ooo ekip toplanmış hepinize günaydın
valla kahvaltılar ve akşam menüleri çok güzel olmuş
bende sabah
1 dilim peynir
1 dilim ekmek
ve şu an çay içiyorum...
bayrama kadar görüşürüz masalcım ben hep burdayım ama c.tesi giremezsem iş yerinden bağlanan arkadaşlarla görüşemezsem diye ii dileklerde bulundum
iyiyim çok şükür nihancım. nette takılıyorum biraz:) sen nasılsın?
kızlar bayramda balıkesire gidiyoruz. bu sefer ilçelerini gezelim diyoruz. nereleri gezelim? balıkesir hakkında bilgisi olan var mı?
canim ben nerdeyse 1 sene oldu ilk baslarda hep aldim verdimİnşallah bakalım ..
acele etmiyorum artık düzenli beslenmemi sağlamaya çalışıyoruz ..
evet Ankarada oturuyorum şuan ( öğrenciyim)
Siz ne kadar da veridiniz?
melankoli nerhaba canim bende ayni oldum bir ayrildim takimdan daha dönemedim naslsin iyisindir insallahbayrama kalmadan başladım ufaktan ufaktan,ben aten eski üyelerdenim,arada bakıyorum yazılara ama artık bu uzzzzzzuuuun tatil sona ermeli,inş. bu sefer başarılı olur ve mutlu olurum:84:
sagol canim yasadigim yerin ve havalarin etkisi iste insallah canim katilmayi cok istiyorum ama zamanim fazla olmuyorben light ürünleri tavsiye etmediklerini bilmiyordum. tv'de falan hep yok yağsız peynir yok yağsız süt diyor, ben de orda kasdedilenin light ürünler olduğunu sanıyordum. yarım yağlıya geçiş yapalım o zaman:)) işin garip yanı zaten light ürünlerin kalori olarak yarım yağlıdan uçurum derecesinde aşağı olduklarını söyleyemeyiz. yine bir piyasa kakalaması var desenize, bize light diye yutturuyorlar
ben de light kaşar alacaktım, tam zamanında yetiştin:))
o markanın süzme peyniriyse hiç problem yok, diğer arkadaşların da belirttiği gibi çok lezzetli bir peynir canım.
maden suyunu erteleme, ben hiç sevmediğim halde içiyorum ve faydası oluyor. iştahım kesiliyor:)
asumancım, senin gerçekten de kendin için bir şeyler yapman lazım. bunu yazdığın mesajlardan gittikçe daha iyi anlıyorum. bayramdan sonra biraz asılsan ve planladığın şeyleri uygulasan, ne güzel olur.
dosbacım, günde iradene güzel hakim olmuşsun tebrik ederim. kabak tatlısı konusunda ben de arkadaşlara katılıyorum. 1 porsiyonun dörtte birini falan anca yemişsindir.
azıcık ye tabii ki ya helaldir:))
kil konusunda teşekkür ederim canımen kısa zamanda yeşil kil alacağım inşallah. gerçi bugün mecburen beyaz kil ile yaptım. yarın da kil günüymüş ama üst üste zararlı olur mu?
bakım konusunda senden gayretlisi var mı ya:) bu arada ben kuru mayayı yapacağım inşallah. ancak bugün kil uyguladığım için cildimi bugünlük 2. birşeyle test etmeyim diyorumyarına inşallah canım. bir de o pudra masken kafama yatmıştı.
hayırlı olsun ilk deneyimin canım.teyzeler seni oğluna yazmıştır diyecektim ama diğer mesajında yazmışsın zaten
akşam yemeğin de çok güzel olmuş nurcum. :80: kepekli makarna iyi bir alternatif. afiyet olsun.
geçmiş olsun, inşallah ağrıların azalır. bizler uğraşıyoruz işte kilo verme mücadelesinde:) inşallah sen de katılırsın aramıza.
günaydin dosbacim yeni sacini ve kasini güle güle kullan sana simdiden kolay gelsingünaydıııınnnn...
selam güzel takımım
umarım keyifler yerindedir..
benim şu an misafirlerim yolda geliyorlar ve ablam eniştem bende kalacaklar yarın sabah kesin kahvaltı telaşım olcak...ve bildirime geç kalma ihtimalim olur bu nedenle kaptancım affına sığınarak biraz erken bildirimde bulunuyorum
kilom 67.9
bildiğim kadarıyla haftaya bildirim olmaz bayram nedeniyle... cumadan sonra takıma uğrayamayan olursa şimdiden ii bayramlar
günaydın herkese.
