Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Çizelgenden almıştım canım. Hatta dedim helal olsun karartmış gözünü

Hayır pasta yok canım. Yemek ye.. Tartı perşembe günü..
Sen yiyormuş gibi yap geri çekil..

Etki eder tabii.. Komple şeker ve yağ. Yazık sana.. Kendini düşünmüyosan takımı düşün.

Diyetisyenim bolcsu iç diyor kaçamaklar da ödem olur onu da sivile atarsın canım ama akşam yemeği ye çorba iç en azından

Ben günlerce, hatta aylarca şoktan çıkamamıştım, psikolojim bozulmuştu... hala etkisindeyim, gün geçtikçe azalıyor belki etkisi ama biliyorum ki hiç bir zaman eskisi gibi olamayacağım. İçimden gelmiyor kimseyle samimiyet kurmak artık...
Valla, akrepcim yeme dedi ama bence yemeği orta porsiyon yiyip pastadan da abartmadan ince bi dilim yersen, yarını da hafif geçirirsen dengeleyebilirsin diye düşünüyorum...tabi en iyisi hiç yememek ama özel günlerde de hiç yememek olmuyor..tadımlık ye bari.

Herkese hayırlı ramazanlar kızlar.
Bir kaç gündür hiç halim yoktu.Bobrek taşı düşürüyorum.Agridan kıvrandım.Ugrayamadim da takıma.Bugun daha iyiyim çok şükür.
Geçmiş olsun canım, şimdi nasılsın? Gilaburu suyu içiyor musun? Bilirsin, böbrek taşı, safra kesesi taşına çok iyi geliyor. Günde 2 bardak içmen çok faydalı olur

Bayıldım çok güzel gerçekten .... biz hiç bahar yaşamıyoruz yaz- kış

Herkese hayırlı ramazanlar kızlar.
Bir kaç gündür hiç halim yoktu.Bobrek taşı düşürüyorum.Agridan kıvrandım.Ugrayamadim da takıma.Bugun daha iyiyim çok şükür.
Hayırlı ramazanlar canım , çok geçmiş olsun

Kesinlikle bende 650 ml bardak kullanıyorum.. böylece hesaplamaları da kolay oluyor

selam kızlar, son zamanlarda sağlık problemim yüzünden hayattan keyif alamaz olmuştum. buraya menü yazmaya bile zor giriyordum, hatta çok da aksattım biraz toparlamaya başladım neyse ki, eskisi gibi aranızda olmaya çalışıcam artık, hepinizi çok öpüyorum.

kahvaltı 09.00
4 yaprak galeta
2 haşlanmış yumurta
8 siyah zeytin

öğlen 14.30
börülce salatası
yarım kase yoğurt
1,5 tabak domatesli bulgur pilavı

ara 21.30
sütlü mocha

öğlen o kadar çok yedim ki akşam acıkmadım, yemedim sadece birazdan bir şeyler içicem.

1,5 lt su
1 mil Leslie
4300 adım

Çok geçmiş olsun canım

Kaçıncı cüz canım? Ve o puding neden yeniyor

Tatlışlar yedim valla. Bide reglim ya dayanamadım.

Saat 12 de
1 simit

Saat 17 de 2 çatal ziron

Saat 19.50 de
2 çatal salata

Saat 20.30 da
1 dilim pasta
Çay

Pasta sonrası kendime ceza

1 saat yürüyüş
300 ip atlama
50 mekik

2.5 litre su (zorlayıp 3 e tamamlıycam)

Düzensiz bir menü. Farkındayım. Ama cezamı çektim erimiştir yahuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…