Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Normalde her menüyü aynı alıntıda yorumluyorum ama seninkine özellikle tek yorum yapmak istedim. Şimdi sana kaptan kızmasın da ne yapsın di mi? Tartıdan sonra nasıl bir rahatlama geliyor? Hani desem ki 1-1,5 kilo versen derim ki haaaa tamam bütün hafta sıktı kendini, hiç kaçamak yapmadı, güzel kilo verdi, rahatlasın. Ama nerdeeeeeee? Yediklerin çok sağlıksız olmuş. Normalde simit yiyebilirsin ama yarım simit yeterli. Sen 1,5 yemişsin. Antep fıstığı hiç olmamış. Tabii hep karbonhidrat yediğin için acıkmışsın. Daha sağlıklı menüler bekliyorum canım senden de. Suyu mutlaka 2,5 litreye çıkartmalısın.
Benim reglde yaklaştı karbonhidrata tatlıya düşmeye başladım iyice ama şimdi ne zaman düşmedinki de diyebilirsiniz o da doğru vermem gereken çok az kg ama adaptasyonhm hemen dağılıyor esim yapmayınca bende yapamıyorum orucun bana faydası olur kendimi dinginlerim

10.15
-1 domates
-1 havuç
-1 kk peynir
-7 zeytin
-2 dilim sucuk
-2 haşlanmış yumurta
-4 grissini
-bol yeşillik

11.00: türk kahvesi
13.00:kekik çayı + 4 üzüm kurusu +7 kayısı çekirdeği +5 dut kurusu

14.30
-3 yk tavuk göğsü
- 2 yk kuru biber kavurması
- 2 yk bulgur pilavı

19.15
-3 tk yoğurt
-fırında karnabahar

1000 ip+karın
2 lt su

Iyi aksamlar.
Kahvaltı 10.00
1catal patates kızartma
1haslanmis yumurta
3zeytin 1dilim peynir 1cay kaşığı pekmez
1dilim tb ekmek

12.00 sekersiz türk kahvesi

14.00 yeşilçay.1grissini

18.00 Aksam
1kase arabası çorbası
Salata

2.5lt su..20dak yürüyüş +30dak pilates

10.15
-1 domates
-1 havuç
-1 kk peynir
-7 zeytin
-2 dilim sucuk
-2 haşlanmış yumurta
-4 grissini
-bol yeşillik

11.00: türk kahvesi
13.00:kekik çayı + 4 üzüm kurusu +7 kayısı çekirdeği +5 dut kurusu

14.30
-3 yk tavuk göğsü
- 2 yk kuru biber kavurması
- 2 yk bulgur pilavı

19.15
-3 tk yoğurt
-fırında karnabahar

1000 ip+karın
2 lt su
Afiyet olsun canim menun cok guzel.1000 ip nasıl atladın ya.Kekik çayını niçin iciyorsun?

Hımmm ne yapsak ki kaptan da geçmişi okumaya başladı :KK53::KK53:

Bir de henüz kaptanın gözleri çok iyi görüyor, punto ne kadar küçülürse küçülsün gördü o kaçamakları :sinirli::sinirli:

Bu arada sen bulamazdın kolay kolay baklavayı nasıl buldun acaba :KK64::KK64:

Su çok az olmuş. Makarna, baklava, çikolata derken kilo verdiren değil aldıran bir menü olmuş. Bu hafta başka kaçamak yapmazsın umarım.
Çiğköfte yapan bir yer var onlar yapmış ama güzel değildi
Ama o hafta 1200 gr verdim :)

Canim genellikle genetik derler bizim akrabalardan çok oldubabam 4 yaşından sonra açılmış amcamın kızı da öyle 4 yaşından sonra açıldı herseyi anliyo du ama kelimeye dokmuyodu başka kuzenimin cocuklarda öyle konuşma terapisti vs gittiler zamanla hersey yoluna yoluna giriyor sen stres olup onada yansıtma bence yakın zamanda o da açılacaktır mutlaka tabi almanca Türkçe karmaşası daha farklı bir konu
Amcası öyle geç konuşmuş bizde de doğru doktorlar da diyor genetik olabilir diye
Bekliyoruz sabırla

