• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

canim bende iltihapli romatizma var ara ara agrilar fazlalasiyor
evet takimin büyük etkisi var ama benim fazla zamanim olmuyor bi ayrildimtakimdan bir daha dönemedim
sen nasilsin nasil gidiyor kilo verme

canim bende iltihapli romatizma var ara ara agrilar fazlalasiyor
evet takimin büyük etkisi var ama benim fazla zamanim olmuyor bi ayrildimtakimdan bir daha dönemedim
sen nasilsin nasil gidiyor kilo verme

Çok geçmiş olsun..
Doktora falan gidiyor musunuz tedavisi var mı?
1 ay falan oldu ben başlayalı 5 kilo gitmiş.
İyi gidiyor bakalım şimdi hem paylaşımlarla çok şey öğreniyorum.

sagol evet dr da gidiyorum 1 senedir bio enerji diye birsey deniyorum faydasi oluyor ama tam gecmis degil
1 ayda 5 kilo cok iyi canim insallah istedigin kiloya ulasirsin
ankarada mi oturuyorsun

sagol evet dr da gidiyorum 1 senedir bio enerji diye birsey deniyorum faydasi oluyor ama tam gecmis degil
1 ayda 5 kilo cok iyi canim insallah istedigin kiloya ulasirsin
ankarada mi oturuyorsun

İnşallah bakalım ..
acele etmiyorum artık düzenli beslenmemi sağlamaya çalışıyoruz ..
evet Ankarada oturuyorum şuan ( öğrenciyim)
Siz ne kadar da veridiniz?

biraz geçmişe bakayım dedim ama muhabbeti kaçırmışım :(( bende artık yavaş yavaş kendimi toparlamaya çalışıyorum,çok saldım kendimi çooookkk :(( hiçbir elbisem olmuyo 2 kat kıyafetle işe gidip geliyorum:(( ben nasıl bu hale geldim onuda anlamış değilim :(( arkadaşlar desteeekkkk takviyesine ihtiyacım var:14:kış saat uygulamasından dolayı sporumada gidemiyorum ama bayram sonrası bakıcam çaresine inşALLAH.yeme düzenimi yavaş yavaş düzenliyorum en azından hayatıma ara öğünleri sokuyorum,vermem gereken şimdilik 15kg var,ne kadar da çok :(((( ve bunun daha sonrası da var arkadaşlar :14:

slmlar öncelikle listemimi vereyim acaba tahlillerimdeki garipliklerimi

idrarda protein yüksek çıkıt kanım düşük çıktı ,kanda şeker azcık yüksek çıktı klor yüksek çıktı

diyet listem ayda 2-4 kilo verirsem kontrole gerek yok eğğer değilse arıcam konuşcaz

boy:159 , kilo :84.7 , hedef :50-60 kg. ,

bir günde alınması gerekn besin miktarları

süt değişimi :3
et değişimi:4
ekmek değişimi :7
meyve değişmi:4
pişmiş sebze :2
yağ değişimi:4

örnek yemek listesi

kahvaltı (09:00):2kk(yy)peynir, 5 adet zeytin, bol çiğ sebze, 3 ince dilim ekmek(çavdar, tambuğday), çay,ıhlamur

ara öğün(11:00): 1 porsiyon meyve

öğle(13:00-13:30): 4yk. sebze yemeği, 1 su bardağı yoğurt veya bu kadardan ayran, yağsız salata, 2 ince dilim ekmek,1 porsiyon meyve

ara öğün(15:00-15:20):1 porsiyon meyve

akşam(18:00-19:30): 2köfte kadar et baklık tavuk veya peynir, 4yk.sebze yemeği ,1kase çorba veya 2yk.pilav makanrna bulgur, 1 bardak yoğurt veya ondan ayran,saysız salata, 1 ince dilim ekmek

ara(21:00-21:30): 1 meyve , 1 bardak süt

biraz geçmişe bakayım dedim ama muhabbeti kaçırmışım :(( bende artık yavaş yavaş kendimi toparlamaya çalışıyorum,çok saldım kendimi çooookkk :(( hiçbir elbisem olmuyo 2 kat kıyafetle işe gidip geliyorum:(( ben nasıl bu hale geldim onuda anlamış değilim :(( arkadaşlar desteeekkkk takviyesine ihtiyacım var:14:kış saat uygulamasından dolayı sporumada gidemiyorum ama bayram sonrası bakıcam çaresine inşALLAH.yeme düzenimi yavaş yavaş düzenliyorum en azından hayatıma ara öğünleri sokuyorum,vermem gereken şimdilik 15kg var,ne kadar da çok :(((( ve bunun daha sonrası da var arkadaşlar :14:

