteği var

Az önce tartıda güzel bi sonuç gördüm kızlar , umarım tartım bozulmamıştır,, umarım cuma günü de daha güzel bir sonuç çıkar..

Bugün, kızı dışarı çıkardım, eve dönmek istemedi, kucağımda tepine tepine zorla eve soktum, 2 saat dışarda kaldık, hala doymadı,onun peşinden koşturmakrtan canım çıktı 1 saat yürüyüşe eşdeğer olmuştur herhalde..
Ellssa , tek tek yorumlamışsın ,emeğine sağlık, teşekkür ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…