Günaydın kızlar
Bizim eyalette bugün okullar ve kreşler açıldı ve bende çocukları götüreceğim artık bizim için daha iyi olacak bilmiyorum siz ne düşünüyorsunuz açılırsa gönderecekmisiniz çocukları
Benim için bayağ koşturmalı harekt günler başladı temmuza kadar böyleyiz bir daha kapanmazsa tabi
Ne güzel keşke artık burada da açılsa eğitimden geçtim çocukların artık sosyalleşmeleri lazım çok bunaldık 🙁

Selamlar kızlar :KK200:

Alışmışım yine günaydın diyecektim de çabuk fark ettim saatin 12:30 olduğunu :KK48::KK48:

Bu hafta izinliyim. Dinlenmek için izin aldım. Uzun süredir izin kullanamıyordum.

Dağ gibi geçmiş birikmiş :eek::eek:

Yavaştan okuyup geleyim.

Bu arada cuma diyetisyen randevum vardı. Anlatamadım size neler olduğunu. Tahlillerimi yaptırıp götürmüştüm. Hatta diyetisyenden önce dahiliye uzmanına göstermiştim sonuçları. Kansızlığım vardı her zamanki gibi. Yine demir ilacı kullanmaya başladım. Ama gözden kaçırdığımız bir şey olmuş. D vitaminim çok düşükmüş. Kilo veremememin ve aylardır yerimde saymamın en büyük nedenlerinden biriymiş. Diyetisyen listesini uygulamaya başladıktan sonra da fark ettim ki hiç düzenli beslenmiyormuşum. Özellikle uzun zamandır kahvaltıları atlıyordum. ada81 ada81 duy canım. Yine iş geldi dayandı kahvaltıya. Özellikle hafta sonları kahvaltımı geç yapıyordum. Nasılsa öğle yemeğiyle birleşiyor diye de biraz miktarı fazla tutuyordum. Bu da bana göre değilmiş. Bu arada regl oldum. Ona rağmen cumaya göre çok eksideyim. Demek ki farkında olmadan yanlış yaptığımız şeyler oluyormuş ki ben bu işi uzun süredir yardım almadan götürebiliyordum.

Cuma 73.6

Pazartesi : 72.8
İşte kişiye göre değişiyor kaptanım 👍👍 diyetisyenle birlikte yol alınca daha verimli oluyor... Banada günde iki ana öğün iyi geliyor 2 ara öğünde ekledi diyetisyenim böyle daha iyi ilerliyorum... sadece tatlının olmayışı beni zorluyor 21 günü sonra onada alışacam inşallah 👍

Bugün menü
Sabah 10.30
1 haşlanmış yumurta
5 yeşil zeytin
1 dilim beyaz peynir
Yeşillik
1salatalık
1kızarmış form ekmek

Ara
5 yk yoğurt , 1 elma , 1yk yulaf ve 5 badem

Akşam 16.40
4 adet et köfte
Boool salata
1 kepçe tarhana çorbası

19.30
1.ç bardağı kefir

2 lt su içildi.
Spor
Dışarıda 90 dk tempolu yürüyüş yapıldı.

100 atlıyorum araya karın bacak egzersizleri koyuyorum böyle böyle 1000 oluyor.
Tadını sevdiğim için içiyorum aslında 😂😂
Ya şu sıralar bitki caylari dikkatimi çekmeye başladı.Neymis ne değilmiş bakıyorum bende.Ard arda ipi 1000 zannettim bende.

Ne güzel keşke artık burada da açılsa eğitimden geçtim çocukların artık sosyalleşmeleri lazım çok bunaldık 🙁
Çokkk haklısın sen sitede mi oturuyordun
Sitede oturanlar bahçeye çıkabiliyorlar mı acaba
En azından bir iki çocukla bahçede oynarlardı
Menün çok güZeldi sporunda harika

Çokkk haklısın sen sitede mi oturuyordun
Sitede oturanlar bahçeye çıkabiliyorlar mı acaba
En azından bir iki çocukla bahçede oynarlardı
Menün çok güZeldi sporunda harika
Sitede oturuyorum canım ama kızımın yaşıtı yok ayrıca sitedekiler çok hassas herkes doğal olarak kaçınıyor... hava güzelse mutlaka yürüyüşe çıkarıyorum bazen sınıf arkadaşıyla buluşturuyoruz ama yetmiyor .. hergün vıdı vıdı vıdı benim başımda anacım hiç susmuyor farkındayım arkadaşa ihtiyacı var ama maalesef pandemi hepimizi bunalttı...

