Teşekkürler tatlım.Kilonu görünce sevindim desem bana kızar mısıninsan destek aradığı bu dönemde kendine yakını görünce daha da hevesleniyor birlikte başaracağız ben çok inanıyorum gerçekten en az 10 kilo vermem gerekiyor. Yapabiliriz
Bende kısa zaman önce 83kiloyu görmüştüm. Daha doğrusu 7ay önce falan. Evleneli 7ay oldu ailem yemeyi aşırı seven insanlar ve hiç bi yeme düzeni yoktu. Ama eşim öyle değil o yüzden biraz düzenli olunca kendiliğinden gittiğini gördüm. Aslında en önemlisi düzenli beslenmek gerçekten. Hani ne yediğinin farkında olarak yemek. Yerken iyice ona odaklanmak hani mesela tv karşısındaki o atıştırmalıklardan uzak durmaktan falan bahsediyorum. Özellikle geç saatlerde. İlla bişeyler yiyeceksem leblebi siyah üzüm kayısı vs. Siz ne seviyorsanız. Yalnızca elim boş durmasın istediğim için bunlar benim beynimi doyuruyordu aslında. Anlamamız gereken şu diye düşünüyorum. Karnımız değil beynimiz açTeşekkürler tatlım.
Sen 79 sun sanırım.
Ah o 85 i ben hiç sevmedim. Ne ara oldum anlamadım. Yemek yemeyi çok seviyorum hem de en istikrarlısından
Ben 20 kilo versem süper olacak
Birbirimize destek olarak başarıcaz inşallah
GünaydınnnGünaydın kızlar güzel bir gün diliyorum herkese@Akrrep canım sen de hoşgeldin istikrarlı olduktan sonra elbet gidecek kilolar
Bu arada kizlar iki gündür okula gidiyorum diye erken kalkıp kahvaltımı erken yapıyorum öğle öğünü falan yapıyorum ve çok yemiş olmama rağmen kilom azalmaya başladı. İki öğün bana hiç uymuyor aylardır aynı yerdeyim. Umarım devam eder kilo kaybı. Bu arada bugün diyetisyen randevum da var umarım işime yarar
Aman Allahım mükemmel. Vallahi tebrik ederim. Sabahları türk kahvesi inanılmaz dinç tutuyor ve kilo kaybı sağlıyor gerçekten. Yanınada ılıksuya limon sıkın biraz hergün deneyin mutlaka farkı göreceksiniz. Bu arada nerelisiniz? Tirşik çorbası nasıl bişey merak ettim3 Mart Çarşamba menüm
10:00
Türk kahvesi (sade)
12:00
2 haşlanmış yumurta
1 çiğ havuç
17:30
1 kase tirşik çorbası
2 porsiyon yaprak sarma
2 kaşık ev yoğurdu
Su
2 litre
Spor
Tibet egzersizi
Kitap
Yesribde Bahar
Değişikliğin etkisi var diye tahmin ediyorum ben de bir de evde depresyon modundaydim dışarı çıkmak iyi geldi daha enerjik hissediyorum tabi gece uykum 5 saate düşünce pilin 15-16 gibi bitiyor ama olsun buna şükürGünaydınnnumarım işe yarar. Bence bu tempo size kilo kaybı sağlamış. Sonuçta sporun hareketin önemini hepimiz biliyoruz vücud normalden farklı hareket edince hemen farkediyor sahiden. Umarım kolayca hedefe ulaşırsınız
Gozunuzaydin canimBaşka bir takıma geçiş yapmıştım Canım, ama oraya da ara vermek zorunda kaldim
Hamileyim
HosgeldinizMerhaba 13.takım.
LAydLiNe kaptanımın daveti ile geldim.. Hem de en şişko halimle...
Burası hepimize iyi gelsin hedefimize ulaşalım birlikte..
Not: şu minnak bol hareketli smiller neden ben de çıkmıyor. Ben mi bulamıyorum acaba?
