Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Günaydın hanımlar 1 aydır 66larda takılıp kalmıştım sanırım o zinciri kirabildim 3 gündür yarı aç yarı tok geziyorum ama tartiya iyi yansıdı 1 aydır gram gram gidiyordu cuma 66.400 bugün 65.7 -700
Umarım cumaya kadar öyle kalabilirim bugün eşim geliyor sanırım o kadar dirayetli olamayabilirim🙄😏😐

Eklentiler

• 20210222_103425.webp
    20210222_103425.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 15
Günaydın kızlar ne güzel ben hariç herkes hafta sonunu eksilerle atlatmış. Ben de kilomu yazayım sonra yorumunu yazayım
Cuma 66.55
Bugün 67.45
Fark neredeyse bir kilo hatta şöyle ki dün 66.45 görmüştüm tartıda iyi yarına güzel gider dedim ve sonuç bir günde bir kilo fark. Kilo almış olamam herhalde 24 saatte

Birde günlük 700-750 kaloriye düşürmüştüm. Açıkcası doyuyordum da ama bu metabolizmamı yavaşlatmış olabilir bilmiyorum doğru bir düşünce mi
Bu hafta hep 1200 kalori almaya çalışacağım bakalım nasıl işleyecek
Çok düşük almışsın kuzum vücudu kıylığa alıştırmış olabilirsin ben 900 1100 arası alırken duraklama oluyor 1300 1500 arası besleniyorum. Herşeyden abartmadan yiyorum 10 gündür bu şekildeyim arada kaçamaklar oluyor tabi. Tabi doğrumudur bilmiyorum son kilolarım olduğumdan da olabilir son 3 haftada 60.2 den 58. 9 u yeni gördüm

Pamela reif 48 dk lık bi videosu var onu yapsana çok iyi geliyo ise yaradığını hissediyorsun birde kadın asla mola vermiyo ben her hareketin sonunda 5 sn kala mola verdim😑
Yok ben onu şuanda yapamam baktım çok uzun hem sıkılıyorum hem yoruluyorum fazla geliyor
Hazır değilim henüz o videoya daha kısa olanını 10 dklık onu deneyebilirim ama
Sen sonuna kadar yağabiliyorsan eğer süpersin helal olsun
gunaydin canim. evet okullar acilirsa gondermeyi dusunuyorum. umarim yine iki gun olmaz. sistem zaten kotu boyle olursa bombos bir sene gecirmis olacaklar
Evet bayağ bir kayıplar oldu okul adına
Ama ben her şerde bir hayır olacağını düşünüyorum. Bu günlerde geçecek herşeyi toparlayıp eski günlere kavuşacağız inşallah.
Cuma:75.300g
Bugün:74.350g
Fark:-950g
Senin menülerinden belliydi böyle güzel kilo vereceğin spor da yapıyorsun daha ne olsun maşallah
Ne acaba kuzum bana yazsan adını benimkide çok yumuşadı
Ben Ayşegül Demirsoy sanırım adı onun ayakta yapılan karın egzersizi yapıyorum arada bir
Aslında seviniyorum da demekki işe yarıyor yaptıklarımız ve karnımız iniyor yavaş yavaş
Spor salonları açılsa en güzeli pilates aslında
Üye oldum 1 yıldır bir kere gidemedim

Arkadaşlar benim küçük oğlan 4 yaşını 4 ay geçti ve hala konuşması çok kötü anlaşılamıuor. Türkçeyi zor konuşurken şimdi de kreşte Almanca anlamaya anlatmaya çalışıyor ve öğretmenleri konuşma terapistine gitmesini söylemişti. Götürdük tabi oda Almanca çocuk bunalım geçirecek Almanca Türkçe birbirine giriyor anlamıyor anlatamıyor okula gitmek istemiyor bazen. Evde egzersiz yaptırmaya çalışıyorum sıkılıyor bağırıyor. Bu durumda olan var mı aranızda veya çevrenizde ne önerirsiniz 2 sene sonra 1. Sınıf olacak :(
Bu yüzden Türkiyeye gelmeyi düşünüyorum iyi bir terapistle görüşmeyi istiyorum.
Buradaki doktorların demesi kreşe devam etsin nasıl olsa bir şekilde konuşması açılır. Gerçekten çocuklar çok çabuk yabancı dil öğreniyor.
burada o kadar mülteci çocuklar var küçücük nasıl konuşuyorlar şaşıp kalıyorum. Şimdi 6 yaşındaki büyük oğlum bana tercümanlık bile yapıyor :)

Selamlar kızlar :KK200:

Alışmışım yine günaydın diyecektim de çabuk fark ettim saatin 12:30 olduğunu :KK48::KK48:

Bu hafta izinliyim. Dinlenmek için izin aldım. Uzun süredir izin kullanamıyordum.

