Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

11.15
-1 kk peynir
-7 zeytin
-1 domates
-yarım havuç
-2 haşlanmış yumurta
-4 grissini
-1 kase tarhana
-bol yeşillik

13.10
-türk Kahvesi
- 4 g kayısı çekirdeği+5 g dut kurusu+1 hurma

16.00: portakal kabuklu yulaf lapası + keçiboynuzu

18.30
-1 kase mercimek çorbası
-4 yk karnabahar graten
-2 yk haşlanmış tavuk
-2 yk yoğurt

2 lt su

benimde butun kilolar gobekte. muhtemelen kilo verdikten sonra kotu durabilir. diyet gruplarindan birinde okudum bi tanesi baya kilo vermis bol su ictigi icin sarkma olmamis. bi arkadasim da 46 bedenden 36 bedene dusmus yaptigi tek spor mekik cekmekmis. sezeryan doguma ragmen karni dumduzdu.
2 saat yürümeye üşenmemde şu Mekik tarzı hareketler yok mu beni benden alıyor
Ama ne yapalım yapacağız
Yoksa göbeğim puding gibi olacak

Menüm
Kahvaltı 9.00
Yarım litre limonlu su
Kinoalı galeta 3
2 çatal cevizli omlet
2 tane ceviz
1 yeşil elma

Ara öğün
Evde oğluma kandil simidi yaptım ayakta 2,3 tane atıştırdım1 kase yoğurt
1 bardak ev yapımı vişne suyu

Akşam 18.00
Türlü yemeği 2 servis kaşığı
1dilim ekmek
1 kase yoğurt

Az önce çay içtim 1 bardak yanında 3 tane ikram bisküvi yedim 😔🙈

2.5 su yatana kadar 3.3,5 olabilir 💜😘

Kızlar 4 kilo verdim
Ve göbeğim yumuşamaya başladı
Şimdi göbek eritme videoları adı altında olan egzersizlerimi yapayım göbek sıkılaştırma kas yapma gibi şeyler mi yapayım
Belki de ikisi de aynı kapıya çıkıyordur .
Göbek sıkılaştırma hareketleri yap canım.. ben hiç yer hareketleri sevmiyorum..

Çok iyi başladın menü süper 👍
Cuma günü benden daha çok verebilirsin
İlk haftan olduğu için :63:
Yok canım benim vucud bi bakıyorsun kitliyor kendini hiç belli olmaz.. ben güzel diyet yapmaya başlarsam 20 günden sonra kilo kaybı tıkır tıkır başlıyor ... ama o 20 gün zor geçiyor gr gr gidiyor sabrımı zorluyor ;))

Bugün menü 10.30
1 haşlanmış yumurta
1dilim beyaz peynir
5 yeşil zeytin
1 közlenmiş yeşil biber
1 salatalık
Yeşillik
1 adet kızarmış form ekmek

Ara
5 yk yoğurt içine elma ve 5 badem

Akşam 16.30
2 lahmacun
Boool salata

2 lt su içildi.
Spor yok ev temizliği yapıldı ....

Iyi akşamlar hanımlar
11de
1 çeyrek tam buğday ekmeği
Yarım tabak fasulye
4te
1 küçük dilim revani
5 te
1 tabak patates tavuk yahnisi

İyi akşamlar kızlar menüm
Kahvaltı 09.00
2 haşlanmış yumurta
1 dilim tb ekmeği

Ara 11.00
1 elma

Öğle 14.00
20 cm çapımda 1 tane krep
12 zeytin

Ara 15.30
3 ceviz
3 hurma

Akşam 18.00
1 pors Kabak yemeği
5 yk yoğurt
4 tane mini tavuk but
1 elma dilim patates

Su 3 lt
Spor 60 dk yavaş tempo yürüyüş

Günaydın kızlar
Bizim eyalette bugün okullar ve kreşler açıldı ve bende çocukları götüreceğim artık bizim için daha iyi olacak bilmiyorum siz ne düşünüyorsunuz açılırsa gönderecekmisiniz çocukları
Benim için bayağ koşturmalı harekt günler başladı temmuza kadar böyleyiz bir daha kapanmazsa tabi

Bende halen emziriyorum 1 yaşında oğlum ama artık ek gıda da herşey veriyorum *paketli ürün dışında o yüzden artık tutmam lazım yoksa unutulup gidiyor valla🙄 dene bakalım canım inşallah zorlamazsın 😘
Niyetlendim canim benimki de 18 aylık ama çok ciddi yeme sorunu var çok seçici yumurta yogurt peynir asla yemez kahvaltida yerse 1 2 ad patates 1 dilim belki salatalik o kadar beni çok zorluyor günde max 1 cay bardagi kadar ek gida alıyor 2 yasinda emmeyi bırakınca nolucak gorucez

Kızlar 4 kilo verdim
Ve göbeğim yumuşamaya başladı
Şimdi göbek eritme videoları adı altında olan egzersizlerimi yapayım göbek sıkılaştırma kas yapma gibi şeyler mi yapayım
Belki de ikisi de aynı kapıya çıkıyordur .
Pamela reif 48 dk lık bi videosu var onu yapsana çok iyi geliyo ise yaradığını hissediyorsun birde kadın asla mola vermiyo ben her hareketin sonunda 5 sn kala mola verdim😑

Gunaydin kizlar hafta sonu suçlu olduğum için sessizliğe gömüldüm dün yediklerimi yazmaya çalışayım🤔
Kahvalti 10.30
1 rafadan yumurta 1 dilim kizarmis beyaz ekmek 5 7 ad civari patates kızartması labne peyniri

12 civari kahve yanında 1 dilim tiramisu
13 civari 1 avuc Antep fıstık
14.00 1 dilim ekmek üstü peynir

17.00 2 kucuk lavaş arası tavuk döner patates
19.00 2 kucuk pogaca

22.00 2 pogaca ve incirli muzlu yulaf ezmesi sahur niyetine bugun oruca başladım
Su 2lt kesin ictim
Spor yapmadim

Günaydın kızlar
Bizim eyalette bugün okullar ve kreşler açıldı ve bende çocukları götüreceğim artık bizim için daha iyi olacak bilmiyorum siz ne düşünüyorsunuz açılırsa gönderecekmisiniz çocukları
Benim için bayağ koşturmalı harekt günler başladı temmuza kadar böyleyiz bir daha kapanmazsa tabi
gunaydin canim. evet okullar acilirsa gondermeyi dusunuyorum. umarim yine iki gun olmaz. sistem zaten kotu boyle olursa bombos bir sene gecirmis olacaklar

Back
X