- 24 Şubat 2021
- 258
- 343
- 23
- 26
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay o cips keske erken saatlerde olaymış ama olsun bence yakmıştırsın tebrikleer devammMenüm
Güne iyi başladım da sonunu batırdım
Kahvaltı 11.00
Yarım lt limonlu su
1fincan yeşil çay
1ıspanaklı peynirli omlet
Bir kaç zeytin
Biraz beyaz peynir
Öğle 14.30
Sade Türk kahvesi
1dilim havuçlu kek
Akşam 19.00
1pors makrna
1kase yoğurt
2 bardak çay
9,10 parça barbekü cips
3lt su daha devam ediyorum.
8 set karın çalıştım.
Bence güzel bir menü. Daha ne olsun10.00
-7zeytin
-1kk peynir
-domates + havuç
-2 yumurta ile mısırlı sucuklu omlet
-4 yk yulaf lapası
-bol yeşillik
12.40: Türk kahvesi+ 5 kuru erik
14.20: 1 fırında kereviz+ brokoli salatası
18.40
-4 yk biber kurusu yemeği
-2 yk taze fasulye
-2 yk etli patates yemeği
-peynirli salata
2 lt su
1000 ip + karın egzersizleri
Ayy ben de öyle çıkacağım muhtemelen ne lavaboya cikabiliyorum ne düzgün uyuyabiliyorum geceleri. İki gündür sabahları parmaklarım şişmiş halde kalkıyorum canım acıyor hareket ettirirkenCuma:73.45
Bugün:73.90
Fark:+450
Ödem onlar ödem![]()
Benimde öyle bu aralar. Oysa yeşil çay olsun maydanoz sapı olsun ya da su olsun hepsini tüketiyorum. GaripAyy ben de öyle çıkacağım muhtemelen ne lavaboya cikabiliyorum ne düzgün uyuyabiliyorum geceleri. İki gündür sabahları parmaklarım şişmiş halde kalkıyorum canım acıyor hareket ettirirkenkendinden beklentim yok o yüzden
kızgın olduğunu biliyorum kaptanım ama kıyamadın da izinli yazdın beni listede gördümSadece kendi kendini kandırıyorsun bence yazı beklemene gerek yok. Neden yaza daha zayıf girmeyi düşünmüyorsun ki?
Bu yazı da pandemiyle geçireceğiz, öyle görünüyor çünkü. Madem çocuklar okula başladı, çişlerini de öğrendi. Sıra sana gelmiş artık. Hadi bi silkelen kendine gel. Sana bıraktığın için ayrıca kızgınım haberin olsun![]()
Ne yani takıma dönebileceğin kiloya maximum 3 kilo var ve yaza kadar mı diyorsun? Doğru mu anladım? İnan bana. 1haftada dönebilirsin. Ödem gitse gelirsin o kiloya sana inanıyorum. Sabahları limonlu su iç günde rn az 2litre su iç. Yeşil çayı hergün tüket bak yapabilirsin hadi gel aramıza![]()
Gel senle de kapışalımmaalesef takıma dönebileceğim kiloya sanırım 14 kilo kadar var 136,8 kiloyum bu sabah itibariyleprofili güncellemedim bakmadım hiç daha
Olsun sabret, pes etme bence yapabilirsin neler var neler. İnşallah dönersinmaalesef takıma dönebileceğim kiloya sanırım 14 kilo kadar var 136,8 kiloyum bu sabah itibariyleprofili güncellemedim bakmadım hiç daha
Allah yardımcın olsun bol bol dua et inşallah kolay atlatırsın bu dönemiHafta sonu hepimize ne oldu böyle? Oğlumun ikinci azı dişleri çıkıyor gece de gündüz de huzurumuz yok 5 saatlik uykularla duruyorum ama yetmiyor
Pazartesi de mi tartılmamız gerekiyorrCuma:73.45
Bugün:73.90
Fark:+450
Ödem onlar ödem![]()
Olsun kııız, yakmak için yollar dene. Kayınvalidem hala gitmedi bana baksana bi hareket bile yapamıyorum. Sabah boğazım ağrıyarak uyandım. Sıkıntılıyım yani ama, yapılamayacak bişey yok benceGünaydın
Dünkü menüm
11:30
Sade kahve
12:30
Kuşbaşı dürüm
Yayla çorbası(dövmeli)
19:00
Yumurtalı patates
Lavaş
Yayla çorbası
Su:3 litre
Spor
Tibet egzersizi
100 ip
Buraya kadar herşey kısmen de olsa güzeldi ama gece yatmadan yedim yaaalisteye biran önce girmem lazım.. Oto kontrol şart.
Hiçbir şey olmamış gibi devam ediyorum moral bozmadan.. Haklısın canım hareket şartOlsun kııız, yakmak için yollar dene. Kayınvalidem hala gitmedi bana baksana bi hareket bile yapamıyorum. Sabah boğazım ağrıyarak uyandım. Sıkıntılıyım yani ama, yapılamayacak bişey yok bence