• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

selam kizlar
sahur yapmadim
iftar: kereviz salatasi, yarim tabak pilav, yarim tabak patlican dizme, 3 tane kuru patlican dolmasi, 2 tane sobiyet
1 lt su
Tatlım çok merak ettim. Senin her menünde dolma sarma nasıl oluyor. Buzluğa zula mı yaptın naptın😀
Ben en az 1 ay düşünüyorum yapım aşamasını😀 çok severim ama yapımı çok zor.. Bu kadar sık yapıyorsan helal olsun diyorum 😄

İyi geceler

Sahur
1 kase arabaşı çorbası, 2 lokma ekmek, 2 kaşık patates püresi kavurması, 1 hurma, yarım halka kıvrım tatlısı.

İftar
1 kase tarhana çorbası, 1 tabak patlıcan kebabı, çeyreğin yarısı ekmek, 1 hurma, 1 beton (2 bisküvi arası lokum yani😉)

22:00
1 elma, 5-6 çilek.

2 litre su, 1 saat dışarda gezinti

Tatlım çok merak ettim. Senin her menünde dolma sarma nasıl oluyor. Buzluğa zula mı yaptın naptın😀
Ben en az 1 ay düşünüyorum yapım aşamasını😀 çok severim ama yapımı çok zor.. Bu kadar sık yapıyorsan helal olsun diyorum 😄
yok canim 3 cocukla mumkun mu. annem sagolsun her geldiginde yapar mutlaka. haftada bir gelir zaten. keske yapmasa cok seviyorum. yapma diyorum annem de yeme o zaman diyor. dun yapmisti bugune de kaldi haliyle.

Sahur yok
Ama bugün yapacam çok zorlandım bugün başım ağrıyor iftar sonrası
İftar
Mercimek çorbası 6 tane küçük kuru patlıcan kabak dolması salata
Spor
1 saat yürüyüş
Tibet egzersizleri 7 tekrar bugün suyu bardakla içtim saymadım şişeyle icmeyince olmuyo

Çok ilginç kahve içince geçmesi baş agrimin dur bir kahve içeyim sonrada ilaç içerim dedim valla geçti 😅😅 ilaç içmeyi sevmiyorum özellikle basım agriyinca ağrı geçiyormus gibi ama beynim patlayacak sanıyorum bu çok iyi oldu artık basım agriyinca kahve içerim misss 🤣🤣🤣

Hayırlı sahurlar kızlar.. Kızımı uyuturken 22.00da şiş midemle uyuyup kalmışım
Baş ağrısı vardı tüm gün iftardan sonra da geçmedi uyku iyi geldi.. Bu arada eşimin testi negatif çıktı çok sevindim insan zaten sürekli acaba koronamı oldum diye geziyor temas olunca kesin koronayım şuram ağrıyor buram böyle derken değilse bile hasta hissediyor kendini. Yarın itibarıyla uzaktan eğitime geçiyoruz hem iyi oldu diyorum hemde branşım itibarıyla hiç faydalı olmuyor.. Hakkımızda hayırlısı vakalar azalıp inşallah döneriz tekrar okullarımıza..
Menüm coşkulu pizza yemeyeceğim diye düşünmüştüm ama canım çok çekti tutamadım boğazımı
Sahur 04.00
2 haşlanmış yumurta
1.5 dilim çok tahıllı ekmek
4 zeytin
1 tane üçgen peynir
Domates roka salatalık

İftar 19.50
2 kepçe köfte çorbası
2 dilim ev yapımı ince hamur pizza
1 dilim güllaç

Su 1 litre
Spor yok

İnşallah temiz çıkar canım eşinin testi. Ödem için kiraz sapı iç istersen. Bir de perşembeyi hafif geçir. İnşallah siz de uzaktan eğitime geçersiniz. Hem yapılan kongre toplantıları, hem de okulların açılması salgının bu hale gelmesindeki en büyük neden bence. İnşallah ramazandan sonra çok daha güzel olur her şey :dua:
Saolasın kaptanım şükür negatif çıktı yinede tedbirliyiz misafir yatak odasına attım onu çıkarmıyorum diğer odalara.. Maalesefki hiç düşünmeden kafamıza eseni yapar heryerde toplaşırsak ve buna göz yumulursa yeri yapılırsa hatta olacağı buydu 60binli vakalar görüyoruz alınan son tedbirler bence yine yetersiz.. Heryerde yoğunbakımlar dolmuş görevli dr arkadaşım cerrahpaşa için trafik kazası gelse alamayacak durumdayız demişti 1 hafta önce.. Rabbim öncelikle siz sağlıkçılara ve emniyet güçlerine sağlık ve kolaylıklar versin çok zor. Halk olarak bizlerde biraz sıkı tutsak bukadar olmayacak sayılar ama nerde

Çok ilginç kahve içince geçmesi baş agrimin dur bir kahve içeyim sonrada ilaç içerim dedim valla geçti 😅😅 ilaç içmeyi sevmiyorum özellikle basım agriyinca ağrı geçiyormus gibi ama beynim patlayacak sanıyorum bu çok iyi oldu artık basım agriyinca kahve içerim misss 🤣🤣🤣
Geçmiş olsun canım.. Bende yemek yiyince geçer genelde.. Ramazanın ilk günleri sahurda mide koruyucı ile bir ağrıkeaici içip yatıyorum bende dün unutmuştum tüm gün ağrı çektim.. Kahve kokusu beni çok rahatlatıyor hamileyken hatta koku hassasiyetim yoğundu bir poşette koklamalık kahve gezdiriyordum hem kötü kokulara hem baş ağrıma kahveyi kullanmıltım o dönem

benimde basim agriyinca ufak bi buz alip alin bolgemde gezdiririm cok iyi gelir. ilacsiz sip diye gecer. Ramazanin ilk gunu bas agrisi herkesde oluyor cunku vucut toksin atiyor.