10:30
1 latte kahve
1 zencefilli limonlu çay
1 yağda yumurta
Domates salatalık kapya biber maydanoz
7 zeytin, peynir

15:00 1 greyfurt

16:30 1 küçük kase turşu
1 tabak dolu kısır
Biraz peynir

100 ip atlama
30 dk dışarıda bisiklet sürme
Spora devam edeceğim
2,5 lt kadar su

ha azıcık patlamış mısır yedim şimdi 😘

Iyi akşamlar kızlar
Bugunki menüm
Aksam yemegi 18.30
1 tabakta 3 kasik pirinc pilavi ve nohut 1 kase cacık 15 zeytin

19.30 1 dilim tiramisu

21.00 yarım tereyagli yavaş 1 dilim ekmek kasar
Su 1.5 ile günü bitiricem ve uykum gelmezse spor yapmayı düşünüyorum

10:30
1 latte kahve
1 zencefilli limonlu çay
1 yağda yumurta
Domates salatalık kapya biber maydanoz
7 zeytin, peynir

15:00 1 greyfurt

16:30 1 küçük kase turşu
1 tabak dolu kısır
Biraz peynir

100 ip atlama
30 dk dışarıda bisiklet sürme
Spora devam edeceğim
2,5 lt kadar su

ha azıcık patlamış mısır yedim şimdi 😘
Bisiklet sürmene çok özeniyorum ❤️

Sitede oturuyorum canım ama kızımın yaşıtı yok ayrıca sitedekiler çok hassas herkes doğal olarak kaçınıyor... hava güzelse mutlaka yürüyüşe çıkarıyorum bazen sınıf arkadaşıyla buluşturuyoruz ama yetmiyor .. hergün vıdı vıdı vıdı benim başımda anacım hiç susmuyor farkındayım arkadaşa ihtiyacı var ama maalesef pandemi hepimizi bunalttı...
Çok haklı çocuk gerçekten az kaldı bence biraz daha sabır burada da vakalar 7000 küserlerde yani tüm Almanya genelinde ama bazı yerlerde okulları açtılar bizde o şanslı gruptayız
Bisiklet sürmene çok özeniyorum ❤️
😇bende çok seviyorum burada trafikte sürmeyi de öğrendim ilk başta çocukları arkama atıp öyle götürüyordum okula sonra onlara da bisiklet aldık öyle anne ördek yavru ördekler gibi peşpeşe gidiyoruz bisikletlerle
Alışveriş için de iyi oluyor sırt çantamı alıyorum alışverişi yapıyorum bisikletin kollarına da takıyorum işimi çok kolaylaştırdı.😎
Sen biliyormusun sürmeyi

İyi akşamlar kızlar menüm

Kahvaltı 10.30
1 yağda yumurta
2 dilim hindi füme
1 dilim kaşar peynir
1 yk bal kaymak
Çeyrek beyaz ekmek
2 yk salçalı sosis

Öğle 14.00
2 tavuk but
1 elma dilim patates

Ara 15.30
1/2 mango
5 çilek

Akşam 18.30
2 servis kaşığı kurufasulye
3 yk istiridye mantar sote
1 kase salata
2 mini ıspanaklı börek

Su 2 lt
Spor 90 dk orta tempo yürüyüş

Gonul83 Gonul83 canım okullar açıldı yazmışsın haftada kaç gün acaba burada 2 gün olarak açıldı kreşler ve özeleğitim tam gün anasınıfları ve ilkokullar 8 ler 12 ler haftada 2 gün olarak.. Merak ettim orada da tam gün tüm hftamı

Back
X