Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Çok heyecanlıyım dememe gerek yok sanırım inanın kayınvalidem geldi dün şimdi kahvaltı hazırlamam lazım. Telefonu elimden bırakamıyorum😂 Sanırım rahat 20gün bende kalır inşallah diyetimi etkilemez bu. Gerçi 6dan sonra bişeu yememe taraftarı belki meyve çay. Beyaz ekmek yemiyor yağlı şeyler hiç yemiyor falan tam diyetlik menüleri var ona uysam yine yeter 😂

Etkilemez etkilemez merak etme. Seni çok istekli gördüm. İnşallah böyle devam eder, uyarılarımı dinlersen çok çabuk adapte olacaksın. Kayınvaliden de güzel besleniyormuş zaten. :KK39:

Çok heyecanlıyım dememe gerek yok sanırım inanın kayınvalidem geldi dün şimdi kahvaltı hazırlamam lazım. Telefonu elimden bırakamıyorum😂 Sanırım rahat 20gün bende kalır inşallah diyetimi etkilemez bu. Gerçi 6dan sonra bişeu yememe taraftarı belki meyve çay. Beyaz ekmek yemiyor yağlı şeyler hiç yemiyor falan tam diyetlik menüleri var ona uysam yine yeter 😂
Bana geldikleri zaman ipin ucu kaçıyor inşallah senin öyle olmaz bu arada enerjin süper ☺️ bence sen yaparsin👍

Gerçekten akşam yemekleri hepimizin sorunu. 40yaşında ve 25 26 mı görünüyordu inanılmaz. Kilo vermenin farkı zayıf olmanın avantajları resmen. O şekilde hiç doğru beslenememiş bence. Et tavuk baklagil vb. Önemli olan sağlık. Akşam yemeğini erken saatte ve oldukça hafif yemek bizi kurtaracak bence 😂
Hoşgeldin aramızaa Umarım istediğin kiloya bu grup vesilesiyle ulaşırsın 😊😊
Bence en mantıklı kilo verme taktiği denge kurmak ve devamlılık sağlayabileceğin yaşam tarzını benimsemek. Bazı şeyleri kilo vermek için değil sağlığını korumak için yapmalısın. Şahsen benim düşüncem hayatına adapte edemeyeceğin şeyleri kilo vermek için yapmaman çünkü amacına ulaştıktan sonra o durumu koruyamadığımız için direkt kilo alımına başlıyor vücut tabi bunu istemeyiz. Yani diyet uygulamak bana göre saçma. Sadece şeker un yağ fast food abur cuburlardan uzak durmak bile insana kilo verdiriyor. Çünkü bunlar açlık duygularını tetikliyor. Bir parçadan bişey olmaz diyoruz ama oluyor 😂😂 Ne kadar uzak o kadar iyi. Bak ben bir aydır bunlardan bir parça bile yemiştim. İnanır mısın varlığını unuttum. Sonra bir kere yedim kaçamakların ardı arkası kesilmiyor. İnşallah keseceğim.

Kızlar ben 1 haftadır hiç motive olamıyorum ya karalara bağlayıp hiç bir şey ağzıma sürmüyorum ya 3 kişilik yemek yiyorum evden çıkmıyorum kimseyle görüşmüyorum hiçbir şey yapasim yok nasıl çıkacağım bu ruh halinden bilmiyorum 😐😐😔3 hafta içinde ameliyat olcam o zamana kadar izne mı ayrılsam kendimi bi türlü toparlaramıyorum depresyonda mıyım bilmiyorum sadece kötüyüm içimde fırtınalar kopuyor 😞😔

Diyet önemli değil de buraya daha sık gel bence. Uzaktayız belki bir yararımız olmuyor ama hiç olmazsa rahatlarsın biraz. Ama kendini çok kötü hissediyorsan eğer bir psikologa ya da psikiyatriste de gidebilirsin. İhmal etme lütfen. Biz çok farkında değiliz ama bu hisler oldukça önemli.

