bayeciğime yürekten katılıyorum hulkum, alkisalkisalkis sen bizi dinle canım.sıkma sakın kendini,kimsenin seni üzmesinede izin verme. olumunekankayizsmilehulk böyle çabuk motivasyonunu bozmamalısın.ben sizin gruba katıldım katılalı bi hevesliyimki sorma gitsin.inanın bunda hepinizin rolü çok büyük.yediklerinize bakıyorum maşallah çok iradelisiniz,hepiniz süpersiniz.inan arada sırıtmamak için elimi paso yiyeceklerden çekiyorum,çok ciddi söylüyorum tek başıma diyet yapsam çokttaaan diyeti bozmuştum.lütfen motivasyon kaynaklarımın moralini kimselerin bozmasına izin vermeyin:) ben inanıyorum yarın kilon azalmış olacak,hem sen benden daha iyi biliyorsundur bazen vücut direnir,pes etmemek lazım.
canım aslında iyi gibi,ama burnu tıkanık,birşey yemek istemiyor,boğazlarda dolu,ama dışarıdan bakarsan iyi,oynuyor koşuyor,gülüyor,ne oluyorsa akşam oluyor.zaten beni o halleri yanılttı hep ama birdaha düşmem bu tongaya,hasta olduğunda köçek gibi oynasada doğru dr a gidecek. çok sağol hayatım.ad nasıl oldu bebeğin,kıyamam ben ona.ilaçlarını düzenli kullanırsan 2 güne bişeyi kalmaz inşallah.anneler güçlü olmak zorundalar,hem iş hem ev,hem bebiş.Allah yardımcın olsun.
kaydirigubbakcemile3kaptanımm merhabaa opuyorumnanaktan çok zor günler geçiriyorsun ama hepsi geçecek yakında inş. yerimseniben bu hafta dieti takma kafana boşver şimdi kilolardan daha önemli sorunlar var oğlun düzelsin sende toparlarsın yerimseniben diyetisyene gitmek için motive edin demişsin ama bence gitme burda süper motive oluyor insan yahuu :lepi: yinede sana iyi geleceğini düşünüyorsun hiç zaman kaybetme en kısa zamanda git olumunekankayizsmile
sorma hayatım yaa. aynen öyle inanın cumartesinden beri toplasanız her gece 3 saat uyuyorumdur. ama rabbim okadar büyükki,sabahları çok kötü kalkarım diyordum aksine çok iyiyim. 15 dk.yarım satte bir uyanıyor ağlıyor ateşi çıkıyor. hiç aralıksız bekliyorum başında. o iyi olsun yeter. inşallah bu sefer ben yıkılmam.
bu haftayı böyle atlattım ama haftaya bomba gibi olucam inşallah. olmak zorundayım.(tabi bir aksilik çıkmazsa)