Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Baharı beklerken kışı yaşamak...
Altta kar, üstte çiçek...
Dün çektim bu fotoğrafları, benden size gelsin
Bu meyve ağacı değil kizlar kiraz ve kayısı beyaz çiçekleri olur şeftali pembe açar bu arada parklarda olan süs ağaçları gibi bu ağaçlar

Ah güzel kardeşim yürüyüşe çıkmalarım yalan oldu yoğunluktan, bu haftayı bi atlatalım, inşallah haftaya bomba gibi dönücem
Hadi bakalım dön tabii tibet egzersizlerini bıraktın mi yoksa ramazanda yürüyüş benim içinde zor olacak akşam 19dan sonra yasak başladı ramazanda yürüyüş akşam yapardım ben

Yumurtalı köfte nasıl birşey acaba hiç duymadım

13.04.2021 salı menüm
Ellssa

Sahur

2 haşlanmış yumurta
5 zeytin
4 dilim beyaz peynir
4 dilim kaşar peyniri
domates/salatalık
4 kaşık yoğurt+1 orta boy elma

İftar
1 kepçe yayla çorbası
2 servis kaşığı pirinç pilavı
1 servis kaşığı nohut
1 parça göğüs eti tavuk

çayla birlikte 4 kare çikolata
çok iyi başlamadım ama zamanla toplarlarım inşallah, bu arada işten eve gelince 66,2 geldim cuma sabahı 65,4 düm bugünde tartılcam bakalım inmiş olur inşallah yoksa kilo aldım demektir

Günaydın kızlar

Nasıl gidiyor ramazan? Herkes iyi mi?

Dün o kadar yoğundu ki hiç gelemedim.
Günaydın kaptanım ben kalktım oruç değilim o yüzden sporumu yaptım kahvaltımı da yaptım sizde de mesai saatleri değiştimi bize bugün genelge geldi, saatler sabah 10.00 akşam 16.00 olarak güncellendi

Bence de şeftali değil.. Kayısı veya erik ağacına benziyor..
Ama bana göre kiraz ağacı
Kiraz, kayısı ve erik ağacının çiçekleri beyaz oluyor canım, bence onlar değil. Çiçeği bence şeftali gibi duruyor ama eşim ağacın gövdesi şeftali değil dedi, bi de başka bi sitenin bahçesinde olduğu için uzaktan baktık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…