Gerçekten akşam yemekleri hepimizin sorunu. 40yaşında ve 25 26 mı görünüyordu inanılmaz. Kilo vermenin farkı zayıf olmanın avantajları resmen. O şekilde hiç doğru beslenememiş bence. Et tavuk baklagil vb. Önemli olan sağlık. Akşam yemeğini erken saatte ve oldukça hafif yemek bizi kurtaracak bence 😂
salatanin icine bazen tavuk ya da dardanel ton koyuyormus. evet gormelisin o kadar hos ki 40 yasina ragmen. ben bile inanamadim. cok azimli gordum seni boyle hevesli gorunce ben de bi gaza geliyorum. hadi insallah yaz gelmeden istedigimiz kilolara ulasiriz

Kızlar uzun zaman sonra 59.8 gördüm cumada bu rakamı görürsem cheescake ile odullendiricem kendimi🤪

Ben yarın tartılıp yazıcam listeyi. Ne yediğinizi nasıl net hatırlıyorsunuz bi yere mi yazsam acaba😂😂
Bence gofreti meyveyi yakmak için mekik çekip uyu 😘
İsterseniz yazabilirsiniz tabi, ben yerken kalorisini hesapladığım için aklımda tutuyorum.
Direkt yattım ne yazıkki😔

İyi günler kizlar ancak gelebildim okul sonrası. Ben yarın için online diyetisyen randevusu aldım inşallah bir işe yarar beni frenler

Beni diyetisyen çok frenledi canım. İki haftadır listenin dışına çıkmadım. İnşallah sende de işe yarar.

Etkilemez etkilemez merak etme. Seni çok istekli gördüm. İnşallah böyle devam eder, uyarılarımı dinlersen çok çabuk adapte olacaksın. Kayınvaliden de güzel besleniyormuş zaten. :KK39:
Gerçekten çok istekliyim inşallah devam eder. Kendime destek arıyorum hep onuda bulduğuma inanıyorum inşallah. Yeterki beni uyarın kızın saydırın ama karışın yeterki.

Ben yine çok yoğunlaştım yaaaaa giremedim sabahtan beridir. Eve gidince de yemek yiyip spora gideceğim. Hafta sonu kamp planı yapıldı. Cuma günü kızımı okuluna götüreceğim. Bir sürü hazırlık yapmam lazım. :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Dua edin bana da işlerim kolaylaşsın çok amin :dua::dua::dua:

Ben yine çok yoğunlaştım yaaaaa giremedim sabahtan beridir. Eve gidince de yemek yiyip spora gideceğim. Hafta sonu kamp planı yapıldı. Cuma günü kızımı okuluna götüreceğim. Bir sürü hazırlık yapmam lazım. :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Dua edin bana da işlerim kolaylaşsın çok amin :dua::dua::dua:
Rabbim yardımcın olsun inşallah

Selam kizlsr
10.00 Kahvalti
2 rafadan yumurta salatalik maydonoz dereotu 1 dilim peynir 3 zeytin
1 saat sonra çok aç hissettim kendimi 1 kase cikolatali puding vardı onu kasiklamaya başladım aksama kadar git gel onu yedim
1 bardak süte 3 bebek bisküvisi atıp ictim saatlerini hatırlamiyorum
17.00 Aksam yemegi
1 kase mercimek corba 1 porsiyon İzmir kofte 3 kasik pirinc pilavi yogurt
Su 1.5 lt içmeye calisicam ve spor yapmayı düşünüyorum yaparsam yazarım

selam kizlar
*sabah 9 da haslanmis 2 tane yumurta, 2 dilim ekmek biraz peynir bikac tane zeytin
*oglen 3 te bir dilim ekmek biraz peynir zeytin
*aksam 7 de yogurtlu havuclu kabak
3 kasik makarna

10.30
-9 zeytin
-1kk peynir
-domates
-2 yumurta +3 yk yulaf ile krep
-bol yeşillik

15.30
-1 avuç çiğ badem + 3 4 tanr kavrulmuş fındık +3 4 tane dut+ 1 kare bitter
-400 ml süt