- 20 Ocak 2012
- 25.929
- 34.606
- 798
- 43
Gerçekten yuhlar olsun bana, aynı kağıdın arkasına yazmıştım ama sabah uyku sersemi yanlış taraf ile fotoğtaf çekmişim. Çok özür dilerim
Olsun canım sorun yok. Haftaya dikkat ederiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gerçekten yuhlar olsun bana, aynı kağıdın arkasına yazmıştım ama sabah uyku sersemi yanlış taraf ile fotoğtaf çekmişim. Çok özür dilerim
Geçen yıl ramazanda sanki iftardan önce bildirim yapıyorduk diye hatırlıyorum. LAydLiNe canım bir el atsana yanlış mı hatırlıyorum?
Afiyet olsun canım baktımda sabahta bişeyi kaçırmamışsın gayet ölçülü olmuş. Birde aklam öğünü yiyebilirdin benceİyi akşamlar kızlar,
Bugünkü menüm
Saat 11:00 yarım simit + domates + salatalık + peynir
Öğlen 14:00 sütlü kahve + az ceviz
Akşam 20:00 1 ayva + 2 hurma
Su 1,5lt
Spor yok bugün sabah çok kaçırınca sonra bir şey yemek istemedim.
Afiyet olsun canım. Üzülerek yalnız değilmişim diyorum.. Cumaya kadar telafi edelim bari.. bugün bende de yarın yiyemiycem psikolojisi oldu özellikle akşam yemeğinde iftarmış kadar acıktım ve ekmek mantı yedimde yedimselam kizlar
bol cisssli menumu yazayim. sanirim ramazanin verdigi bi rahatlik oldu.
14.00 iki tane gul boregi, yarim tabak patates salatasi, 5 bardak cay, cekirdek
19.00 tavuk durum
ve gun biter su iceyim bari bol bol.
Benimde gözümün önünde olsa ben de baklavaya dayanamazdım canım..Bu yüzden cıslı şeyleri ortalıkta bırakmıyorum, yada hemen üstünü bi tepsi vs ile kapatıyorum, belki komik gelecek ama orda olduğunu bilsem bile göz teması olmayınca yarı yarıya az yiyorumİyi akşamlar kızlar menüm
Kahvaltı 09.30
2 haşlanmış yumurta
1 dilim çok tahıllı ekmek
3 zeytin
1 kk süzme peynir
Ara 14.30
3 dilim baklava
Akşam 19.00
1 servis kaşığı mantı
4 köfte
5 dilim patates
1 dilim beyaz ekmek
Salata
Ara 20.00
5 çilek
1 yenidünya
Yani yine dünyayı yedim baklava olmayaydı iyiydi fıstıklı görünce dayanamıyorum çayla bi baktım 3 tane yemişim yesemmi diye düşünürken
Su 2 lt
Spor 8000 adım
insallah. sahuru hafif tutup iftari da salatayla gecirmeyi dusunuyorum. firsat bu bizim icin iyi degerlendirmemiz gerekiyor.Afiyet olsun canım. Üzülerek yalnız değilmişim diyorum.. Cumaya kadar telafi edelim bari.. bugün bende de yarın yiyemiycem psikolojisi oldu özellikle akşam yemeğinde iftarmış kadar acıktım ve ekmek mantı yedimde yedim
fistikli baklavaya da hayir diyebilen bordo berelidirİyi akşamlar kızlar menüm
Kahvaltı 09.30
2 haşlanmış yumurta
1 dilim çok tahıllı ekmek
3 zeytin
1 kk süzme peynir
Ara 14.30
3 dilim baklava
Akşam 19.00
1 servis kaşığı mantı
4 köfte
5 dilim patates
1 dilim beyaz ekmek
Salata
Ara 20.00
5 çilek
1 yenidünya
Yani yine dünyayı yedim baklava olmayaydı iyiydi fıstıklı görünce dayanamıyorum çayla bi baktım 3 tane yemişim yesemmi diye düşünürken
Su 2 lt
Spor 8000 adım
Sabah kahvaltısında yediğim simit maalesef burada biraz büyükçe idi. Hiç yememem lazımdı. Neyse yarın daha doğru besinler koyacağım soframa inşallahAfiyet olsun canım baktımda sabahta bişeyi kaçırmamışsın gayet ölçülü olmuş. Birde aklam öğünü yiyebilirdin bence
Hemen teldeki resme baktım. Gerçekten de parlamış kağıt okunmuyor. Nasıl farketmemişiz