Dağ gibi geçmiş birikmiş :eek::eek:

Yavaştan okuyup geleyim.

Bu arada cuma diyetisyen randevum vardı. Anlatamadım size neler olduğunu. Tahlillerimi yaptırıp götürmüştüm. Hatta diyetisyenden önce dahiliye uzmanına göstermiştim sonuçları. Kansızlığım vardı her zamanki gibi. Yine demir ilacı kullanmaya başladım. Ama gözden kaçırdığımız bir şey olmuş. D vitaminim çok düşükmüş. Kilo veremememin ve aylardır yerimde saymamın en büyük nedenlerinden biriymiş. Diyetisyen listesini uygulamaya başladıktan sonra da fark ettim ki hiç düzenli beslenmiyormuşum. Özellikle uzun zamandır kahvaltıları atlıyordum. ada81 ada81 duy canım. Yine iş geldi dayandı kahvaltıya. Özellikle hafta sonları kahvaltımı geç yapıyordum. Nasılsa öğle yemeğiyle birleşiyor diye de biraz miktarı fazla tutuyordum. Bu da bana göre değilmiş. Bu arada regl oldum. Ona rağmen cumaya göre çok eksideyim. Demek ki farkında olmadan yanlış yaptığımız şeyler oluyormuş ki ben bu işi uzun süredir yardım almadan götürebiliyordum.

Cuma 73.6

Pazartesi : 72.8

Çok düşük almışsın kuzum vücudu kıylığa alıştırmış olabilirsin ben 900 1100 arası alırken duraklama oluyor 1300 1500 arası besleniyorum. Herşeyden abartmadan yiyorum 10 gündür bu şekildeyim arada kaçamaklar oluyor tabi. Tabi doğrumudur bilmiyorum son kilolarım olduğumdan da olabilir son 3 haftada 60.2 den 58. 9 u yeni gördüm
Bende fark ettim . Metabolizmamı yavaşlatacak kilo vermemi engelleyecek şeylerden uzak durup geri kalanları keyfimce yemeye başladım. Sanırım bu işin matematiği vücudu birşeylere alıştırmamak spora az yemeye çok yemeye . Mesela hergün aynı spor olmamalı ki vücut bunu normale indirgemesin farklılık istiyor gibi... Doğru mudur bilmem tabi

LAydLiNe LAydLiNe kızma kaptanım kızma 😁bugün iyi rakam gördüm tartida buna rağmen 😂😉😀cumadan sonra çok dikkat ettim😀

Alıntılamıştım mesajı ama hadi sen benden önce davrandın :KK48: :KK48:

Bundan sonra kaçamak da yapmayacağım için bol bol sopa göstereceğim artık size, yandınız valla :KK70::KK70::KK70:

09:30
Limonlu yeşil çay
Domates salatalık
3 pastırma
1 haşlanmış yumurta
Beyaz peynir
2 dilim bol tahıllı ekmek
8 zeytin

11:30
3 dilim baklava
4 kare fıstıklı çikolata bitter

:ıslık::ıslık:

15:30
3 kaşık kıymalı makarna
1 tabak dolusu ıspanak

1,5 lt Su
Markete yürüdük 35 dk
Hımmm ne yapsak ki kaptan da geçmişi okumaya başladı :KK53::KK53:

Bir de henüz kaptanın gözleri çok iyi görüyor, punto ne kadar küçülürse küçülsün gördü o kaçamakları :sinirli::sinirli:

Bu arada sen bulamazdın kolay kolay baklavayı nasıl buldun acaba :KK64::KK64:

Su çok az olmuş. Makarna, baklava, çikolata derken kilo verdiren değil aldıran bir menü olmuş. Bu hafta başka kaçamak yapmazsın umarım.