dosbacım kolay gelsin canım.
günaydın kızlar
akşam yemeğim
3 yk pilav
1 bagetyarım kase yoğurt
sabah
2 dilim ekmekklasik kahvaltı
akşam 1 saat yürüyüş
canim ben nerdeyse 1 sene oldu ilk baslarda hep aldim verdim
melankoli nerhaba canim bende ayni oldum bir ayrildim takimdan daha dönemedim naslsin iyisindir insallah
sagol canim yasadigim yerin ve havalarin etkisi iste insallah canim katilmayi cok istiyorum ama zamanim fazla olmuyor
günaydin dosbacim yeni sacini ve kasini güle güle kullan sana simdiden kolay gelsin
günaydin aksam yemegi ve kahvalti süper birde yürüyüs tam olmus
hepnize günaydin kizlar nasilsiniz ben iyi sayilirim birazdan ise gidecem gitmeden bir bakayim dedim kendinize iyi bakin
balıkesirde erdek bandırma ve ayvalığa gitim güzel yerler size hangisi yakın akçayda çok güzel diyorlar
canim ben nerdeyse 1 sene oldu ilk baslarda hep aldim verdim
hepnize günaydin kizlar nasilsiniz ben iyi sayilirim birazdan ise gidecem gitmeden bir bakayim dedim kendinize iyi bakin
canım, biz balıkesir merkeze gideceğiz. oradan da kendimize bir rota belirleyeceğiz. akçaya yıllar önce gittim. akçay merkeze biraz uzak sanırım. erdek, bandırma bir ucu, edremit ayvalık da diğer ucu sanırım. rota olarak bir tanesine karar vermek lazım gibi anladım ben.
hayırlı işler canım, Allah kolaylık versin. bekliyoruz yine.
hayırlı uğurlu olsun masalcım, basamakların sonunda inşallah çoook güzel işler başarmış olursun.Kızlar bu arada bugün Anketörlükte ilk deneyimimdi :))
Hoşuma gitti şimdilik.
Çok değişik insanlarla karşılaşıyorsun.
Bir de ev hanımları üzerindeydi yaşlı teyzeler falan vardı.
Beni de biraz tatlı dilli görünce baya sohbet ettik :)
valla benim oğluma yeterki patates hatta ve hatta sadece makarna olsa bir tek onları yiyerek yaşar sanırım itiraz etmez ama ben sebzelerede alışsın diye sevmediğinin içine sevdiğinide ekleyerek yapıyorum. patatesli bezelye,patatesli yeşil mercimek,patatesli karnabahar vs. dün akşam biraz ıspanaktan yedireyim dedim ama banamısın demedi kokuyoo muş öyle diyor beyefendi. sanırım onuda bol patatesli yapıp yedirecem.Kızlar iyi akşamlar
adcım benim kızım patatesi çok seviyor ama tam bi makarna canavarı bayılıyor makarnaya ama yağsız salçasız olacak haşla koy önüne
Masalcım güzel bi iştir eminim büyükşehirde okumanın faydalarını görüyorsun benim küçük bi yerde okudum o yüzden pek avantajımız yoktu ama biz ev arkadaşımla kimseyede ihtiyaç duymuyorduk yetiyorduk birbirimize
Dosbacım iradenden dolayı tebrik ediyorum seni böyle devam edersen filinta gibi olacaksın eminim
Akşam yemeğimi yedim küçük bir kase kepekli makarna sadece haşlanmış
yanındada turşu ve sıkma portakal
birazdanda çay içecem
meyvayıda yiyince yazarım artık
suyumda 2.5 litreyi geçti
canım hastalıkların konusunda geçmiş olsun demekten başka birşey yapamıyorum,senin için gerçekten üzülüyorum hayatım,sürekli ağrı içindesin. inşallah birgün kurtulursun şu sıkıntıdan. canım takıma gel dicem ama biliyorsun ilk kuralımız bol paylaşım. yapabilirim dersen bekleriz hayatım.iyi aksamlar citir kizlar nasilsiniz ben iyi degilim agrilarim artti cok calisiyorum sizler nasilsiniz gecmise bioraz göz attiimm ama herkese cevap yazamadim takima dönmek istiyorum ama fazla vaktim olmuyor kilo almaya basliyorum nasil yaparim bilmiyorum
