Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canim bende iltihapli romatizma var ara ara agrilar fazlalasiyor
evet takimin büyük etkisi var ama benim fazla zamanim olmuyor bi ayrildimtakimdan bir daha dönemedim
sen nasilsin nasil gidiyor kilo verme
sagol evet dr da gidiyorum 1 senedir bio enerji diye birsey deniyorum faydasi oluyor ama tam gecmis degil
1 ayda 5 kilo cok iyi canim insallah istedigin kiloya ulasirsin
ankarada mi oturuyorsun
biraz geçmişe bakayım dedim ama muhabbeti kaçırmışım ( bende artık yavaş yavaş kendimi toparlamaya çalışıyorum,çok saldım kendimi çooookkk ( hiçbir elbisem olmuyo 2 kat kıyafetle işe gidip geliyorum( ben nasıl bu hale geldim onuda anlamış değilim ( arkadaşlar desteeekkkk takviyesine ihtiyacım varkış saat uygulamasından dolayı sporumada gidemiyorum ama bayram sonrası bakıcam çaresine inşALLAH.yeme düzenimi yavaş yavaş düzenliyorum en azından hayatıma ara öğünleri sokuyorum,vermem gereken şimdilik 15kg var,ne kadar da çok ((( ve bunun daha sonrası da var arkadaşlar
Bir kötü olunca yemek düzeni toplamak çok zor oluyor.
Ufak bir kaçamak olunca devamı geliyor.
o yüzden çok faydalı topik dur yazısını görüyorsun.
Bayramdan sonra başla bence ...
Benden önce vardın sanırım..bayrama kalmadan başladım ufaktan ufaktan,ben aten eski üyelerdenim,arada bakıyorum yazılara ama artık bu uzzzzzzuuuun tatil sona ermeli,inş. bu sefer başarılı olur ve mutlu olurum:84:
Bekleriz tabiki her zaman ..masalcım,iyi akşamlar,çıkmak durumundayım ama belli olmaz ilerleyen saatlerede yine bir ziyarette bulunabilirim,iyi akşamlar :))
ooo peynir muhabbeti dönmüş yine :))
neysecim light olan hiç bi ürünü tavsiye etmiyor diyetisyenim hep yarım yağlı süt,yoğurt ve peynir diyo...
önce sağlık dediği için light olan herşey zararlıymış...helede light colalar (
bu nedenle yarım yağlı beyaz peynir...
mesela kaşar mı yemek istiyosun hemen 1/2 ince dilime düşürüyor yada tulum (her ikisini de severim ama onları tercih edince aç kalıyorum )
p.n.r beyaz tamamen yasak :)) çok kötüyüm di mi?? yağ oranı yüksek
bu arada adcım da çok açıklayıcı bilgiler sunmuş kaptana teşekkür ederiz
oh tamam ozaman rabiacım ekmeksiz sadece ıspanak yerim bol yoğurtlu.
ardından ir yeiş çay patlattımmı tamamdır. aslında maden suyu içmek istiyorum ama hep almayı unutuyorum,ilk alışveriş listesine ekleyeyim unutmazsam tabi. kış aylarında hem iştah artııyor hemde hareket kısıtlanıyor işimiz zor gerçekten.
spor konusunda çok şanslısın o zaman rabiacım,ne güzel bende 2 senedir hala spora yazılacam. güya ekimde başlıcaktım ama abimin düğün olayı bütün planlarımı bozdu malesef. kendim için birşey yapamamak canımı sıkıyor. benim acil sıkılaşmam lazım spora bir başlasam 2 beden farkedeceğine,hatta kilo verip hamile kalmadan önceki kiloma düşeceğime inanıyorum. o kadar lambur lumburumki verdiğim kilo bile belli olmuyor. :85:
tabi yaa masala ara öğün cezası hatta okudum onu ama kafa işte. kabul ettiyse tamam ozaman 3 ana 2 ara öğün değilmi.
benimde aklıma ilk o marka geldi. sanırım daha garantili olur gerçi başka markanın varmı bilmiyorum ama sanırım yok canım.