Uyku düzenidee önemli. Erken kalkmanın müthiş faydası var. Hep böyle enerjik olmanı dileriim. Evde gerçekten insan depresyona giriyorDeğişikliğin etkisi var diye tahmin ediyorum ben de bir de evde depresyon modundaydim dışarı çıkmak iyi geldi daha enerjik hissediyorum tabi gece uykum 5 saate düşünce pilin 15-16 gibi bitiyor ama olsun buna şükür
evet su icmek gercekten de istahi kesiyor. maalesef suyla cok aram yok. bu yuzden de surekli biseyler atistiriyorumAhh şu akşam çayı boş içememeler. Tatlı krizlerii. Brn hiç bişey yemedim bugün 6bucuktan sonra ve inanamadım. Sürekli az az şişe elimde su içtim o benim yeme ihtiyacımı kesti desem inanır mısınız
hosgeldin canim. menun guzel. hadi bakalim iyi basladin insallah devami gelir3 Mart Çarşamba menüm
Türk kahvesi (sade)
2 haşlanmış yumurta
1 çiğ havuç
1 kase tirşik çorbası
2 porsiyon yaprak sarma
2 kaşık ev yoğurdu
Su
2 litre
Spor
Tibet egzersizi
Kitap
Yesribde Bahar
Günaydın kızlar güzel bir gün diliyorum herkese@Akrrep canım sen de hoşgeldin istikrarlı olduktan sonra elbet gidecek kilolar
Bu arada kizlar iki gündür okula gidiyorum diye erken kalkıp kahvaltımı erken yapıyorum öğle öğünü falan yapıyorum ve çok yemiş olmama rağmen kilom azalmaya başladı. İki öğün bana hiç uymuyor aylardır aynı yerdeyim. Umarım devam eder kilo kaybı. Bu arada bugün diyetisyen randevum da var umarım işime yarar
Evet düzenli beslenmede istikrar çok önemliBende kısa zaman önce 83kiloyu görmüştüm. Daha doğrusu 7ay önce falan. Evleneli 7ay oldu ailem yemeyi aşırı seven insanlar ve hiç bi yeme düzeni yoktu. Ama eşim öyle değil o yüzden biraz düzenli olunca kendiliğinden gittiğini gördüm. Aslında en önemlisi düzenli beslenmek gerçekten. Hani ne yediğinin farkında olarak yemek. Yerken iyice ona odaklanmak hani mesela tv karşısındaki o atıştırmalıklardan uzak durmaktan falan bahsediyorum. Özellikle geç saatlerde. İlla bişeyler yiyeceksem leblebi siyah üzüm kayısı vs. Siz ne seviyorsanız. Yalnızca elim boş durmasın istediğim için bunlar benim beynimi doyuruyordu aslında. Anlamamız gereken şu diye düşünüyorum. Karnımız değil beynimiz aç
Aman Allahım mükemmel. Vallahi tebrik ederim. Sabahları türk kahvesi inanılmaz dinç tutuyor ve kilo kaybı sağlıyor gerçekten. Yanınada ılıksuya limon sıkın biraz hergün deneyin mutlaka farkı göreceksiniz. Bu arada nerelisiniz? Tirşik çorbası nasıl bişey merak ettimtibet egzersizinide bilmiyorum açıkçası
Hoşbuldumm, inşallah canım.hosgeldin canim. menun guzel. hadi bakalim iyi basladin insallah devami gelir
HoşbuldummGünaydın kızlar.Nasil bakalım herkes.??
Yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz.
HoşbuldumHosgeldiniz
Öğretmenim canım, şimdilik evden canlı derslere devam ediyorumAmaaaannn
Kafamda neler kurdum ben de.. Hemşire oldun dr oldun. Nöbetteydin vs vs
Kurtardın beni hayalhanemden
Allah kabul etsin orucunu tatlım.
İftar sonrası yenenler yakmış seni. İftarda yenen 5 hurma da çok olmuş. Akşam şekerden ne kadar uzak o kadar giden kilo
Doğru söze ne denirRabbim kabul etsin inşallah. Keşke sahurda pirinç yemeseydin. Onun yerine 1dilim kepek çavdar ekmeği falan yeseydin daha doyurucu olurdu. Ve iftardaki hurmaları akşam üzeri yesen belkide 20.00 tatlılarını hiiç yemeyecektin. Suyu iftardan sonra bu kadar içebilmeni tebrik ederim
K.maraşta da tirşik yapılır ve sevilir, ben hariç3 Mart Çarşamba menüm
Türk kahvesi (sade)
2 haşlanmış yumurta
1 çiğ havuç
1 kase tirşik çorbası
2 porsiyon yaprak sarma
2 kaşık ev yoğurdu
Su
2 litre
Spor
Tibet egzersizi
Kitap
Yesribde Bahar
Teşekkür ederim canım darısı sizlere okul evet birçok açıdan daha iyi tabi çok yüksek riskli bir bölgedeyiz ve okulda olmak biraz ürkütüyor işin açığı. Diyetisyenle de az önce görüştüm Kayseridenmiş.pessinus , canım okula başlamışsın, hayırlı olsun, darısı başıma çok özledim okula gitmeyi..
Diyetisyene de başlamışsın, çok iyi olmuş, gelişmeleri yaz mutlaka bize..
İnşallah CanımGozunuzaydin canimsaglikla kucağınıza alın inşallah
Online diyetsyen mi? Kayseri'den miş deyince şaşırdım. Kayseri li miymiş yoksa?Teşekkür ederim canım darısı sizlere okul evet birçok açıdan daha iyi tabi çok yüksek riskli bir bölgedeyiz ve okulda olmak biraz ürkütüyor işin açığı. Diyetisyenle de az önce görüştüm Kayseridenmiş.Umarım metabolizmami hareketlendirir de gider şu üzerime yapışan kilolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?