dünyalı canım beslenmen çok güzel olmuş ama en güzeli yürüyüşün olmuş...sanırım sabahta yürümüştün dün ??
ahh ne güzel...azmini tebrik ediyorum
kızlra buralardayım...
saol cnm annemde dedii yakı diye gecemzse yaparımm cnm
beslenmende güzel olmuş cnmm
ne zamandı randevun
hadi bakalım inş cnm böyle giderse olurr zatennndiyetisyen randevum haftaya cuma... bu hafta eski kiloma döndüm haftaya kadar da 1 kilo hedefim var bakalım başarabilcek miyim ??
bu hafta çok dikkat ediyorum listeme tam uyuyorum bakalım sonuç ne olcak...
hadi bakalım inş cnm böyle giderse olurr zatennn
bende inançta kalmdaı
5li rakamları
göremedim hiçç 60 görüyom
59 görmedimm
offf off
akşama ne yemek var tatlım
canım benimm teşekkürlerr opuyorumnanaktan benim içinde takımın gururuu zaten sensin a.s. ayağıma kırıldı die bir yıl önce platin takmıştı doktor bir yıl kasımda doluyor yani kasımda onları alıcak :kedi: evet zaten herşey sağlık için çok doğru demişsin kaydirigubbakcemile2dünyalı hem yürümüş hemde çok dengeli beslenmişsin...sen bu takımın gururu olacaksın :)) valla azmine hayranım... ameliyat olcaktın ama nerden tam hatırlayamadım canım ...neyse zaten bunları şimdi düşünme...nasıl olsa herşey sağlık için...
eminecim canım geçmiş olsun inş. geçer üzme kendini yerimseniben beline çok üzüldüm canım bazen benimde zorlanınca acayip ağrıyo seni çok iyi anlıyorum yani mafoldumben öyle olunca belimi sarıyorum yada bel korsası felan takıyorum sanki daha azalıyor ağrı ısınınca geçiyor gibi sende dene istersen :kedi: doktorluk kadar bişeyse bunu sen daha iyi anlarsın evet bence dayanılmaz bir ağrı varsa gitmelisin.. ama bir kaç doktora git bence yerimsenibenuzaktan dünyalı cnm çok güzel gürüyosunnn yaa hayranım ben beldende oldumm kımıldayamıyorumm
bayadır vardı ağrı buğün çoğaldıı gitsem mi bir drr acaba??
Kızlar nasılsınız?
Ben bu aralar diyete devam etmiyorum ama çok da yemiyorum. Bir iki güne kendimi toparlayıp İnşallah kaldığım yerden devam etmek istiyorum kızlar nolur beni motive edin ya...mafoldumben
akşam yemeğim
corba
fırın mantar 6tane küçük
2kaşık pilavv
inş kaçmaz
dünyalı canım gayet ii beslenmişsin...bende bugün süt yerine ayran içtim :))
akşam yemeğinde eşimden kalmıştı bu nedenle süt içmeyeceğim
yürüyüşüne hayranım... ameliyattan sonra inş. hemen yürürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?