hasta olan arkadaslar var galiba onlara gecmis olsun
adcim ceza yemisin hayirli olsun
tanismadigim arkadaslar var onlar da iyidir umarim
sayfalar çabuk birikiyor melankolim oku oku bitiremezsin. valla ben bile akşamdan saba olan muhabbeti okumakta zorlanıyorum bazen. :81:biraz geçmişe bakayım dedim ama muhabbeti kaçırmışım( bende artık yavaş yavaş kendimi toparlamaya çalışıyorum,çok saldım kendimi çooookkk ( hiçbir elbisem olmuyo 2 kat kıyafetle işe gidip geliyorum ( ben nasıl bu hale geldim onuda anlamış değilim ( arkadaşlar desteeekkkk takviyesine ihtiyacım var kış saat uygulamasından dolayı sporumada gidemiyorum ama bayram sonrası bakıcam çaresine inşALLAH.yeme düzenimi yavaş yavaş düzenliyorum en azından hayatıma ara öğünleri sokuyorum,vermem gereken şimdilik 15kg var,ne kadar da çok ((( ve bunun daha sonrası da var arkadaşlar
birşey kaçırmadım değilmi,arkadaşın yazdıkları ile ilgili acaba yorum falanmı bekledi ki. :26:slmlar öncelikle listemimi vereyim acaba tahlillerimdeki garipliklerimi
canım peyniri kesinlikli denicem,bu hafta sonu alayım istiyorum. lezzetini inşallah bende beğenirim hayatım ama sizler beğendiyseniz beğenirim diye düşünüyorum.o markanın süzme peyniriyse hiç problem yok, diğer arkadaşların da belirttiği gibi çok lezzetli bir peynir canım.
maden suyunu erteleme, ben hiç sevmediğim halde içiyorum ve faydası oluyor. iştahım kesiliyor:)asumancım, senin gerçekten de kendin için bir şeyler yapman lazım. bunu yazdığın mesajlardan gittikçe daha iyi anlıyorum. bayramdan sonra biraz asılsan ve planladığın şeyleri uygulasan, ne güzel olur.
azıcık ye tabii ki ya helaldir:))
il konusunda teşekkür ederim canımen kısa zamanda yeşil kil alacağım inşallah. gerçi bugün mecburen beyaz kil ile yaptım. yarın da kil günüymüş ama üst üste zararlı olur mu? bakım konusunda senden gayretlisi var mı ya:) bu arada ben kuru mayayı yapacağım inşallah. ancak bugün kil uyguladığım için cildimi bugünlük 2. birşeyle test etmeyim diyorum yarına inşallah canım. bir de o pudra masken kafama yatmıştı.
günaydııın. çok şükür herşey yolunda hayatım,sende iyisin anladığım kadarıyla,telaşende var ne güzel. kilonu not aldım hayatım. işlerinde kolay gelsin, gerçi yine görüşürüz ama insanlık hali tabi görüşemezsek,sanada iyi eğlenceler,iyi bayramlar dilerim canım vede hayırlı yolculuklar. herkese çok çok selam. çok öpüyorum.günaydıııınnnn...
selam güzel takımım
umarım keyifler yerindedir..
benim şu an misafirlerim yolda geliyorlar ve ablam eniştem bende kalacaklar yarın sabah kesin kahvaltı telaşım olcak...ve bildirime geç kalma ihtimalim olur bu nedenle kaptancım affına sığınarak biraz erken bildirimde bulunuyorum
kilom 67.9
bildiğim kadarıyla haftaya bildirim olmaz bayram nedeniyle... cumadan sonra takıma uğrayamayan olursa şimdiden ii bayramlar
iyi günler canım benimBen de su ile basladım güne.
kahvaltımı yapıp çıakcağım.
ama size günaydın demeden çıkmak istemedim.
