Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslında bende anlamış değilim. Pazartesi tartıda gördüğüm rakam, ne kadar dikkat edersem edeyim 3 - 4 gün sabit kalıyor. 3 haftadır böyle garip birşeyler oluyorBu nasıl bir farktır 2 günde ne yaptın kuzum sen![]()
Birde günlük 700-750 kaloriye düşürmüştüm. Açıkcası doyuyordum da ama bu metabolizmamı yavaşlatmış olabilir bilmiyorum doğru bir düşünce miGünaydınlar
Cuma 59.1
Bugün 58.9
Fark - 200gr
Çok düşük almışsın kuzum vücudu kıylığa alıştırmış olabilirsin ben 900 1100 arası alırken duraklama oluyor 1300 1500 arası besleniyorum. Herşeyden abartmadan yiyorum 10 gündür bu şekildeyim arada kaçamaklar oluyor tabi. Tabi doğrumudur bilmiyorum son kilolarım olduğumdan da olabilir son 3 haftada 60.2 den 58. 9 u yeni gördümBirde günlük 700-750 kaloriye düşürmüştüm. Açıkcası doyuyordum da ama bu metabolizmamı yavaşlatmış olabilir bilmiyorum doğru bir düşünce mi
Bu hafta hep 1200 kalori almaya çalışacağım bakalım nasıl işleyecek
Yok ben onu şuanda yapamam baktım çok uzun hem sıkılıyorum hem yoruluyorum fazla geliyorPamela reif 48 dk lık bi videosu var onu yapsana çok iyi geliyo ise yaradığını hissediyorsun birde kadın asla mola vermiyo ben her hareketin sonunda 5 sn kala mola verdim![]()
Evet bayağ bir kayıplar oldu okul adınagunaydin canim. evet okullar acilirsa gondermeyi dusunuyorum. umarim yine iki gun olmaz. sistem zaten kotu boyle olursa bombos bir sene gecirmis olacaklar
Senin menülerinden belliydi böyle güzel kilo vereceğin spor da yapıyorsun daha ne olsun maşallahCuma:75.300g
Bugün:74.350g
Fark:-950g
Iyi akşamlar hanımlar bugün
2 de 1 dürum döner yedim1 beyaz çikolatali gofret yedim
![]()
Bende fark ettim . Metabolizmamı yavaşlatacak kilo vermemi engelleyecek şeylerden uzak durup geri kalanları keyfimce yemeye başladım. Sanırım bu işin matematiği vücudu birşeylere alıştırmamak spora az yemeye çok yemeye . Mesela hergün aynı spor olmamalı ki vücut bunu normale indirgemesin farklılık istiyor gibi... Doğru mudur bilmem tabiÇok düşük almışsın kuzum vücudu kıylığa alıştırmış olabilirsin ben 900 1100 arası alırken duraklama oluyor 1300 1500 arası besleniyorum. Herşeyden abartmadan yiyorum 10 gündür bu şekildeyim arada kaçamaklar oluyor tabi. Tabi doğrumudur bilmiyorum son kilolarım olduğumdan da olabilir son 3 haftada 60.2 den 58. 9 u yeni gördüm
LAydLiNe kızma kaptanım kızma
bugün iyi rakam gördüm tartida buna rağmen
cumadan sonra çok dikkat ettim
![]()
Hımmm ne yapsak ki kaptan da geçmişi okumaya başladı09:30
Limonlu yeşil çay
Domates salatalık
3 pastırma
1 haşlanmış yumurta
Beyaz peynir
2 dilim bol tahıllı ekmek
8 zeytin
11:30
3 dilim baklava
4 kare fıstıklı çikolata bitter
15:30
3 kaşık kıymalı makarna
1 tabak dolusu ıspanak
1,5 lt Su
Markete yürüdük 35 dk
Normalde her menüyü aynı alıntıda yorumluyorum ama seninkine özellikle tek yorum yapmak istedim. Şimdi sana kaptan kızmasın da ne yapsın di mi? Tartıdan sonra nasıl bir rahatlama geliyor? Hani desem ki 1-1,5 kilo versen derim ki haaaa tamam bütün hafta sıktı kendini, hiç kaçamak yapmadı, güzel kilo verdi, rahatlasın. Ama nerdeeeeeee? Yediklerin çok sağlıksız olmuş. Normalde simit yiyebilirsin ama yarım simit yeterli. Sen 1,5 yemişsin. Antep fıstığı hiç olmamış. Tabii hep karbonhidrat yediğin için acıkmışsın. Daha sağlıklı menüler bekliyorum canım senden de. Suyu mutlaka 2,5 litreye çıkartmalısın.Benim cuma klasiği tartıdan sonra anında gevşeme geliyor.
