• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

İyi akşamlar kızlar menüm
Kahvaltı 10.00
1 tane tereyağında yumurta
5 zeytin
1 kk süzme peynir
1 dilim çok tahıllı ekmek

Akşam 16.00
1 porsiyon fırında sebzeli somon
1 dilim beyaz ekmek
100 ml zero kola

Ara 18.00
1 kupa granül kahve
5 kare beyaz çikolata

Spor yok
Su 1.5 lt

Günlük menüm

Sabah: 10.30
Çeyrek içi alınmış beyaz ekmek

10 15 arasi patates kızartması
1dilim peynir
2yumurta beyazi
domates salatalik yeşillik
Ara: 15.30
Sütle evde yapılmış şekersiz latte
1 avuç leblebi
2 küçük incir
Aksam:19.00
Fırında 3 elma dilim patates
2tane but
Salata
1bardak ayran
2kepce mercimek çorbası
Ara: sade soda

Su: 2lt su
Spor: 5bin adim
Aramıza hoşgeldin canım afiyet olsun.. beyaz ekmek ve patates kızartması olmamış üstelik akşamda fırın patates var.. Evde yapılmış sütlü lattenin tarifini alabilirim ama

İyi akşamlar
11:00
Çeyrek ekmek arası tost, 3 yeşil zeytin, 1 lokma helva, 2 dilim domates

15:00
2 kase arabaşı çorbası, 1 gofret.

19:00
Yarım tabak havuçlu pilav, 1 lokma börek, 2 kaşık patates püresi.

20:30
1 gofret daha😔

2 litre su, 2-3 saat yoğun ev temizliği.( Genel ev temiziği+kapı-duvar sildim)🥴
Kuzum gofret değil gofretler yemişsin hiç olmamış temizlik güzel kalori yaktırır ama ancak bir gofreti yakmıştır.. Yemeyelim daha dikkatli menüler olsun hep 🥰

Kahvaltı
68791.jpg

Ara
Sade Türk kahvesi
Az fındık badem

Öğlen
68806.jpg

Akşam
68811.jpg

Su çok çok az spor yok

Sabah 11:30 aspir yağı 1 tk 1 bardak sıcak su
Biraz peynir 4 zeytin tere ceviz
Ara 2 kare kesilmiş ıslak kek az yedim ve neskafe
Akşam
Brokoli çorbası patlıcan yemeği fit salata
Ara yeşil çay kivi portakal
Su 2.5 litre
Spor Tibet egzersizleri
Dünden beri temizlik ama pek saymıyorum galiba ben temizliği spordan yarın bitiyor inşallah dışarda biraz yürüyüş yapalım 🏃🚶🏃

Sabah 11:30 aspir yağı 1 tk 1 bardak sıcak su
Biraz peynir 4 zeytin tere ceviz
Ara 2 kare kesilmiş ıslak kek az yedim ve neskafe
Akşam
Brokoli çorbası patlıcan yemeği fit salata
Ara yeşil çay kivi portakal
Su 2.5 litre
Spor Tibet egzersizleri
Dünden beri temizlik ama pek saymıyorum galiba ben temizliği spordan yarın bitiyor inşallah dışarda biraz yürüyüş yapalım 🏃🚶🏃
Temizlikten ala spor mu olur canım 😉
Günlük rutin temizliği ben de saymıyorum ama işin içine kapı cam duvar vs girince gerçekten çok yorucu oluyor😅
Aspir yağı ne işe yarıyor acaba 🤔
Menü ve suyun güzel, cıslı da olsa dengelemişsin bence👍

Merhaba kızlar telf. Ekran sorunlu kendi kendine işlem yapıyor sürekli yapmadığı anlar nadir mesaj bile yazılmıyor şuan bu kadar yazmasına saskinim😑 bu sebepten menü yazamıyorum yazmadıkça cozuttum oruç geliyor diye bunu bahane ederek diyetine devam eden arkadaşları ayrıca tebrik ederim
Kahvalti
3 5 ad patates kızartması
Kıymalı yumurta 1.5 yemek kaşığı kadar
Peynir 1.kk
2 dilim beyaz ekmek tereyağ

Ara öğün
2 fincan kahve
1 leblebi tozu kurabiyesi jelibon
Akşam yemeği
1 tabak bulgur pilavı salata ve tavuk suyu corba
20.00 yarım portakal
7 8 ad badem
Su 1 lt
Spor yok

Temizlikten ala spor mu olur canım 😉
Günlük rutin temizliği ben de saymıyorum ama işin içine kapı cam duvar vs girince gerçekten çok yorucu oluyor😅
Aspir yağı ne işe yarıyor acaba 🤔
Menü ve suyun güzel, cıslı da olsa dengelemişsin bence👍
Aslında baktım da çok işe yarıyor bak istersen kilo vermeye de yardımciymis diyetisyen vermişti hergun içiyorum
Cisli evet blender seti aldım yeni denemek için en hafif olanindan yaptım az tadına baktım diyelim 🙈🙈