Hepinize iyi günler ..
günaydın hayatıımgünaydın herkese.
dosbacım kolay gelsin canım.
günaydın canıım. afiyet olsun süpersin gerçekten.
günaydın kızlar
akşam yemeğim
3 yk pilav
1 bagetyarım kase yoğurt
sabah
2 dilim ekmekklasik kahvaltı
akşam 1 saat yürüyüş
ekipte ben eksiktim amaaa.ooo ekip toplanmış hepinize günaydın
valla kahvaltılar ve akşam menüleri çok güzel olmuş
bende sabah
1 dilim peynir
1 dilim ekmek
ve şu an çay içiyorum...
bayrama kadar görüşürüz masalcım ben hep burdayım ama c.tesi giremezsem iş yerinden bağlanan arkadaşlarla görüşemezsem diye ii dileklerde bulundum
canım ben ilk defa altınolukda kaldım akçayada gittim. güzeldi açıkçası beğendim. gerçi akçay daha hareketliydi altınoluğa göre.otelde falanmı konaklıcaksınız hayatım.kızlar bayramda balıkesire gidiyoruz. bu sefer ilçelerini gezelim diyoruz. nereleri gezelim? balıkesir hakkında bilgisi olan var mı?
kahvaltımı diyetisyenim azalttı ama bende bugün az yedim
2 dilim peynir
2 dilim ekmek
ve yeşillikler var
evde çok fazla sebze bulundurmuyorum gidceğiz diye bu nedenle yeşillik almadım eve(
Merhabalar şekerlerim nasılsınız bakalım
geçmişi okudum cevap yazdım ama benim cadı bilgisayarı kapattı hemde 2 kere o yüzden bi daha yazamadım
Ablam gelmiş hoşgeldin canım
adcım benim kızın bi günü bi gününü tutmaz valla herşeyi deniyorum yedirmek için bazen keçi inadı tutuyor ağzını kesinlikle açmıyor hala mamada içince ona düşüyor bende zorlamıyorum gönlü olunca yiyor zaten
dosbacım kolay gelsin canım misafirlerin mi gelecek kahvaltın çok az olmuş sanki
masalcım beslenmen çok güzel olmuş bugün devamını bekliyoruz
nihan nasılsın canım
neyneyse biz geçen yıl ayvalığa gidip gezdik
çok güzeldi hoşumuza gitmişti ama biraz fazla rüzgarlı oluyor
melankoli hoşgeldin canım
Gelelim kahvaltıma 3 dilim kepek ekmeği
biraz süzme peynir
2 tane zeytin
ve çay
evimi süpürdüm sildim şimdide çay içiyorum
kızım uyuyuncada sarma saracam pazartesi günü eşimin doğum günüydü ama bişey yapamadım sarmayı çok sever yapayımda yesin
bu arada kızlar herkese selam.
kimse yokken geçmişi okuyup yazayım istedim ama olmadı malesef,gelen gidenden ancak yazabildim.
dün akşam dediğim gibi yemekte,2 kaşık yoğurt kattığım,yarım tabak ıspanak yedim vede oğlumun ekmekli çorbasından 2-3 tatlı kaşığı yedim. doymadım ama yapacak birşey yoktu.bende bayram temizliğime devam ettim. herakşam biryeri temizliyorum. dün akşamda banyo ve mutfak duvarlarını sildim.beyaz eşyaları tamamiyle temizledim vs. aslında daha fazla yapabilirdim ama eşim evde yoktu arada oğlumla oynamak zorundaydım,çizgi film falan izledik. eşim yokken evde iş yapmayı seviyorm ama bu sefer oğlum yalnız kalacak korkusuyla çok fazla yapamıyorum. sürekli yanıma gelip birşeyler sorup yanında olmamı istiyor,kıyamıyorum haliyle yatasıya kadar ilgilenmeye çalışıyorum.neyse,oğlum uyutup, güzel bir duştan sonra film izlerken bir halt yedim kızlar. kilerde 1 pk cips vardı. onu aldım açtım ve 4 bilemediniz 5 tane yedim ama sonra ben ne yapıyorum diye kendime kızdım ve cipsi çöpe attım. eşimin bisküvilerini falanda dolabın en ücra ve en yüksek yerine koydum eşimede dedim yemek istersen ordan alırsın diye.maksat benim gözümün önünde olmasın. ama en güzelide suyumu 2.5 lt yakın içtim yani 1 bardak daha içsem 2.5 olacaktı. bugün dünkü kadar iyi değilim su konusunda ama birazdan asılmaya başlıcam henüz 250 ml de kaldım. kahvaltıyıda birazcık abarttım.krem peynir yok,2 dilimle ekmekle kahvaltı ettim,peynir ve yumurta ama ne bileyim çaydan herhalde çok şişiyorum ben ya.aslında midemi şişirmezsem daha güzel kilo veririm diye düşünüyorum.
