Bence de şeftali değil.. Kayısı veya erik ağacına benziyor..Baharı beklerken kışı yaşamak...
Altta kar, üstte çiçek...
Dün çektim bu fotoğrafları, benden size gelsin
Kiraz diye biliyorum canım pembe ciceklerBen de şeftaliye benzettim ama eşim değil dedi
Burda tüm ağaçlar çiçek açtı ama üzerine 2 kere kar yağdı, nasip...
İnşallah gelsin artık hayırlısıyla sıcaklar..
Bu meyve ağacı değil kizlar kiraz ve kayısı beyaz çiçekleri olur şeftali pembe açar bu aradaBaharı beklerken kışı yaşamak...
Altta kar, üstte çiçek...
Dün çektim bu fotoğrafları, benden size gelsin
Hadi bakalım dön tabii tibet egzersizlerini bıraktın mi yoksa ramazanda yürüyüş benim içinde zor olacak akşam 19dan sonra yasak başladı ramazanda yürüyüş akşam yapardım benAh güzel kardeşim yürüyüşe çıkmalarım yalan oldu yoğunluktan, bu haftayı bi atlatalım, inşallah haftaya bomba gibi dönücem
Yumurtalı köfte nasıl birşey acaba hiç duymadımMenüm
04:00 Sahur
1 hurma+3 bardak su
19:21 İftar
Ceviz suyu
19:44
1 ceviz
1 kase mercimek çorbası
6-7 tane yumurtalı köfte
2 çatal ızgara tavuk
Bol salata
Su
2 litre
Spor
Tibet 9 tekrar
1 saat yürüyüş
Kitap
Kur'an 17.cüz
Hemen teldeki resme baktım. Gerçekten de parlamış kağıt okunmuyor. Nasıl farketmemişiz
Günaydın kaptanım ben kalktım oruç değilim o yüzden sporumu yaptım kahvaltımı da yaptımGünaydın kızlar
Nasıl gidiyor ramazan? Herkes iyi mi?
Dün o kadar yoğundu ki hiç gelemedim.
Antep urfa yöresine ait, çiğ köftenin yumurtalı hali balım.Yumurtalı köfte nasıl birşey acaba hiç duymadım
Sen bırakton mı tatlım. Yazmamışsın.Hadi bakalım dön tabii tibet egzersizlerini bıraktın mi yoksa ramazanda yürüyüş benim içinde zor olacak akşam 19dan sonra yasak başladı ramazanda yürüyüş akşam yapardım ben
İyi gidiyor şükür canım. Sende nasıl gidiyor?Günaydın kızlar
Nasıl gidiyor ramazan? Herkes iyi mi?
Dün o kadar yoğundu ki hiç gelemedim.
Ben de erkenciyim kaptanım. Liste kontrolü yapıyorum. Akşam kk ya girmek çok zordu nedense..Ramazandan dolayı kimse uyanmamış galiba
Takımın kapısına ramazandan dolayı kapalıyız yazmak lazım
Kiraz, kayısı ve erik ağacının çiçekleri beyaz oluyor canım, bence onlar değil. Çiçeği bence şeftali gibi duruyor ama eşim ağacın gövdesi şeftali değil dedi, bi de başka bi sitenin bahçesinde olduğu için uzaktan baktıkBence de şeftali değil.. Kayısı veya erik ağacına benziyor..
Ama bana göre kiraz ağacı
Evet, bencede öyle olabilirBu meyve ağacı değil kizlar kiraz ve kayısı beyaz çiçekleri olur şeftali pembe açar bu aradaparklarda olan süs ağaçları gibi bu ağaçlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?