Bir kötü olunca yemek düzeni toplamak çok zor oluyor.
Ufak bir kaçamak olunca devamı geliyor.
o yüzden çok faydalı topik dur yazısını görüyorsun.
Bayramdan sonra başla bence ...

Bir kötü olunca yemek düzeni toplamak çok zor oluyor.
Ufak bir kaçamak olunca devamı geliyor.
o yüzden çok faydalı topik dur yazısını görüyorsun.
Bayramdan sonra başla bence ...

bayrama kalmadan başladım ufaktan ufaktan,ben aten eski üyelerdenim,arada bakıyorum yazılara ama artık bu uzzzzzzuuuun tatil sona ermeli,inş. bu sefer başarılı olur ve mutlu olurum:84:

bayrama kalmadan başladım ufaktan ufaktan,ben aten eski üyelerdenim,arada bakıyorum yazılara ama artık bu uzzzzzzuuuun tatil sona ermeli,inş. bu sefer başarılı olur ve mutlu olurum:84:
Benden önce vardın sanırım..
Biz de tanışmışş olduk böylece :)

masalcım,iyi akşamlar,çıkmak durumundayım ama belli olmaz ilerleyen saatlerede yine bir ziyarette bulunabilirim,iyi akşamlar :))
Bekleriz tabiki her zaman ..
Buyurun gelin temelli ..

ooo peynir muhabbeti dönmüş yine :))
neysecim light olan hiç bi ürünü tavsiye etmiyor diyetisyenim hep yarım yağlı süt,yoğurt ve peynir diyo...
önce sağlık dediği için light olan herşey zararlıymış...helede light colalar :((
bu nedenle yarım yağlı beyaz peynir...
mesela kaşar mı yemek istiyosun hemen 1/2 ince dilime düşürüyor yada tulum (her ikisini de severim ama onları tercih edince aç kalıyorum )
p.n.r beyaz tamamen yasak :)) çok kötüyüm di mi?? yağ oranı yüksek
bu arada adcım da çok açıklayıcı bilgiler sunmuş kaptana teşekkür ederiz

ben light ürünleri tavsiye etmediklerini bilmiyordum. tv'de falan hep yok yağsız peynir yok yağsız süt diyor, ben de orda kasdedilenin light ürünler olduğunu sanıyordum. yarım yağlıya geçiş yapalım o zaman:)) işin garip yanı zaten light ürünlerin kalori olarak yarım yağlıdan uçurum derecesinde aşağı olduklarını söyleyemeyiz. yine bir piyasa kakalaması var desenize, bize light diye yutturuyorlar:20:

ben de light kaşar alacaktım, tam zamanında yetiştin:))

oh tamam ozaman rabiacım ekmeksiz sadece ıspanak yerim bol yoğurtlu. :56:
ardından ir yeiş çay patlattımmı tamamdır. aslında maden suyu içmek istiyorum ama hep almayı unutuyorum,ilk alışveriş listesine ekleyeyim unutmazsam tabi. kış aylarında hem iştah artııyor hemde hareket kısıtlanıyor işimiz zor gerçekten.
spor konusunda çok şanslısın o zaman rabiacım,ne güzel bende 2 senedir hala spora yazılacam. güya ekimde başlıcaktım ama abimin düğün olayı bütün planlarımı bozdu malesef. kendim için birşey yapamamak canımı sıkıyor. benim acil sıkılaşmam lazım spora bir başlasam 2 beden farkedeceğine,hatta kilo verip hamile kalmadan önceki kiloma düşeceğime inanıyorum. o kadar lambur lumburumki verdiğim kilo bile belli olmuyor. :85:
tabi yaa masala ara öğün cezası hatta okudum onu ama kafa işte. kabul ettiyse tamam ozaman 3 ana 2 ara öğün değilmi.

