Aramıza hoşgeldin canım afiyet olsun.. beyaz ekmek ve patates kızartması olmamış üstelik akşamda fırın patates var.. Evde yapılmış sütlü lattenin tarifini alabilirim amaGünlük menüm
Sabah: 10.30
Çeyrek içi alınmış beyaz ekmek
10 15 arasi patates kızartması
1dilim peynir
2yumurta beyazi
domates salatalik yeşillik
Ara: 15.30
Sütle evde yapılmış şekersiz latte
1 avuç leblebi
2 küçük incir
Aksam:19.00
Fırında 3 elma dilim patates
2tane but
Salata
1bardak ayran
2kepce mercimek çorbası
Ara: sade soda
Su: 2lt su
Spor: 5bin adim
Kuzum gofret değil gofretler yemişsin hiç olmamış temizlik güzel kalori yaktırır ama ancak bir gofreti yakmıştır.. Yemeyelim daha dikkatli menüler olsun hepİyi akşamlar
11:00
Çeyrek ekmek arası tost, 3 yeşil zeytin, 1 lokma helva, 2 dilim domates
15:00
2 kase arabaşı çorbası, 1 gofret.
19:00
Yarım tabak havuçlu pilav, 1 lokma börek, 2 kaşık patates püresi.
20:30
1 gofret daha
2 litre su, 2-3 saat yoğun ev temizliği.( Genel ev temiziği+kapı-duvar sildim)
Haklısın, akşam çayın yanında bizimkiler 3 er 5 er yiyince dayanamadım, akşamki gofreti yememeliydimKuzum gofret değil gofretler yemişsin hiç olmamış temizlik güzel kalori yaktırır ama ancak bir gofreti yakmıştır.. Yemeyelim daha dikkatli menüler olsun hep
Fotolar iştahımı açtı, özellikle akşam yemeğinKahvaltı
Eki Görüntüle 2823042
Ara
Sade Türk kahvesi
Az fındık badem
Öğlen
Eki Görüntüle 2823043
Akşam
Eki Görüntüle 2823041
Su çok çok az spor yok
Temizlikten ala spor mu olur canımSabah 11:30 aspir yağı 1 tk 1 bardak sıcak su
Biraz peynir 4 zeytin tere ceviz
Ara 2 kare kesilmiş ıslak kek az yedim ve neskafe
Akşam
Brokoli çorbası patlıcan yemeği fit salata
Ara yeşil çay kivi portakal
Su 2.5 litre
Spor Tibet egzersizleri
Dünden beri temizlik ama pek saymıyorum galiba ben temizliği spordan yarın bitiyor inşallah dışarda biraz yürüyüş yapalım
Aslında baktım da çok işe yarıyor bak istersen kilo vermeye de yardımciymis diyetisyen vermişti hergun içiyorumTemizlikten ala spor mu olur canım
Günlük rutin temizliği ben de saymıyorum ama işin içine kapı cam duvar vs girince gerçekten çok yorucu oluyor
Aspir yağı ne işe yarıyor acaba
Menü ve suyun güzel, cıslı da olsa dengelemişsin bence
Afiyet olsun canım, ve hayırlı olsun, güle güle kullanAslında baktım da çok işe yarıyor bak istersen kilo vermeye de yardımciymis diyetisyen vermişti hergun içiyorum
Cisli evet blender seti aldım yeni denemek için en hafif olanindan yaptım az tadına baktım diyelim
Aslında 4 yumurta ile yaptım kendime ama kızım omletinden 1 yumurta kadar bırakmıştı onu da yedim.5 yumurtalı sucuklu omletin hepsini sen mi yedin
Gerçi, ekmek de yok, ve akşamı da çok hafif geçirmişsin
Ben yumurta pek sevmediğim için miktarına şaşırdım.
Ahh birde bana soorrr.. Gittim geldim kokladımMantıyı yememek çok güçlü bir nefis ve irade ister tebrik ederim:)
Evet haklısın karbonhidratla dolu bir gün oldu evde degildim beyaz ekmek zorunda kaldim daha cok kacamak yapmayim diye yedimAramıza hoşgeldin canım afiyet olsun.. beyaz ekmek ve patates kızartması olmamış üstelik akşamda fırın patates var.. Evde yapılmış sütlü lattenin tarifini alabilirim ama
Ben de hala ayaktayimSelam canlar, geç olsun güç olmasınÇalışmaya dalmışım saati farketmedim, menümü yazayım geç de olsa
10.30 1 dilim tb ekmeği, 2 kk beyaz peynir, 6 7 tane patates kızartması, 1 yumurtadan omlet, yarım çk tereyağı
15.30 duble sade türk kahvesi, 2 kare zamk gibi şekersiz bitter çikolata en koyusundan
17.00 7 yk karnabaharlı yeşil salata, 2.5 tavuk baget tavada, 3.5 kepçe mercimek çorbası
hala bişi yemedim bu saate kadar uyumadım da, yıkılmadım ayaktayım.
1.5 lt su, spor 3 tibetçik
Köz patlıcan var altında canım. Suyu haftaiçi iyi içiyorum haftasonu da dikkat etmem gerekiyor unutuyorum maalesefFotolar iştahımı açtı, özellikle akşam yemeğin
Köftelerin altında ne var merak ettim?
Menü çok güzel bence canım, suyu da artırsan muhteşem olacak
Günaydın canım belki de kırılma noktadındasındır. Sabret cuma ile aynı olman da iyi birşey. Akrostişin de efsoGünaydınnnnnnnnn
Tartıda sayılar arttıkça artıyor
Anlamıyorum neden böyle oluyor
Resmen tartı savaş açıyor
Tabi kim galip kim mağlup farkında değil
Israrı yersiz umrumda değil.
Güne tartıdaki sayıyı görmemle aklıma gelen mühkemmelakrostişi size armağan ediyorum
Cuma: 70.75
Bugün:70.75
O kadar spor ya da dengeli beslenme nereye gidiyor bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?