Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Demekki tartı öncesi günü bulgur yemiyomuşuuz:))

Ada çayı iç canım söktürür.

Süper.. 5 günde 1 küsür kilo gitmiş bilee.. Tebrikler🌸🌸

Tebrikler🌸🌸

Sen de mi 2 günlüksün.. Tebrikler 🌸🌸

Görücez tabikii😍

Diyelim ve görelim seni de burda canım😘

Tebrikler 🌸🌸

Dediği gibi değil yaniii 😀😀😀
Kız sorma o 1 kilo beni gaza getirmeye yetti bile :KK48:

Merhaba arkadaşlar pek iyi bir hafta geçirmedim doğrusu annemin sağlık problemleri var kanser yine yenilendi ve ameliyat olacak İstanbul’a geleceğim 10 güne kadar.
Kendi içimde ailevi problemlerim var boşanıyorum muyum boşanmıyorum muyum eşimle sıkıntılarımız var.
Bu durumda ne yedim içtim pek bilmiyorum
Ama sabit kalabildim. İşte böyle kendinize iyi bakın
ah canim ya ben de bu kiz kac gundur nerelerde diyordum. bildirim yapmani bekledim. yapmasaydin soracaktim sesin niye cikmiyor diye. zor zamanlardan geciyorsun Rabbim yardimcin olsun, annene tez zamanda sifa versin, evlilik konusunda da hayirlisi olsun insallah.

pessinus pessinus , canım bizim okula resmi yazı geldi az önce, öğretmenler için e nabızdan randevu alarak,yada randevu almadan ilimizdeki askeri hastaneye giderek covid 19 aşınızı yaptırabilirsiniz diyor, bilgin olsun.
Farklı iller için durum nedir bilmiyorum tabi.

pessinus pessinus , canım bizim okula resmi yazı geldi az önce, öğretmenler için e nabızdan randevu alarak,yada randevu almadan ilimizdeki askeri hastaneye giderek covid 19 aşınızı yaptırabilirsiniz diyor, bilgin olsun.
Farklı iller için durum nedir bilmiyorum tabi.
Bugün okuldayken gelen yazı olmadı ama takipteyim canım ben de teşekkür ederim:KK68:

Merhaba buraya davet edildim biraz önce 🤗

Üye adım:Tostombalakanne
Yaşım:30
Kilom :67
Hedef kilom: 49
Boyum:154 cm
Medeni halim:Evli 7 yılım bitmek üzere
Çocuk: 2 tane kızım var 5.5 ve 2.5 yaşındalar
Daha önce katıldım mı: Hayır
Kilo alma sebebim: 2 doğum iştah kontrolü problemim var
Hoşgeldin, ama sanki son zamanlarda pek katılım yapmıyorsun gibi. Benimde 6 ve 4 yaşlarında oğullarım var. Boyumuzda aynı başlangıç kilom benimde 67/68 arasıydı 4 kg gitti şimdiden.
İştah hepimizin sorunu birde çocukların yemediğini yeme sorunu
Geçmiş olsun canım annene, Allah şifa versin inşallah 🤲
Senin için de ne hayırlı ise o olur inşallah, dualarımdasın❤️

Çok geçmiş olsun cnm, inşallah en kısa sürede sağlığına kavuşur annen 🤲 senin içinde hakkında ne hayırlısıysa o olsun inşallah ❤️

Ellerine sağlık canım.. Haftaya süper bi liste olacak inşallah.. E ben de girersem listeye 😍😍😍😍özlemişim yarışma heyecanını... Hep ertelediğim cardio sporlarına başlamalıyım bu hafta. Lafamda planlar planlar.. Bu kilolar ya gidecek ya gidecek🎓🎓🎓🎓🎓

Bu ne güzel bi rakam 😍😍😍tebrikler

Tebrikler canım🌸

Sağlık olsun gerisi boş canım. Beklentilerine son ver ve giç bişeyi takmamayı öğren. Her şey olacağına varır.. Sen rahat ol yeter. Allah yar ve yardımcın olsun🌼

Olabilir tabiki.. Hangi takımda yarışmıştın?

