• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

dünyalı canım beslenmen çok güzel olmuş ama en güzeli yürüyüşün olmuş...sanırım sabahta yürümüştün dün ??
ahh ne güzel...azmini tebrik ediyorum :nazar:

kızlra buralardayım...

dünyalı canım beslenmen çok güzel olmuş ama en güzeli yürüyüşün olmuş...sanırım sabahta yürümüştün dün ??
ahh ne güzel...azmini tebrik ediyorum :nazar:

kızlra buralardayım...

seninde beslenmelerine ben bayılıyorum opuyorumnanaktan evet sabahta bir saat yürümüştüm ve bundan sonra sabah bir saat yürüyüş akşam bir saat yürüyüş yapıcam kaydirigubbakcemile3 yemeğimede dikkat edersem kesin veririm kilo değil mi eyvahedigeldismile zaten yürüdüm yürüdüm iki ay sonra yürüyemeye bilirim, bunu fırsat bilip sabah akşam yürümeliyim kaydirigubbakcemile2

bu sabah bir ssat yürüyüşümü yaptım hihoyyyt sonra yarım saatte masaj aletiyle masaj yaptım hihoyyyt
kahvaltım: bir dilim ekmek üzerine acılı ezme sürdüm. 2 ceviz, ve 4-5 dilim kavun
sonra bir bardak çeşil çay içtim,
ara : 3-4 tane çubuk kraker
birazdan öğle için bişeyler atıştırım

slm kızlar sabahtan bu yana yazmak istiyorum yazamıyorum hep bişey cıktıı
dün güzeldii yemek konuşundada kaçırmadımm
akşam yemeğim
mercimek corba
bezelye yemeği 3kaşık
pilav 3kaşık
siyah üzümm

kızımda akdeniz anemisi taşıyıcılığı cıktı eşimde vardı ondan geçmişş üzüldüm inş hastalığına dönüşmez
kanı düşük tabi yemeside kötüü siyah üzüm çok kan yaparmış pekmez veriyodumda dr bi faydası yok kan yapmaz dedi sasırdık halk öyle biliyo dedii

bende dün bazaları felan kaldırdım belim felaket ağrıyo zorladım herhalde
sabah kahvaltıda 1kase corba içtim öğlen yumurta kırdımm cnm bişey istemiyoo ıvır zıvırla karnımı doyuruyorumm
türk kahvesi içtimm
dünde arkdaşta gittim kkde tanıştık aynı lojmanda oturuyoruz tanıştıkk onunda oğlu kızımla aynı yaşıt iyi olduu
ayy ne kadar çok yazmışımmmmm
buralardayımmm

dosba cnm tartıda sevinmene sevindim ben hüsran halaaaa
ödem varr herhaldee hala

uzaktan dünyalı cnm çok güzel gürüyosunnn yaa hayranım ben beldende oldumm kımıldayamıyorumm
bayadır vardı ağrı buğün çoğaldıı gitsem mi bir drr acaba??

taylor cnm uğramışsın cok gecmiş olsun
azmine hayranım umarım önemli bişey deildir kendine dikkat et aramaıza dönmeyi düşünmüyosunnn

dünyalı hem yürümüş hemde çok dengeli beslenmişsin...sen bu takımın gururu olacaksın :)) valla azmine hayranım... ameliyat olcaktın ama nerden tam hatırlayamadım canım ...neyse zaten bunları şimdi düşünme...nasıl olsa herşey sağlık için...

öğle yemeğime gelince 2yk bulgur pilavı 4yk melemen (mantarlı) 1 bardak ayran yağsız salata
üzerine yeşil çay içtim
ara olarakta şimdi elma yiyorum

elacım öncelikle kızına geçmiş olsun umarım sadece taşıyıcı olarak kalır... ama bildiğim kadarıyla dengede tutmak çok zor değil..bi arkadaşımdan biliyorum...evet pekmez yerine yeşil yapraklılar ve kurubaklagiller daha çok kan yapıyor diye biliyorum...bi de demirin emilmesi için mutlaka c vitamini almak lazımmış

sanada geçmiş olsun canım...bel çok öenmli...yakı tavsiye ederim ama geçmezse muhakkak dr. git canım
beslenmen çok fena olmamış yeterki üzümü çok kaçırma...

saol cnm annemde dedii yakı diye gecemzse yaparımm cnm
beslenmende güzel olmuş cnmm
ne zamandı randevun

diyetisyen randevum haftaya cuma... bu hafta eski kiloma döndüm haftaya kadar da 1 kilo hedefim var bakalım başarabilcek miyim ??
bu hafta çok dikkat ediyorum listeme tam uyuyorum bakalım sonuç ne olcak...

