Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Dün gelemedim kusura bakmayın

Dünki menü

Sahur:
Çeyrek ekmeğin yarısı, 6-7 kaşık mantar kavurma, 3 zeytin, 1 küçük hurma.

İftar
1 tabak mantı, yarım tabak salata, 1 halka kıvrım tatlı, 1 lokma ekmek.

21:00
1 küçük elma, 1 portakal, 3 çilek

2 litre su, 1 saat dışarda gezinti

Günaydın kızlar

Nasıl gidiyor ramazan? Herkes iyi mi?

Dün o kadar yoğundu ki hiç gelemedim.
Akşam oldu ancak girebildim. ramazandan dolayı bi uyuşukluk var 10 gibi kalkıp kızımın kahvaltısı ortalık toplamalar derken okul saati geliyor okuldan gelince de ancak iftar hazırlamakla geçiyor zaman. uzaktan eğitime geçip geçmediğimiz netleşmedi özel eğitim olarak yazı bekliyoruz şimdilik 5 gün yüzyüze devam.. çevremde o kadar korona haberleri var ki eşimde test yaptırdı karantinada bekliyoruz... bu arada ben cumartesi mis gibi 56.2 yi görmüştüm ki 3 gündür 57 görüyorum nasıl bir ödemdir bilmiyorum artı 1kg üzgünüm

Günaydın kaptanım ben kalktım oruç değilim o yüzden sporumu yaptım kahvaltımı da yaptım sizde de mesai saatleri değiştimi bize bugün genelge geldi, saatler sabah 10.00 akşam 16.00 olarak güncellendi

Maalesef canım sağlık çalışanları o genelgenin hiçbir satırından faydalanamıyor. Biz aynı şekilde çalışmaya devam ediyoruz. Sizin adınıza sevindim ama

Ben sana menü listem atmayı unuttum canım bu hafta. Kusura bakma. Bu hafta geçti artık da cuma günü alınca yeni listeyi atarım yine. Ellerine, emeğine sağlık

Bence de şeftali değil.. Kayısı veya erik ağacına benziyor..
Ama bana göre kiraz ağacı

Gövdesi kiraza benziyor ben de merak ettim baktım şimdi Ama çiçekler şeftali çiçeği gibi. Bazı elma çiçekleri de pembe olur. Sanırım aşılanmış bir ağaç.

İnşallah temiz çıkar canım eşinin testi. Ödem için kiraz sapı iç istersen. Bir de perşembeyi hafif geçir. İnşallah siz de uzaktan eğitime geçersiniz. Hem yapılan kongre toplantıları, hem de okulların açılması salgının bu hale gelmesindeki en büyük neden bence. İnşallah ramazandan sonra çok daha güzel olur her şey

Canımcım diyetisyenin haberi var mı bu fantadan ve browniden Ve neden sahur yok?
Sahur olayına alışamadım hala ve diyetisyen küçük bir tatlı yiyebilirsin demişti adet haftasında olduğun için ama fantayi bilmiyor bugün daha iyi olacak insallah

Maalesef canım sağlık çalışanları o genelgenin hiçbir satırından faydalanamıyor. Biz aynı şekilde çalışmaya devam ediyoruz. Sizin adınıza sevindim ama
Evet öyleymiş malesef cnm, en çok sağlıkçılar yıprandı bu süreçte ama hala onlarla ilgili bi çalışma yapılmıyor

Evet öyleymiş malesef cnm, en çok sağlıkçılar yıprandı bu süreçte ama hala onlarla ilgili bi çalışma yapılmıyor
İşin kötüsü aylardır ek ödeme bile almıyoruz. Ek ödeme diye diye maaşlarımız eridi gitti. Çok yanlış bir meslek seçtiğimi düşünmeye başladım artık.

Menüm

Sahur 04:00
5 hurma
3 kupa su

İftar 19:22
2 bardak su

19:38
1 kase mercimek çorbası
5-6 tane yumurtalı köfte
2 dilim acur turşusu
1 porsiyon fırında karnııbahar+kabak
1 kase yoğurt
Bol salata

Su
2,5 yapmaya çalışıcam

Spor
Tibet egzersizi 9 tekrar
1 saat yürüyüş

Kitap
Kur'an 17.cüz

Hayırlı günler hepinize

Sahur 04.40
1 yumurta
1 dilim kaşar peyniri
1 zeytin
1 hurma
Çatalın ucuyla helva

İftar 19.50
1 hurma
1 kase şehriye çorbası
1 kase cacık
5 köfte
Acı biber
1 bardak vişne suyu

Yazınca farkettim bugün hep 1 1 1 gitmişim
Spor yok
su 2 litre

04.15: 3dilim ince börek(peynirli)
-1 kase mercimek çorbası
-1 tk tahin pekmez
-1 dilim kızarmış ekmek

15.20(spor sonrası)
- 1 tam 1 beyazı yumurta+ 1 yk yulaf+ 1 yk yoğurt ile omlet
- 1 yk acılı ezme
- 2 yk lor + 2 zeytin
- fellas kakaolu protein bar yarısı
- yeşil çay

20.00:
- 6 yk yoğurtlu karnabahar
- bol yeşil salata

2.5 lt su
-23 dklık ergin kırbaç tüm vücut kardiyo videosu
-1000 ip

İşin kötüsü aylardır ek ödeme bile almıyoruz. Ek ödeme diye diye maaşlarımız eridi gitti. Çok yanlış bir meslek seçtiğimi düşünmeye başladım artık.
Dr. arkadaşlarım var o kadar yıprandılarki bir tanesi istifa etmeyi düşünüyor bu süreç bitince, sağlığın her alanı zor valla canım Allah kolaylık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…