çok konuştum,biraz çalışıp öğle yemeği yedikten sonra gelirim.
merhaba kızlar, Nasılsınız bugün diyetisyene gittim ilk diyet listemi aldım bunu c.ertesiye kadar yapcm ki bayram giriyo ya o zaman yesem de çok sıkıntı olmuycakmış.:))
Bakalım inşallah veririm bu sefer, diyet listem öle beni zorluyacak bir liste değil sabah normal kahvaltı ama ekmek bir dilim arada bir meyve öğlen 2 havuç çorba salata bir dilim ekmek ara da 2 meyve akşam salata çorba sebze yemeği 6 kaşık bir dilim ekmek ara 2 meyve baya iyi yani bakalım. Hastalığım yaklaşıyor benim de bu arada hamile gibi herşeyden istiyo canım ya zor duruyorum tatlıya ama bitter ye istediğin de yada bi kaç kaşık muhallebi dedi bakalım dayanamzsam yerim artık böyle işte kızlarr...
Adcim valla hem temizlik hem bebek iyi iş yapabilmişsin yine ellerine sağlık bayrama var daha yaparsın biter bayram temizliğin
valla canım yapmaya çalışıyorum. sağolsun oğlumda uysal bir çocuk yormuyor beni. aslında bayram bahane hulkum. evim çok kirlenmişti. hastalıklar,düğün oraya git buraya git derken hiç temizlik yapamadım. bilerek erken başladımki bayram arefesine hiçbir işim kalmasın yoksa sıkıntı ediyorum,o gün iş yapınca da bayrama yorgun uyanıyorum, artık akıllandım,1-2hafta öncesinden başlıcam bundan sonra.
kızlar bayramda balıkesire gidiyoruz. bu sefer ilçelerini gezelim diyoruz. nereleri gezelim? balıkesir hakkında bilgisi olan var mı?
evet canım aynen ikiside diğer uçta ozaman ege tarafına doğru gidin bence marmaraya doğru gitmeyin
ben olsam öyle yapardım
keşke bizde biyerlere gidebilsek ama eşim çalışıyor bayramda
birşey kaçırmadım değilmi,arkadaşın yazdıkları ile ilgili acaba yorum falanmı bekledi ki. :26:
canım peyniri kesinlikli denicem,bu hafta sonu alayım istiyorum. lezzetini inşallah bende beğenirim hayatım ama sizler beğendiyseniz beğenirim diye düşünüyorum.
maden suyunu ve peyniri şuan yaptığım listeme ekledim hayatım(çok unutkanımdır)
rabiacım,kendimi bir anlatmaya başlasam,bir dokun bin ah işit dersin ki bu yüzdendir hep kendimi 2. plana attığım için bu hallerdeyim. ama az kaldı diye düşünüyorum,Rabbim hastalık,dert keder vermezse (dilerim vermesin cümlemize) birşeyler yoluna girecek inşallah ama biraz daha sabretmek ve başka çocuk yapmamak zorundayım :))) kendimle ilgili yapmak istediğim çok şey var ki bunların başında ömrümün sonuna kadar spor yapmak var. sonra folklör ve TSM kursları. gerçekten çok istiyorum. ama nasip.
canım ben ilk defa altınolukda kaldım akçayada gittim. güzeldi açıkçası beğendim. gerçi akçay daha hareketliydi altınoluğa göre.otelde falanmı konaklıcaksınız hayatım.
Merhabalar şekerlerim nasılsınız bakalım
geçmişi okudum cevap yazdım ama benim cadı bilgisayarı kapattı hemde 2 kere o yüzden bi daha yazamadım
Ablam gelmiş hoşgeldin canım
adcım benim kızın bi günü bi gününü tutmaz valla herşeyi deniyorum yedirmek için bazen keçi inadı tutuyor ağzını kesinlikle açmıyor hala mamada içince ona düşüyor bende zorlamıyorum gönlü olunca yiyor zaten
dosbacım kolay gelsin canım misafirlerin mi gelecek kahvaltın çok az olmuş sanki
masalcım beslenmen çok güzel olmuş bugün devamını bekliyoruz
nihan nasılsın canım
neyneyse biz geçen yıl ayvalığa gidip gezdik
çok güzeldi hoşumuza gitmişti ama biraz fazla rüzgarlı oluyor
melankoli hoşgeldin canım
Gelelim kahvaltıma 3 dilim kepek ekmeği
biraz süzme peynir
2 tane zeytin
ve çay
evimi süpürdüm sildim şimdide çay içiyorum
kızım uyuyuncada sarma saracam pazartesi günü eşimin doğum günüydü ama bişey yapamadım sarmayı çok sever yapayımda yesin
bu arada kızlar herkese selam.