diyetisyen randevum haftaya cuma... bu hafta eski kiloma döndüm haftaya kadar da 1 kilo hedefim var bakalım başarabilcek miyim ??
bu hafta çok dikkat ediyorum listeme tam uyuyorum bakalım sonuç ne olcak...
hadi bakalım inş cnm böyle giderse olurr zatennn
bende inançta kalmdaı
5li rakamları
göremedim hiçç 60 görüyom
59 görmedimm
offf off
akşama ne yemek var tatlım

hadi bakalım inş cnm böyle giderse olurr zatennn
bende inançta kalmdaı
5li rakamları
göremedim hiçç 60 görüyom
59 görmedimm
offf off
akşama ne yemek var tatlım

canım görürsün inş. en yakın zamanda
erken çıkmışım görmemişim yazdığını...
akşama 2 yk bulgur pilavı
3 köfte
ayran var canım
sonrasında 2 porsiyon meyve ve 1 bardak süt
inş. uymaya çalışacağım şimdi eşimi bekliyorum

Kızlar nasılsınız?

Ben bu aralar diyete devam etmiyorum ama çok da yemiyorum. Bir iki güne kendimi toparlayıp İnşallah kaldığım yerden devam etmek istiyorum kızlar nolur beni motive edin ya...mafoldumben

dünyalı hem yürümüş hemde çok dengeli beslenmişsin...sen bu takımın gururu olacaksın :)) valla azmine hayranım... ameliyat olcaktın ama nerden tam hatırlayamadım canım ...neyse zaten bunları şimdi düşünme...nasıl olsa herşey sağlık için...
canım benimm teşekkürlerr opuyorumnanaktan benim içinde takımın gururuu zaten sensin a.s. ayağıma kırıldı die bir yıl önce platin takmıştı doktor bir yıl kasımda doluyor yani kasımda onları alıcak :kedi: evet zaten herşey sağlık için çok doğru demişsin kaydirigubbakcemile2
uzaktan dünyalı cnm çok güzel gürüyosunnn yaa hayranım ben beldende oldumm kımıldayamıyorumm
bayadır vardı ağrı buğün çoğaldıı gitsem mi bir drr acaba??
eminecim canım geçmiş olsun inş. geçer üzme kendini yerimseniben beline çok üzüldüm canım bazen benimde zorlanınca acayip ağrıyo seni çok iyi anlıyorum yani mafoldumben öyle olunca belimi sarıyorum yada bel korsası felan takıyorum sanki daha azalıyor ağrı ısınınca geçiyor gibi sende dene istersen :kedi: doktorluk kadar bişeyse bunu sen daha iyi anlarsın evet bence dayanılmaz bir ağrı varsa gitmelisin.. ama bir kaç doktora git bence yerimseniben

yediklerim:
öğle: üç kaşık patlıcan yemeği, üç kaşık yoğurt,
ara: bir elma
bir saat yürüyüş
akşam: yarım kase cacık, iki sarma, yarım dilim ekmek, üç kaşık patlıcan yemeği
gecede süt içicem
şimdi ikinci yeşil çayımı içiyorum... güzel bir gün umarım sabah uyandığımda daha zayıf olurum kaydirigubbakcemile3 hergün böyle dua edeyim belki kabul olur kaydirigubbakcemile3 öptüm şekerleer...

Kızlar nasılsınız?

Ben bu aralar diyete devam etmiyorum ama çok da yemiyorum. Bir iki güne kendimi toparlayıp İnşallah kaldığım yerden devam etmek istiyorum kızlar nolur beni motive edin ya...mafoldumben

canım motive olabilmen için sürekli gelmen lazım...ne kadar muhabbet o kadar motivasyon...
mesela yediklerini yazmakla başlayabilirisin
biz hep burdayız

akşam yemeğim
corba
fırın mantar 6tane küçük
2kaşık pilavv
inş kaçmaz

afiyet olsun canım bugün çok dengeli olmuş
umarım kaçırmamışsındır

dünyalı canım gayet ii beslenmişsin...bende bugün süt yerine ayran içtim :))
akşam yemeğinde eşimden kalmıştı bu nedenle süt içmeyeceğim
yürüyüşüne hayranım... ameliyattan sonra inş. hemen yürürsün

dünyalı canım gayet ii beslenmişsin...bende bugün süt yerine ayran içtim :))
akşam yemeğinde eşimden kalmıştı bu nedenle süt içmeyeceğim
yürüyüşüne hayranım... ameliyattan sonra inş. hemen yürürsün

aslında bende yediklerime gün sonunda bakıyorumda ne çok süt ürünleri tüketiyorum :)))
ayranda süper olur canım çekti yarın ayrammı içsem ne :)) inş. canımm amin amiinn amiin
ben yatıyorum artık herkese ii geceleerrr :3:

güzel bi gün olsun inş.
bugün biraz fazla çıktım baskülde yeşil çaya devam :))
bugün yediklerime gelince
7 altın çilek 1 bardak su 10dk ara

1 dilim peynir 1 dilim ekmek 5 zeytin çay
şimdi çayımı içiyorum sonrada yeşil çay

kızlar buralardayım... birazcık daha fazla paylaşım olsun lütfen...bakın kaptanımızda yok :((
o gelene kadar toparlanalım

Back