Benim cuma klasiği tartıdan sonra anında gevşeme geliyor.
Kahvalti 10.00
1.5 simit 1 dilim peynir

14.00Ara öğün 1 avuc Antep fıstık
15.00 inanılmaz acıktım ve ekmek arası tereyag yedim 1 ekmeğin 4te 1i kadar

Aksam 18.00
1 servis kasigi saksuka 3 4 kasik bulgur pilavı 3 kasik kadar ıspanakli yumurta
20.00 1 avuc fıstık
21.00 1 dilim elma 1dilim portakal
1.5 lt su ve sporsuz bir gun

Su anda pogaca yapasım var 😑
Normalde her menüyü aynı alıntıda yorumluyorum ama seninkine özellikle tek yorum yapmak istedim. Şimdi sana kaptan kızmasın da ne yapsın di mi? Tartıdan sonra nasıl bir rahatlama geliyor? Hani desem ki 1-1,5 kilo versen derim ki haaaa tamam bütün hafta sıktı kendini, hiç kaçamak yapmadı, güzel kilo verdi, rahatlasın. Ama nerdeeeeeee? Yediklerin çok sağlıksız olmuş. Normalde simit yiyebilirsin ama yarım simit yeterli. Sen 1,5 yemişsin. Antep fıstığı hiç olmamış. Tabii hep karbonhidrat yediğin için acıkmışsın. Daha sağlıklı menüler bekliyorum canım senden de. Suyu mutlaka 2,5 litreye çıkartmalısın.

Geçmişi okumaya devam ediyorum ama öğle yemeği saatim geldi. Onu halledip geliyorum. :KK68: :KK68:

Sonrasında da hafta sonu menülerimi yazayım.

Niyetlendim canim benimki de 18 aylık ama çok ciddi yeme sorunu var çok seçici yumurta yogurt peynir asla yemez kahvaltida yerse 1 2 ad patates 1 dilim belki salatalik o kadar beni çok zorluyor günde max 1 cay bardagi kadar ek gida alıyor 2 yasinda emmeyi bırakınca nolucak gorucez
Ayy gerçekten bebeğinin yememesi çok zor Allah kolaylık ve sabır versin canım 💜🌺

Niyetlendim canim benimki de 18 aylık ama çok ciddi yeme sorunu var çok seçici yumurta yogurt peynir asla yemez kahvaltida yerse 1 2 ad patates 1 dilim belki salatalik o kadar beni çok zorluyor günde max 1 cay bardagi kadar ek gida alıyor 2 yasinda emmeyi bırakınca nolucak gorucez
Allah kabul etsin kuzum 😘😍

Arkadaşlar benim küçük oğlan 4 yaşını 4 ay geçti ve hala konuşması çok kötü anlaşılamıuor. Türkçeyi zor konuşurken şimdi de kreşte Almanca anlamaya anlatmaya çalışıyor ve öğretmenleri konuşma terapistine gitmesini söylemişti. Götürdük tabi oda Almanca çocuk bunalım geçirecek Almanca Türkçe birbirine giriyor anlamıyor anlatamıyor okula gitmek istemiyor bazen. Evde egzersiz yaptırmaya çalışıyorum sıkılıyor bağırıyor. Bu durumda olan var mı aranızda veya çevrenizde ne önerirsiniz 2 sene sonra 1. Sınıf olacak :KK43:
Bu yüzden Türkiyeye gelmeyi düşünüyorum iyi bir terapistle görüşmeyi istiyorum.
Buradaki doktorların demesi kreşe devam etsin nasıl olsa bir şekilde konuşması açılır. Gerçekten çocuklar çok çabuk yabancı dil öğreniyor.
burada o kadar mülteci çocuklar var küçücük nasıl konuşuyorlar şaşıp kalıyorum. Şimdi 6 yaşındaki büyük oğlum bana tercümanlık bile yapıyor :)
Canim genellikle genetik derler bizim akrabalardan çok oldubabam 4 yaşından sonra açılmış amcamın kızı da öyle 4 yaşından sonra açıldı herseyi anliyo du ama kelimeye dokmuyodu başka kuzenimin cocuklarda öyle konuşma terapisti vs gittiler zamanla hersey yoluna yoluna giriyor sen stres olup onada yansıtma bence yakın zamanda o da açılacaktır mutlaka tabi almanca Türkçe karmaşası daha farklı bir konu

Back
X