Gönülcüm Allah annene acil şifalar versin. Eşinle olan sıkıntılarından en yakın zamanda kurtulursun inşallah dualarım seninle Allah gönlüne göre versin :KK200:

ah canim ya ben de bu kiz kac gundur nerelerde diyordum. bildirim yapmani bekledim. yapmasaydin soracaktim sesin niye cikmiyor diye. zor zamanlardan geciyorsun Rabbim yardimcin olsun, annene tez zamanda sifa versin, evlilik konusunda da hayirlisi olsun insallah.
Kızlar Allah sizden razı olsun. Çoğu derdi sıkıntımızı burada birlikte paylaşıyoruz. Annem için dualarınızı rabbim kabul etsin. Benim içinde bakalım ne olacak. Bu gurbet elde yalnızdım şimdi hepten yalnızım. Ama terapi sürecim devam ediyor o bana çok iyi geldi. Ehliyet ve araba işimi de halleşeyim sonra dil kursu sonra bomba gibi ortamlardayım.

😂 Anam nerelerde karşılaştık gene 🙈 bende kimyasal gebelik geçirip ayrılmıştım takımdan hormon tedavisine falan başlamıştım hatırlatmısın bilmem 😌
Nikin yabancı gelmedi zaten. Demekki unutmamışım:KK200:
Senin kilo çok değil zaten.. Çabucak ulaşırsın inşallah hedefine.. Hedefin kaç kilo?

4 mart perşembe menüm

10:30
Zeytin salatası
3 çeşit peynir
Siyah zeytin
Simit
Taze pide
Lorlu börek
Ayva,erik reçeli
İçi cevizli kuru kayısı

11:30
1 dilim yaş pasta
Kahve
:oops::KK22:
17:30
1 porsiyon yaprak sarma
2 kaşık yoğurt

Spor
3 saat yürüyüş (ayaklarım sızlıyordu akşam:ruh:)
Tibet egzersizi 3 tekrar

Su
2 litre

Kitap
Yesribde Bahar

Bugünkü menüm

11:00
Sade kahve

12:30
2 haşlanmış yumurta
1 porsiyon yoğurtlu karnıbahar
1 avuç çiğ fındık

18:30
1 kase yayla çorbası
Peynir
Zeytin

Spor
Tibet egzersizi 3 tekrar
1 saat yürüyüş

İyi akşamlar kızlar menümü paylaşayım ben de
7.30
1 haşlanmış yumurta,3 kiraz domates,5 zeytin,maydanoz,dereotu,nane,2 parmak peynir,1 dilim tam buğday ekmeği
10.00
1 küçük muz
13.30
1 tabak kabak yemegi,1 dilim tam buğday ekmeği
16.00
4 kaşık yoğurt,1 çay kaşığı zencefil,1 çay kaşığı zerdeçal
3 kaşık bulgur pilavı,2 köfte büyüklüğünde tavuk,salata
21.00
1 elma ve 4 kaşık yoğurt yiyeceğim.
Su 2 litre şimdilik,Leslie 5k walk

Nikin yabancı gelmedi zaten. Demekki unutmamışım:KK200:
Senin kilo çok değil zaten.. Çabucak ulaşırsın inşallah hedefine.. Hedefin kaç kilo?
51 kilo ile mezun oldum ben bu takımdan cnm, ama korumayı başaramıyorum ona uğraşıyorum 🙈 bu dönemde evden çalışınca iyice hantallaşıp 55 kiloya çıktım geri

10.45
-7zeytin
-1kk peynir
-domates
-2 yumurta
-4 yk yulaf lapası
-köz biber + mısır
-bol yeşillik

11 45: türk kahvesi+ 5 kuru erik

13.45: kakao + muz +süt
15.30: yeşil elma
17.00:sütlü kahve

18.45:haşlanmış brokoli+karnabahar+pancar+ mısır+köz biber+2 yk yoğurt
3 yk tavuk göğsü

21.00: 1 küçük baklava+ 1 yk yoğurt

2.5 lt su
1 mile leslie+ 1300 ip+ karın

10.45
-7zeytin
-1kk peynir
-domates
-2 yumurta
-4 yk yulaf lapası
-köz biber + mısır
-bol yeşillik

11 45: türk kahvesi+ 5 kuru erik

13.45: kakao + muz +süt
15.30: yeşil elma
17.00:sütlü kahve

18.45:haşlanmış brokoli+karnabahar+pancar+ mısır+köz biber+2 yk yoğurt
3 yk tavuk göğsü

21.00: 1 küçük baklava+ 1 yk yoğurt

2.5 lt su
1 mile leslie+ 1300 ip+ karın
İp 1300 müü :KK9::KK9:muhteşemmm

Benim kilomla aynı olan var mı? Bu hafta yarışalımm:rolleyes:

Kızlar ben geldim ama çok vaktim yok. Listeyi bugün hazırlayamayacağım. Souldfly Souldfly senin menünü göremedim canım. Menülerini kamptan döndüğümde mutlaka kontrol edeceğim.

