Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Geçen yıl ramazanda sanki iftardan önce bildirim yapıyorduk diye hatırlıyorum. LAydLiNe canım bir el atsana yanlış mı hatırlıyorum?

Oruç tutanlar perşembe günü iftardan önce tartılıp bildirim yapıyorlar, tutmayanlar yine cuma sabahı tartılıp yapıyor. Cuma günü liste paylaşım saati iftara yakın olduğu için maalesef cuma geç bildirim alamıyorum.

kızlar başım ağrıyo çok aç hissediyorum, hasta mı olacağım nedir normalde bu saatlerde böyle açlık hissetmem, yanımda da zeytinden başka bir şey yok canım sıkkın, bu halde 1 saat araba sürücem şimdi bundan sonra çantama sürekli kuruyemiş koyacağım, bu da bueaya sözüm olsun.

Iyi aksamlar kızlar.Bugun dr. kontrolüm vardı.Sabah tartılamadım.Menumu yazayım
Kahvalti 10.00
1dilim tb ekmek 1haslanmis yumurta
Marul nane dereotu salatalık
3zeytin 1dilim peynir.1kozlenmsi biber

12.00 şekersiz türk kahvesi Maden suyu

15.00 yeşilçay 1grissini kepekli

17.30 Akşam
1kase yoğurt çorbası
1dilim tb ekmek
4kasik tavuklu bezelye yemeği
SAlata 1bardak ayran.

2.5lt Su +2mile leslie.

10.50: 2 yumurta
-3 yk yulaf ile lapa
- 3 yk lor peynir
-7 zeytin
- salatalık+ taze nane

12.15: türk kahvesi+7 kayısı çekirdeği

16.35: fellas kakaolu protein bar

17.40: türk kahvesi

19.35: yarım adana dürüm
3 4 parça haşlama sebze
2 yk yoğurt

2 lt su
1 saat yürüyüş

İyi akşamlar kızlar menüm
Kahvaltı 09.30
2 haşlanmış yumurta
1 dilim çok tahıllı ekmek
3 zeytin
1 kk süzme peynir

Ara 14.30
3 dilim baklava

Akşam 19.00
1 servis kaşığı mantı
4 köfte
5 dilim patates
1 dilim beyaz ekmek
Salata

Ara 20.00
5 çilek
1 yenidünya

Yani yine dünyayı yedim baklava olmayaydı iyiydi fıstıklı görünce dayanamıyorum çayla bi baktım 3 tane yemişim yesemmi diye düşünürken

Su 2 lt
Spor 8000 adım

Afiyet olsun canım baktımda sabahta bişeyi kaçırmamışsın gayet ölçülü olmuş. Birde aklam öğünü yiyebilirdin bence

selam kizlar
bol cisssli menumu yazayim. sanirim ramazanin verdigi bi rahatlik oldu.
14.00 iki tane gul boregi, yarim tabak patates salatasi, 5 bardak cay, cekirdek
19.00 tavuk durum
ve gun biter su iceyim bari bol bol.
Afiyet olsun canım. Üzülerek yalnız değilmişim diyorum.. Cumaya kadar telafi edelim bari.. bugün bende de yarın yiyemiycem psikolojisi oldu özellikle akşam yemeğinde iftarmış kadar acıktım ve ekmek mantı yedimde yedim

Benimde gözümün önünde olsa ben de baklavaya dayanamazdım canım..Bu yüzden cıslı şeyleri ortalıkta bırakmıyorum, yada hemen üstünü bi tepsi vs ile kapatıyorum, belki komik gelecek ama orda olduğunu bilsem bile göz teması olmayınca yarı yarıya az yiyorum

insallah. sahuru hafif tutup iftari da salatayla gecirmeyi dusunuyorum. firsat bu bizim icin iyi degerlendirmemiz gerekiyor.

fistikli baklavaya da hayir diyebilen bordo berelidir

Kahvaltı 7.30
2 yumurta
11 zeytin

Ara 10.00
Sade Türk kahvesi

Öğlen 12.00
7 tane ızgara köfte
1 kase roka salatası

Ara 16.00
1 mini çerezlik fındık badem
1 şekersiz neskafe

Akşam 18.30
1 tabak taze fasulye
5-6 kaşık ev yoğurdu

Spor maalesef yine yok su 3-4 lt olmuştur

Afiyet olsun canım baktımda sabahta bişeyi kaçırmamışsın gayet ölçülü olmuş. Birde aklam öğünü yiyebilirdin bence
Sabah kahvaltısında yediğim simit maalesef burada biraz büyükçe idi. Hiç yememem lazımdı. Neyse yarın daha doğru besinler koyacağım soframa inşallah

Hemen teldeki resme baktım. Gerçekten de parlamış kağıt okunmuyor. Nasıl farketmemişiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…