dosbacım sağolasın hayatım. günaydın.dün akşamki menün gerçekten çok doyurucu,ayrıca bu yoğurdun içine birara nane ve pul biber katmıştın,şimdide çörek otu katıyorsun.yağ yakıcı özelliği olduğu içinmi kullanıyorsun hayatım bunları. afiyet olsuun
kesinlikle tatlıya hayıır. bu sefer sağlam gidiyorsun,bozmayacağını biliyorum.
uzaktan dünyalım,sağolasın canım. dün akşam sende keten tohumlu yoğurt takılmışsın valla süper.bende diyorumki bir diyetisyenemi gitsem hadi gaza getirin beni azcık.
ayrıca çorbayı ara öğün yapmışsın,aslında mantıklı geldi bana,akşam yemeğini yaymış gibi olmuşsun. sarmalar minik minikti biliyorum. :)) afiyetolsun
neyneyse canım çok teşekkürederim. antibiyotiksiz olmuyor malesf haklısın.dün akşam zorda olsa başladık.bizimki yemek yemeği reddediyor. boğazlarından dolayı.iyice yıprandı yavrum.çok üzülüyorum ama bekliyoruz iyileşmesini. döner durumunu malesef kurtaramadım. inan düşünemedim bile. :çok üzgünüm: akşam güzel uyumuşsunn sahi ufaklık nerdee. :uhm: bu arada kerevizin yeşil kısımlarınımı yiyorsun hayatım,yoksa kendisinimi vede haşlıyormusun. bugün spor günü kolay gelsin. amanın sen ne yaptın bacım 2.400gr vermişsin.süpper çok güzel bir haber tebrik ederiiim... :lepi: opuyorumnanaktana.s.
birara MELANKOLİYİ gördüm sanki. :uhm: eski bir masal hoşgeldin canım.günaydın. öncelikle kısaca kendini tanıtırmısın hayatım. boy,kilo,yaş, hedefkilon. 1 hafta deneme süren var,yani önümüzdeki cuma eğer paylaşımın iyi olursa listemizde yerini alıyorsun canım.kilo bildirimi cuma saat 11.30 da yapılıyor. spor konusunda istikrarlısın tebrik ederim canım. adet dönemi kişiden kkişiye değişiyor ama genelde kilo fazla çıkar. herayını ağrısız geçirmeni dilerim canım. :teselli:
umarım annen çok ısrarcı değildir,iyi dersleerr.
baye canım,çok geçmişolsun. ne güzelki anneciğin yakınında. eee onlarda anne hayatım.evlat kaç yaşına gelirse gelsin durum değişmez. ayrıca güçden düşmemen lazım canım.
şişgocum günaydın canım.fit olan inan ben değilim.akşamın güzel olmuş,tebrikederim. kilo bildirimi yarın 11.30 a kadar hayatım.geç kalma emi. olumunekankayizsmile
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html çigelde konusunda gerekli bilgiler burda canım ama yinede yapamazsan boşbir anımda yardımcı olmaya çalışırım.
ecenurbozok arkadaşımız teşekkürederiz. güçlü ve azimli olmaya çalışıyoruz. sende öylemisin canım. bol bolziyarete bekleriz. kaydirigubbakcemile5
nadidecim çok sağol canım.14 gün programın umarım başarılı gider canım.güzel sonuçalman dileğiyle.afiyet olsuun.
hulk canım afiyet olsun ama akşamları daha hafif olsa iyi olur sanırım,bulgur çok şişginlik yapar diye biliyorum hayatım. sebze en ideali. opuyorumnanaktan
elacım, yarında kilonu bildir istersen ondan sonra izinli yazayımseni.çok özletme ama kendini.işlerinde çok çok kolay gelsin canım.kaydirigubbakcemile5