benimde aklıma ilk o marka geldi. sanırım daha garantili olur gerçi başka markanın varmı bilmiyorum ama sanırım yok canım.

o markanın süzme peyniriyse hiç problem yok, diğer arkadaşların da belirttiği gibi çok lezzetli bir peynir canım.

maden suyunu erteleme, ben hiç sevmediğim halde içiyorum ve faydası oluyor. iştahım kesiliyor:)

asumancım, senin gerçekten de kendin için bir şeyler yapman lazım. bunu yazdığın mesajlardan gittikçe daha iyi anlıyorum. bayramdan sonra biraz asılsan ve planladığın şeyleri uygulasan, ne güzel olur.

kızlaaaaarrrr 1 dilim kabak tatlısı 240 kaloriymişşşş
ama o bi dilim sanırım kabağın dilimidir dimi?? ben sadece 2 parmak kalınlığında ve boyunda yedim
şimdi telaş ettim eğer öyleyse hemen akşam meyvelerimi çıkarıyorum ve sizde uygun cezayı buluyorsunuz :((

dosbacım, günde iradene güzel hakim olmuşsun tebrik ederim. kabak tatlısı konusunda ben de arkadaşlara katılıyorum. 1 porsiyonun dörtte birini falan anca yemişsindir.

dosbacım kusura bakma hayatım bugün unutkanlık günüm belki yazdın görmedim ben,kuaförden sonra nire gitmiştin bacım sen. gitmişte perdeli pilavları yemiş gelmiş, afiyet bal şeker olsun,bizsiz boğazından nasıl geçti. :60:
canım günün güzel geçmiş sen mutlu olmuşsun ya gerisine ne gerek var. :70: bence hiçde kaçamak yapmamışsın hayatım aksine irade göstermişsin afiyet olsun canımm. :29:
bu arada pilavın tarifine baktım ilk misafirde yapıcam ama ondan önce deneme olsun diye bir ara akşam yemeğine yapayım,binaya dağıtırım artık azcukda ben yirim olmazmııı. :56:

azıcık ye tabii ki ya helaldir:)):9:

Hemen aydınlatıyorum Neyneysecim.
senin de yazdığın gibi beyaz kil su veya yağlarla karıştırılarak saçlara sürülüyor ve saç dökülmesini azaltarak saç köklerini besliyor.
Yeşil kil ise yüz için.
Yine içine karıştırılabilecek alternatifler var. ( su, elma sirkesi, kantaron yağı, gül suyu gibi)
Beyaz kil yüze sürülürse elbet onun da vardır faydası ama yeşil kilin daha iyi olduğunu biliyorum.
Bu arada ben fark etmemiştim kil için uygun gün olduğunu ama sabah kil maskesi yapmıştım.
Neyneysecim evde mutlaka maya vardır.
Biraz su veya elma sirkesi ekle içine 2 gün bile yaptığında aradaki farkı hissedeceksin.
Her gün yapıyorum ben düzenli bakalım.
Bakım olayını da abarttım bugünlerde..

Kesinlikle gayet memnun oldum neyneysecim.
Ve bugün çok düzenli yediğimi düşünüyorum.
Ve öğleden sonra fırsatım olmamasına rağmen doğru dürüst.

kil konusunda teşekkür ederim canım:71: en kısa zamanda yeşil kil alacağım inşallah. gerçi bugün mecburen beyaz kil ile yaptım. yarın da kil günüymüş ama üst üste zararlı olur mu?

bakım konusunda senden gayretlisi var mı ya:) bu arada ben kuru mayayı yapacağım inşallah. ancak bugün kil uyguladığım için cildimi bugünlük 2. birşeyle test etmeyim diyorum:9: yarına inşallah canım. bir de o pudra masken kafama yatmıştı.