Hanımlar gelemedim dün, daha doğrusı grldim ama yazılanları okurken sızdım mı ne oldu hatırlamıyorum ben sonrasını😁

Dünkü menümü yazayım Ellssa Ellssa

Sahur 1 yumurtadan omlet, 1 dilim tb ekmeği, 1 kk peynir, 3 zeytin, 1 havuç, 1 kupa açık çay

İftar kemikli et haşlama 8 yk, 6 yk pilav, 1 yk yoğurt, marul salatası

Su 1 lt yi geçmişimdir, iftar sahur arası saat başı su içmek lazım susuz kalmamak için :( ama uyuyup kalınca zor.

Spor yok :(

Hadi bakalım dön tabii tibet egzersizlerini bıraktın mi yoksa ramazanda yürüyüş benim içinde zor olacak akşam 19dan sonra yasak başladı ramazanda yürüyüş akşam yapardım ben :mad:
Bırakmadım ama düzenli yapamıyorum sabah zor uyanıyorum gece geç yattıysam, apar topar hazırlanıp çıkıyorum sonra. Sonra tibeti tekrar 3 tekrardan yapıyorum hep :D neyse 3 olsun bizim olsun, tibet neyse de kendi sporumu aksattım, şu yoğunluğu bi atlatsam inş enercimi toplicam yine
Menüm

04:00 Sahur
1 hurma+3 bardak su

19:21 İftar
Ceviz suyu

19:44
1 ceviz
1 kase mercimek çorbası
6-7 tane yumurtalı köfte
2 çatal ızgara tavuk
Bol salata

Su
2 litre

Spor
Tibet 9 tekrar
1 saat yürüyüş

Kitap
Kur'an 17.cüz
Maşallah ya ceviz suyundan ramazanda bile vazgeçmeyen bir kadın 🧡

benimde basim agriyinca ufak bi buz alip alin bolgemde gezdiririm cok iyi gelir. ilacsiz sip diye gecer. Ramazanin ilk gunu bas agrisi herkesde oluyor cunku vucut toksin atiyor.
Evet oluyordu ama hep ilaç içmek zorunda kalıyordum akşam kahve icemezdim uyuyamazsam korkusuyla ama sorun kahveymis artık her akşam canım kahvem :KK68:

Geçmiş olsun canım.. Bende yemek yiyince geçer genelde.. Ramazanın ilk günleri sahurda mide koruyucı ile bir ağrıkeaici içip yatıyorum bende dün unutmuştum tüm gün ağrı çektim.. Kahve kokusu beni çok rahatlatıyor hamileyken hatta koku hassasiyetim yoğundu bir poşette koklamalık kahve gezdiriyordum hem kötü kokulara hem baş ağrıma kahveyi kullanmıltım o dönem
Süpermiş yanında kahve taşımak kimin aklına gelir ki :rolleyes: ben de her şekilde canım kahve ister bayılırım kokusuna :KK68:

Bırakmadım ama düzenli yapamıyorum sabah zor uyanıyorum gece geç yattıysam, apar topar hazırlanıp çıkıyorum sonra. Sonra tibeti tekrar 3 tekrardan yapıyorum hep :KK70: neyse 3 olsun bizim olsun, tibet neyse de kendi sporumu aksattım, şu yoğunluğu bi atlatsam inş enercimi toplicam yine

Maşallah ya ceviz suyundan ramazanda bile vazgeçmeyen bir kadın 🧡
Hadi inşallah enerji toplamak iradeyle alakalı iradeni düşüren ne onu bulmalisin ve önce onu halletmelisin benimde son zamanlarda iradem çabuk düşüyor ve böyle yapıyorum ben de düşüren ne hangi duygu gereksiz işlerle mi uğraşıyorum mesela gibi
Tibet güzel ya 21 olunca çok merak ediyorum ben o yüzden hiç aksatmiyorum 😎😎😎

Dün iftar ve gece menüm
Ellssa Ellssa

Sahur
1 haşlanmış yumurta
4 kare dilim peynir
2 kare dilim kaşar peyniri
domates + salatalık
4 yemek kaşığı yoğurt+ yarım portakal+ tarçın+ 1 kuru incir+ 1 kaşık yulaf karışımı

İftar
1 kepçe yayla çorbası
3 servis kaşığı pirinç pilavı
2 köfte
1 parça tavuk göğüs eti
domates salatalık

4 kare çikolata :(

spor: yok
su: 1,5 litre

cuma:65,4
salı:66,2
çarşamba:65,9 yaa aldım galiba :KK42:

Dün iftar ve gece menüm
Ellssa Ellssa

Sahur
1 haşlanmış yumurta
4 kare dilim peynir
2 kare dilim kaşar peyniri
domates + salatalık
4 yemek kaşığı yoğurt+ yarım portakal+ tarçın+ 1 kuru incir+ 1 kaşık yulaf karışımı

İftar
1 kepçe yayla çorbası
3 servis kaşığı pirinç pilavı
2 köfte
1 parça tavuk göğüs eti
domates salatalık

4 kare çikolata :(

spor: yok
su: 1,5 litre

cuma:65,4
salı:66,2
çarşamba:65,9 yaa aldım galiba :KK42: