• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Günaydın kızlar
Cuma 67.10
Bugün 66.8
İnşallah azalış eğilimi deyimdir. Regl olacağım bugün yarın ona rağmen azalması hoşuma gitti. Umarım aldığım d vitamini ve demir ilaçları ise yariyordur. Uzun süredir kilo falan veremedim bunlar yüzünden

Ellssa Ellssa LAydLiNe LAydLiNe kızlar yarın hayırlısıyla ramazan, şimdiden herkesin ramazanı mübarek olsun, Oruçlarımız dualarımız kabul olsun.
Bu süreçte hedefim sadece koruyabilmek o yüzden bir süre ara vermek istiyorum, kabul ederseniz ramazan sonrası kilo vermek için tekrar gelmek isterim
emekleriniz için hepinize tek tek teşekkür ederim :KK19::KK68::KK60:

Günaydın kızlar 3 gün hamurişi ve çikolata yemenin sonucu sabah parmaklarım şişmişti yüzük rahatsız etti o kadar.. Yada perşembe içtiğim ceviz suyu çok fazla düzeyde ödem attırdı bana şimdi geri mi geldiler bilemiyorum..
Cuma 56.4
Pazartesi 56.9
Fark +500gr

Ben de hala ayaktayim :confused: yatıyorum 🤗 iyi geceler yarın spor yapmam şart çok sıkıldım haftasonu evde :kızgın: yarın görüşürüz iyi çalışmalar canim:KK60:
sabah tibet sporla başladım ama şuan simit yiyorum, ramazan öncesi son keyifli çay çıkışı diye kendime armağan ettim. akşam hafif beslenicouk mevburen
Günaydınnnnnnnnn

Tartıda sayılar arttıkça artıyor
Anlamıyorum neden böyle oluyor
Resmen tartı savaş açıyor
Tabi kim galip kim mağlup farkında değil
Israrı yersiz umrumda değil.

Güne tartıdaki sayıyı görmemle aklıma gelen mühkemmel 😂😂 akrostişi size armağan ediyorum

Cuma: 70.75
Bugün:70.75
O kadar spor ya da dengeli beslenme nereye gidiyor bilmiyorum.
dayan dayan, inatlaşıyo seninle vücudun, sağlıklı beslenmeye devam, fırt diye gidecek o kilolar bigünn
Günaydın kızlar 3 gün hamurişi ve çikolata yemenin sonucu sabah parmaklarım şişmişti yüzük rahatsız etti o kadar.. Yada perşembe içtiğim ceviz suyu çok fazla düzeyde ödem attırdı bana şimdi geri mi geldiler bilemiyorum..
Cuma 56.4
Pazartesi 56.9
Fark +500gr
canını sıkma belli ki ödem, inş geldikleri gibi giderler

Günaydınnnnnnnnn

Tartıda sayılar arttıkça artıyor
Anlamıyorum neden böyle oluyor
Resmen tartı savaş açıyor
Tabi kim galip kim mağlup farkında değil
Israrı yersiz umrumda değil.

Güne tartıdaki sayıyı görmemle aklıma gelen mühkemmel 😂😂 akrostişi size armağan ediyorum

Cuma: 70.75
Bugün:70.75
O kadar spor ya da dengeli beslenme nereye gidiyor bilmiyorum.
Menüler cıslı ama canım.. Farkında değilsin sanırım.. Daha dikkatli beslenirsen eksilir kilo.. Şeker ve hamur işinden uzak dur. Mutlu olursun.

sabah tibet sporla başladım ama şuan simit yiyorum, ramazan öncesi son keyifli çay çıkışı diye kendime armağan ettim. akşam hafif beslenicouk mevburen

dayan dayan, inatlaşıyo seninle vücudun, sağlıklı beslenmeye devam, fırt diye gidecek o kilolar bigünn

canını sıkma belli ki ödem, inş geldikleri gibi giderler
Ben bugün 7 tekrara çıktım kahvaltımı da abartmafim diyetisyenim sağolsun nasıl listeyse simit de var manti da pilavda
Yarın menünü at dedi ona göre ayarlayacak ramazanı çok seviyorum ben ya yemek yemekten kurtuluyorum

Ellssa Ellssa LAydLiNe LAydLiNe kızlar yarın hayırlısıyla ramazan, şimdiden herkesin ramazanı mübarek olsun, Oruçlarımız dualarımız kabul olsun.
Bu süreçte hedefim sadece koruyabilmek o yüzden bir süre ara vermek istiyorum, kabul ederseniz ramazan sonrası kilo vermek için tekrar gelmek isterim
emekleriniz için hepinize tek tek teşekkür ederim :KK19::KK68::KK60:
Canım sen yine menülerini yaz buraya otokontrol olur sana.. Hayırlı ramazanlar balım🌸🌸

Günaydın, geçen cuma 64.2 idi, bugün 63.85, fark 350 gramcık.
Pazartesi günü 63.7 görmüştüm niye böyle olduk anlamadım, zaten bi garibim sabahtan beri midem bulanıyor. Akşam ödem atıcımı içemeden uyumuş kalmışım :KK70:
ekhion ekhion canım bildirimde yanlış tarih yazdığın için bildirimin geçersiz sayıldı. Haftaya vermiş olduğun kilo ikiye bölünecek canım o yüzden daha dikkatli ol lütfen.
Geçen hafta 80,4
Bugün 79,6

Hedefim 79 du 😉
Karnımda müthiş bir ağrı var. Lavaboya çıkamadım henüz.. Değişiklik olursa tekrar atarım resim😀Eki Görüntüle 2820955

Ellssa Ellssa canım senin de bildirim tarihini yazdığın kağıt okunmadığı için geçersiz sayıldı. Haftaya kilonu ikiye böleceğiz haberin olsun.

ekhion ekhion canım bildirimde yanlış tarih yazdığın için bildirimin geçersiz sayıldı. Haftaya vermiş olduğun kilo ikiye bölünecek canım o yüzden daha dikkatli ol lütfen.

Ellssa Ellssa canım senin de bildirim tarihini yazdığın kağıt okunmadığı için geçersiz sayıldı. Haftaya kilonu ikiye böleceğiz haberin olsun.
Gerçekten yuhlar olsun bana, aynı kağıdın arkasına yazmıştım ama sabah uyku sersemi yanlış taraf ile fotoğtaf çekmişim. Çok özür dilerim :(

tamam olur aslında hatta baya güzel olur
ramazanda tartı zamanı ne zaman olacak yine aynı saatlerdemi peki?
Geçen yıl ramazanda sanki iftardan önce bildirim yapıyorduk diye hatırlıyorum. LAydLiNe LAydLiNe canım bir el atsana yanlış mı hatırlıyorum?

Back