Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

İşte kişiye göre değişiyor kaptanım 👍👍 diyetisyenle birlikte yol alınca daha verimli oluyor... Banada günde iki ana öğün iyi geliyor 2 ara öğünde ekledi diyetisyenim böyle daha iyi ilerliyorum... sadece tatlının olmayışı beni zorluyor 21 günü sonra onada alışacam inşallah 👍

Benim diyetisyen bu konuda çok insaflı o zaman. Yarın akşam menüsünde 1 dilim pasta ve 1 bardak içecek var :rolleyes::rolleyes:

Öğle yemeği yemeye gittim ancak gece yarısı gelebildim iyi mi :olamaz::olamaz:

İşin şakası bir yana evde hiç ama hiç vakit bulamıyorum ben yaaaaa. İki tane çocuk yetmezmiş gibi bir tane de köpüşümüz oldu. Hiçbir şeye yetişemez oldum. Siliyorsun, süpürüyorsun evi, ev 10 dk sonra yine darmadağın oluyor çıldırmak üzereyim :KK53::KK53:

Henüz geçmişi bile okuyamadım. Ama menü yazmayanlar var. Şu an tek tek kim yazmış kim yazmamış diye bakamayacağım ama iyi kötü ne varsa yazın kızlar. Menü yazmadan düzene giremiyor insan. Ben de birazdan diyet listemi atayım buraya. Tek tek menü yazmayayım. Diyete Listeye harfiyen uyuyorum. Sadece ilk iki gün 1 er tane hurma yedim fazladan. Regl dönemi olduğu için sanırım tatlıya dayanamadım. En hafif kaçamak olarak da hurma geldi elime. Onun haricinde bugün sadece spora gideceğim diye akşam yemeğimi erkene çektim. O da çok acıkmama sebep oldu. Şimdi bir fincan yeşil çay içip yatacağım.

Yarın Ankara'ya gidiyorum. Öğleden sonra buralarda olamayacağım. Akşamda orada kalıp yarın öğleden sonra döneceğim. Maalesef internet paketim bitmek üzere. Gelemeyeceğim merak etmeyin. Menülerinizi de yazın lütfen geldiğimde kontrol edeceğim mutlaka. Dediğim gibi bu hafta izinliyim, kurtuluşunuz yok benden :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

8A2C16F7-5BAD-4915-9D09-54ECA173DC82.jpeg
Listemi sadece tek tek menü yazmamak için paylaşıyorum kızlar. Liste benim boyuma ve kiloma göre oluşturuldu. Örnek olarak alabilirsiniz. Liste haftalık ayrıca. Cuma günü yeniden değişecek 😉 Salı akşamı boş bıraktı ki arkadaşlarla birlikte olacağım için istediğimi yiyeceğim ama yine ölçülü olmak kaydıyla.

Ben şimdilik kaçıyorum sabaha görüşmek üzere iyi geceler :KK68: :KK68:

Gonul83 Gonul83 canım okullar açıldı yazmışsın haftada kaç gün acaba burada 2 gün olarak açıldı kreşler ve özeleğitim tam gün anasınıfları ve ilkokullar 8 ler 12 ler haftada 2 gün olarak.. Merak ettim orada da tam gün tüm hftamı
Aslında biraz karışık. Anladığım kadarıyla kreşler hariç bütün sınıflar hergün.
Bugün de kreşte okula alınmayanları gördüm.
Bizimkiler haftada 2 gün gidiyorlar oda ben çalışıyorum diye kağıt verdim ama çalışmıyorum şuanda eşimin şirketi var beni çalışıyor gösterdi gerçi bende biraz ön muhasebe yapıyorum kağıtlarla uğraşıyorum yalan değil ofise arada gidip geliyorum hesap kitap birşeyler yapıyorum.
çalışan ebeveynlere öncelik var

Aslında biraz karışık. Anladığım kadarıyla kreşler hariç bütün sınıflar hergün.
Bugün de kreşte okula alınmayanları gördüm.
Bizimkiler haftada 2 gün gidiyorlar oda ben çalışıyorum diye kağıt verdim ama çalışmıyorum şuanda eşimin şirketi var beni çalışıyor gösterdi gerçi bende biraz ön muhasebe yapıyorum kağıtlarla uğraşıyorum yalan değil ofise arada gidip geliyorum hesap kitap birşeyler yapıyorum.
çalışan ebeveynlere öncelik var
Teşekkür ederim kuzum. Merak ettim medyadan duyuyoruz okullar açıldı diye sonumuz ne olacak bilemiyorum ben pazartesiden sonra branşım itibarıyla 5 gün olarak başlayacağım ama anasınıfımız 2 gün başlıyor kızım için 3 günlük açık var okulumdaki anasınıfına gelir diye düşünüyordum ama çok zor günler beni bekliyor. Hiç okula gitmedi ve ban aşırı bağlı

