- 1 Aralık 2019
- 3.200
- 7.329
- 42
Alışmana sevindim canım, insan herşeye alışıyor. Yeter ki bi işi severek yap, en zor şeyler bile kolay gelirBen de bugün iyiyim canım. Yeni yerime alıştım çok şükür. Şimdilik güzel gidiyor her şey. Dün çok yoğundu. Bugün o kadar değildi. İşi öğrenince de kolay geliyor zaten
Bende bakımlı olayım ama süslü değil içsel bakımı seviyorum herşeyi kendim için yapabiliyorum ben ya başkalarına güzel goruneyim derdim yok hicEn sevdiğim şeydir bakım
İçinde eser miktarda krema şeker ve yağ asidi var canım. Yağ yakımını engeller. En güzeli türk kahvesi.. Sade içildiğinde acaip enerji verir yağ yakar. Ohh misss..
İftarda yemiyorum hiç hurma. Doyana kadar sağlıklı menümden yiyorum ama.. Hurma Sadece sahurda..Bana 4 gün verdi hurmayı sadece 1 tane
Son üç gün zeytinle açılacak
Şekeri çok canım ama benim dediğim protein alman yemelisin bence
PapatyaaaSelamlar kızlar bugünkü yürüyüşümü de tamamladım. Dün çok yormuşum kendimi bacaklarım kasıldı ancak 45 dj yuruyebildim olsun artık acilacagim yavaştan. Bugünkü yürüyüşten bir fotoğraf
Ben boyadım. Boya öncesi hindistan cevizi yağı ile masaj yaptım saçlarıma. Hemen üstüne dip boya yaptım. Beklerken işlerimi halletim. Yıka kremle kurut.. Misss oldu..Aslında ihtiyacım var ama hem korkuyorum hem de oruç ne bileyim ramazan sonrası yaptıracam galiba
Türk kahvesiyle pek aram yok cnm espresso ve filtre kahve içiyorum genelde, ben kafein oranı yüksek olduğu için tam tersi diye biliyorum şimdi baktım internetten de içeriğinde şeker yok kalorisi de 6 kalori, kreması zaten kahvenin kendi kremasıİçinde eser miktarda krema şeker ve yağ asidi var canım. Yağ yakımını engeller. En güzeli türk kahvesi.. Sade içildiğinde acaip enerji verir yağ yakar. Ohh misss..
İftar sonrası herkese benden sade kahve gelsin.. Şifa olsun
Ben de çok severim baharın geldiğini hatırlatırPapatyaaaen sevdiğimmmm
Ayın evrelerine göre vücut bakım günleri oluyor balım. Ay aslan burcunda yarın 16:00 ya kadar. Bu dönemde yapılan boya veya kına hemen akmıyor uzun süre gidiyor. Uçlarından da olsa kesilen saçlar kuvvetleniyor çoğalıyor çabuk uzuyor.Derken ben cok anlamadim canim
Benim saç çok fazla kuaförüm evde boyayinca küsüyoBen boyadım. Boya öncesi hindistan cevizi yağı ile masaj yaptım saçlarıma. Hemen üstüne dip boya yaptım. Beklerken işlerimi halletim. Yıka kremle kurut.. Misss oldu..
Misler gibi de yürüyüşümü yaptım. Ahenkle dans ettiler. Ayyy havam da 1500 dü. Sanırsın sahnede 90-60-90 manken yürüyordu. Şişkoydum ama olsundu. Ruhum gayet fitti
Hurmayı ben de o kadar çok severim ki bi oturuşta 10-15 tane yiyebilirim, sahurda 3 tane ile kendimi sınırlıyorumİftarda yemiyorum hiç hurma. Doyana kadar sağlıklı menümden yiyorum ama.. Hurma Sadece sahurda..
Hurmada var zaten protein ve özellikle potasyum deposu..
Eki Görüntüle 2831289
Türk kahvesiyle pek aram yok cnm espresso ve filtre kahve içiyorum genelde, ben kafein oranı yüksek olduğu için tam tersi diye biliyorum şimdi baktım internetten de içeriğinde şeker yok kalorisi de 6 kalori, kreması zaten kahvenin kendi kremasıama bi detaylı araştırırım genede merak ettim
Baklaivaya gelene kadar çok iyi gidiyodun be canımBugün menü
Sahur yok
İftar 19.22
1 yağda yumurta
3 top peynir
3 Zeytin
1 kase yeşil salata
1 dilim ekmek
3 dilim baklava
1 .5 lt su ancak içerim
Bugün spor yok ev temizliği ile uğraştım..
Yakın olsak hallederdim benBenim saç çok fazla kuaförüm evde boyayinca küsüyonapalim sadece bakım yaparım ben de