Kahvalti 10.00
1.5 simit 1 dilim peynir
14.00Ara öğün 1 avuc Antep fıstık
15.00 inanılmaz acıktım ve ekmek arası tereyag yedim 1 ekmeğin 4te 1i kadar
Aksam 18.00
1 servis kasigi saksuka 3 4 kasik bulgur pilavı 3 kasik kadar ıspanakli yumurta
20.00 1 avuc fıstık
21.00 1 dilim elma 1dilim portakal
1.5 lt su ve sporsuz bir gun
Su anda pogaca yapasım var![]()
Ayy gerçekten bebeğinin yememesi çok zor Allah kolaylık ve sabır versin canımNiyetlendim canim benimki de 18 aylık ama çok ciddi yeme sorunu var çok seçici yumurta yogurt peynir asla yemez kahvaltida yerse 1 2 ad patates 1 dilim belki salatalik o kadar beni çok zorluyor günde max 1 cay bardagi kadar ek gida alıyor 2 yasinda emmeyi bırakınca nolucak gorucez
Allah kabul etsin kuzumNiyetlendim canim benimki de 18 aylık ama çok ciddi yeme sorunu var çok seçici yumurta yogurt peynir asla yemez kahvaltida yerse 1 2 ad patates 1 dilim belki salatalik o kadar beni çok zorluyor günde max 1 cay bardagi kadar ek gida alıyor 2 yasinda emmeyi bırakınca nolucak gorucez
Canim genellikle genetik derler bizim akrabalardan çok oldubabam 4 yaşından sonra açılmış amcamın kızı da öyle 4 yaşından sonra açıldı herseyi anliyo du ama kelimeye dokmuyodu başka kuzenimin cocuklarda öyle konuşma terapisti vs gittiler zamanla hersey yoluna yoluna giriyor sen stres olup onada yansıtma bence yakın zamanda o da açılacaktır mutlaka tabi almanca Türkçe karmaşası daha farklı bir konuArkadaşlar benim küçük oğlan 4 yaşını 4 ay geçti ve hala konuşması çok kötü anlaşılamıuor. Türkçeyi zor konuşurken şimdi de kreşte Almanca anlamaya anlatmaya çalışıyor ve öğretmenleri konuşma terapistine gitmesini söylemişti. Götürdük tabi oda Almanca çocuk bunalım geçirecek Almanca Türkçe birbirine giriyor anlamıyor anlatamıyor okula gitmek istemiyor bazen. Evde egzersiz yaptırmaya çalışıyorum sıkılıyor bağırıyor. Bu durumda olan var mı aranızda veya çevrenizde ne önerirsiniz 2 sene sonra 1. Sınıf olacak
Bu yüzden Türkiyeye gelmeyi düşünüyorum iyi bir terapistle görüşmeyi istiyorum.
Buradaki doktorların demesi kreşe devam etsin nasıl olsa bir şekilde konuşması açılır. Gerçekten çocuklar çok çabuk yabancı dil öğreniyor.
burada o kadar mülteci çocuklar var küçücük nasıl konuşuyorlar şaşıp kalıyorum. Şimdi 6 yaşındaki büyük oğlum bana tercümanlık bile yapıyor :)