- 1 Aralık 2019
- 3.200
- 7.329
- 108
- 42
Yoo yapıyorum 7 tekrardayim unuttum heralde yazmayıSen bırakton mı tatlım. Yazmamışsın.
Akşam oldu ancak girebildim. ramazandan dolayı bi uyuşukluk var 10 gibi kalkıp kızımın kahvaltısı ortalık toplamalar derken okul saati geliyor okuldan gelince de ancak iftar hazırlamakla geçiyor zaman. uzaktan eğitime geçip geçmediğimiz netleşmedi özel eğitim olarak yazı bekliyoruz şimdilik 5 gün yüzyüze devam.. çevremde o kadar korona haberleri var ki eşimde test yaptırdı karantinada bekliyoruz... bu arada ben cumartesi mis gibi 56.2 yi görmüştüm ki 3 gündür 57 görüyorum nasıl bir ödemdir bilmiyorum artı 1kg üzgünümGünaydın kızlar
Nasıl gidiyor ramazan? Herkes iyi mi?
Dün o kadar yoğundu ki hiç gelemedim.
Günaydın kaptanım ben kalktım oruç değilim o yüzden sporumu yaptım kahvaltımı da yaptımsizde de mesai saatleri değiştimi bize bugün genelge geldi, saatler sabah 10.00 akşam 16.00 olarak güncellendi
İyi gidiyor şükür canım. Sende nasıl gidiyor?
13 Nisan Salı menü kontrolü
@Sibal57 menü cıslı+spor
Bravequeen menü cıslı+spor
@afrasyab08 menü
K kahvevekitapsever menü güzel
@ekhion menü cıslı+spor
@dira90 menü cıslı
yeninesilsosyolog menü cıslı+spor
bi-zuzu menü cıslı
polokey2244 menü cıslı+spor
aysenurt3991 menü güzel+spor
berceste_ menü bol cıslı
K krtp86 menü güzel+spor
@Eyslg menü cıslı
@begum75 menü cıslı
Ellssa menü güzel+spor
Bence de şeftali değil.. Kayısı veya erik ağacına benziyor..
Ama bana göre kiraz ağacı
Akşam oldu ancak girebildim. ramazandan dolayı bi uyuşukluk var 10 gibi kalkıp kızımın kahvaltısı ortalık toplamalar derken okul saati geliyor okuldan gelince de ancak iftar hazırlamakla geçiyor zaman. uzaktan eğitime geçip geçmediğimiz netleşmedi özel eğitim olarak yazı bekliyoruz şimdilik 5 gün yüzyüze devam.. çevremde o kadar korona haberleri var ki eşimde test yaptırdı karantinada bekliyoruz... bu arada ben cumartesi mis gibi 56.2 yi görmüştüm ki 3 gündür 57 görüyorum nasıl bir ödemdir bilmiyorum artı 1kg üzgünüm
Sahur yok
İftar
2 hurma
Mercimek çorbası ev yapımı İskender eti çok ekmegi az salata
fanta
Siyah çay 2 dilim Browni 10 fındık kaju
Türk kahvesi
Sahur olayına alışamadım hala ve diyetisyen küçük bir tatlı yiyebilirsin demişti adet haftasında olduğun için ama fantayi bilmiyorCanımcım diyetisyenin haberi var mı bu fantadan ve brownidenVe neden sahur yok?
Evet öyleymiş malesef cnm, en çok sağlıkçılar yıprandı bu süreçte ama hala onlarla ilgili bi çalışma yapılmıyorMaalesef canım sağlık çalışanları o genelgenin hiçbir satırından faydalanamıyor. Biz aynı şekilde çalışmaya devam ediyoruz. Sizin adınıza sevindim ama
İşin kötüsü aylardır ek ödeme bile almıyoruz. Ek ödeme diye diye maaşlarımız eridi gitti. Çok yanlış bir meslek seçtiğimi düşünmeye başladım artık.Evet öyleymiş malesef cnm, en çok sağlıkçılar yıprandı bu süreçte ama hala onlarla ilgili bi çalışma yapılmıyor
Dr. arkadaşlarım var o kadar yıprandılarki bir tanesi istifa etmeyi düşünüyor bu süreç bitince, sağlığın her alanı zor valla canım Allah kolaylık versinİşin kötüsü aylardır ek ödeme bile almıyoruz. Ek ödeme diye diye maaşlarımız eridi gitti. Çok yanlış bir meslek seçtiğimi düşünmeye başladım artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?