10.15
-7 zeytin
-1 kk peynir
-2 haşlanmış yumurta
-1 adet domates
-2 yk yulaf lapası
-3 dilim yer elması
-bol yeşillik

15.10: bir avuç çiğ badem +dut +kurumuş portakal +form limonlu bisküvi 3 adet
Süt

19.30: haşlanmış brokoli karnabahar havuç
3 yk yoğurt
3 köfte

2 lt yaparım
Bugün bol gezmeli bir gündü spor yok

Son düzenleme:
İyi akşamlar kızlar menüm
Kahvaltı 09.30
2 haşlanmış yumurta
1 dilim tb ekmeği
2 kk büyüklüğünde süzme peynir
Bol maydonoz domates salatalık

Öğle yok

Akşam 16. 00
20 25 tane mezgit tava
1 kase salata
1 dilim tb ekmeği
100 ml cola

Ara 18.00
200 ml süt
1 tane 7 cm çapında pankek
2 tane hurma

Gece acıkmamak için akşam 6 gibi araöğün yaptım.
Su 2 lt
Spor 60 dk orta tempo yürüyüş

10:30
2 yumurtalı Dereotlu omlet
Domates maydanoz
13 zeytin
Beyaz peynir
Bi yuvarlak beyaz ekmek (evde başka yoktu)
1 kupa yeşil çay
1 avuç mısır
Çikolatalı Alman pastası yarım

16:15
2 tabak kısır (bitti)
1 bardak ayran
2,3 kaşık yoğurt
2 altın çilek

su 2 gibi
Dışarıda koşmalı yürümeli birşeyler

bende 20 dakikadan fazla yapamiyordum ama alisinca vucut istiyor. ama 1 saatte cokmus. kilo verince vucudu sekillendirmek icin haftanin 3 gunu yapicam
Evet oda doğru ada çok spor yapıyor alışık heralde ben 20 dk inmeli çıkmalı yapıyorum sonlara doğru dilim dışarı çıkıyor
Teşekkür ederim kuzum. Merak ettim medyadan duyuyoruz okullar açıldı diye sonumuz ne olacak bilemiyorum ben pazartesiden sonra branşım itibarıyla 5 gün olarak başlayacağım ama anasınıfımız 2 gün başlıyor kızım için 3 günlük açık var okulumdaki anasınıfına gelir diye düşünüyordum ama çok zor günler beni bekliyor. Hiç okula gitmedi ve ban aşırı bağlı
Evet çok zor durum biZde de kreşe alışma zor olmuştu. 2 hafta çocuğu yerlerden topladım ama Alman hocalar höt dedi mi hepsi ip gibi Sıraya giriyor. Bana sen git alışacak mecbur diyor sonra bakmışsın beni neden erken geldin aldın daha oynuyorduk diyor. Hep anneye nazları

10:30
2 yumurtalı Dereotlu omlet
Domates maydanoz
13 zeytin
Beyaz peynir
Bi yuvarlak beyaz ekmek (evde başka yoktu)
1 kupa yeşil çay
1 avuç mısır
Çikolatalı Alman pastası yarım

16:15
2 tabak kısır (bitti)
1 bardak ayran
2,3 kaşık yoğurt
2 altın çilek

su 2 gibi
Dışarıda koşmalı yürümeli birşeyler
alman pastalari, kisirlar, beyaz ekmekler... nazar mi degdi sana :KK57:
doparlan guzum biragma gendiniiii

Benim diyetisyen bu konuda çok insaflı o zaman. Yarın akşam menüsünde 1 dilim pasta ve 1 bardak içecek var :rolleyes::rolleyes:
Aa ne güzelmiş , ben bugün zorla iki yumurta yaptırdım sabahları 😂🤣 bugün gittim nasılsınız dedi ben direkt açım dedim 🤣😂🤣

Son düzenleme:
Bugün menü
Sabah 10.30
1 yumurta haşlanmış
2 dilim beyaz peynir
5 yeşil zeytin
1 salatalık
Yeşillik
1 kızarmış form ekmek

Ara 14.30
5 yk yoğurt, 1 yk yulaf , 1 elma, 5 badem

Akşam 17.00
8 yk et sote
Salata
1 kepçe tarhana çorbası

Ara 19.00
1 küçük ev yapımı poğaça (diyetisyenim duymasın 🤣😂)

2 lt su içtim
Spor
60 dk eliptik yapıldı
Dışarıda kızımla 60 dk yürüdük orta tempo kızımın ayağıyla )

selam kizlar
sabah 11 de 3 dilim beyaz ekmek, omlet, peynir, zeytin, domates
oglen 4 te 3 u birarada nescafe
aksam 7 de 1 tabak bulgur sulukofte
1 bardak sekerli cay, bir dilim sobiyet
2 lt su

Back
X