5 yumurtalı sucuklu omletin hepsini sen mi yedin😳
Gerçi, ekmek de yok, ve akşamı da çok hafif geçirmişsin👍
Ben yumurta pek sevmediğim için miktarına şaşırdım.🤔
Aslında 4 yumurta ile yaptım kendime ama kızım omletinden 1 yumurta kadar bırakmıştı onu da yedim.
Evet zorlandım son lokmalarda 😀 bitirdim ama😀 tabi akşam da acıkmadım. Öğün atlamamak için çorba içtim. Bağırsaklarım için de bol salata😍

Mantıyı yememek çok güçlü bir nefis ve irade ister tebrik ederim:)
Ahh birde bana soorrr.. Gittim geldim kokladım :KK43: Cuma günü bi aksilik olmazsa ve tabi 6 lı rakamları görebilirsem ilk işim mantı yapmak olacak

Aramıza hoşgeldin canım afiyet olsun.. beyaz ekmek ve patates kızartması olmamış üstelik akşamda fırın patates var.. Evde yapılmış sütlü lattenin tarifini alabilirim ama
Evet haklısın karbonhidratla dolu bir gün oldu evde degildim beyaz ekmek zorunda kaldim daha cok kacamak yapmayim diye yedim 😞 1çb su ile 1tk granul kahveyi karıştırıyoruz bir taraftada yarim çb sütü french presste 1dk boyunca alt üst yapıp karıştırıyoruz sonra kahveyle köpüklü sütü buluşturuyoruz 😄

Selam canlar, geç olsun güç olmasın :P Çalışmaya dalmışım saati farketmedim, menümü yazayım geç de olsa

10.30 1 dilim tb ekmeği, 2 kk beyaz peynir, 6 7 tane patates kızartması, 1 yumurtadan omlet, yarım çk tereyağı

15.30 duble sade türk kahvesi, 2 kare zamk gibi şekersiz bitter çikolata en koyusundan

17.00 7 yk karnabaharlı yeşil salata, 2.5 tavuk baget tavada, 3.5 kepçe mercimek çorbası

hala bişi yemedim bu saate kadar uyumadım da, yıkılmadım ayaktayım.

1.5 lt su, spor 3 tibetçik

Selam canlar, geç olsun güç olmasın :p Çalışmaya dalmışım saati farketmedim, menümü yazayım geç de olsa

10.30 1 dilim tb ekmeği, 2 kk beyaz peynir, 6 7 tane patates kızartması, 1 yumurtadan omlet, yarım çk tereyağı

15.30 duble sade türk kahvesi, 2 kare zamk gibi şekersiz bitter çikolata en koyusundan

17.00 7 yk karnabaharlı yeşil salata, 2.5 tavuk baget tavada, 3.5 kepçe mercimek çorbası

hala bişi yemedim bu saate kadar uyumadım da, yıkılmadım ayaktayım.

1.5 lt su, spor 3 tibetçik
Ben de hala ayaktayim :confused: yatıyorum 🤗 iyi geceler yarın spor yapmam şart çok sıkıldım haftasonu evde :kızgın: yarın görüşürüz iyi çalışmalar canim:KK60:

Fotolar iştahımı açtı, özellikle akşam yemeğin😋
Köftelerin altında ne var merak ettim?
Menü çok güzel bence canım, suyu da artırsan muhteşem olacak👍
Köz patlıcan var altında canım. Suyu haftaiçi iyi içiyorum haftasonu da dikkat etmem gerekiyor unutuyorum maalesef

Günaydınnnnnnnnn

Tartıda sayılar arttıkça artıyor
Anlamıyorum neden böyle oluyor
Resmen tartı savaş açıyor
Tabi kim galip kim mağlup farkında değil
Israrı yersiz umrumda değil.

Güne tartıdaki sayıyı görmemle aklıma gelen mühkemmel 😂😂 akrostişi size armağan ediyorum

Cuma: 70.75
Bugün:70.75
O kadar spor ya da dengeli beslenme nereye gidiyor bilmiyorum.

Günaydınnnnnnnnn

Tartıda sayılar arttıkça artıyor
Anlamıyorum neden böyle oluyor
Resmen tartı savaş açıyor
Tabi kim galip kim mağlup farkında değil
Israrı yersiz umrumda değil.

Güne tartıdaki sayıyı görmemle aklıma gelen mühkemmel 😂😂 akrostişi size armağan ediyorum

Cuma: 70.75
Bugün:70.75
O kadar spor ya da dengeli beslenme nereye gidiyor bilmiyorum.
Günaydın canım belki de kırılma noktadındasındır. Sabret cuma ile aynı olman da iyi birşey. Akrostişin de efso :KK70:

Back