kızlaaaaarrrr 1 dilim kabak tatlısı 240 kaloriymişşşş
ama o bi dilim sanırım kabağın dilimidir dimi?? ben sadece 2 parmak kalınlığında ve boyunda yedim
şimdi telaş ettim eğer öyleyse hemen akşam meyvelerimi çıkarıyorum ve sizde uygun cezayı buluyorsunuz (
dosbacım kusura bakma hayatım bugün unutkanlık günüm belki yazdın görmedim ben,kuaförden sonra nire gitmiştin bacım sen. gitmişte perdeli pilavları yemiş gelmiş, afiyet bal şeker olsun,bizsiz boğazından nasıl geçti.
canım günün güzel geçmiş sen mutlu olmuşsun ya gerisine ne gerek var. bence hiçde kaçamak yapmamışsın hayatım aksine irade göstermişsin afiyet olsun canımm.
bu arada pilavın tarifine baktım ilk misafirde yapıcam ama ondan önce deneme olsun diye bir ara akşam yemeğine yapayım,binaya dağıtırım artık azcukda ben yirim olmazmııı.
Hemen aydınlatıyorum Neyneysecim.
senin de yazdığın gibi beyaz kil su veya yağlarla karıştırılarak saçlara sürülüyor ve saç dökülmesini azaltarak saç köklerini besliyor.
Yeşil kil ise yüz için.
Yine içine karıştırılabilecek alternatifler var. ( su, elma sirkesi, kantaron yağı, gül suyu gibi)
Beyaz kil yüze sürülürse elbet onun da vardır faydası ama yeşil kilin daha iyi olduğunu biliyorum.
Bu arada ben fark etmemiştim kil için uygun gün olduğunu ama sabah kil maskesi yapmıştım.
Neyneysecim evde mutlaka maya vardır.
Biraz su veya elma sirkesi ekle içine 2 gün bile yaptığında aradaki farkı hissedeceksin.
Her gün yapıyorum ben düzenli bakalım.
Bakım olayını da abarttım bugünlerde..
Kesinlikle gayet memnun oldum neyneysecim.
Ve bugün çok düzenli yediğimi düşünüyorum.
Ve öğleden sonra fırsatım olmamasına rağmen doğru dürüst.
Kızlar bu arada bugün Anketörlükte ilk deneyimimdi :))
Hoşuma gitti şimdilik.
Çok değişik insanlarla karşılaşıyorsun.
Bir de ev hanımları üzerindeydi yaşlı teyzeler falan vardı.
Beni de biraz tatlı dilli görünce baya sohbet ettik :)
Kızlar iyi akşamlar
adcım benim kızım patatesi çok seviyor ama tam bi makarna canavarı bayılıyor makarnaya ama yağsız salçasız olacak haşla koy önüne
Masalcım güzel bi iştir eminim büyükşehirde okumanın faydalarını görüyorsun benim küçük bi yerde okudum o yüzden pek avantajımız yoktu ama biz ev arkadaşımla kimseyede ihtiyaç duymuyorduk yetiyorduk birbirimize
Dosbacım iradenden dolayı tebrik ediyorum seni böyle devam edersen filinta gibi olacaksın eminim
Akşam yemeğimi yedim küçük bir kase kepekli makarna sadece haşlanmış
yanındada turşu ve sıkma portakal
birazdanda çay içecem
meyvayıda yiyince yazarım artık
suyumda 2.5 litreyi geçti
iyi aksamlar citir kizlar nasilsiniz ben iyi degilim agrilarim artti cok calisiyorum sizler nasilsiniz gecmise bioraz göz attiimm ama herkese cevap yazamadim takima dönmek istiyorum ama fazla vaktim olmuyor kilo almaya basliyorum nasil yaparim bilmiyorum
hasta olan arkadaslar var galiba onlara gecmis olsun
adcim ceza yemisin hayirli olsun
tanismadigim arkadaslar var onlar da iyidir umarim
masalcım bugün güzel geçmiş böğürtlenli çayının yanına 3 adet diyet bisküvi veya 1 kepekli galeta yiyebilirsin
melakoli canım hoşgeldin...kaptana soralım yerimiz var mı varsa bekleriz özledim
bana gelince masalcım hoşçakal diyemeden çıktım canım eşim geldi alışverişe gittik
yarın misafirim var ve ben evde olmaması gerekn kahvaltışık malzemeler aldım :)) belki bayramda kalanları kayınvalidemlere götürürüm
sonuçta komşuya dağıtamam sanırım (
akşam yemeğim hafif oldu
1 küçük kase çorba
haşlanmış karnabahar
1 dilim ekmek
1çb yoğurt
meyve olarakta kavun yemeyi düşünüyorum şimdi (1 dilim)