Kızlar bu arada bugün Anketörlükte ilk deneyimimdi :))
Hoşuma gitti şimdilik.
Çok değişik insanlarla karşılaşıyorsun.
Bir de ev hanımları üzerindeydi yaşlı teyzeler falan vardı.
Beni de biraz tatlı dilli görünce baya sohbet ettik :)

hayırlı olsun ilk deneyimin canım.:34: teyzeler seni oğluna yazmıştır diyecektim ama diğer mesajında yazmışsın zaten:54:

Kızlar iyi akşamlar
adcım benim kızım patatesi çok seviyor ama tam bi makarna canavarı bayılıyor makarnaya ama yağsız salçasız olacak haşla koy önüne
Masalcım güzel bi iştir eminim büyükşehirde okumanın faydalarını görüyorsun benim küçük bi yerde okudum o yüzden pek avantajımız yoktu ama biz ev arkadaşımla kimseyede ihtiyaç duymuyorduk yetiyorduk birbirimize
Dosbacım iradenden dolayı tebrik ediyorum seni böyle devam edersen filinta gibi olacaksın eminim
Akşam yemeğimi yedim küçük bir kase kepekli makarna sadece haşlanmış
yanındada turşu ve sıkma portakal
birazdanda çay içecem
meyvayıda yiyince yazarım artık
suyumda 2.5 litreyi geçti

akşam yemeğin de çok güzel olmuş nurcum. :80: kepekli makarna iyi bir alternatif. afiyet olsun.

iyi aksamlar citir kizlar nasilsiniz ben iyi degilim agrilarim artti cok calisiyorum sizler nasilsiniz gecmise bioraz göz attiimm ama herkese cevap yazamadim takima dönmek istiyorum ama fazla vaktim olmuyor kilo almaya basliyorum nasil yaparim bilmiyorum
hasta olan arkadaslar var galiba onlara gecmis olsun
adcim ceza yemisin hayirli olsun
tanismadigim arkadaslar var onlar da iyidir umarim

geçmiş olsun, inşallah ağrıların azalır. bizler uğraşıyoruz işte kilo verme mücadelesinde:) inşallah sen de katılırsın aramıza.

Bugünün listesini yazayım ben de ...
Sabah suyla başladım.
Kahvaltıda peynirli tost
Ara da böğürtlenli çay
Öğle yemeği 4 köfte bir kaşık yoğurt
Arada 1 elma
Akşam 1 elma 1 portakal 7-8 badem.
Arada Ayran ..

masalcım bugün güzel geçmiş böğürtlenli çayının yanına 3 adet diyet bisküvi veya 1 kepekli galeta yiyebilirsin
melakoli canım hoşgeldin...kaptana soralım yerimiz var mı varsa bekleriz özledim
bana gelince masalcım hoşçakal diyemeden çıktım canım eşim geldi alışverişe gittik
yarın misafirim var ve ben evde olmaması gerekn kahvaltışık malzemeler aldım :)) belki bayramda kalanları kayınvalidemlere götürürüm
sonuçta komşuya dağıtamam sanırım :((

su konusunda kendimi aştım kızlar :))
2.5 lt oldu sanırım
tam bilmiyorum çnk arkadaşta içtiğimi tahmini olarak hesapladım

masalcım bugün güzel geçmiş böğürtlenli çayının yanına 3 adet diyet bisküvi veya 1 kepekli galeta yiyebilirsin
melakoli canım hoşgeldin...kaptana soralım yerimiz var mı varsa bekleriz özledim
bana gelince masalcım hoşçakal diyemeden çıktım canım eşim geldi alışverişe gittik
yarın misafirim var ve ben evde olmaması gerekn kahvaltışık malzemeler aldım :)) belki bayramda kalanları kayınvalidemlere götürürüm
sonuçta komşuya dağıtamam sanırım :((

Dosbacım gelişme var değil mi menümde?
Saçını beğendi mi eşin :)

akşam yemeğim hafif oldu
1 küçük kase çorba
haşlanmış karnabahar
1 dilim ekmek
1çb yoğurt

meyve olarakta kavun yemeyi düşünüyorum şimdi (1 dilim)

Akşam yemeği gayet güzel olmuş Dosbacım ama bence bu saatte yemesen daha iyi olur kavunu ..

eşimi saçımı beğendi...kaşımı da :))
valla normalde bu saate kalmıyorum ama diyetisyenim saatleri çok öenmsemiyo hatta sütümü özellikle yatmadan 30dk önce içmemi sölüyo ama nedenini sormadım

Back