kimse yokken geçmişi okuyup yazayım istedim ama olmadı malesef,gelen gidenden ancak yazabildim.
dün akşam dediğim gibi yemekte,2 kaşık yoğurt kattığım,yarım tabak ıspanak yedim vede oğlumun ekmekli çorbasından 2-3 tatlı kaşığı yedim. doymadım ama yapacak birşey yoktu.bende bayram temizliğime devam ettim. herakşam biryeri temizliyorum. dün akşamda banyo ve mutfak duvarlarını sildim.beyaz eşyaları tamamiyle temizledim vs. aslında daha fazla yapabilirdim ama eşim evde yoktu arada oğlumla oynamak zorundaydım,çizgi film falan izledik. eşim yokken evde iş yapmayı seviyorm ama bu sefer oğlum yalnız kalacak korkusuyla çok fazla yapamıyorum. sürekli yanıma gelip birşeyler sorup yanında olmamı istiyor,kıyamıyorum haliyle yatasıya kadar ilgilenmeye çalışıyorum.neyse,oğlum uyutup, güzel bir duştan sonra film izlerken bir halt yedim kızlar. kilerde 1 pk cips vardı. onu aldım açtım ve 4 bilemediniz 5 tane yedim ama sonra ben ne yapıyorum diye kendime kızdım ve cipsi çöpe attım. eşimin bisküvilerini falanda dolabın en ücra ve en yüksek yerine koydum eşimede dedim yemek istersen ordan alırsın diye.maksat benim gözümün önünde olmasın. ama en güzelide suyumu 2.5 lt yakın içtim yani 1 bardak daha içsem 2.5 olacaktı. bugün dünkü kadar iyi değilim su konusunda ama birazdan asılmaya başlıcam henüz 250 ml de kaldım. kahvaltıyıda birazcık abarttım.krem peynir yok,2 dilimle ekmekle kahvaltı ettim,peynir ve yumurta ama ne bileyim çaydan herhalde çok şişiyorum ben ya.aslında midemi şişirmezsem daha güzel kilo veririm diye düşünüyorum.
çok konuştum,biraz çalışıp öğle yemeği yedikten sonra gelirim.
merhaba kızlar, Nasılsınız bugün diyetisyene gittim ilk diyet listemi aldım bunu c.ertesiye kadar yapcm ki bayram giriyo ya o zaman yesem de çok sıkıntı olmuycakmış.:))
Bakalım inşallah veririm bu sefer, diyet listem öle beni zorluyacak bir liste değil sabah normal kahvaltı ama ekmek bir dilim arada bir meyve öğlen 2 havuç çorba salata bir dilim ekmek ara da 2 meyve akşam salata çorba sebze yemeği 6 kaşık bir dilim ekmek ara 2 meyve baya iyi yani bakalım. Hastalığım yaklaşıyor benim de bu arada hamile gibi herşeyden istiyo canım ya zor duruyorum tatlıya ama bitter ye istediğin de yada bi kaç kaşık muhallebi dedi bakalım dayanamzsam yerim artık böyle işte kızlarr...
kesinlikle ayvalığa gitmelisiniz bence çok güzel ben lisedeyken gitmiştik yaz tatiline ama bence orası için mevsim farketmez çok güzel memleket ya( ben de istedin şimdi gitmek bir yerlere neyse sen tadını çıkar valla çok güzel yerler var oralarda.
öğle yemeğim
dünden kalan tavuk ve pilav
3 yk pilav ve biraz tavuk göğsü
1 kase yoğurt
tavuk ve pilavla yoğrut yemeğe bayılıyorum,
bu arada iyiyim nurcum sen nasılsın
kızlar hepiniz nasılsını iyisiniz inşallah öpüldünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?