Kızlar bu arada aslında bu hafta 1 kilo vermişim. Diyetisyenin tartısında 70.8 çıktım. Geçen hafta onun tartısında 71.8 dim. Benim evdeki tartılar hep fazla tartıyor anacımmmmmm :süslü::süslü:

Pazartesi görüşmek üzere. Lütfen hafta sonunu herkes kaçamaksız geçirsin.

Gonul83 Gonul83 cüm annen için çok çok geçmmiş olsun canım. İnşallah bir an önce güzel haberlerini duyarız :dua:

Demekki tartı öncesi günü bulgur yemiyomuşuuz:))

Ada çayı iç canım söktürür.

Süper.. 5 günde 1 küsür kilo gitmiş bilee.. Tebrikler🌸🌸

Tebrikler🌸🌸

Sen de mi 2 günlüksün.. Tebrikler 🌸🌸

Görücez tabikii😍

Diyelim ve görelim seni de burda canım😘

Tebrikler 🌸🌸

Dediği gibi değil yaniii 😀😀😀
Şimdi gördüm hemen yapıyorum😘😘😘

Çok teşekkür ederim canım. Daha iyisi senin olsun inşallah :KK36:

Hemen kontrol edeceğim ne zaman listeye girebileceğini :KK39:

Öğün atlamak iyi bir şey değil canım. Ben senden üç ana öğün duruma göre de ara öğünler bekliyorum. Akşamı bu kadar erken kapatmaman lazım. Börek ve çörek hiç olmamış. Su ve yürüyüş güzel. Hareket mutlaka şart. Ama hem yasaklı yiyeceklerden uzak durman gerekiyor bu dönemde hem de tok olman lazım. Menünde hiç salata yok? Protein yok denecek kadar az. Bu menünü hiç beğenmedim.

Hayır hayır yazman lazım. Bekliyorum yazmanı. Kötü de olsa bütün menüleri görmek istiyorum :KK39:

Biraz sabredersen o isteğin geçecek emin ol. Ben iki haftadır tek lokma kaçamak yapmadım ve şu an canım hiçbir şey istemiyor. Hatta mutfakta çok sevdiğim baklavalardan var ve yemek aklıma bile gelmedi. Eskiden olsa kutuyu bitirirdim. Şimdi aklıma bile gelmiyor. Sende de öyle olacak ama biraz sabır lazım. :KK39:

Onlar spor yaptırıyordur sana zaten ama hem onlarla oynayıp hem de bazı sporları yapabilirsin. Bir taşla iki kuş olur. Yaşları kaçtı çocukların?

Ahhhhh ahhhhh su meselesini bi halletsek çok güzel gidecek o kilolar. Suya çözüm bulmamız lazım.

Çok teşekkür ederim canım. Sen de gel :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Regl sorunu her zaman var mıydı? Çünkü çok ciddi bir artış var. Bu haftaki sonucun resmen takım ortalamasını yuttu. Bunun cezası olarak haftaya senden çok iyi bir sonuç bekliyorum. Bu haftanın ortalaması 0,30'un altında kaldığı için sarı kart aldık yine. Geçen haftaki birinciliğimize büyük ihtimal bu hafta sonunculuk eklenecek. Ayrıca hazır ol bu sonuçla bireyselde de sen sonuncusun muhtemel. Bu kötü sonucu ancak haftaya çok iyi bir sonuç alarak affetirebilirsin ona göre. Akşama menünü bekliyorum mutlaka. Bu hafta tek tek özellikle senin menüleri görmek istiyorum. Anlaştık mı? Bak ben de sana yaklaştım. Böyle gidersen seni geçerim. O nedenle kendine gelmen lazım .
Yaaa 😢😢aslında hiç kaçamak yapmıyorum ama regl bir hafta gecikti o yüzden çok fazla şiştim. Yok aslında düzenli ama son bir haftadır biraz stresliyim büyük ihtimalle stresten attı ileriye 🤦‍♀️🙈

İyi akşamlar

11:30
Yarım tabak çiçek dolması(bulguru çok)
3 zeytin
3 küçük hurma

15:00
1 küçük portakal, 1 mandalina, yarım elma,

18:30
1 tabak arabaşı çorbası, yarım kase kadar çiçek dolması , 1 hurma.

2 litre su, 1 saat dışarda gezinti.

Back
X