Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bir de kızlar bence su içmede büyğk bardağın etkisi yadsınamaz, benim ofiste yarım litrelik bi bardağım var, akşama kadar bunla 3 bardak içicem diye kendime hedef koyuyorum zaten sürekli masada elimin altında fırt fırt içiyorum bitiyor, akiam da evde 3 4 bardak içtim mi 2 lt yi aşıyorum çok kolay. Ya bi şişe ya bi bardak edinmek lazım, özellikle içtiğimiz suyu ölçmek için
Kesinlikle benimde detox bardaklari var ya ondan var 600ml günde 4kere icsem 2.5 oluyor zaten

Kilonuvgoremiyoruz canım bizim profillerimizin altında kilo çizelgelerimiz var
Mesela kaç kilo olduğun önemli ip atlamada eğer kilon fazlaysa dizlere çok yük biner ve sakatlanma kaçınılmaz ip için en fazla 10 o bile çok da 10 kilo fazlaya kadar atlayabilirsin yürüyüşünü artimani tavsiye ederim canim
76 kiloyum canım 2cocuk var çalışıyorum ev isi yemek derken gun bitiyor ip atlama hem evde hemde kolayima gittigi icin başlamistim ☺️

Menüm

Sahur 15:45
5 hurma+4 kupa su

İftar 19:27
1 kupa ceviz suyu+1 kupa açlık otu

19:45
1 ceviz
2 kase ıspanak çorbası
1 porsiyon yoğurtlu bakla
1 kase yoğurt

Su
2,5 litre

Spor
Tibet 3 tekrar
1 saat yürüyüş
Maşallah canim cok güzel gidiyorsun Allah bizede bu azimi versin 😄

Günlük menüm 20.04.2021
Sahur: 1tane tereyaginda yumurta
1zeytin
2dilim tb ekmek
3dilim peynir
İftar:1kepce mercimek corbasi
3dilim ispanakli borek
2tane çiğköfte
1bardak ayran
Ara: 21.00
Yesil cay
2top dondurma

Su: 2 lt su
Spor: 30dk yürüyüş

200tane ip atlama
Kizlar bir bosvermislik var bnde ve cok yiyorum hatta cok rahatsız ediyor beni napacam bilmiyorum 😞

İyi akşamlar kızlar uzunca bir aradan sonra menümü paylaşayım güzel değil ama olsun
10.00
1 haşlanmış yumurta,beyaz ekmekten kasarli sucuklu tost,1 wasa,1 TK kaymak,1 çay kaşığı bal
13.30
30 Gr yulaf,1 küçük muz,2 ceviz, 1 incir,1 çay bardağı süt
16.00
3 kare beyaz çikolata fıstıklı
19.40
1 kase cimcik aşı,1 tabak ıspanak yemeği,ramazan pidesi, kaşık salata
21.15
1 kupa sütlü kahve
Su 2.5 lt olmuştur,2.5 saat yürüyüş 14 bin adım

Sahur: 2 tane yumurta(tavada)
- 1 parça haşlanmış tavuk + patates
- 3 yk yoğurt
-1 Salatalık+ 1 domates
-3 zeytin
-1 küçük muz

İftar: 1 hurma
1 kase tarhana çorbası
2 yk et kavurma
4 yk mantarlı tavuk sote

21.00: türk kahvesi + 3 kare bitter(%65)🙄

23.00: tarçınlı pekmezli süt + 1 muz

Bugün boll gezmeli bir gündü
1 lt su

Günlük menüm 20.04.2021
Sahur: 1tane tereyaginda yumurta
1zeytin
2dilim tb ekmek
3dilim peynir
İftar:1kepce mercimek corbasi
3dilim ispanakli borek
2tane çiğköfte
1bardak ayran
Ara: 21.00
Yesil cay
2top dondurma

Su: 2 lt su
Spor: 30dk yürüyüş

200tane ip atlama
Kizlar bir bosvermislik var bnde ve cok yiyorum hatta cok rahatsız ediyor beni napacam bilmiyorum 😞
borekle dondurma disinda abarti bi kacamak goremedim. ama sana cok geldiyse bugunluk de boyle olsun de ve diyete devam et :KK39:

İyi geceler kızlar :KK200:
Bugün çok geciktim selam vermek için :KK43:
Acil tahminimden de yoğun maalesef. Bugün üç saate yakın Acil Covid de çalıştım. N95 maske berbat bişeymiş. Çıktığımda zor nefes alıyordum. Gelen herkes covid testi vermeye geliyor. Covid pozitif olup da evde sorun yaşayan yatış için geliyor. 112 vızır vızır çalışıyor. Allah yardımcımız olsun. Durum hiç iyiye gitmiyor maalesef

gec oldu biliyorum ama yine yogun bir gundu.
sahur: patatesli sucuklu omlet, pide
iftar: 2 lahmacun, salata, biraz haslama et, 3 bardak cay, biraz cekirdek
su 1lt yi gecti sucuklu yumurtanin sayesinde. sabahtan beri su su diye sayikladim.

Acil tahminimden de yoğun maalesef. Bugün üç saate yakın Acil Covid de çalıştım. N95 maske berbat bişeymiş. Çıktığımda zor nefes alıyordum. Gelen herkes covid testi vermeye geliyor. Covid pozitif olup da evde sorun yaşayan yatış için geliyor. 112 vızır vızır çalışıyor. Allah yardımcımız olsun. Durum hiç iyiye gitmiyor maalesef
Bundan sonrası için kolay gelsin canım ya vaka sayılarını düşününce tahmin edebiliyorum yoğunluk durumunu Allah yardımcınız olsun

Ben de 5sene acilde çalıştım o kadar zordu ki ama ortamimiz arkadaslar falan cok iyiydi onlardan dolayi ayrilamadim sonrası hamile kalınca mecbur ayrıldım Allah kolaylik versin canim 🌸☺️

X