- 31 Ocak 2021
- 507
- 1.511
- 63
YaaaO 1500 ip yakmıştır hepsini merak etme.. İdolümsün
Peki ip atlamak çof faydalı I yani faydasını gördün mü. Çünkü bana egzersiz spor yapmak zor geliyor belki ip atlarımYaaa
Aslında ip atlamanında teknikleri var. Ve bu sayede yorulmadan nefes nefese kalmadan atlanıyor . İlk zamanlarımda 30 tane atlayınca tıkanıyordum. Öğrene öğrene arttıra arttıra bu sayılara geldim. Senin yaptığın tibet egzersizi benim çok ilgimi çekti kesinlikle güzel şekilde araştıracağım
ortalik karisti kim kiminle yarisiyor belli degilafrasyab08 ile de yarışmıyor musun?
Ben faydalı olduğunu düşünüyorum. Zaten önemli olan spor esnasında nabzın yükselmesi. İp atlarken hem nabız yükseliyor hem tüm vücut çalışıyor. Tavsiyem 100 ip + bölgesel hareketler karın olsun bacak olsun baya toparlıyor. Hem kilo verip hemde bölgesel incelme sağlıyor.Peki ip atlamak çof faydalı I yani faydasını gördün mü. Çünkü bana egzersiz spor yapmak zor geliyor belki ip atlarım
Yap canım tibeti de tavsiye ederimYaaa
Aslında ip atlamanında teknikleri var. Ve bu sayede yorulmadan nefes nefese kalmadan atlanıyor . İlk zamanlarımda 30 tane atlayınca tıkanıyordum. Öğrene öğrene arttıra arttıra bu sayılara geldim. Senin yaptığın tibet egzersizi benim çok ilgimi çekti kesinlikle güzel şekilde araştıracağım
Sana da tibeti tavsiye ederim. Başlangıç 5 dk nı bile almıyor ama faydaları müthiş. İpi de ekstra atlarsın.Peki ip atlamak çof faydalı I yani faydasını gördün mü. Çünkü bana egzersiz spor yapmak zor geliyor belki ip atlarım
Neden yoksunki.. Korktun muortalik karisti kim kiminle yarisiyor belli degilben bu hafta yokum yarista ama iyi bir sonuc alicam insallah
Ben de dün 100 iple başladım. Pazartesi de tibete başlamıştım. Yarın tibet 5 tekrar olacak.Ben faydalı olduğunu düşünüyorum. Zaten önemli olan spor esnasında nabzın yükselmesi. İp atlarken hem nabız yükseliyor hem tüm vücut çalışıyor. Tavsiyem 100 ip + bölgesel hareketler karın olsun bacak olsun baya toparlıyor. Hem kilo verip hemde bölgesel incelme sağlıyor.
Dur bakalım deniyicem bugünSana da tibeti tavsiye ederim. Başlangıç 5 dk nı bile almıyor ama faydaları müthiş. İpi de ekstra atlarsın.
yok hic korkmadim hatta bu hafta iyi bir sonuc alacagima inaniyorumNeden yoksunki.. Korktun mu
Nasıl istersenyok hic korkmadim hatta bu hafta iyi bir sonuc alacagima inaniyorum
senleMehtoskuzu yarisin ben kazananla haftaya kapisirim
canim gonul rahatligiyla git ye eglen. 1 gunden bisey olmaz aksami hafif tutarsinYarın arkadaşlarımla buluşacağım. Burgere gidecekmişiz. Şimdiden kendimden ve sizden özür diyorumGönlümü sabah akşam az yiyerek ve dengeleyerek rahat tutmaya çalışacağım
Öyle yapacağımmcanim gonul rahatligiyla git ye eglen. 1 gunden bisey olmaz aksami hafif tutarsin
Nasıl yani başka bişey yemedin mi?selam kizlar
menumu yazayim
11.00 kahvalti ne var ne yok yedim
19.00 ton balikli salata
1 lt su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?