- 20 Ocak 2012
- 25.928
- 34.600
- 798
- 43
Umarım iyi gelir canım yasaklı falan hiçbir şey söylemedi bana açıkçası ve metabolizma hızlandıracak çay tarifleri falan da verdi hatta.makarna var menumde düşün![]()
Benim menülerde de var makarna

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Umarım iyi gelir canım yasaklı falan hiçbir şey söylemedi bana açıkçası ve metabolizma hızlandıracak çay tarifleri falan da verdi hatta.makarna var menumde düşün![]()
Bizim il her şeyde en sonlarda yapar küçük il olmamıza rağmen.kirmizi durumdayız bir de haritada
Diyetisyenin bana söylediği de o oldu hatta ara uzadıkça gelen her yiyeceği yağa dönüştürmeye çalışıyor metabolizmamiz dedi gayet mantıklı. 3 gündür öğün sayımı ve miktarlarını artırdım kendiliğinden gitmeye başladı kilolarSarma miktarı biraz fazla göründü gözüme ama onun haricinde güzel bir menü olmuş. Şimdiye kadar deneyimlediğim kadarıyla canım iki öğün genelde metabolizmayı yavaşlatıyor. Üç öğüne geçme şansın varsa eğer bence üç öğüne geç çünkü şu an ki kilona göre şu yediklerin çok az olmuş.
Aynen aynen bulgur pilavıyla dönüşümlü hatta. Yarından itibaren başlıyorum nasipse hatta bu süreçte sadece yürüyüş ya da Leslie yapmayı düşünüyorum. Ölçülerimi de alayım fark var mı bakacagimBenim menülerde de var makarnaDün mesela öğle yemeğinde 3 kaşık makarna vardı.
Zehirli ottan çorba mıEvet düzenli beslenmede istikrar çok önemli
Ben taştan yumuşak herşeyi yerim zira dediğin gibi beynim aç olunca mide ne olsa kabul ediyor
Mersin ben :))
Tirşik yöresel bir yemek evet.. Zehirli pancar ile mayalanarak yapılır.. Zehirli bir ot olduğundan bilir kişiler tarafından yapılması gereken bir çorba ama çok da şifalı bir çorba..
Tibet egzersizini de netten inceleyebilirsin balım..toplamda 5 hareket, 3 tekrarla başlanıp her hafta 2 yükselterek 21 de sabitlenen bir egzersiz.. Çakraları açıyor ve enerji veriyor.. hem vücut şekilleniyor hem iştah kapanıyor..1 gün unutma hakkın var.. Dinlenme sayılıyor. 2 gün unutursan başa yani 3 tekrara dönüyosun..
Yeni başladım ben de bakalım..
Hoşbuldumm, inşallah canım.
Hoşbuldumm
Suyu sevmiyorsan aromalar kat içine sevdiğin tatlandır yani. Limon, kabuk tarçın vs. Sevdiğin bi meyveyi bile koyabilirsin neden olmasın? Salatalık çok iyi olur tavsiye ederim.evet su icmek gercekten de istahi kesiyor. maalesef suyla cok aram yok. bu yuzden de surekli biseyler atistiriyorum
Ekmek ve mantı yerine enginarı 4 tane yeseydin ne güzel olurduselam kizlar
niyetliydim bugun
aksam 7 de 2 tane enginar, 1 bardak ayran, 2 kasik manti, 2 dilim ekmek, zeytin, peynir
Hayrını gör, musmutlu kullan yeni telefonunu şekerimAman allahım ne kadar geçmiş birikmiş şoklardayım. Geçen hafta telefonumu yenilemiştim. İyi bir markanın yüksek bir modeline iyi bir meblağ ödeyerek aldığım bir haftalık telefonun mikrofonu bozuldu dün. Bugün sabah apar topar izin alıp Ankara’ya servise götürdüm. O yüzden hiç gelemedim. Çok şükür telefonu yenisiyle değiştirdiler. Birazdan pc başına geçip geçmişe hızlıca bir göz atayım.
Eğer takılıp kaldıysan yakmaya çalış derim. Yani spor spor spor.. Benim en eksik olduğum konuBu arada evet çok kalmadı ama takıldım aylardır aynı yerdeyim 3-4 kilo daha vermek istiyorum nasipse. Umarım beslenme şeklimi değiştirerek gerceklestirebilirim
Oooo Allah yardımcın olsun... Epey çokmuş işin..Kızlar ayrıca yarın kızımı okuluna götürmem gerekiyor. O yüzden bildirimlerimiz en geç saat 11:30’ da bitirmiş olalım. Listeyi paylaşmadan evden çıkmak istemiyorum çünkü okulu uzakta. Eve dönmem akşamı bulacak. Saat 17:00’de diyetisyen kontrolüm var. Daha valiz hazırlamamız gerekiyorBiri bana yardım etsin yaaaaaa
Anka da mı burdaaYarın bildirim bekliyorum Ankacımmmmmmm![]()
TabikiiiZehirli ottan çorba mıbiz mercimeğe devam edelim en iyisi
evet çok ilgimi çekti tibet egzersizi. Kayınvalidem gidince bakıp yapıcam unutursam hatırlatır mısın
![]()
Sabah mantar sote nasıl yedin kıızİyi akşamlar arkadaşlar
10.00
Çeyrek ekmek, 5 kaşık mantar sote, 3 zeytin
14:30
1 kase mantı, yarım elma, 1 küçük hurma
18:30
Çeyrek ekmek, balık, salata
2.5 litre su, 1 saat dışarda kızımı gezdirdim.
Ekmeksiz bir gün mutlu uyumaya sebeptir. TebrikleeerrMerhaba kizlar
Kahvalti 10
Yarim tereyagli yumurta 1dilim peynir 3 zeytin
Ara öğün 13.30
3 pankek 1 avuc cekirdek
15.30 3 kasik mercimek corba
Aksam 18.00
Cacikli Arap köftesi 1tabak dolusu
Su 1.5 lt yapmaya calisicam
Allah kabul etsin inşallah su içmeye çalışsaydın keşke yatana kadar. Yürüyüşle de kuş gibi hafiflerdin oruç akşamları insana bi ağırlık çöküyorselam kizlar
niyetliydim bugun
aksam 7 de 2 tane enginar, 1 bardak ayran, 2 kasik manti, 2 dilim ekmek, zeytin, peynir
İnşallah çünkü 2gğn oldu ve benim aklım hep çikolata yemekte bian bile unutmuyorumİnanamayacağın kadar çok fark edecek![]()
Hanş bize çay tarifleriiUmarım iyi gelir canım yasaklı falan hiçbir şey söylemedi bana açıkçası ve metabolizma hızlandıracak çay tarifleri falan da verdi hatta.makarna var menumde düşün![]()